- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
malibu
tag
válasz
Csavarnyuzo #12799 üzenetére
Most kihúztam a tálcát, nyomtatás és egyből kiírta, hogy kifogyott a papír. Betoltam és így kinyomta mindet. 20 oldalt próbáltam.
Máskor is van, hogy megy 30 oldalig aztán megáll és 10 percenként 1-1 sor. Van, hogy első oldalnál elakad szóval ez még nem jelent semmit, de mitől lehet, ha tényleg így működik?
Eddig 1 évig semmi nem volt vele pedig van, hogy napi 200-300 pdf oldalt is nyomtattam 1 huzamban. Ugyanazt a dokumentumot amit azóta nem visz rendesen. Semmi hardver, szoftver nem változott azóta elvileg. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
malibu #12796 üzenetére
Docx és a pdf memóriaigénye között van "némi" különbség, bár akár a tintafogyáshoz is lehet köze.
Amikor gondolkozik, akkor a fejegység kimegy jobbra a tisztítóegység fölé vagy nem?
Szerk.: Amúgy látom csak nem sikerült azt csinálni amit kértem... Papír ki, nyomtatás elküld, megvár míg átmegy, papír be. Gondolkozik/nem gondolkozik? Nem szükséges semmit nyitogatni. -
malibu
tag
válasz
Csavarnyuzo #12795 üzenetére
Most megnéztem és tényleg csak pdf fájlokkal van problémája. Eddig mentek azok is. Most nyomtattam 50 docx fájlt és simán ment. Kommunikációs probléma nincs szerintem. 3 gépról is próbáltam a lakásban és semmi. Egyből elindul a folyamat és kiírja a nyomtató, de ennyi. Néha megy 1-1 sort. Ha kinyitom a papíradagolót azt egyből jelzi a gép. Ahogy becsukom megjelenik, hogy "nyomtatás pc-ről" csak nem halad. De most, hogy kipróbáltam csak a pdf fájloknál.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
malibu #12792 üzenetére
Zárjuk ki, hogy valami kommunikációs probléma van a számítógéppel: küldd el a nyomtatást úgy, hogy nincs a nyomtatóban papír. Ha nyomtatásvezérlőben azt látod, hogy "átment" az egész, akkor tegyél a nyomtatóba papírt. Ha ebben az esetben is "gondolkodik", akkor tuti a nyomtató okozza.
-
_NCT
addikt
Köszi mindenkinek. Samuhoz nem ragaszkodom, inkább a megbízhatóság mellett döntünk, illetve legyen hozzá normális utangyartott toner. Szöveg/abra nyomtatasra kell semmi extra.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12789 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett, bocsi, én be tudom állítani, de ők be fogják tudni?
(Privátban kiderült, hogy alacsony nyomtatási példány lesz és telefonról, tabletről is szeretnének nyomtatni )
malibu: Mit nyomtatsz vele? pdf-et vagy sima szöveget?
-
malibu
tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a Canon 5350-es nyomtatómmal.
Nincs semmi hibakód és az van kiírva a nyomtató kijelzőjére, hogy nyomtatás pc-ről. Pc-n is minden normálisan megy, csak annyi a baj, hogy bizonytalan időnként megáll s gondolkozik. Van, hogy 3-4 laponta, van hogy 3 soronként és 10 perc/oldal sebességgel halad.
Közben lehet hallani, hogy dolgozik. Nem szorul benne semmi. Forognak rendesen a papíradagoló kerekek.
Mi lehet a baj? Az egyik fekete kifogyott és átállítottam, hogy ne figyelje a fogyást és a másik 3 patronnal menjen tovább. Lehet ettől bármi? -
Tamás9x
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12785 üzenetére
8. hónapja a most kezdtem, otthoni környezet low end routerrel, quick setup beállítással.. én nem vállalnám be a wifis wds nyomtatót.
-
Csavarnyuzo
őstag
A 25k erősen bekorlátozza a "mozgásteret". Ha nem kellenek a Samsung extra szolgáltatásai -bár én még sosem hasonlítottam tételesen össze a Canon-al-, akkor mind mechanikailag mind, költséghatékonyság tekintetében jobb választás a Canon. Ha nyomós érv a garancia, akkor a Canon-nál azzal kell tisztában lenni, hogy garanciális szerviz utolsó információk szerint csak 1 db van az országban -Bp.-. Wifi bátran vállalható, semmi rossz tapasztalat nincs ezzel kapcsolatban, sem Samsung-nál, sem Canon-nál -bár én is jobban szeretem ha össze vannak dugva-.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Van egy régi hp deskjet f2180 nyomtató és egyszer csak a nyomtatási és fénymásolási sebessége drasztikusan lecsökkent.Kb 5 percet kell várni,míg egy oldalt lefénymásolok.Ez mitől lehet? -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Tamás9x #12784 üzenetére
Ha finom akarok lenne, akkor ha most kezdted a szakmát, akkor ne tegyél ilyen jellegű kijelentéseket: "...Wifit hanyagold, ha a hálózatban dinamikusan változnak az eszközök...."
Gondolod, hogy több tíz/száz gépet felvonultató hálózatokban, ahol akár többségében mobil eszközökről van szó -ami tegyük hozzá egyre inkább jellemző lesz- hanyagolni fogják a wifit? -
-
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Nyomtató vásárlásban segítek ismerősöknek.
Ár: max 25k
Kategória: csak lézer, fekete-fehér
Spec: Wifi-s kell, lehetőleg Linux/Windows támogatással, Linux annyira nem lényeg,de jó ha vanFontos, hogy legyen hozzá viszonylag olcsón utángyártott toner, illetve 2 év garancia sem hátrány.
Első blikkre ezeket néztem ki:
SAMSUNG SL-M2026W --> mennyire védi a chip az utántöltést, utángyártott chip használatát?
Canon i-SENSYS LBP6030w (8468B002) Nyomtató
Szerintetek?
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
volna egy SCX-4623FN nyomtatóm ami csak villany egyet bekapcsoláskor de több életjelet nem ad F11 es kódszámú resistor cserélve lett, ezt találtam a fórumokon, de ugyan az a hiba esetleg valakinek ötlet?
4521-hez nem hasonlít az alaplap ahol kondi probléma szokott lenni. A segítséget előre is köszönömIlletve volna egy CLP 365 amiben a transfer beltet kellene resetelnem, de csak fizetős oldalakat találok.
Esetleg erre ötlet?
-
ocscsaba
tag
Szeretném kérdezni, hogy a canon ip4000 régebbi nyomtatóhoz jó-e az F típusú CD/DVD nyomtatótálca, vagy egy másik típus kell hozzá? Sokat keresgéltem, külföldi oldalakon is, de nem találtam. Hátha van olyan topic társ, aki jártas ebben. Előre is köszönöm a választ.
-
joebetyar
csendes tag
Samsung SCX 3405f driver frissítés után blokkolta az utángyártott tonert. Működő megoldást keresek az oldásra!
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
tudnátok ajánlani valami értelmes módját hogy az usb-s nyomtatómat(epson aculser m2000d) meg tudjam osztani a lakásban wifin?
van a routeremen(rt-ac56u) nyomtatómegosztás,csak a nyomtató-router usb csatlakozói vannak nagyon távol egymástól,és sajnos az átvezetést nem tudom megoldani.
Fali lanon már elvezettem az usb jelet,de sajnos 1 nap után elveszíti ,tehát nem stabil a kapcsolat.előre is köszi
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Csavarnyuzo #12771 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Fefényképeztem egy olyan patront, ami nincs kibontva.
A színes csík végig letakarja a patront.
A dobozán viszont mutatja (bal felső sarok), hogy a szalagot oldalról el kellene távolítani.
A korábbi nyomtatómnál, az utángyártott, ill. eredeti patronoknál is ez volt, valaminta nyomtató könyve is ezt írja.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
GEPESZ66 #12770 üzenetére
Csak tippelek -már ha jól értem amit írsz-. Nem szellőző nyílás, hanem a festéket "tartja bent" a szállítás idejére. A furat az, amin betöltötték a tonerport és nem kellett volna leszedned róla a szalagot. És ha ezek "ráillenek", akkor nem után gyártott, hanem töltött tonert vettél.
Mondjuk képekkel értehetőbb lenne... -
GEPESZ66
veterán
Canon nyomtatóba vettem után gyártott fekete patront (Cartridge).
A patron tetején van a színt jelölő fekete szalag, viszon nincs az oldalirányból lehúzható szalag, amit el kell távolítani, hogy szabaddá váljon a szellőző nyilás.
A fekete szalagot csak kínlódással lehet eltávolítani, hogy a furat szabaddá váljon.
Ilyen kínlódással kell szabaddá tenni a nyílást? -
Scobbyka
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet kivarázsolni egy Samsung Xpress M2675F-ből az összes kinyomtatott oldal számot?
Köszi előre is
-
ABal
őstag
válasz
Csavarnyuzo #12766 üzenetére
Igen, simán kicsúszott. Már többször újraindítottam, és egy fél órára áramtalanítottam is, hátha "elfelejti", de naná hogy nem.
Sajnos, ebben az állapotban teljesen használhatatlanná vált. Rendesen ki sem tudtam próbálni.
Ez van. Holnap felhívom őket.
Köszönöm a segítséget!
-
Csavarnyuzo
őstag
Gondolom egyben kijött a papír. Ilyenkor elképzelhető, hogy valamelyik papírérékelő kiakadt, fennakadt. Ha még nem indítottad újra, akkor tedd meg. Ha nem javul meg, akkor hívd fel a HP telefonos ügyfélszolgálatát -gyári számra szükséged lesz-. Ha ők sem tudnak segíteni, akkor vidd vissza, mert 3 napon belül cserélik ha hibás, utána már macerásabb.
Szerk.: És elég csak egy topikban kérdezni ugyanazt. -
ABal
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy HP 3545 típusú multifunkciós masinát. Sajnos nem sokáig élvezhettem, mert már a beállítások közben hiba adódott: körülbelül a negyedik lapnál elakadt a papír. Ahogy az ember felnyitja a tetejét, van ott egy ábrasorozat, hogy hogyan kell ilyenkor kiszedni a beragadt papírt. Én le is követtem, a papír szépen simán kijött. A gép viszont ezt nem hajlandó tudomásul venni, és továbbra is makacsul ragaszkodik az elakadt a papír hibaüzenethez.
Tudok valamit tenni, vagy vihetem is vissza? -
mazza
tag
válasz
Csavarnyuzo #12762 üzenetére
Értem.
Viszont ezeket a vízszintes csíkokat(sárga, fekete), hogyan lehetne megszüntetni? KÉP -
atala
addikt
válasz
SirAlo #12756 üzenetére
Az L sorozatnál van beépített szűrő rendszer, valamint éppen azért írtam, hogy vegyél bele eredeti tintát, mert akkor legalább a tinta felől be vagy biztosítva. Ami most a ciss-edben van tinta ki tudja milyen minőségű? Mennyire hajlamos a beszáradásra, mennyire tiszta a tinta? Senki nem tudja. Viszont ha már lehet kapni olcsón eredeti epson tintát, akkor érdemes azt venni.
Valószínűleg ha cseréled a nyomtatót, dobhatod ki a ciss-t is.
Ha nem ős régi a nyomtató, tudnak fejet cserélni benne, de lehet, hogy többe fog kerülni, mint egy új nyomtató ára. -
viharhozo
addikt
Adott egy masfel honapos HP 4515. Egyik naprol a masikra ugy dontott, nem nyomtat feketet. A szines megy, mindket patron tele, fejtisztitast megcsinaltam otszor. Lehet ezzel vmit kezdeni, vagy vigyem gariztatni?
-
SirAlo
aktív tag
Ettől félek én is kicsit, szervizbe tudnak fejet cserélni? Szerintem már nem gyartanak olyan nyomtatót amihez ez a ciss kompatibilis. Ha a nyomtató kipurcan dobhatom ki a cisst is? Amúgy az L szériás epsonoknal hogy van megoldva ez a fej probléma, gondolom nem úgy vannak megtervezve hogy ha kifogy a tartály kuka a nyomtató
-
SirAlo
aktív tag
Hello, vásároltam CISS rendszert az Epson Stylus S22 nyomtatómhoz, ha kifogy majd a tinta belőle milyet érdemes venni bele ? A bolt ahonnan vettem INK mate festéket árul ami elég olcsó 3500 ft kb a 4 szín 100 ml,
ez gyenge minőségnek számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Politika
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest