Hirdetés
- Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
- CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
- Egészen impozáns vezeték nélküli billentyűzetet dobott piacra a Razer
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Mikrofon topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
Hirdetés
-
Egészen impozáns vezeték nélküli billentyűzetet dobott piacra a Razer
ph Az új, BlackWidow szériás megoldás bőségesen merít a hobbisták igencsak mély kútfőjéből.
-
Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
it Jól értesült források szerint bár lép az EU trösztellenes hatósága, de fel már nem akarják darabolni a Google-t.
-
Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
ma Ugyan csak csütörtökön mutatkoznak be Barcelonában a Huawei új, hordható eszközei, de természetesen kiszivárgott minden érdemi tudnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
A mai naptol letölthető a Microsoft következő irodai programcsomagjanak az első, publikus tesztváltozata, amely Microsoft Office 2013 Customer Preview névre hallgat.
Gépigény: Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszer
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
papa019
senior tag
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ezt lehet-e telepíteni már létező Office mellé? (2010 x64)...
Szerk.: Közben megtaláltam a FAQ-ban, hogy lehet.
(#4) pzstm: A 64-bites verziót gyorsan megtaláltam. Csak még nem akarom kipróbálni, mert holnap úgyis Win 8 install lesz, addig meg kibírom.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Írtam a W8 topicba is, hogy
Nálam még 85%-on áll, de nekem "bejövős". Nem tudom megmondani, mikor tetszik és mikor nem ez a lapos, letisztult felület, de a metró az marhára nem jö be, de itt igen. Már az első képernőmásolatoknál megtetszett.
Mostmár csak egy nyamvadt .doc állomány kellene erre a gépre, hogy megnézhessem mi is ez
Annyi nem "bejövős" csak, hogy ezek az újabb, lapos gombok nehezen észrevehetőek. De ez nem az office bűne, az új windows controllok ilyenek. Egy ideig azt hittem, az a [Next] még valami letiltott gomb, rá se kattintottam ...
Viszont egy marha-hatalmas nagy-nagy mínuszjelet adok most neki
Olyan rondaszálkásak a betűk, mint az Internet Explorerben -
polonic
félisten
Outlook-ot nem használtam még eddig, úgyhogy nem tudom, milyen volt az előző.
De ez valami szuper.
Bejelentkeztem a live fiókommal. Levelek egyből megjelentek, sőt a naptáram is szinkronizálódott, a kontaktjaim is. Bejelentkeztem fb fiókomba a programban és a fb frissítések is látszódik a kontaktok között.
Így viszont, ha majd ez az outlook lesz otthoni csomagban is, akkor teljesen megkérdőjeleződik a people, mail és calendar metro app-ok létjogosultsága.
-
janos666
nagyúr
Hát ez a telepítő meg olyan, mint egy vicces teleshop paródia.
Az elején leordítja a fejed a nő, aztán jön a vicces kis animáció...Az pedig érdekes, hogy a PowerPoint-al kezdi, hogy nézegethessem a prezentációt az Office-ról, míg a többi része is települ. Bár ez pedig a Windows XP installer-t juttatja eszembe, amiről már leszoktak.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Воланд
titán
"akkor teljesen megkérdőjeleződik a people, mail és calendar metro app-ok létjogosultsága."
miert? azok ingyen vannak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
úgy gondolta, ha inkább lenne kisember számára is elérhető/megfizethető verzióban outlook akkor tuti azt használná inkább
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
hat jah. ez a vicces, hogy nekem az outlook neha tul sok, a metros appok meg tul kevesek jelenlegi allapotukban. szoval ajanlom az ms-nek, hogy csiszoljanak rajta.
-
polonic
félisten
Össze is keverem rendesen.
Outlooknál én még nem érzem azt, hogy sok. Egyelőre első látásra jó. De a metro appoknál tényleg az van, hogy kevesek, mint egy tál leves.
----
Visszatérve az outlookhoz.
Szerintetek a mostani elnevezéseknek és csomagösszeállításoknak lehet hinni?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Szerintetek a mostani elnevezéseknek és csomagösszeállításoknak lehet hinni?
Mire is gondolsz? arra hogy Office 365 lesz? (szerintem lesz simán Office 2013 is, csak a preview-ban bemutatják mennyire is jó ha felhőd van)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
Például erre gondoltam.
Na meg, hogy home premium lesz-e ezekkel az alkalmazásokkal.
Azt mondod, hogy ez csak bemutató, aztán a végleges majd nem ilyen felhős dolog lesz? Konkrétan ez miben nyilvánul meg, ez a 365? A felhőbe mentés lehetőségében? Mert az már a 2010-ben is van. Nyilván nem ilyen így, mint itt.
Egyébként még az outlokkról az az érzésem, hogy olyan, mint a live mail.
[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
Kipróbáltam, eddig tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy az UI minden részét átszabják-e, vagy bizonyos elemek maradnak, mint a mostani kiadásban (pl. grafikon adattartományának megadás)
Tipp: akinek van fenn 32 bites Office-a, az ne próbálja meg feltenni a 64 bites 2013-t, nem fog menni.
"We spared no expense"
-
janos666
nagyúr
Hogy valami jót is mondjak: baromi gyorsan indul (legalább is Win8 RP x64 alatt az x64 verzió SATA3-as SSD-ről), érezhetően gyorsabb, mint a régi Office. Ha ENTER-t nyomok egy xlsx fileon, egy másodpercen belül már előttem van a táblázat...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pzstm
titán
Remélem ezen is páran kiakadnak/meglepődnek:
Office 2013 drops support for Windows XP and Windows VistaiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Én is telepítettem az előzetest. Telepített 2010 x64 mellé gond nélkül felmegy a 64 bites verzió. Semmit nem kell állítgatni, megmarad minden beállításod. Viszont lenne rögtön egy kérdésem Outlook-al kapcsolatban: A betekintő ablaktáblában el lehet tüntetni a feladó mellől azt a nagy fekete-fehér "bábut"? A 6. hozzászólás képén is látszik mennyire nagy. Vagy legalább a méretét csökkenteni? Én a betekintőt alul használom, és nagyon sok helyet elvesz. A 2010-ben ez jobb volt, ott legalább a feladó mellett nem volt ott a képének a helye.Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
Hát az Outlook-ban (nekem) nem megy az automatikus küldés-fogadás, csak kényszerítve.
Üdv:T.
-
Boonen007
őstag
Nekem már 5 perce a telepítő "Connecting to account"-al játszik, de még nem is kért semmit amiből connectelne... Most mi van?
Ahogy leírtam el tovább is lépett.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Tema/szin valtoztatast hogy lehet kieszkozolni?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pzstm
titán
sajnos sehogy ahogy néztem...legalábbis két perc alatt nem találtam, cska az elején amit felajánl, hogy virágminta, felhő vagy ilyesmi. De alapvetően túl fehér nekem legalábbis
-
tisvol
aktív tag
Hogy tudok utólag eltávolítani telepített komponenseket? Pl. Access, OneNote, Publisher.
Üdv:T.
-
negyedes
addikt
-
pzstm
titán
ezt mondtam, ugyanezt ajánlja fel a telepítő. Válassz egy másikat és a beállítások ablakon belül bal alsó sarkot figyeld....(ott történik emlékeim szerint változás.. most nincs előttem)
-
tisvol
aktív tag
-
Tyren
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a próbaverziót mennyi ideig lehet használni? (30 nap, stb)
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
pzstm
titán
a hivatalos megjelenés után még 30 napig.
MÁS:
apróság, de VHD-re telepített Win8 Preview esetén kellemetlenül érintett.skydrive.live.com-ra belépek. Megnyitok weben egy docx-et, majd azt mondom open in word (vagyis a desktop kliensemben nyissa meg)
Nagyon szépen meg is nyitja, csak épp szótlanul, kérdés nélkül elkezdte felrakni a Skydrive appot és elkezdte lehúzni mind a 10giga fájlt, amit nem szerettem volna VHD esetében.
-
rita7107
aktív tag
Segítsetek egy kicsit.
Outlook 3 különböző fiók, hol lehet ezt beállítani, mert azzal amivel be vagyok jelentkezve a win8-ba az automatikusan megtörtént a beállítás, de a többit?
Vagy azt nem lehet? Nem találom sehol... -
negyedes
addikt
Ertem, hat akkor marad a 2010 egyelore aktiv hasznalatra, de betatesztnek fent hagyom a 15-t is. Irtam is egy feedbacket hogy jo lenne valami tema/szinvalasztasi lehetoseg meg nem capslockal irt fulnevek.
Az installert csillagos 5-os, kiveve hogy nem lhet valasztani mit akarok es hova telepiteni.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
moonguru
őstag
Az automatikus fogadást hol tudnám beállitani?
Egyelőre csak kézzel frissítve megy....
Köszönöm a választ!
Ui:
Outlook gmail acounttal
Monitor Guru!
-
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Outlookba live izébe hogy lehet bejelentkezni?
Mert ott van a címjegyzékem.
gmail fiókom van, hotmailem nincsen, és csak azért, hogy legyen, nem igazán van kedvem csinálni egyet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Politika
- Xbox Series X|S
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen