Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- XMLTV EPG letöltő progi
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
TV Béla
üzenetére
Jelenleg az általad belinkelt ajánlat a legjobb, ráadásul nem egy garázsban működő webshop az eladó. Ha biztos vagy benne, hogy arra van szükséged és a vélemények alátámasztják, akkor én nem nagyon halogatnám a dolgot, mert könnyen lecsúszhatsz az akcióról...
Másik téma: használ itt valaki Canonon Sigma 35 ART-ot??
Azt tudom, hogy képminőségre szuper, de engem inkább a fókuszálás érdekelne (a konstans back vagy front fókusz még korrigálható, de ha össze-vissza fókuszálgat a különböző tárgytávolságokon, akkor az már igen nagy baj...) Azt nem várom, hogy megmondjátok, hogy az én gépemen hogyan fog muzsikálni, de ha 5-ből 5-nek nincs vele gondja, akkor az már biztató előjel.Másik alternatíva a Canon 35 f2 IS, ami szintén remek képminőségű, olcsóbb és könnyebb is, mint a Sigma. Az IS annyira nem izgat benne, viszont az IS nélküli verziót inkább hanyagolnám, mert lényegesen gyengébb optikailag.
(Kacérkodok a 18-35 ART-al is, de olyan sokan panaszkodnak fókuszálási problémákra, hogy nem merem bevállalni, még kipróbálás után se....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Xcover 7 128/6
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest