-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
TV Béla
üzenetére
Jelenleg az általad belinkelt ajánlat a legjobb, ráadásul nem egy garázsban működő webshop az eladó. Ha biztos vagy benne, hogy arra van szükséged és a vélemények alátámasztják, akkor én nem nagyon halogatnám a dolgot, mert könnyen lecsúszhatsz az akcióról...
Másik téma: használ itt valaki Canonon Sigma 35 ART-ot??
Azt tudom, hogy képminőségre szuper, de engem inkább a fókuszálás érdekelne (a konstans back vagy front fókusz még korrigálható, de ha össze-vissza fókuszálgat a különböző tárgytávolságokon, akkor az már igen nagy baj...) Azt nem várom, hogy megmondjátok, hogy az én gépemen hogyan fog muzsikálni, de ha 5-ből 5-nek nincs vele gondja, akkor az már biztató előjel.Másik alternatíva a Canon 35 f2 IS, ami szintén remek képminőségű, olcsóbb és könnyebb is, mint a Sigma. Az IS annyira nem izgat benne, viszont az IS nélküli verziót inkább hanyagolnám, mert lényegesen gyengébb optikailag.
(Kacérkodok a 18-35 ART-al is, de olyan sokan panaszkodnak fókuszálási problémákra, hogy nem merem bevállalni, még kipróbálás után se....)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest