- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem hogy nem biztos hanem tuti nem éri meg..a 4870 és a GTX280 vagy mi még most jönnek belfele..a 8800GT már kifele megy...a 8800Gt is elbir akármylik mai gamel...ráadásul ha mopst vesz uj VGA-t azzal két honap mulva megint így fog járni..a tördékét foglya érni...szvsz nem éri meg megvenni egy karit megjelenéskor...esetleg utánna vagy 2 honappal..addigra esik ugyis szépen az ára..
Me még ha 6600GT-je lenne akkor megérteném..de azért egy 8800GT-vel nem marad le semmiről
-
kerlac
őstag
Köszi a gyors választ!
Ha jól emlékszem 11xxx lett az eredmény, a másik két progit korábban (szintén a Ti ajánlásotokra) próbáltam, de nem jeleztek hibát (vagy nem értettem meg). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....
Új kártyánál én is a GTX260-on gondolkozom, mert most még talán ér vmennyit a 8800GT, mert később már csak bagóért lehetni túladni rajta...
-
gyerpi
aktív tag
halott nem vót
cseh pisztolyokkal lövünk cz 75 de vannak glock-ok is és a jó öreg kalasnyikov kommandósok fingom sincs milyen fegyvereket használnak
3 fajta képen lövünk ( a távolság nem nagy max 10 méter, de inkább kevesebb )
1. célzott lövések 2 fél alakos ( fej törzs) célpontra ez valamikor tavasszal lőttünk 50 -et - lassan nyugodtan minél kisebb szórással és pontosabban
2. dupla lövések ezt nyár elején itt már minél gyorsabban és már volt túsz is fél alakos célpont de már félig eltakarva a tússzal amit persze nem szabad kilőni- 50 golyó
3. tegnap pedig már szimulált helységek kb. olyas valami ami a cod4 SP elején van csak nem voltak lépcsők és gránátok és csak pisztoly - 1 helység 2 célpont tússzal dupla lövések, 2 helység 10 cm kör célpont ami ha eltalálsz leesik ( biatlon)és innen nem mehetsz tovább míg le nem szeded ezeket , 3 helység 2x 15 cm kör + 2x 10 cm kör ugyan az a szitu mint a 2-ben, 3 helység 6 célpont 4 túszokkal 2 sima - ennyi
-
-
Sirandrish
legenda
elviszi..azzal nincs is gond..csak raknak rá kemény 4 tápcsatit amit ugye a 8800GT szépen be is nyakal...hívtalak ezügyben multkorában..emlékezhetnél..
Amugy meg nem is beszélek már a mocsniróll...Mondjuk mellékesen megjegyzem hogy..Leteszteltem és pixelhibamentes
Jah amugy reagálhatnál a másik topicba is
-
gyerpi
aktív tag
hát ja csak 2180 -as proci nem tudom kihajtaná-e
igaz 31215 Ft-ért megkapnám ez 4002 -, Sk ezt a gigát pl.
és csak cod4-et játszom no meg cod2-őt a lányom pedig semmit -
SipiBcs
őstag
Oké-oké... csak próbáltam finomítani a problemát! De miután én vagyok a friss hús, no meg talán a leg low-abb, így nagyon beleszólásom nincs ebben a témában.
De egy dolgot tudok: Ha 2-nél több ember van együtt, akkor automatikusan lesz valamiféle klikkesedés. Ez óhatatlan, az alapttermészetünk része. Ha vagyunk 6-8-an, óhatatlan, hogy ne legyenek más gondolkodású, nem teljesen azonos életszemléletű tagok. Biztos vagyok benne, hogy a legszélsőségesebb esetben is van értelmes megoldás. Szerintem az ilyen esetben a közösség, a többség akarata követendő...
Félreértés ne essék, nem fogom senki pártját, mert nincs tökéletes rálátásom az eseményekre, így nem azonosulok sem a problémával, sem a résztvevőkkel!
Mellesleg nem én c@rtam a wolframszálat!
-
BandiHUN
veterán
no,nekem meg péntek óta itt figyel az ágy mellett a VX-450...
lustaság fél egészség...mondjuk az egyik hőérzékelőt is cserélni kéne a ventiszabályzón,meg vidkarit takaritani,talán pasztázni is...no ezért nincsen kedvem belefogni...mondjuk ma lehet talán,hacsak nem győz megint a döglési vágy,meg piszokul fáj a fejem is,meleg is van,mint a dög...
-
Sirandrish
legenda
az az érdekes hogy amugy egy ember egy pilla alatt megval mondjuk AK-tól...tehát 3találat egy gpfegyoval nem sok..és valakikbe meg kell fél tár..akárhogy nézzük az nem tiszta játék..
Játszott a PH már a NYEV ellen vagy anno az ULTRA ellen...az ultra elleni war fragmuvimba meg is tekinthető..M4el talán 5-6 golyót lőhettem ki és 2en is meghaltak..az AK erősebb..akkor néhányan mé nem halnak bele 8-10 AK lőszerbe...sajnos ezek olyan dolgok hogy magunkat is hibáztathatjuk hogy bambák vagyunk de ez neigaz...azért egy tár gépfegyverrel mindenki betud vinni 3 találatot és elvileg elégnek is kéne lennie...csak sokszor mégse elég...
-
-
SipiBcs
őstag
Ez 1 érdekes komment lehetett, mert nem tudom elolvasni!
Valami NYEVeletlen hozzászólás lehetett!
No majd a 15 órás kív műsorban....
Sztem estefele jelentkezem én is 1-2 játékre, akár pub akár war jöhet! Bár ha az én szintemet nézzük, akkor csak a LOW feeling jöhet számításba!
-
Sirandrish
legenda
ezt már tegnap is mondtam...sokan ugy vannak vele hogy elérnek egy MED skill-t és akkor ők azzal bizonygatják hogy mennyire tudnak hogy a LOW-okat elverni...ezt mi is csinálhatnánk egyébként mert a LOWokat mi is altudnánk verni..tegnap egyébként MED-eket kerestem (mint mindig) ugyhogy azok vagy nagyo jól használtak valamit vagy HIGH-ok voltak...mert annyi makk a világon nincs...KP-ból minden golyó talált nekik
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk ebben az új PB-vel az a gond ahogy már Hunor is említette nem a csalás alapján
/ mert tegnap is már a kapott BAN alapján dobta ki lásd: [07.01.2008 21:26:29] bd0e5f68566763f4703cb4b85f55619b "Pepi sucht nett" "91.4.219.56" PBBansHub!AIMBOT / ha nem a a cd key-re kapott BAN alapján is dobálja ki az embereket
igaz tegnap 2-őt is megfogott a PB aki már csalni akart
->PBSV: VIOLATION (PB HACK) #132056: hellsing (slot #15) Violation (PB HACK) #132056 [d36f6499869f0c059ba8c16a2f84d390(VALID) 81.183.73.139:28960] és ugyan ezzel a PB hack-el a KILL ME!!!-t is
amúgy ezek a nevek valahonnan ismerősek
aki konyít egy picit a game-hez az átrakja a cd-key-ét ha velünk akar játszani és persze nem csalt igaz a minden beállítása elveszik
igaz nagy hátránya is hogy egy idő után üres maradhat a szeró -
BandiHUN
veterán
segits be a cuccnak....hidd el,némi szétszedett elektrömös öngyújtószikra a pcie csatira megoldást jelenthet...bár nem próbáltam még ilyesmit,de alkatrészeknél volt már ilyen gondom,ráadásul a sztatikus elektromosság nyom nélkül öl...szerintem a ramok is igencsak szeretnék...
persze csak saját felelősségre
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! A debütáló war-omhoz képest (az omminózus labdába sem tudunk rúgni game) nagyon jól éreztem magam. Jó volt a hangulat és szimpatikus volt a holland csapat hozzáállása! Köszi a játékot!!
Ami az estét illeti a főnökömön múlik... ha ad lóvét, akor meccs-barátok-sör combó. Amennyiben nem, akkor is... Csak a haverok még nem tudják, hogy ma ők fizetnek!
-
Balinov
titán
gondolhatod,15-18fok..tegnap meg a Three usb-s mobilmodemert olyan 70-80km-es szelben,szakado esoben mentunk el...na,hat azon nem fogok multizni,az fix,sajnos,mert 5kbit-tol 2800kbitig mindenfele sebesseget tapasztaltam. meg az AMD X1250-es int vga-n se nagyon fog jol hasitani.max kolcsonkerem gyiku haverjatol, es vegigviszem az SP-t..
-
yako
tag
Hát apukám hidd el pörgök, csak nem a virtuális hadszíntéren, hanem itthon hordom a kevlárt. A kisasszony két hónapos lévén igencsak aktív, figyelget, meg persze pipa is néha. Az esetek 99.99%-ában jobb mint a cod, csak ajánlani tudom mindenkinek!
A TS fennt van, csak fürdetés után szoktam lődözni, míg a kis ördög eszik. Ez idő alatt ha TS-el játszanék, hajlamos lennék hangosan beszélni, ami zavarná Őket.
Hétvégente délutánonként, esetleg péntek, szombat esténként mehet, majd leköltözök a konyhába!
Boci: szerintem te értesz félre. Nincs jogunk Hunor helyett dönteni, és vitatkozni sem akarunk rajta - szerintem! Ha valaki nem így gondolja, majd szól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged