- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Azért durva ,hogy most először nem kapott driver lemezt a seria
-
westlake
félisten
válasz core i7 #21351 üzenetére
Teljesen jól csinálta az NVIDIA. Több legyet is ütött egy csapásra. Egyrészt akadályozza a leak-et, másrészt a kiadás pillanatáig (20-a) csiszolhatják a drivert, harmadrészt mennyi “szeméttől” megkímélik a bolygót. Szóval én csak támogatni tudom ezt a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
veterán
Olvasom itt a webshopokat svedben, 2080-as nov 23 meg ilyen datumok szallitasra
[ Szerkesztve ]
-
ice cube87
csendes tag
-
Dare2Live
félisten
válasz ice cube87 #21364 üzenetére
Vegulis akkor kb bejott az 1080ti hez kepest +50% tippem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
cyberkind
félisten
válasz ice cube87 #21364 üzenetére
Ha ez tényleg igaz, akkor még az ár ellenére is emelem a nem létező kalapomat, mert erre a 12nm miatt nem sok esély volt.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz Dare2Live #21365 üzenetére
Ezek az nvidia mérései a legjobb esettel(4K minden játékban, gondolom az új kártyáknak kedvező jelenetek), minél alacsonyabb lesz a felbontás, annál kisebb lesz az előny.
"It is probably an important thing to say that those numbers are should not be taken very seriously."
Én azért megvárnám a rendes teszteket. -
Dare2Live
félisten
válasz Hachiko95 #21367 üzenetére
Persze 4k. Qhd/fhdra 99%nak tok folos egy 2080ti. Ahogy regi jatekokra is.
Drivet vonalon en meg amugy varok par % pluszt.
Mas 2070 ezek kb mint 1080ti. 500eurert jo lesz az.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
westlake
félisten
válasz Crytek #21374 üzenetére
Két VGA-t hasonlítunk össze, nem az FHD-t másik felbontással. Ha az új generáció csak alig mutat fejlődést az elődhöz képest, akkor arról kár tovább beszélni. Ha FHD alapon is kicsi a különbség, akkor az fullon sem fog megváltozni. Egyébként meg ha már FHD full beállítás, akkor miért nem inkább 3K “alap”?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Crytek
nagyúr
válasz westlake #21376 üzenetére
Ez sok helyen hoz 4K alatt 50%-ot...az elég jó. Mad 19-én kiderül mit megy FULL HD-be...
Nem mellesleg vicces hogy mindig amikor performance-ról van szó zsigerből mennek a 4K ,g-sync/freesnyc 120+hz gondolatok, holott itt rohadjak meg ha nem a nagy többség tn paneles fhd-s semmiféle extra synces (vsync azt szevasz) 60-75hz-es monotorral csapatja....Ez a teszt is jól mutatja hogy a 4k 144hz olyan messze van de olyan messze....
Next PC Upgrade: 2022
-
t72killer
titán
válasz Crytek #21377 üzenetére
Tegnap jött meg a samu U32H850, úgyhogy elég nagy ívben ..om le a fullHD-n mutatott teljesítményt. Nem mellesleg, nálam a kari valszleg többet fog videóvágásban-renderben bedolgozni, minthogy a krájzisz 42-t repesztené 200fps-el, márpedig compute téren komolyat szoktak fejlődni az egyes geforce generációk.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Meg vagy vele elégedve? A monitoros topikból próbáltam előzetes infót kifacsarni, esélytelenül, senki se hallott róla... Pár óra használat után nem vájtszeműként ránézésre kb hozza a laptopom (e7450) ips kijelzőjének minőségét.
-
VTom
veterán
válasz Crytek #21377 üzenetére
Ettől függetlenül a top3 tier kártyák tesztjeiben már régóta az 1440p és 4K tesztek az izgalmasak, pl. megvan-e a 4K 60fps, nem az, hogy fulHD-n 110fps-t tud-e, vagy 130-at.
Aki fullHD 144Hz-en játszik, az rendszerint multizik és inkább visszavesz a beállításokból.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
egyedülülő
őstag
-
Crytek
nagyúr
Szerintem nekem ilyenem lesz majd 4K G-Snyc 60@75hz
Az okok:
Nem multizom
Sosem érdekelt a sok fps
4K maxon alapból ugysincs sok fps
A procimat,alaplapomat is megtarthatom hozzá mert 4K-hoz nem kell erősebb+ mire kijönnek a 7nm-es új nv-k talán 1-2 modell ára ezekből a monitorokból be fog esni 200k alá...
Next PC Upgrade: 2022
-
félisten
válasz egyedülülő #21383 üzenetére
olvasd el szépen mit írtam, próbáld értelmezni, azután verd a fejedet a falba.
"tróger dolgokat hint" = semmire nem való Alaptalan állítást hint, nem emberre írtam, hanem a dologra amit írtál.
Nem kellene ilyen bicskanyitogató stílusban tolnod főleg egy Nvidia topikban, és szebb lenne az életünk.Gondolom dicséretet vártál, és még fel is háborodsz. Ahhoz menjetek át az AMD topikba, hátha.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
t72killer
titán
válasz KAMELOT #21381 üzenetére
mondjuk akinek szűkös a ktg-vetése, az aligha fog legújabb generációs csúcs-geforcot venni.
#21384: nem tudom, nekem a 4k-hoz hozzátartozik, hogy kicsit nagyobb legyen a képátló. 27"-ra szvsz a QHD teljesen jó, 4k-hoz az ideális méret sztem a 32" - és ezzel kb "be is laktuk" a gép előtt ülő látóterét. Még így is jobb lesz a pixelsűrűség, mint a 27" QHD esetén, ez már messze nem a szemfolyatós fHD...
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz carl18 #21388 üzenetére
De azt is nézzétek ,hogy nem csak nyers erőre gyúr a turing hanem új techológiák DSL (felváltja az eddigi élsimításokat) + Ray Tracing (felváltja az eddigi dinamikus fényeket árnyékokat gondolom amik szintén zabálták a GPU-t) +DX12 ráadásul PUBG még mindíg nem az optimalizáltságáról híres
Szerintem új kapuk nyíltak most meg például raytracingel lehet csinálni egy olyan varázskastély labirintust vele egy game-be ami full tüükör
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz carl18 #21388 üzenetére
Én abból a játékból annyira nem indulnék ki, egy optimalizálatlan trágya az egész.
Az idén megjelenő címeknél meglátjuk mit mutat majd. pl. Shadow of the Tomb Raider, Forza Horizon 4, Assassin's Creed: Odyssey, Battlefield V stb. vagy a jövőre megjelenő Metro: Exodus.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
egyedülülő
őstag
Nvidia tulajként azt hiszem nyugodtan lehetek egy nvidia topikban sőt... Az meg, hogy elsütök egy poént te meg mintha vörös posztót látnál, szerintem téged jellemez. Nem kell bele többet látni mint ami.
Minek menjek az amd topikba, ha nincs ott semmi dolgom? Azt meghagyom az amd fanoknak és a troll zöldeknek.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
törölt tag
Zotac RTX 2080 Ti Unboxing
Jó nagy a doboza -
félisten
válasz egyedülülő #21394 üzenetére
Azt azért tisztázzuk, hogy én nem is neked írtam amit írtam, hanem az utánad jövő srácnak aki azt mondta hogy nem tudom elképzelni ezt a dolgot.Láttam a smiley jelet az írásod után azért nem is reagáltam rá, csak utánad ezt komolyan vette valaki. Mindenki ott legyen ahol akar és írja le a véleményét, de az alaptalan sárdobálást szerintem hagyjuk meg a konkurenciának vagy a VS topiknak.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Csehmarko
csendes tag
Sziasztok!
1050ti kozul melyiket vegyem meg? 60000ft ertekben nezegetek, es nekem ugyan olyan az osszes. Koszi! -
hoolla
aktív tag
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest