- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5301 üzenetére
hmm...a meló elég sok volt,több,mint amire számitottunk,elég jól ráment a szombat,este 6-kor végeztünk...
de azért persze voltunk szétnézni,TERMÉSZETESEN fürdeni az óceánban(ami nem volt különösebb gond,mivel a szálloda kb.10m-re volt a parttól
csak le kellett slattyogni a partra egy törülközővel...
),nagyon szép hely,klasszisokkal jobb minden szempontból a görög tengerpartnál,sajna még más tengerpartra nem tudtam eljutni ezen kivül
,hétvégén majd természetesen dobok fel képeket
sajna ez a hetem sem igazán úgy alakult,mint ahogy szeretném,mert itthon is sok a meló,játszani pl.fel se jutottam...remélem megúszom a hétvégi melózást,és le tudunk pár kört zavarni a brigáddal,mert már hiányzik,remélhetőleg már a 4850-es karim segedelmével...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5278 üzenetére
Nem országos, csak sok helyen átveszik/átvesszük a műsorát. 6 órában kell helyi műsort produkálni. A B.csabai főnököm remek üzleti húzásnak gondolta, ha itt is lesz 1 frekvenciánk! Felépült a stúdió és most itt is kell rádiózni, no meg előbb utóbb betanítani 1-2 kollégát, hogy ne nekünk kelljen 450 Kilométert autózni hetente!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5232 üzenetére
Ismerős a Dell 6400-ből a "paraszt" bios
.Az a "baj",hogy az Abitban egyszerűen csak adtál egy kis feszt mindennek és emelted az FSB-ét és kész.Itt a Gigában olyanok vannak amikről még nem is hallottam
.Úgy látszik megöregedtem,régebben jobban hajtottam a megahertzek kisajtolására.Most már ha lapot kell cserélnem rendesen tartok tőle
.
-
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5122 üzenetére
Én konzolból szoktam állítani, jobb mint lelépkedni asztalra.
Főbb parancsok:
/rcon login rconpass (megj.: ahhoz, hogy kezelhesd a szervert ezt be kell írnod)
/rcon g_gametype SD (megj.:TDM, DM, CTF, HQ)
/rcon map mp_mapname (Dawnville, Toujane, Burgundy stb.)
/rcon pam_mode CB
/rcon pam_mode pub -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5115 üzenetére
elvileg 10 körös,de elég karcsú a cfg,amit adtak hozzá,még fel kell mennem majd valahová leszedni egy normálisat.vagyis mivel még nem vágom a cod2-t teljesen,lehetnek hibák a dologban,igérem javitva lesz hamarosan...de legalább egy jót játszottatok
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón...
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4937 üzenetére
Amikor játszok, akkor a Rottert kiiktatom a rendszerből, mivel az 30 másodpercenkénti kifagyásokat produkál. Mondom, tegnap újratettem a gépet, majd felmentem egy szeróra és megoldódni látszódott a dolog, de sokáig nem tudtam tesztelni, mert kedves bátyám nekiállt szörfözni.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #4890 üzenetére
Mi régen jártunk 2 haverral egy kocsmába és ott azon kisérleteztünk hogy kiivott poharakból tele tudunk-e rakni egy asztalt ugy hogy semmi nem férjen..első próbába még volt söröskorsó is meg üveg stb..aztán már arra gyurtunk hogy csak feles pharakból legyen szartig..már majdnem sikerült is mikor kb a 67ik körnél beszólt a pultos mami hogy ha innánk még akkor vigyük vissza a poharakat mert elfogyott
Ezzel csak azt akartam mondani hogy kisérletezni jóóó
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #4882 üzenetére
faszba zavartak meg munkaval elobb a hsz iras kozben..a link helyesen.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4834 üzenetére
Görög salátába nem tettek krumplit, azért ők sem olyan hülyék.
Amúgy nagyon jó görög salátájuk van, egy este azt ettem mikor nem voltam túl éhes és jól is laktam vele, nagy adag volt.A nagy és hatalmas Achilleus: [link] [link]
A Sissy kastélyban készült, az előző képsorozatban találsz a kastélyről két képet. Ferenc Józska valakije volt a kiscsaj, vki lekéselte mikor 40-es éveiben járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged