Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #50424 üzenetére

Pont hogy 1440p t írtam példaként utána Indyvel, de nem én mondtam mások írták hogy megdöglik a kártya mert elfogy a vramja 4K ba MFG-vel. Mert MFG meg a RT is eszi a +ba vramot ha be van kapcsolva. FPS eket ott nem láttam csak százalékokat amit kiraktál mondjuk. 1440p n is tehát necces néha Indy és társai.
    De amúgy az MFG nagyon rossz átlag ezt írják a felhasználói sajnos.
    Továbbra is egy RT magos dolgoz írsz vs egy RT mag OFF al almát almával.Ez nem vram ügy. 4K natívot látod majd 9070 és 9070 XT n míg ezen nem fogod és láthatod hogy 1440p-n Indybe se elég már pl a 12gb ram very high RT vel . Rakd ki még százszor attól még nem lesz igaz.
    Azért egy 4080 al is tudsz 4K zni vagy egy 9070xt vel majd az előtesztek alapján. De ezzel nem fogsz.
    Lehet túl lesz árazva kérdés annyival e mint a 5000 esek, nem hinném.
    Scalper ár meg más kateg.
    De mondom ott írták a Gamer Nexus és HWU és társai hogy belső forrásból azt hallották hogy 3 szoros a 9070 XT készlet csak mint a teljes 5000 széria 5070 simát beleértve. Csak nem fognak akkor 550e ért adni így eleinte legalábbis :D Azt ha elfogy közbe akkor más a helyzet ott is gondolom,....

Új hozzászólás Aktív témák