Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Hali!
Tegnap játszottam 1-2 map-ot, nem volt gondom! Nem tudom mi volt........ ha nem lesz nyűgom, akkor oly nagyon nem is érdekel.
A wifi -s routeremet sikerült letitkosítani, máshoz nem nem fért senki hozzá. Csináltam 1 vírus keresést, talált 2 trójait. Ad-Aware -t is futtattam, az 1 akármit talált, töröltem... de akkor sem javult... csak másnap (azaz tegnap, restart után) volt akadásmentes!
Bár a NYEV servert nem próbáltam, de remélem, hogy ma nem lesz probléma.... és szétlőhetjük 1-2 ellenfél seg..g...... fenekét!
Jelentem kivettem az aláírásomból a múltat.....
-
-
SipiBcs
őstag
Eddig működött, semmi gond nem volt vele... A problémák után kezdtem el molyolni vele. Csak Ati drivert telepítettem újra. Valószínűleg szétszedem, összerakom, csak nem szerettem volna új win-t rakni, mert akkor a csemete játékmentései odalesznek. De majd megpróbálom elmentegetni a cuccokat.
-
-
Balinov
titán
Aham,jol emlekeztem akkor hogy te Alfa hivo vagy. Nezegetem neha neha, hogy mit lenne erdemes venni es most kepbe kerult az Alfa is. Bar en inkabb a 147-es kategoriaban keresek, mint pl. ez.
Mondjuk ez epp egy kicsit gaz,mert irjak is,hogy a 3-ast kicsit trukkosen veszi..ha tudja,hogy szar, miert nem csinaltatja meg?
-
Balinov
titán
hat, 62k-bol vehetek par ilyet is... Vegulis a vinya adott,csak a haz ill. a vezerles/hw resze az,ami hibadzik.
-
Balinov
titán
-
SipiBcs
őstag
Ha igény van a jelenlétemre, akkor a ma esti és a vasárnapi War-ra meg tudok jelenni!
A szombat éjszakai az a részemről kétséges, ill. a vasárnapi játék német serveren megy. Mostanában a külföldi serverek felé a pingem nem picit siralmas. 210-270 közötti! Így majd a ping eldönti szeretném e azt a megmérettetést!
-
Balinov
titán
Eloszor elkezdtem egy olyan angol szeront SD-zni, ahol multkor ment,...most nem..aztan mentem asszem ASD-ekhez, epp tdm ment. Nekik, nekem meg az sem. Aztan a gyori felderitokhoz HQ&HC-zni (Sipi szokott idejarni), na az aztan vegkepp nem ment. Mar azon voltam, nekiallok Veraval Age of Mithology-zni LAN-n...legyen legalabb egy sikerelmeny...inkabb huztam a fenebe aludni.
-
-
-
-
Balinov
titán
Viewsonic VX2255WMB lett a kiszemelt.
-
Balinov
titán
Sipi nem mondott eddig sem rosszakat a 4830-rol, azert is van benn meg a kepben ez a tipus.
GTX260-ak elegge dragacskak Tegnap lattam Gigabyte dualslotos hutesu 4870-et 512mb valtozatban 220-230 korul.
-
Balinov
titán
Hat, nvidia nem. Mivel 1650*1080 a celfelbontas, 48x0 vonal mindenfelekeppen. Azon ingadozok, hogy ~200€-ert DVI-s 22"-es ilyen felbontassal vagy 40-50€-vel kevesebbert sima VGA-s, es akkor 4830 helyett belefer egy jo 4850 vagy 4850 helyett egy 4870.
Persze lehetne 38x0 szeria vagy 4670 is, de az az igazsag, most van ra keret, feleseg altal jovahagyva, most kellene beujitani egy olyanba, ami jo fel evig legalabb kiszolgal. Nameg tavasszal kocsit akarunk venni, meg utana elmenni vegre 2 ev utan egy rendes naszutra. Ergo utobbi 2 projekt feltetelezi, hogy gepre nem nagyon fogok kolteni.
Viszont most lattam a Phenom 3x00-as topikban, hogy az uj 3 magost nekiallitottak az E8200-nek es nem is teljesit rosszul...kar volt beleneznem abba a topikba.
-
SipiBcs
őstag
Must körbevigyorogtam a fejemet!
Bali: A legutóbbi driver az 8.11 fel sem ismeri a kártyát! A 8.10-es látja, mint 48xx-es szériát. Elvileg azt ígérik, hogy a v8.12 ben már megkapja a megfelelő szoftveres támogatást, bár én már ezzel elvagyok, mint buta kislány a discoban 2 kólával.
-
Balinov
titán
hat, elvileg nemet szerokra jobb a pingem, mint a magyarokra. de ez szvsz lehet konfigfuggo is. A notin nem tul jok a pingjeim, de lehet az asztalival nem lesznek gondok. Max beraktok a cfg-be egy olyan sort, hogy ne vagjon ki "This server is for low-ping players only!" uznettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged