Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
flash-
üzenetére
"ha valami nem világos jövök ide és megkérdezem,valaki válaszol úgyis.a fórum többek között pont erre van"
Biztos én vagyok a földhözragadt, aki nem bírja megérteni a mostani "mindegy, csak gondolkozni, meg keresni ne kelljen" divatot, ami egyre több ismerősöm között is terjed...
Amíg belépsz ide a fórumra, megírod a kérdést addigra ezt meg is lehetett volna nézni egy normálisabb könyvben.
Szerintem ez inkább lustaság részedről, pláne úgy, hogy nem először kérdezed ugyanezt.Kb 2 perc volt kikeresnem az egy hónappal ezelőtti válaszokat. Ugyanennyi idő alatt megkereshetted volna te is a választ a kérdésedre akár itt a fórumon, akár valami szakirodalomban.Jó dolog a fórum, és tényleg azért van, hogy segítséget kérjünk egymástól, de azért nem kell ész nélkül mindent egyből beírni, egy kis önállóság, és utánajárás még nem ártott meg senkinek sem. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex 7080 Micro (Mini PC), i5-10500T,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest