Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Geresics #10547 üzenetére
Nagyon sokat nezelodtem anno mert a 3080-nak kellett a hely es fontos volt a vertikalis beepites tamogatasa. Sajnos odd hely nincs. Amit latsz az elejen az egy kis felhajthato “ajto” es usb csatik vannak ott. Baromi jol szerelheto haz es nagyon letisztult az elrendezese. Merlinnel 51k a temper uveges valtozat, nekem meg 55-be fajt, de nem bantam meg. Pikpakk szetkaphato ha tisztitani kene. Ha lecsekkolod kulfoldi tesztekben eleg sok helyen ajanlott.
-
Geresics
addikt
Ez nagyon szép! Nagyon tetszik!
Még el sem olvastam a házas topik összefoglalóját, még csak most feküdtek le a kölkök...
Nyilván a MSI MAG B550 Tomahawk és a Ryzen9 3900X gyári hűtővel simán elfér benne, de idővel keresek majd hozzá valami normálisabb hűtőt is, gondolom az sem lesz bajos. A CM690-ben simán elfért anno az Alpenföhn K2 is, márpedig az nem pici!
A 4 HDD pont elég, és az SSD is elvan benne, ez (is) szuper! Azt jól látom, hogy az elején a tetején van ODD hely? Vagy az ott csak design? (2 éve nincs bekötve a DVD íróm, de attól még jó érzés, hogy itt van, és ha karcos a gyerekek mese-CD-je, akkor tudom pótolni. Lassan pont aktuális is lenne......csak az ára...
Reméltem megúszom 40 alatt...(#10546) pohár
Köszi Neked is! Ez a design nekem nagyon nem adja, de mindenképp köszönet a nem konvencionális tippért! -
Geresics
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #10541 üzenetére
sajna ez még az első szériás
...pedig imádtam ezt a házat! -
-
viharhozo
addikt
MSI RTX3080Ti - VENTUS 3X 12G OC 530k
A mult heti olcsobb volt 5%-kal, de ez meg igy is gyakorlatilag MSRP, nettoban kevesebb a nemet arnal. Plusz eddig barmit rendeltem innen, ket napon belul meg is volt.
-
Geresics
addikt
-
-
viharhozo
addikt
válasz
warcat #10519 üzenetére
Ezt gyakorlatban probalta mar vki?
En vettem Zotacot Nemetorszagbol. A regisztralas egy darab automatikusan generalt e-mail. Nincs fiok, semmi. A supportnak irtam haromszor 1-1 honap kulonbseggel, soha nem valaszoltak semmire.
Ezek utan ugy voltam vele, h annyira nem szivesen kezdenek bele egy gariztatasba.
-
Geresics
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10529 üzenetére
Ilyen manualokat, meg hasonló poháralátéteket ma már nem szokás adni?
-
kapy
csendes tag
Szerintem nem éri meg a magyar boltok készletével szórakozni, velem két bolt játszotta el, hogy nincs készleten, amit rendeltem, az egyik a foramax volt.
Amazon.de-ről sikerült végül cégesre megvenni egy msi 3060 ti Gaming Z-t, amivel kijöttem nettó 540 EU környékére. Érdemes csekkolni nap mint nap az amazont meg a casekinget is, még 27% áfával is számítva (meg a hatósági áras euróval) nem egy jó árú kártya volt a hetekben és most már általában nem 10mp alatt fogy el, hanem 1-2 óra alatt. -
Geresics
addikt
Most voltam a postán átvenni!
1-2gyanúsfura dolog azért van, de nem igazán érdekel, inkább csak megjegyzem magamnak:
- a csomagolásban egyáltalán semmilyen manual, leírás, reklámanyag, semmi sincs
- a dobozon belül egy német cég cimkéje van
- a doboz nem volt befóliázva, és már valaki kinyitotta
- az arany érintkező csatisoron halványan látszik, hogy már volt foglalatban.
Persze ezekre mind én magam is tudnék magyarázatot adni:
- a gyártó sem rakott már bele papírt (nem tudom mennyire szokás ma még)
- német nagyker
- a cetli-berakó nyitotta csak ki
- gyári minőségellenőrzéskor volt csak foglalatban. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
kevike576 #10524 üzenetére
ugyanmár, egykutya az összes sufnibolt, ez most pcx volt éppen:
dátum:2022. ápr. 22. 11:09
Rendelésed a következő adatokkal került rögzítésre:
Fractal Design Meshify S2 TG 15890dátum:2022. ápr. 25. 10:09
tárgy:Hamarosan összeállítjuk a rendelésedet
Oldalunkon feladott rendelésed összeállítását megkezdtük. Az átvétel várható idejét a következő levélben fogjuk elküldeni.
Hamarosan átvehető rendeléseddátum:2022. ápr. 25. 10:54
Sajnálattal tájékoztatunk, hogy az általad rendelt termék a rendelés feladása során elfogyott, ezért rendelésedet töröltük. Amennyiben más eszköz elnyeri tetszésedet, kérjük szíveskedj új rendelést feladni oldalunkon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Linux kezdőknek
- Politikai mémek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest