- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
-
BandiHUN
veterán
ez jó...de ahhoz is az kell,hogy valakit érdekeljen....és tudtommal eddig sem akkor ügyködtem,amikor másnak is kellett volna...meg egy ideje már semmit nem piszkáltam,mert érdektelen volt.a topicában 10edike óta én voltam az utolsó hsz.értem én a célzást...és egyébként mondom,azért mert egy mod fentvan,attól még nem kell aktivnak is lennie mindig.felballagok éjszaka,lövögetem,ha kész,akkor veszük elő,ha kedvünk van,vagy berakom addig,amig fent vagyok,és pangás van mondjuk.nem tervezek én senkitől elrabolni játéklehetőséget,sem kényszeriteni senkit.eddigis el tudtam menni a BénaBandához zombizni,ezután is el tudok,főleg ha publikus lesz a mod,lesz is szerver bőven.az össz görcsölésem annyi,hogy merjünk már néha ujitani,ha van,akit érdekel,legalább néha kipróbálni egykét extra mapot,vagy nem csak sd-n nyomulni,ilyesmi.
-
BandiHUN
veterán
erre annyit mondok,gogy már tegnap irtam a honlapon,hogy megoldottam a problémát,nekem 4megabittel simán jött lefelé minden.és nem akarom egyébként sem a 12-es szerót piszkálni(de mintha a múltkor meg ez lett volna mondva,egyébként...tehát nem önhatalmúlag lett a 12-esen mod.)azt is mondtam,hogy az xfire dologig jobbára ejtve van a dolog.tehát én nem mondtam,hogy a mai release után zombizni lehet csak,azt mondtam,hogy felrakom a szeróra este,kipróbálom.de csak ha üres lesz.és akkor sem fogom azon hagyni.én magam mondtam,hogy az xfire gond megoldódásáig kár is kinlódni.de egyébként azt viszont nem értem,miért nem lehet 1-2 custom mappal feldobni az életet.és már az sem jön lassan,mint mondtam.és nem kell azt sem kizárólagossá tenni,hanem vagy néha,vagy a simák közé beszürni 1-2 jobbat,ami minden módot támogat.de azt is tudjuk,ehhez mod kell.de az meg eddig érdektelenségbe fulladt,pedig simán meg leht jobban oldani a perkkiszűrést,mindent.hátránya:nincs fejlődés(bár persze ezt jópár mod támogatja,tudnánk olyat csinálni,hogy a nálunk szerzett pontok alapján mégis legyen egy "rangsor,de csak a szint és a pont kedvéért,nem szólna bele perkbe,fegyóba,egyfajta stat),és hogy minden kör lején össze kell válogatni a cuccost,mint waron.de nem muszáj használni pl.extra hangot,célkeresztet,stb,ami a modban van,lehet csak sima eszköz is a custom mapok futtatására...tehát a játék leht ugyanolyan,mint sima módban,és ugyanúgy elérhető minden fajta játék.és a szabadidőről meg annyit,de ez igaz a PH!-ra is:korábban ez nem volt ám gond...itt csak simán az van,hogy már nem buktok annyira erre a játékra,mert nem nyújt újdonságot.már nem hajt egy új szint,nem hiányoznak cuccok,festések a fegyókhoz,haveri kör is kialakult,ki vannak ismerve a mapok...no Ezért nem vonz senkit a pub.A honlap meg azért,mert ennyi együtt játék alatt sem tudtunk meg egymásról túl sokat.és ez nem ugyanaz,hogy körbejelölöm a klánt az iwiwen....
-
BandiHUN
veterán
és egyébként a modban a zombit leszámitva ugyanúgy lehet custom map,meg sima is,ugyanúgy van sd,tdm minden az extreme-ben is.akinek meg nem jön be a custom,ha mi vagyunk fent,továbbléptetjük.alig volt nézve custom map,nem méghogy kiszelektálni,mi ér valamit,mi nem.mert annyira érdktelen volt a dolog.a mod úgy van beállitva,ahogy kitaláljuk.akár lehet ugyanúgy is,mint a sima.de a customhoz sajnos mindenképp kell valami,tök mindegy,micsoda,bár ne kellene...de ha eddig lett volna komolyabb érdekődés,ezt már le lehetett volna tudni.és van sok mod,nem csak az extreme...
-
BandiHUN
veterán
hmm...engem tök mindegy,mit szvaztok,mert engem érdekel...ha végre majd megy az xfire,akkor majd futtatom,amikor már a kutya sincs.vagy akkor megyek a fenébe.unom az sd-t,unom a mapokat,hiányizik a változatosság.nem degradálni,hogy most már a pub helyett is waros feltételekkel játszani,meg no perk,stb.a pubon meg már semmi élet,ennyi erővel minek a 20as szerver?a büdös életbe se leszünk prók,mégis nagyon háttérbe van szoritva a normális szórakozás,a tele szeró,mert ha már 4 ember összeröffen,akkor warozni kell.olyanokkal,akik jönnek-mennek,többet nem látjuk őket.ráadásul nagyon kötött az időbeosztás,8tól fél10ig élet,előtte-utána semmi.nekem még a jó kis ph elleni warok is hiányoznak,de ők is szét vannak már széledve,ez a rohadt war kiöli a játékból az igazi szórakozást,a kötetlenebb,tétre nem menő játékot,marháskodást.mikor jutott eszébe valakinek,hogy lehetne variálni,késparti,0grav,bármi,ami kizökkent ebből az sd-mániából?francért kell bizonygatni,mekkora ászok vagyunk?ráadásul nem is vagyunk azok,ha fél év alatt,amióta kint van a gém,nem léptünk magas szintre,akkor már a következő fél év sem fog sokat jelenteni,aztán jön a cod5..meg még egy halom új játék.nem fogok haragudni,ha le lesz szavazva az egész,de akkor én megyek.akkor feleslegesnek érzem magam,a honlap is megrekedt,mert nincs kedvem igy csinálni,mert alig van használva,senki nem rak fel képet,se wareredményt,jobbára az össz haszna annyi,hogy látja az ember,kik vannak a szerón meg a ts-en,mindig lesem,hogy még vendégként sincs senki,nem méghogy bejelentkezve...
-
BandiHUN
veterán
nos,ha már úgyis nyitva van...HOLNAP 22ÓRAKOR MAGYAR IDŐ SZERINT HIVATALOS ZOMBIE MOD MEGJELENÉS!amint tudom,teszem fel a szerverre,egyébként nem csak egy játékmód lesz,amit biztosan tudok,hogy a hivatalos bétákban is megjelent,az a hqzom mód,remélhetőleg még további meglepik is lesznek...elméletileg ami magyar szervereken,igy nálunk is futott,az egy nagyon korai példány,a most megjelenő mod sokkal kiforrottabban és testreszabhatóbban hozza a borzongatósdit!
-
BandiHUN
veterán
jaés a képméret most max 1 mega,1600x1200...remélem Andrishék is rájönnek,hol lehet megadni
-
BandiHUN
veterán
az ilyesmiknek azért nálunk is ott a helye.... ;) a másodikat már fel is tettem,de egyébként mindenki nyugodtan tegye fel,ha követ el hasonlókat,persze azért ne 5 kazallal
,ja,egy észrevétel:ha bármit tesztek fel az oldalra,fileneveknél ne használjatok ékezetet!képnél sem eszi pl...
-
BandiHUN
veterán
na ja...mindent a kedves vevőért
de a honlapot pl.majd azért tölteni is kell fel anyagokkal,és abban már azért kell majd a segitség,én csak az alapot hoztam létre...és mivel mindenki admin a klánból,hát ne fogja vissza magát
én is gyúrok a témára,de mivel alapvető dolgok nem ismertek a php-ból,elég nehéz.de megteszek mindent,hogy ez ne igy legyen...ennyi futotta mára.és mi is örülünk neked.meg mindenkinek,remélem marad ez a hangulat,és még majd Gyiku is csatlakozik..a többi kiderül ezután
-
BandiHUN
veterán
no,legalább már a gametracker-t ki tudtam tenni...bár ha rájönnék,hogyan tudnám egy oldalsó panelra,jobb lenne
-
BandiHUN
veterán
na ja,én meg még soha
ezt a bátorságot,mi?tegnap gondoltam egy merészet,de mostmár van http://nyevclan.extra.hu,tulképp azt se értem,hogy jutottam el eddig minimális ismeretekkel...dehát a szándék a fontos
üzifal,fórum már ott is van,ha itt nagyon rinyálna valaki...
-
BandiHUN
veterán
nekem az,hogy 1 dolog,hogy a 2 klán játszik együtt,ismerjük 1mást.....de ez még nem indok arra,hogy összeömlesszük mindenkivel.hacsak nem akarod,hogy boldog-boldogtalan belezúditsa az ökörségeit,problémáit,stb...azért mégis komolyan vesszük nagy átlagban ezt az egészet vagy mi...én legalábbis nem tartom magam 1 szinten a mindenféle szeróra beugró,gl-ező anti-csapatjátékos cheatelő aljanéppel azért...azért alkottunk csapatot,hogy azt képviseljük,elvileg.és elvileg eljön az az idő,amikor már mi is warokat beszélünk meg,stb,kell,hogy legyen ezt hol,nyugodtan megbeszélni.a honlap még nagyon kezdetleges,tegnap toltam fel a fórummotort,stb,de semmi customizáció,stb,lesz munka vele bőven,ráadásul most csinálok én is ilyet először...
-
BandiHUN
veterán
"ESTE WAR: NYEV vs PH!
Eddig tölünk :
Andrish
Kiflee
Irjuk már össze nehogy sokan legyünk akkor ki tudna jönni
Kezdés 20:00"
By:Sirandrish odaátról.... -
BandiHUN
veterán
No....akkor gyűljön ide minden Nyugijas Elit Veterán! szerónk:62.112.194.67:28964 várunk mindenkit szeretettel!jaés csúnya beszéd,Grenade Launcher(GL) tilos,kick/ban a jutalom!jaés akik nem akarnak csapatjátékot,azok ne is jöjjenek,amikor SD van,ha lehet,nem csak a frag a lényeg!Kellemes játékot,vélemények,5letek,stb ide nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest