Hirdetés
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
amstorm #6097 üzenetére
Ez hányadik hívás tőlük? Első?
Akkor az a helyzet ,hogy az járt jól aki később regisztrált erre. Akkor talán már lesz értelmesebb ajánlat is.
Engem még az elején hívtak, az igazi áresés előtt egy majdnem 800 ezres 3080 Ti-vel...
3070Ti - 3080 - 3080Ti lett megjelölve asszem. -
warcat
veterán
válasz
echterion #6086 üzenetére
Gamernek pont hogy magasabb az ingerküszöbe HA kell neki a teljesítmény.
3070 továbbra is csak egy gyengébb 2080 Ti.Ha a lassan 3 éves max teljesítményen túl akarsz lépni akkor bizony a perkálás marad.450k-t elképzelhetőnek tartom mert ennyit zsaroltak ki a 2080 Ti-ért is és az is csak fogyogatott, de nem hiszem, hogy lesz mostanában 400 alatt 3080 (ami felvetésre reagáltam eredetileg).
Persze csak ha nem ugranak meg nagyságrendileg a 3080 szállítások,arról nem tudok spekulálni, de egyrészt eddig sem tudta nvidia megoldani, másrészt meg a 3080 Ti jobb üzlet (nem érdekelt benne).
-
omfgk
veterán
-
Geresics
addikt
most hívtak ipon-tól: 3060 ASUS Rox Strix, vagy mifene 260eFt körül (zajos környezetben vagyok, nem értettem mindent pontosan, de a lényeg átjött így is). Maradok egyelőre a kivárásnál...
-
-
omfgk
veterán
Mit értünk normalizálódás alatt?
MSRP + a custom kártya eredeti felára?
Olyan tényleg nem lesz már.Eleve volt januárban egy 10% körüli emelés. Kártyától függően. Például Evga kártyák esetén volt egy egységes 70 dolláros emelés.
Egy 3080FTW Ultra eredetileg 810 dollár volt (FE MSRP 700 dolcsi). Ebből lett 880 dollár. Nettó. Beleszámolva ,hogy nem jól váltják a dollárt euróra, + a birodalmi áfánk, és kb 360k jön ki.A többi gyártó is legalább ennyit emelt januárban. Tehát a kezdeti 310 ezres ár tényleg nem jön vissza, de 360k körüli árakat még fogunk látni. LHR kártyáknál biztos.
-
warcat
veterán
Továbbra is kétlem, hogy a 3080 ára bármikor idén normalizálódna, 3070-ből dömping van de azt még a hiány alatt is lehetett kapni, a 3080 meg fehér holló, és nvidiának jobban megéri 3080 Ti-t gyártatni belőle.
-
echterion
nagyúr
Bizony, ez már olyan ár, mint márciusban volt. És az lhr-esek is kezdenek beszivárogni.
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Caseking.de -n már 900 euroért is 3070.
Sőt EVGA 3080 980 Euros árval szerepel csak készlet nincs. -
Zorel
senior tag
Van giga gaming oc 3080 a kosaramba, kell valakinek?Már nincs meg... -
Puffocska
tag
Lényegesen lassabban fogynak a kártyák, mint 4-6 hete, ráadásul akkor magasabb is volt az áruk.
Elviszik, mert régóta nem tudott venni és most olcsóbb lett, de láthatóan csökkenő árszint mellett, és hosszabb idő alatt történik mindez. Ezek egyike sem azt jelzi, hogy tömeges érdeklődés lenne, hanem hogy a lépcsőzetesen csökkenő áron veszegetik az emberek, de a kereskedők is lejjebb is mennek az árral, mivel volumenben nem tudnak értékesíteni.
Ugyan az zajlik, mint az árlefölözéses piacra lépés esetén történik, csak most a normál árszint felé haladunk.
Pl Caseking esetén sosem volt még akciós tag kirakva VGA-ra, most már az is van.Érdekes folyamat zajlik, kíváncsi leszek hol van a vége. Az LHR kártyák és az ETH árfolyam + EIP1559 + bizonytalanul közelgő POS átállás együtt szépen olvasztja az árcímkéket, bár AMD oldalon sajnos egyelőre kissé kevesebb elánnal.
-
sajti_pajti
tag
Még van 2 db (+1 - nekem nem fog kelleni) szabad préda 70-es FTW3 Ultra Alteren 1049-ért
[link] -
Dare2Live
félisten
3 ventis 3070 ráadásul MSI 923eur. Ráadásul CKs tehát gari szempontjából legjobb.
Már fél órája fent van sztem aki akar 3070et ez még mindig baromi jó ár érte.
szerk: magyar áfa + szállítással 998eur.
-
Zoty4
őstag
mai bestbuy
[link] suprim 989€ és ez szerintem nem is LHR -
Dexter17
tag
Gigabyte RTX 3070 TI (LHR): 1049 euró
Ez azért elég baráti ár, 3070 TI közül majdnem a legjobb (méretben biztos). Ugye mindfactory direktbe nem rendelhető magyarországi címre?
-
kevike576
senior tag
válasz
kevike576 #5929 üzenetére
reichelt.de-nél is esett 600 eurot !
-
Garsza
veterán
[link]
Asus TUF 3080 1500 euro. -
shteer
titán
válasz
sajti_pajti #6040 üzenetére
ez jobb vétel sztem:
Palit GeForce 3070 Ti GamingPro LHR, Grafikkarte(Lite Hash Rate, 3x DisplayPort, 1x HDMI) 939,00€ -
sajti_pajti
tag
ZOTAC GeForce RTX 3060 Ti TWIN EDGE OC LHR:
[link]
Alternate 899 EUR (német ismerős kell, a hazaküld(et)éshez). -
omfgk
veterán
válasz
ScomComputer #6038 üzenetére
Pontosítanék.
Mindenhol volt drop csak az alza magyar felületén nem...
alza.cz/sk/at/de...
1500 euró alatt van/volt a Suprim 3080 is már.
Tényleg érdekelne ,hogy miért pont minket sz*patnak.
Mondjuk az Evga vagy MSI kártyák kapcsán van egy tippem. A többi felületen 24 hónap garival árulják. Lehet nem akartak kötelezően vállalni 36 hónapot ha máshol eladják amúgy is pikk*pakk. De mondjuk volt náluk Gainward 36 hónappal. Az se került fel hozzánk.
-
ScomComputer
veterán
Az alzán (CZ) megint volt egy jó pár drop...olyan 500k-s árakon 3080,de mi ezzel sajnos nem érünk semmit itthon..
-
echterion
nagyúr
válasz
Geresics #6027 üzenetére
Most már 800€ alatt lehet kintről rendelni, ami már kezd barátságos lenni, főleg, ha megnézed, mit tud felmutatni teljesítmény téren. Kb. egy hete már nincs további árcsökkenés, stagnálnak az árak, ha most vennék játékra, akkor ezt venném. A 3060-nál jobb, néhol a 3070-et is elcsípi, és közben tud kicsit kapirgálni is mindenféle béta driverezés nélkül. A 3060 a kaparós driverrel abban a pár játékban, amit testvérem próbált, ilyen 20%-kal lassabb, mint a rendes driverrel, így ott még vm játék is befigyel, ha játékos gépben van a kártya.
Pityu.: A 798euro az nincs 315ezer, nálam ez 277ezerre jön ki, plusz kb. 20euro posta.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Geresics #6027 üzenetére
Bocs telóról ezt nem láttam
Ha 6700xt-t akarsz a padló 285EFt a hardveraprón magyar 3 év garanciával,és zsír új bontatlan.Az árakat elnézve ez elég jó ár szerintem.Én is nézegettem de most kicsit sokallom de lehet lesz 3060 asom tudom nem hatalmas lépés de ha mondjuk 4 évet elmegy már jó úgy hogy full hd high beállítás.
Ja kintről kb 315EFt min ha 6700xt-t akarsz sokat bambultam az oldalakat árak végett és ez még egy alap kártya.
-
Garsza
veterán
válasz
-=RelakS=- #6030 üzenetére
De árat nem ír. Akkor honnan tudjuk miről maradtunk le?
Ma volt ilyen a saturn.de -n Csak nem mertem megrendelni.
Asus ROG Strix RTX 3070 TiVagy caseking.de -n van Ilyenből jelenleg is Zotac 3070 Ti 1035 euro
-
omfgk
veterán
válasz
Geresics #6027 üzenetére
alza.cz...
6700XT-t nézett valaki mostanában?
Még mindig emésztem a kérdést egyébként. Tehát nem rosszindulatból kérdeztem rá ,hogy mit is szeretnél megtudni...----
Nem csökken elég gyorsan a 6700XT ára ahhoz ,hogy megérje szerintem.300k alatt még nincs boltban (unibolt és társai nem ér), aprón talán lesz 300k alatt.
Viszont a 3070 is megkapható aprón egy kicsivel 350k alatt. Nem LHR. Gyorsabb mint a 6700XT és még bányászni is lehet vele év végéig ha akarsz. Sokkal jobb deal, még bányászat nélkül is. -
Geresics
addikt
ezért raktam off-ba. Bonyolult, mi? Durva, de volt már párszor itt megemlítve, sőt, még belinkelve is. Kérek engedélyt meghunyászkodni...
#6024 omfgk
lehet arra vagyok kíváncsi, hogy milyen csatornák jönnek be rajta, és nézhető-e a minősége az M1 Híradónak. Mégis mi másra lehetnék kíváncsi?#6025 -=RelakS=-
Megpróbáltam, de ezt írja:
A webhely nem érhető el
Ellenőrizze, hogy van-e elírás a(z) prohardver.cz domainnévben.
Ha helyesen írta, próbálkozzon a Windows hálózati diagnosztikájának futtatásával.DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN#6026 echterion
Annak hogy alakul az ára? Az is megy lefelé? Pár helyen kerestem csak rá, de ott vagy nem volt ár, vagy nem változott, de tényleg nem kerestem sokáig... -
Geresics
addikt
6700XT-t nézett valaki mostanában?
-
kapy
csendes tag
válasz
jozs6200ax #6017 üzenetére
Azért ezek nincsenek olyan jó áron, mint az előző heti 307k-s 3070ti
-
Puffocska
tag
válasz
sajti_pajti #6015 üzenetére
Ilyenből egyre több lesz, ahogy csökken az idő az ETH POS átállásig és ezzel párhuzamosan az ETH árfolyam is most lefelé tart.
-
omfgk
veterán
válasz
jozs6200ax #6017 üzenetére
érkezett szállítmány
A nagyker rápillantott az ETH árfolyamra.
2000 alá is benéztünk megint.Most sok helyen volt ilyen-olyan drop. Mivel a nem LHR kártyák ára is esik szépen így az LHR kártyákat már tényleg nem tudják kétszeres áron adni. Megelégednek a +50%-al is. Az Asus Dual szerintem MSRP kártya. Mármint eredetileg az volt. A fapad. Annak kb 140k lett volna az ára egy párhuzamos dimenzióban.
-
jozs6200ax
aktív tag
Ipontól hívtak ,hogy érkezett szállítmány .
Asus dual 3060 oc (LHR) 220 ezerért vagy Rog Strix (LHR) 250 ezerért. -
ScomComputer
veterán
válasz
sajti_pajti #6015 üzenetére
Köszi..
-
sajti_pajti
tag
válasz
ScomComputer #6014 üzenetére
EVGA XC3 Black 387k
Gainward Phoenix 408k
Ha jól emlékszem -
sajti_pajti
tag
Volt valamelyik hajnalban (5 körül) GB Vision OC is, email jött róla.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
sajti_pajti #6003 üzenetére
Az a baj, hogy ez az olcsóbb boltok közé tartozik jelenleg.
-
aerosmith
őstag
válasz
ez is a minerek miatt ilyen drága
-
omfgk
veterán
válasz
Főleg ,hogy még mindig van náluk 610-ért 3080-as.
Azzal legalább kapálni lehet még rendesen. Akinek ennyi pénz égeti a zsebét az vegyen 3090-est.
-
sajti_pajti
tag
válasz
Találtgyerek #6002 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest