Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hát mivel a P4-ek alapból is elég melegek főleg a gyári hűtővel.De azért meglehet próbálni húzni egy kicsit.Sajnos nem ismerem az alaplapodat,de ha van topicja akkor ott kérdezd meg,hogy mit állíts be.Most milyen beállításokkal megy a proci,már mint hányas szotzó és mennyi az FSB?
-
ovecs
senior tag
-
kavicssli
addikt
-
PyroS
senior tag
Általában ha valaki felmegy a 20-ra akkor utána már fellépnek többen is.A múltkor is egy páran elkezdtünk pubolni,utána nem sokkal majdnem tele lett a szeró. Tegnap is ha jól emlékszem voltak vagy nyolcan amikor át lett állítva Pamra.Bár szerintem is elég egy szeró nekünk.
Booz: nézd meg a szerződést,hogy abba mit írnak róla.
-
kerlac
őstag
Köszi Mindenkinek a segítséget!
Igazatok lehet a vga cserével kapcsolatban, elég gáz, hogy pár hónap alatt így visszaesett az értéke a karinak...
Elviszem ma szervízbe, teszteljék le, és ha nem találnak hibát tolok rá egy BIOS frissítést hátha az segít. Ha epdig az se, akkor ünnepélyesen woodoo tánc kíséretében totemhez kötöm és feláldozom!
-
Balinov
titán
há'me' az jutott elobb az eszembe. Most Gyiku ex-mohas baratjanal lakunk atmenetileg (thx 2 Gyiku) mondta,ha gamelni akarok,nyugodtan hasznalhatom a desktop masinkat ( HD2600-as vga,p4 vagy Athlon X2,nem is tudom) Cod4 van rajta,majd valahogy be kell loni,mert azt mondja,nem tud tort szerora felmenni. Amugy 20mbit UPC mogott ul a mazlistaja. Hunor,te lehet ismered is,ha Mohaa-ztal regebben.
-
PyroS
senior tag
Hát ez megint attól függ,hogy mennyit tudsz rá szánni.A legjobb ebben a kategóriában a Corsair Vx450-es de az kb 12eFt.
Annak ellenére amit Andrish írt ebből a választékből esetleg ezt javasolnám még: [link].A PH-án van teszt is róla PH-ás Saga Teszt. -
SipiBcs
őstag
Biztos álmos voltam, vagyok még, de nem találom a kilógó szöget a zsákból!
Nemhiszem, hogy lenne olyan probléma amit felnőtt emberek módjára ne lehetne megbeszélni! (most willámhárítót játszom) Nem hebrencs teenager kölykök vagyunk, hanem értelmes emberek! (bár 1 kedves lányismerősöm szerint 34 évesen war-ozni... hátőőő... ne hirdessem!)
Gyerpi: köszi a linket, bután néztem magam elé, mi is az a pécsik!
-
athomi
veterán
Igen. 17:3 lett az eredmény a mapjukon (Strike), map végén megköszönték a játékot és leléptek.
Valószínűleg úgy gondolják, hogy nem játszottunk tisztán, mert Andristól megkérdezte Mortimer nem vettünk-e demot. Andris mondta nem, de ha gondolják megismételjük a war-t demoval.mod: most jut eszembe te is voltál
-
BandiHUN
veterán
a dolog megoldva,sorry,tegnap nem tudtam a gépet használni vihar miatt,tápcsere is,stb,no meg meg kellett fejteni,hogy ELVILEG mi az oka az idegen bannok kirakásának...tehát mostmár ELVILEG nincs egyiken sem üdvözlés,és egyiken sincsenek idegen bannok kijelezve.estig tuti nem lesz időm játszani,max aki ráér,majd informál,bejött-e a dolog.
-
athomi
veterán
Én nem foglalkoznék annyira a taktikával, inkább csak figyelmesebbnek kellene lennünk. Gondolok itt arra, hogy védőbe nem mindenki ugyanarra a plantra induljon el, vagy ha vmelyik plantról kihalunk, akkor vki azonnal moccanjon át. Az sem lenne rossz dolog, ha halljuk, hogy egyik csapattársunk a közelben ádáz küzdelmet folytat, akkor azt ne a sarokba csücsülve hallgassuk, hanem moccanjunk ki segíteni. A támadásokat meg kicsit összébb kellene hangolni. A csipás a táskát ne vegye fel, illetve a táskás ne kezdjen egyedüli rush-olásba az ellenfél dzsungelébe. Ezekre és még egyéb apróságokra kellene jobban figyelni.
-
Sirandrish
legenda
Downpour-t én nagyon komázom csak semmiféle taktikát nemtudok rá..a Pipeline viszont 5v5-ben a legjobb védő map...2szer WARoztunk eddig rajta az egyiket 10:0ra a másikat 9:1re(a védekezőt)...ha 5en vagyunk/vagytok érdemes nyomatni mert védeni eszméletlenül jól lehet azt a mapot...a Countdouwn és a Bog támadóban nagyon jó..ha a kezdeti nadeket megusszátok meg a csipát akkor szinte biztos a siker ...persze ha mindenki arra megy amerre kell...a Bog-ot még védeni sem nehéz de támadni tényleg jó..az Wet Work átláthatalan..akárhonnan lőhetnek szvsz az semmire se jó..főleg olyan csapatok ellen akik szeretnek is kempelni...az Owergrovn meg nagyon nagy...ha mondjuk valaki B-n van a Plant meg A-n akkor 20 sec mire átér..ha nagyon lassan azaz halkan megy akkor még több..oda csak ugy érdemes menni ha van egy hiperszuprtjó csipás...
a Showdown meg mindkét plant könnyen nadelhető és lőhető az azért nem jó..
a Pipeline-re, Countdown-ra vagy Bog-ra viszont érdemes épiteni...
ez az én véleményem..persze semmi közöm a NYEV csapathoz csak felvettetm mint öltet
-
Sirandrish
legenda
vannak...de nem csak erre gondoltam
de végülis mindegy is..ugyis fogjátok ti még alakitgatni a taktikátokat ha egyáltalán lesz használható...ezt arra értem hogy lesz olyan tim aki ellen van is értelme mert akikkel tegnap is játszottunk Crossfiren...háát..nemtudom milyen taktika kelett volnabár szerintem mindegy is lett volna me így is ugy is kiszedtek volna mindenhonnan
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Bár valószínűleg okoskodásnak tűnik, nem lehet, hogy ez az "átfogó" PB (jobb szót nem találtam rá) nálunk is kijelzi, ha másik szerón valaki megbukik csíttel? Hisz a neve, cd key-je bekerül 1 rendszerbe és az gyorsan szét is dobja az infót! Tegnap tényleg több alkalommal volt, hogy senki nem jött felfele a lezárt szeróra és mégis kiírta!
War: nem szeretném kommentelni a tegnap esti dolgot, a statom mindent elárult! :S Vasárnapig visszavonulót fújok, addig csak pub, esténként nem leszek munkák miatt.
-
PyroS
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Inkább egy tiszta vereség mint egy csalással szerzett győzelem.A múltkor talán hollandokkal játszottunk egy jó wart.Ők nem csaltak és nem volt semmi kérdéses dolog.
A csalásos dolgokhoz annyit tennék hozzá,hogy vannak akkikbe nagyon sokat kell lőni,hogy meghaljon.Ő meg egy két golyóval simán lelő,bár ez lehet azért is mert szarul lövök
.
-
SipiBcs
őstag
Sok apró pici "trükk", ami nélkül nem lehetne nyerni?? Nemhiszem, hogy be kellene állni ebbe a sorba
Viszont ha mindenki ilyen csítekhez folyamodik, akkor előbb-utóbb csak a negatív élmények érnek bennünket és az sem vezet jóra, sem a csapat szellemet nézve, sem pedig az önértékelés figyelembe véve....
De azt sem látom megoldásnak, hogy 1-1 war után összejöjjünk és megbeszélük, hogy tutti csíter az elenfél vagy, hogy át volt írva a cfg-je!
-
BandiHUN
veterán
ez most olyan dolog,hogy mivel nekem is jelentkeznek ezek a be-beakadások néha,én gyanakodnék a szerverre is...van,amikor miniadminban is felmegy MAGA A SZERVER pingje 150fölé,ha játszanak többen,nézegetem néha,ha épp nem tudok menni játszani...kellene egy normális szolgáltatót keresnünk.tegnap irtam az fgc-nek az 1.7 ügyben,válasz:nincs törtjük,keressek én,akkor hamarabb lesz....hát b+.....persze nem találtam.de érdekes,máshol ez nem gond?a fele szeró tegnap át volt állva,és ha hozzáveszem,hogy tegnapelőtt még nem volt magyar 1.7,és a legtöbb helyen nem automatán vált,hanem át kell tenni,mint nálunk is,lehet,hogy lustaság/adminhiány miatt nem volt több...nagyon kezd telelenni a micsodám az fgc-vel,ráadásul ez a folytonos xfire probléma...ezek is kiárulják 500%-osan az egyszem netjüket,meg vettek valami 100ezres szervergépet,és még az is lehet,hogy nyomják a seedszervereket is róla,ha mást nem,magáncélra...
-
-
athomi
veterán
Erre a kérdésedre nem tudok válaszolni, de gondolom nem hiába szokott előfordulni, hogy egyesek key-e egyik napról a másikra bannolva lesz szerverekről, pedig sehol nem csalt.
Persze lehet ezek az emberek nem generátorból szedték a key-üket, hanem vmi jegyzettömbös fájl-ból. Majd vmi okos megmondja hogy is van ez. -
Balinov
titán
-
athomi
veterán
Két érdekesség:
1. ez egy rendes teszt
2. HD3870-es 100$ alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Competizione
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Chrome
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged