Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Ha esetleg az AMD magára talál mondjuk év végéig akkor ki lehet adni ellenük egy 3080 Super-t 20GB rammal. Hiszen nehogy má az AMD-n több ram legyen
Akkor csak a memória fogja jelenteni a plusz költséget. 1000 dolcsi MSRP. Had örüljön a nép. Hiszen annyira vártuk a 3080 Ti-t.
Volt valamikor szó róla ,hogy 10GB GDDR6X talán 100-120 dolcsi. +300 dollárért rá is teszik a PCB-re.
#5922 laychi : Sajnos nem látunk bele az Evga féle rendszerbe. Így nem tudjuk sajnos ,hogy miként is megy az osztás.
Azt tudjuk ,hogy az EU-s sor kurva lassan halad. 1 percet haladt a sima 3060-as. szerk : Vagyis 52 másodpercet. Most csekkoltam. Az amcsiknál több mint 1 napot. WTF
Most a 3080Ti-nél egy kártya fél órát. Az amcsiknál 2 féle másfél-másfél órát. Náluk rögtön volt 3070Ti is. -
omfgk
veterán
Ha most nyom csak valaki a step up-ra, garantálom ,hogy mire megkapja (ha megkapja) az már LHR lesz.
De páran a sima 3080 kapcsán azt vizionálták már ,hogy szép lassan EOL lesz. Mutatóba csurran cseppen egy ideig, de ugye az Nvidia sajnos nem hülye. Lehet elteszik a lapkákat egy későbbi 3080 Super-hez.
Hiszen a hírek szerint a következő generáció az 2022 Q4 lesz. Abba simán belefér még egy Super félgeneráció.
A 2080 Super is kb 6-7%-al volt csak gyorsabb a sima 2080-asnál.
-
omfgk
veterán
Na de mennyire hosszú az a step up sor?
Gondolom aki tud a step up-ról és mondjuk van egy 3060/3060Ti/3070 kártyája az már rég rá is nyomott.
Főleg most ,hogy látszódik mennyivel jobb deal a sima 3080 a 3080Ti helyett.És ugye mostantól az Nvidia bizony a 3080Ti-t fogja nyomni. Nem fog eladni olyan lapkát 3080-ként ami egyébként jó lenne 3080Ti-nek is.
Pont úgy mint a 3070Ti vs 3070/3060Ti. 3060Ti is azért tűnt el mert amit csak lehet, eladnak 3070-ként.
-
Dexter17
tag
Alternete-ről jött?
Ismerős a csomagolás. Pár napja nyúzom és meg vagyok elégedve. 1070 Ti-ről váltottam mindegyik játéknál drasztikus fps növekedés, csak az Escape from Tarkov lett csalódás, szinte semmit nem vettem észre, hogy kicseréltem a karit. Ha jól beállítod manuálisan a hűtést nem megy 64 fok felé. OC-t is próbáltam 1930/8000 Mhz stabilan.
-
kzkz
őstag
Itt mit kellene látnom?
Az eu.evga.com oldalon nem ez jelenik meg nálam, mert én már sorban állok, és az nem látszik, hogy hányadik vagyok a sorban.más: próbáltam extra garit venni, mert arra még van 14 napom, de a paypal-os oldalon a 4 kártyám közül (visa/mastercard vegyeses) egyiket se fogadja el, pedig használtam már őket paypalos vásárlások során
-
laychi
veterán
Ami ezzel kapcsolatosan nekem sem tiszta, mert először van evga karim, hogy ha mondjuk én nem az evga webshop lista áron(+áfa) vásároltam a terméket, hanem egy másik kinevezett partner boltból drágábban, akkor a drágábbik/erősebbik kártya stepup általi megvásárlásánál mely különbözetet veszik alapul? Az ő listaáruk(+áfa) szerintit vagy a feltöltött számlán szereplő bruttó vételár és listaár(+áfa) közti összeget veszik alapul?
Valaki, aki ebben jártasabb elmagyarázhatná.
-
echterion
nagyúr
Köszi a kiegészítést. Gondolom, a Ventus alacsonyabb polcon van, legalábbis mindenhol ezt olvasni a neten.
Viszont azt nem tudtam, hogy Mindfactory-nál lehet többet is rendelni már. Nekem nem enged többet venni, ha belépek az account-ommal, csak úgy tudok onnan venni másik karit, ha egy nem regisztrált mail címmel rendelek, nem belépve. -
Vektast
aktív tag
De tényleg.. én nem is értem miez a szarság Alternate-en. Megjelenik egy rakás 3060-as mindegyik "zöld" de mikor megnyitod: "Bereit verkauf" vagy "Artikel kann derzeit nicht gekauft werden" esetleg "reseviert" de normálisan kosárba egyiket se lehet tenni. Aztán eltünnek.
Lehet hogy IP alapján sorsolnak, vagy mi? -
rup1u5
nagyúr
Az semmi! Svéd amazonon is van baj
-
törölt tag
Ha mai középárfolyamon számolunk, akkor kb. 23.000 forint hasznod lenne rajta. Ez valóban nem sok. A simán lenyelhető kategória.
Viszont megéri? Vagy inkább a vásárlási ingered lett kielégítve meg a tudat, hogy bukni úgy sem fogsz rajta. Csak jól esett egy kis pénzt költeni. -
Dare2Live
félisten
Aki üzlet/bányában gondolkodik annak sztem a jelenlegi árak mellett nagy bátorság és nagy merészség kell a vásároláshoz... és ahogy kinéz a sztem szerint nagyon sokan nagyon bátrak és nagyon merészek.
Közben a 3070 már nem is 3080 hanem 3090 árban kezd lenni.
@Verkast: Nicht mehr lieferbar. Én 10perce ránéztem tehát szombaton elvitték max 10 percen belül.
-
Frozen
addikt
magyarba hol láttál kb 500 ezerbe 3080 suprimet? Csak kiváncsi vagyok.
Én vennék csak nincs pézemAmúgy a mindfactoryból ha nem kérsz rá garanciát akkor alapból vajon mennyi lehet?
Alternate.de van 3070 suprim viszont már drágább közel 50 euroval érdekes lehet felvásárolja egyik a masiktól azt tesznek még rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest