- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz MPowerPH #30344 üzenetére
Próbálnak még jó áron kiszálni a sülyedő hajoból!
Ez a vonat már elment, 1-2 hónappal hamarabb kellet volna hirdetni.
Már nem igazán fogják ezeket venni, mert 500 dolcsiért ott a 3070.
Egyetlen előnye a 2080Ti-nak hogy 3 gigával több a videómemória, semmi más előnye
(#30351) nubreed
Ez nem új szokás, a GTX 1070 is hozta a GTX 980TI teljesitményét. Nem tudom miért kell minden fejlődésnél úgy tenni mint ha ez nem lett volna eddig is bevett szokás.
Épp ez a lényege hogy emelkedik a teljesitmény, ha még mindig úgy fejlődnék mint ahogy az őskövületek gondolnák akkor most jönne a GTX 280-as piacra[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
félisten
válasz nubreed #30351 üzenetére
Ez szerintem hülyeség, mármint azt mondani, hogy kannibalizalta. Minden normális generaci váltás erről szólt. Az RTX 2060 hozta a GTX 1080 számait szinte, a GTX 1060leverte a 980 karikát. Ez a fejlődés. A 2080 Ti 2 évig a csúcs volt, ha most valaki 600-700 dolláros áron adja és ennyiért vesz egy 3080 karit akkor nem látom mit veszít?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
proci985
MODERÁTOR
az, nem birom kovetni, hogy hogy nez ki a nomenklaturajuk , de igen, a tegnapi hirukrol van szo.
(#30346) arn: neutralis. nvnel szeriakon belul hatalmas elteresek lehetnek, es a fonakon is van ram (3090nel) ami miatt nem szabad barmilyen kartyat megvenni, mert lehet elszurtak a hutest.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
KaitouP
nagyúr
Nyomod majd PS5-n, beteg szép lesz ott is majd a game, RT-vel együtt. Aztán majd 2-3 év múlva ha jön egy újabb kártya gen, majd pattintasz egyet a PC-be, és kipróbálod ott is a játékot. Egy olyan játékról beszélünk a CP 2077 személyében szerintem, ami hosszú évekig aktuális cím kész, akárcsak a W3.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
DonDennis
senior tag
válasz hoolla #30347 üzenetére
Nv szerint a 3070 fele annyiért lenyomja majd a 2080ti-t és akik most vettek 2080ti-t vagy nem adták el az nv bejelentés első percében azok a net szerint pancser idióták Taigetoszra valók, de sokkal inkább arról szól, hogy akik eddig nem tudták megvenni a 2080ti-t és csak irigykedtek most erőlködve próbálják kinevetik a 2080ti tulajokat.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
MPowerPH
félisten
válasz DonDennis #30358 üzenetére
Siman mem hullam indult el az interneten. De szvsz nem csodalom, en ilyen VGA eladasi hullamot meg nem lattam.
Egyebkent aki okos volt, az tenyleg gyorsabn eladta mar 1 honapja.En sem vettem 2080Ti -t, mert szerintem durvan tularazott termek volt a tudasahoz kepest. 3090 -re fenem a fogam, ha tenyleg akkorat fog szolni, amekkorat mondanak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nubreed
veterán
Ne értsen félre senki, én csak örülök ennek, hogy kaphatok egy 2080Ti körüli teljesítményt 700$ -al olcsóbban. A kannibalizálással túloztam kicsit na. A Turing - Ampere ugrással úgy néz ki jól jár mindenki, sokkal egyértelműbb mint a Pasca-Turing között volt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
carl18
addikt
válasz Chalez #30355 üzenetére
Az informatika egy ilyen világ, akinek volt pénze RTX 2080Ti-t venni és ismeri a világot. Nyilván tudatában volt az értékvesztéssel, folyamatosan minden elavul.
Szerintem minden "Elméletileg" Felnőtt, akik nem képes átlátni/mérlegelni a helyzetett annak úgyan mindegy.
Szerintem az átlag ember nem vesz 500-700 dolcsitól drágább kártyákat.
Akinek meg a legjobb kell annak meg ugyan mindegy 1000 vagy 1500 dollár az új kártya úgy is megveszi. Esetleg ha még pénzt is termel neki és megtérül akkor simán jó befektetés. A 2 év alatt vissza is hozza a árát, ami nem hátrány.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Ribi
nagyúr
Azért érződik így, mert mint egyik zsütüber elmítette, a perf/$ mutató a 20-as szériával nem növekedett igazán. Az előtte lévő szériáknál mindig volt egy ugrás, 20-nál meg szinte semmit.
Most ezt az ugrást úgymond duplán hozták be. Ha a 20as szériánál meglett volna ugyan az az olcsósóítás, akkor ez a 30-as egyáltalán nem lenne ekkora ugrás. Hozán a szokásos kb 30-40%al gyorsabbat kapsz ugyan anniért szintet. Csak emberek szeretnek amnéziásak lenni és elfelejtik mennyire anyázták a 20as szériát, hogy mekkora szaremberek, hogy csak drágább vackokat hoznak ki és telejesítmény növekedés egyság árért szinte 0. max 10% volt.carl18: Minden új kategóránál vannak ezek az emberek akik konkrétan oldalakat sírnak tele, hogy kicsesztek velük, hogy most kiadtak egy jobb karit ugyan annyiért mint amiért ő vette 2 évvel azelőtt. Ezek már mióta világ a világ csak sajnáltatni akarják magukat. Kupac idióta. Mióta számtech van, kb 1-2 évente fele annyiért megkapod ugyan azt a teljesítményt. És minden évben sírnak. Ezek is amnéziásak vagy csak szimplán hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Laraxior #30342 üzenetére
Egyébként konkrétan tapasztalàl problémát, mert kevés a 8gb vram, vagy csak a monitorozó program az írta, hogy megtelt és az alapján mondod, hogy kevés?
A resident Evil 2 remake is azt írja, hogy kell neki 12gb vram ultrára tolva, közben meg vígan elfut problémamentesen 8-al is.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KRoy19 #30363 üzenetére
Konkrétan tapasztaltam
Ha nem lövöm ki a böngészőmet amiben szintén fut egy játék, akkor elég sokszor előfordul, hogy nem tölt be teljesen a grafika Warzoneban.
Pl.:
(De voltak ennél sokkal durvábbak is)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Ribi
nagyúr
válasz KRoy19 #30363 üzenetére
Volt erre azért néha teszt, pl 1060-al meg 570-580-al, hogy mennyit lassul egy egy játék vram hiányában és eléggé változatos a kép. Nyilván játéktól is függ, meg hogy mennyire kevés a kevés. Van ahol kevés vram akadozásokat okoz a vram feltöltéskor, van ahol szinte semmi, van ahol csak kicsit lassabb. De pl az 5500 4-8G is egy furi jószág. Ott a 8x pci-e miatt számít a pci-e3 vagy 4. Túl sok a változó dolog, hogy egyértelműt lehessen mondani. Pl 1060-nál a 3g tényleg kevés lett a végén, de 570-nél a 4v8G ramnál viszont egyáltalán nem akkor a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KRoy19 #30366 üzenetére
Szépen látszik a grafikonon, 3GB vramhasználat, és mekkora ugrás lefelé amikor kilőttem a Mozillát.
...és még mindig csak 1080p@60HzGTX1060 3GB-ról váltottam erre. Annál meg a rendszer memóriámat ette meg vram hiányában ...és persze nem is a legmagasabb beállításon játszottam.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szmörlock007
aktív tag
válasz Malibutomi #30368 üzenetére
Egyesek nem tudják értelmezni, hogy az rx 5700xt a 7nm-en egy középkategóriás kártyának számít, és a csúcs csak most jön újabb uarch-al.
-
Devid_81
félisten
válasz DonDennis #30358 üzenetére
Majd akkor lesz erdekes ez a 3070=2080Ti ha kiderul nem egeszen es nem mindenben van am igy, csak bizonyos korulmenyek kozott annyi amennyi...
Akkor jon az, hogy az addigra szepen lenyomott hasznalt 2080Ti-k hirtelen megis tobbet fognak majd erni
Nem mondom, hogy nem jutott eszembe eladni a sajat 2080 Ti kartyamat, de aki az elso hullambol akar vasarolni az majd szepen fizeti az extrat, plusz ha igazak a hirek, hogy ellatas gond is lesz eleinte.
Turinggal eleg sok extrat kellett igy is felesleges kifizizetni, meg egyszer minek beleugrani? (en hasznaltan vettem a kartyam masfel eve, szoval en eleve max csak a felet tudom elbukni)
En inkabb kivarom az elso 2-3 honapot az ujakkal, addig marad a mostani, majd amikor eladova vallik elmegy amennyiert epp ellehet adni hasznaltan, nem fogok sirni akkor sem ha csak 1/3-at eri mar csak, mit varjak egy ket eves VGA-tol ha nem ezt?
Pontosan ilyen generacio valtas kellett volna Pascal vs Turingnal.Ott is csak addig volt 1080Ti olcson hasznaltan amig ki nem jottek a tesztek
...
-
KRoy19
őstag
Értem én, de azért az szerintem még kicsit odébb van, hogy azt lehessen mondani, hogy 8gb vram már kevés.
Persze én is szívesebben látnék több memóriát a 3070-en és 3080-on, csak akkor nyilván nem fértek volna bele a végül megszabott árba és ha csak 100 dolcsival drágább lett volna mindkettő, akkor egész más lett volna az emberek reakciója több vram ide vagy oda.
Lesz itt még több vram-os verzió az tuti, csak a launch-ra nagyot kellett ütni price/performance téren.
-
do3om
addikt
válasz szmörlock007 #30369 üzenetére
Egyesek meg úgy hiszik hogy ha akart volna sem lett volna képes többet kihozni belőle.
Mert ugye azt mondod direkt nem akartak versenyt és jobb kártyát .... biztos így volt.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
niof
addikt
Az, hogy megpróbálja mindenki fejvesztve eladni a 2080Ti-t, mielőtt teljesen elértéktelenedik. Mert 460-470k az ára most is (újan). Viszont valamivel 250k felett már kapsz majd egy 3080-at, ami (elvileg bőven) feljebb van teljesítményben, tehát, a használt 2080Ti-ket képtelenség lesz e körül az ár körül eladni, mihelyst piacra kerülnek az új kártyák. A jelenlegi tulajok meg nyilván minél kisebb bukóval szeretnének megválni tőlük. Ennyi a sztori...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
szmörlock007
aktív tag
Ezt nem én mondom hanem te
Egy 252m²-as kártya az középkategóriás akárhogy nézem. Nyilván nem direkt nem hoztak csúcskategóriába semmit, hanem mert az uarch-al ott nem fértek volna bele teljesen a tdp-be. Az rdna2-vel már beférnek, így a középkategória mellett hoznak egy csúcskategóriát is 500m² körüli chippel. Aztán meglátjuk mire lesz ez elég.[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
Valamint valószínűleg a 7nm fejlesztett változatán érkezik az RDNA2. A TSMC fejlettebb technológiája tehette lehetővé a 20+% órajelemelést.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Chalez #30355 üzenetére
Nincs "más kára". RTX20-ról megjelenése óta tudni, hogy irreálisan túlárazott. Aki megvette, ezt bevállalta, kifizette az extraprofitot.
Az igazán vicces az a hatalmas elájulás, hogy az RTX30-at "milyen jó áron vannak". Nincsenek. Ezek is drágábbak a GTX10-eknél, csak ezúttal reálisabb az árlépcső. Ennyi.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoolla
aktív tag
Ertem, koszonom mindenkinek, most megyek es alomba sirom magam.
Atforditva egy kicsit... A 3070 szerintem baromi draga, tekintve, hogy egy 2 eves kartya teljesitmenyet hozza csak, raadasul kevesebb rammal.... Joval olcsobbnak kene lennie.
Es meg nem is tudjuk az RTX off teljesitmenyet az uj jovevenyeknek.Nem erdekel az sem ha csak $500 ert megy el a Ti-m, tuti nem adom el addig amig konkretan meg nem jon az uj kartya, legyen az barmi. Ilyen ez a hobbi, en ezt vallalom minden alkatresz vasarlasnal.
Az pl sokkal idegesitobb, es ez pedig gyanus, hogy igy lesz most, hogy megvennem a 3080-at es ra 3-4 honapra jonne egy masik kartya tobb rammal es picit gyorsabb, huvosebb etc.Tegyuk fel, hogy 4 eves kartyam van es eladom szotyiert, hogy kifizessem a majdnem teljes vetelarat a 3080 ra, hogy azt par honap mulva joval olcsobban tudjam csak tovabb adni, hogy megint rafizessek egy ujabb kartyara. Az akkor kb ugy jonne ki, hogy akar megvehettem volna a 3090-et megjeleneskor.
Mindegy. En orulok nagyon ennek a jelenleg csak reklamozott teljesitmeny novekedesnek...
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
arn
félisten
hasonlo tdpkeretbol ez nem fog menni, ehhez radikalisan uj architektura kellene - lehet az nv is azert nyomta fel a tdpt, mert az amd elott nincs mas ut.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz hoolla #30381 üzenetére
ket eves csucs 1200 euros csucskartya teljesitmenyet... mi ezen a rossz es draga? amugy atlagban szvsz nem fogja hozni a 2080ti teljesitmenyet, csak bizonyos esetekben (kb mint a 2070 1080ti esete).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Peace
nagyúr
válasz KaitouP #30357 üzenetére
Igazság szerint azért örültem meg ennek az októberi dátumnak, mert már ki voltam idegileg a PS5-re várakozástól. MEgérkezik novemberben vagy nem? Jut belőle? És így akkor probléma megoldva a 3070-el. Arról nem is beszélve, hogy semmit nem tudunk a PS5-ön futó CP-ról, csak annyit, hogy majd jövőre egyszer kap egy rendes PS5 upgrade-et. Én meg úgy vagyok vele, hogy akkor már a PC is kap egy kis törődést végre én pedig full pompájában élvezhetem a játékot.
-
-
hoolla
aktív tag
Troll on volt... de amugy mar lehet kapni 2080ti-t hasznaltan talan meg garisan is nagyon picit dragabban mint a 3070 tobb memoriaval es lehet, hogy gyorsabb is... miert a 2 eves 2080Ti araval hasonlitod ossze? Mar csak fele annyit er nem?
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
JóképűIdegen
tag
válasz szmörlock007 #30369 üzenetére
Jah, mire "most" megjon a csucs, marcsak ismet kozepkategoria lesz
-
szmörlock007
aktív tag
válasz JóképűIdegen #30388 üzenetére
Ezek szerint azt mondod gyengébb lesz mint a 3070? Velem lehet fogadni?
-
yagami01
aktív tag
Nem tudom volt-e már, talán nem. 15 perce került ki a cikk.
" NVIDIA's GeForce RTX 3080 Destroys The GeForce RTX 2080 Ti In Doom Eternal at 4K Resolution, Video Performance Comparison Shows Around 120 FPS on Average"Link és benne a videó:
[link]
" The maximum FPS that the GeForce RTX 3080 achieved landed in at around 160-170 FPS whereas the GeForce RTX 2080 Ti could only manage a max FPS of around 110-120 FPS. "
Még nem néztem meg a videót, nem tudom mi volt bekapcsolva és mi nem.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Egy 2080 Ti tulaj, akinek ezt el kell magyarázni? Ez baj...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
nagyúr
Jellemzően 20% volt a price / perf javulás a Turingnál - nekem az a szar kategória, de azért nem 0-10. Ha az Ampere-t a Pascal-hoz nézzük, akkor olyan 120% javulás van - feltéve, hogy a 3080 tényleg 80-90%-kal gyorsabb, mint a 2080. Ez két generáció alatt elég tisztességes, egy generációra visszabontva kb. 50%.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Dyingsoul
veterán
válasz nubreed #30360 üzenetére
Nem kannibalizált senki semmit.
Az a probléma, hogy sokan nem tudják hogy működnek a dolgok (vagy én tudom tévesen, ez esetben javítsatok ki):Volt róla hír, a bejelentés előtt talán 2-2,5 hónappal? Hogy az NV megszűntette a Turing GPU-k gyártását. Kész pont. Az NV ki is szórta ekkor a GPU-it, őket innentől kezdve semmiféle kár nem éri mikor kiadnak egy új generációt. A kért rendeléseket leszállították, gondolom tájékoztatták a gyártókat is, hogy ennyi volt, majd jön az új gen. Kitették a visszaszámlálót is. Az NV nem sunyiban csinálta a dolgot, mindenki, még mi fogyasztók is tudtuk, hogy jön az új generáció és azt is, hogy mikor.
Az más kérdés, hogy a kaki lefelé csorog és hogy mi van akkor, ha a kiskerben beragadnak a Turing készletek. De ez az NV-t nem érdekli, mert őket kifizették, ők leszállították azokat a GPU-kat.
Egyébként ha mi, fogyasztók is tudtuk, hogy jön az új széria, akkor még a kiskereknek is tudniuk kellett ezt...
Én egyedül azt nem értem, hogy ilyenkor a kiskerek mi a fenéért nem tartanak készlet kisöprést és mi lesz ezekkel a kártyákkal?
Persze csak érdekesség képp érdekel, túlzottan nem hat meg a dolog, hogy mi lesz a kiskerekkel, nem ez az első generációváltás amit a boltok megélnek. Csak nehéz fogni a fejem két kézzel mikor rákeresek, hogy 2080 Ti és az árukereső hegyre halomra hozza az itthoni boltok 475-500.000 HUF-os ajánlatait.Kárörvendeni meg tényleg nem szép dolog a 2080 Ti tulajokon, de túlzottan őket sem kell sajnálni, tudták mit csinálnak mikor megvették a ~fél millás kártyát ahogy azok is tudják mit csinálnak akik most megveszik a 3090-et.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz yagami01 #30392 üzenetére
Itt miért írnak a 3070-re 8/16GB VRAM-ot és a 3080-ra 10/20GB-t? Lemaradtam valamiről vagy csak a szokásos wccftech?
-
félisten
válasz szmörlock007 #30380 üzenetére
na ez jó dolog. IO -t megkapja Turing is, DLSS is fejlődik rajt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Laraxior
titán
válasz Dyingsoul #30397 üzenetére
Mer' lesz belőlük... Így a 3070, 8GB vrammal nemigen lesz 2080Ti verő... Viszont duplarammal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
carl18
addikt
válasz Dyingsoul #30396 üzenetére
Itt nem is a kárörvendésről van szó, hanem szimplán az utolsó pillanatban pánikszerüen felrakni a nettre bejelentés után az elöző generációs kártyákat.
Amik az új X70 500 dolláros árát látva elég szép értékvesztésen estek át.
Ha valakinek annyira számit az értékvesztés és hogy ne bukjon nagyon rajta akkor simán meglehetett volna május-júniusban is hirdetni és még akkor el is kell volna értelmes áron. + Hát mindenki tudja már hónapokkal a rajt előtt hogy a RTX 3000 széria szeptemberben jön. Kis informálodással simán ki lehetett volna ebből jól is, csak hát gondolkodni már nem szokás.
Amúgy jók lesznek az új kártyák, kiváncsi leszek elsőként a Techpowerup tesztjeire.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest