- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem az,hogy 1 dolog,hogy a 2 klán játszik együtt,ismerjük 1mást.....de ez még nem indok arra,hogy összeömlesszük mindenkivel.hacsak nem akarod,hogy boldog-boldogtalan belezúditsa az ökörségeit,problémáit,stb...azért mégis komolyan vesszük nagy átlagban ezt az egészet vagy mi...én legalábbis nem tartom magam 1 szinten a mindenféle szeróra beugró,gl-ező anti-csapatjátékos cheatelő aljanéppel azért...azért alkottunk csapatot,hogy azt képviseljük,elvileg.és elvileg eljön az az idő,amikor már mi is warokat beszélünk meg,stb,kell,hogy legyen ezt hol,nyugodtan megbeszélni.a honlap még nagyon kezdetleges,tegnap toltam fel a fórummotort,stb,de semmi customizáció,stb,lesz munka vele bőven,ráadásul most csinálok én is ilyet először...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest