- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez jó...de ahhoz is az kell,hogy valakit érdekeljen....és tudtommal eddig sem akkor ügyködtem,amikor másnak is kellett volna...meg egy ideje már semmit nem piszkáltam,mert érdektelen volt.a topicában 10edike óta én voltam az utolsó hsz.értem én a célzást...és egyébként mondom,azért mert egy mod fentvan,attól még nem kell aktivnak is lennie mindig.felballagok éjszaka,lövögetem,ha kész,akkor veszük elő,ha kedvünk van,vagy berakom addig,amig fent vagyok,és pangás van mondjuk.nem tervezek én senkitől elrabolni játéklehetőséget,sem kényszeriteni senkit.eddigis el tudtam menni a BénaBandához zombizni,ezután is el tudok,főleg ha publikus lesz a mod,lesz is szerver bőven.az össz görcsölésem annyi,hogy merjünk már néha ujitani,ha van,akit érdekel,legalább néha kipróbálni egykét extra mapot,vagy nem csak sd-n nyomulni,ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest