Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
zoltandragon #15 üzenetére
De bizony van benne. Igaz elég nehéz kihámozni, mert az indiegogo oldalon nem említik.
Az offline térkép önmagában helyzet és navigáció nélkül pont semmit sem érne.
Egyébként:
Mudita Kompakt also features Offline Maps, allowing you to download selected areas or even entire cities and countries for offline use. With GPS functioning solely as a receiver, your location remains private and never leaves your device. The minimalist Maps app avoids tracking features like Bluetooth or Wi-Fi scanning, ensuring your journeys remain truly private.
-
Draun01
tag
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Szerintem akkor rosszul értelmezed ha itt annyit látsz hogy az üzemidő nyerés lenne a cél, úgy hogy megtartjuk a funkcionalitást. Azt éppen a OnePlus 13, meg a Vivo X200 (család) reformálja, nagyobb aksikkal, ugyanakkora vagy kisebb házban.
A Mudita jellegu telóknal pont a funkcionalitás szándékos visszafogottsaga fog az akkuidon is segiteni (ahol ez amugy nem elsodleges szempont). -
Fritz Teufel
addikt
Ez a mobil készülékek olyan vonala lenne, ahol a minél hosszabb üzemidő lenne fókuszban úgy, hogy közben nem adunk lejjebb semmit.
A probléma az, hogy a színes E-Ink baromira drága, kevés szín megjelenítésére képes és a válaszidő is nagyon gyatra. De valahol el kellene kezdeni, mert ha látható lenne egy ilyen irányú felfutás, az érthetően meglódíthatná az E-Ink fejlesztését is. Az OLED nem nagyon fejleszthető tovább ilyen irányba, talán az E-Inkben van még potenciál.
Az biztos, hogy a mobil eszközöknél a kijelző energiaigénye olyan probléma mint az elektromos autózásban az akkumulátorok kapacitása-töltési sebessége. Egyszerűen kulcs probléma.A témához: ez az eszköz ezzel a polikarbonát tokkal és a kijelző alatti kapacitív gombokkal olyan mint valami félkész termékdemonstráció, ahol még a dizájn nem szempont, csak a megfelelő működés, majd később kerül a végleges alumínium-üveg házba. Nem tudom elképzelni, hogy ki az, aki ezért pénzt ad.
-
Draun01
tag
Hát bárcsak ez ilyen egyszeru lenne, hogy nincs szukseged egy funkciora nem hasznalod.
Szerintem egesz sokan vannak akik keresnek egy keszuleket feluton valahol a nyomogombos es az okos telo kozott. Erre van is par ceg aki rarepult.
Ha ez a telefon draganak tunik, tessek megnezni a Light Phone 3-at. Na arra kivancsi leszek azt mennyien fogjak venni teljes aron.
Meg ott a Boox Palma, még telefonalni sem lehet vele, megis nagyon fel lett hypeolva. Tehat ugy nez ki lenne igeny valami ilyesmire. -
beef
őstag
Az ára nagyon magas, egyébként érdekelne. Max 40e JMF amit adnék érte.
-
Garzonrobot
junior tag
Nem látom hogy üzletileg ez hogyan lesz életképes, ki adott pénzt a fejlesztésre? Biztos megveszik néhányan poénból, vagy tesztelni. Esetleg lesz pár nomád aki pénzt ad érte és használja. De valljuk be ennyiért lehet telefont is kapni, ami sokkal többet ad hardverben, funkcióban, meg úgy összességében.
Ha nincs szükségem egy funkcióra, nem használom. Ennyi. Vagy veszek ennél jóval olcsóbban egy telefont ami szintén nem tartalmazza.
20 ezer körül el tudnám képzelni mama telefonnak nyomó gombos helyett, esetleg.Lehet én vagyok nagyon szűk látókörű, de nekem nem áll össze a kép.
-
DraXoN
addikt
Mégmindig senki sem tudta legyőzni a NoPhone-t technológiailag. Úttörők a területen.
A NoPhone Air egyenesen verhetettlen, ráadásul a legkönnyebb kapható telefon ami technológiailag lehetséges.Érdekes telefon azonban ami a cikkben van, de valjuk be, nem fog működni, csak rajnunk múlik mennyire "függünk rá" valamire és magunknak tudunk itt mértéket szabni. Minden más próbálkozás felesleges "mentális nyugtató", amivel lehet van aki jól jár (pár vállalat).
-
pusszycat
nagyúr
Rácsodálkoztam, és gyorsan máshova kattintottam érthető okok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest