- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
redditen itt van kitárgyalva a friss driver teljesítmény+
-
Dreamie
őstag
válasz
Találtgyerek #12095 üzenetére
5 kg dobozostol, nem foglalkoztam vele. Tippre 2-3 kg között van valahol.
#12098Találtgyerek :
Rendben akkor megnézem. -
Speedwayen 5080-al mennyire atüthető a 10_K kb mi a max, lusta vagyok megnézni.
Superpoziban mi a max kb? Amit itt láttam 30k az elég gyengusz a 4090-hez képest. -
Dreamie
őstag
Este hegesztés és próba, elég könnyűnek tűnik.
Ahogy kezembe vettem az inno 3d 4090 jutott eszembe, az volt ilyen kis légies, könnyű, viszont szép méretes. -
Laraxior
titán
válasz
Walter_White #12086 üzenetére
Van rajta matrica, ráadásul ha bontod, akkor bukod a garit.
-
s.bala31
őstag
válasz
Szerintem mindkettőn van.
-
ROLI22
tag
válasz
Inno3D X3-on biztos, hogy nincs.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Vadászom az 5090-es VGA-kat, leginkább azokat amikhez van már vizesblokk. Gainward Phantom és a Palit Gamerock-nál, lehet én voltam a figyelmetlen, nem láttam képek alapján csavaron matricát, és a Garancia miatt, illetve mielőtt megvenném érdekelne. Akinek van ilyen kártyája a fent említett 2 típus közül az meg tudja nézni nekem van-e vagy nincs, ha van akkor melyiken?
-
bigdigit
addikt
Steamen vásárolt 3dmark esetén vajon miért off-os a validate result online? Teljesen inverz a kapcsoló.
-
warcat
veterán
Jó drágán egy kis fapad
magyaroknak jó lesz az
INNO3D GeForce RTX 5090 X3 OC 16G alza, 1 259 990 Ft (a 16G elírás)
-
bigdigit
addikt
Én is végig szenvedtem ezt az új drivert még DDU is bejátszott. Amit észre vettem nálam vagy 10 fok emelkedés lett pedig core már nem 3150 hanem csak 3000. Még meg kell néznem stabil marad-e a cucc kisebb feszen mert most nincs hozzá nyúlva még.
-
Chalez
őstag
válasz
Találtgyerek #12075 üzenetére
Nekem mem. 2000-el 9801 pont, fel kéne raknom azt a béta AB-t
-
Bossp
addikt
Újra kellett configolni a TV-t a kártyával és újra kalibrálni a HDR-t mintha a 4080 meg az 5080 teljesen más lenne :D valaki játszik FF Rebirthel? Dlss 66%-ról lentebb vettem 50%-ra mert nem volt elég fluid. 4080al most 5080al 120fps em van dlss off-al :D hát azért ez lehetetlen (mondjuk shaderelésnél 3* crashelt skippelnem is kellett).
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12074 üzenetére
Nekem az alap 100% PL biossal 9400, végig is ment vele egy Warzone, marad is, elég ez nekem
-
Találtgyerek
veterán
Ha valaki türelmes és van egy jó kártyája, esetleg egy 400+ biost felrak, akkor szerintem simán el lehet érni a 10 000 pontot egy 5080-al.
Memória nálam +2500 felett már nem hozott sokat. +2500 és a +3000 között 26 pont különbség volt.
A +2000 és +2500 között 149 pont volt. -
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12072 üzenetére
Ahogy nézem az új driverrel lett egy komoly performance upgrade, szóval újra kell konfigolni ezeket a beállításokat, én vissza léptem a gyári biosra és ezzel most van akkora eredmény steel nomad alatt mint az Astral OC biossal.
-
Chalez
őstag
válasz
Találtgyerek #12057 üzenetére
Nem néztem megmondom őszintén. De ha lesz ráérő időm, rálesek majd. Az biztos, hogy stockon is 2900 fölé boostol, OC esetén 3300+ amire emlékszem.
-
pRoject22
őstag
-
Bossp
addikt
válasz
janoska123 #12065 üzenetére
Az hagyjan :D en csak ezt a drivert tettem fel ma jött meg a kártya. Ráengedem a monitor mellé a 4k-s tv-t és random black screen....
akkor nem sikerült javítani
-
pRoject22
őstag
válasz
janoska123 #12065 üzenetére
Én egy teljes warzone meccset nem tudok végig menni
-
janoska123
csendes tag
Az uj nvidia driverrel, az összes játékom ki-crash-el egy idő után.
-
Laraxior
titán
válasz
Találtgyerek #12061 üzenetére
Tényleg speedway volt
-
s.bala31
őstag
válasz
Találtgyerek #12061 üzenetére
Szerintem a Speedwayre gondolt, Steelnomadban én még nem láttam itt 10k fölött 5080-al, de persze lehet én vagyok figyelmetlen. Bár lehet ezzel az új driverrel el lehet érni
-
pRoject22
őstag
Új driverrel Warzone konstans fagyások vannak
-
Bossp
addikt
Mennyi most a safe temp hogy már nincs HS? :D jól látom 82-nél szabályoz le?
Ez jónak számit super psoiban?
-
Laraxior
titán
válasz
Találtgyerek #12057 üzenetére
A 10k-t is átlépték már többen is itt az 5080-nal
-
Találtgyerek
veterán
-
Chalez
őstag
válasz
Találtgyerek #12050 üzenetére
+375/2000 talán? Annyira nem is figyeltem. De ugye ez eleve emelt órajelről indul, mert Palit GameRock OC.
Lehet az új driver miatt adott ekkora pontot? -
s.bala31
őstag
Feltettem az új drivert a Steelnomadban egész jó eredményt kaptam:
Speedwayben kb ugyanaz mint az előzőekkel. -
ciricica
junior tag
Lehet a Corsair tud valamit? Jöhetnek a 2 csatis kártyák?
HX1500i (2025) -
omfgk
veterán
válasz
VoltanIgor #12039 üzenetére
Az a 600 februárban még jó ár volt.
Most már nem az. -
ciricica
junior tag
válasz
VoltanIgor #12036 üzenetére
Höhö. Kis árréssel dolgoznak a fiúk.
-
warcat
veterán
ASUS Astral LC GeForce RTX 5090 OC 3060,82 € (német címre szállítva a végösszeg)
spanyol amazon, 3 év bolti gari, szállítás ~ápr 22megnézem mikor lesz itthon ennyiért
-
VoltanIgor
aktív tag
Computer Imperiumról milyen vélemények vannak? A fizz.hu-n keresztül (az OTP EMAG-szerű boltja) ők a forgalmazók jópár kártyánál, és van, ami jó áron van, de sok jó a Computer Imperiumról még nem hallottam....
Van itt tapasztalat esetleg a szervízelésről?
-
Laraxior
titán
GPU: ~2970-2980MHz
Vram: 34GHz
~550-580W
Programindításkor, illetve a menüben olyan zajjal van az Astral, hogy a 60%-os ventizajt is elnyomja. Márhogy úgy istenigazából visít a coil whine.(unlimited FPS)
-
warcat
veterán
Nvidia app-ra is megérkezett a driver.
-
warcat
veterán
válasz
pRoject22 #12026 üzenetére
A fenti linken ott van a letöltőlink is, nagyon friss a dolog, fél órája sincs hogy kiadták (5060 Ti launch)
-
warcat
veterán
Elérhető a 576.02 WHQL driver. Nagyon sok javítás van benne elvileg
PDF-et nem akarok linkelni, itt a reddit topik ahol listázva van
-
warcat
veterán
alza 2db GAINWARD GeForce RTX 5090 Phantom 32G 1 279 990 Ft
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Találtgyerek #12021 üzenetére
Eddig nem volt. Nyáron érdekesebb lesz. Spanyolország, pont abban a szobában nincs klíma
Viszont az mfg meg dlss miatt nem félek. Múltkor elfelejtettem bekapcsolni az OC profilt és észre se vettem, csak a játék végén
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Sontir Fel #12014 üzenetére
A 3250-es órajel tökéletes, ha azt tudja tartani és stabil.
-
torma1981
veterán
válasz
VoltanIgor #12015 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy egész jók a Gameingek. Nem hangos, jól hűt. Vállalható simán.
-
s.bala31
őstag
válasz
Találtgyerek #12003 üzenetére
+450-el nekem is stabilnak tűnt a Metro EE, de pl a Stalker 2 már nem igazán. Egy bizonyos vram órajel felett már nem gyorsul hanem lassul a kártya mert korrigálja a hibákat (ECC ramok) vagy valami ilyesmit olvastam. Nálam a GW Phantom-on ahogy emelem a feszt egyre kevesebb a hozzá tartozó stabil gpu boost órajel. Pl 1.025mv-hez már nem stabil a +450mhz, de 0.975-nél még igen.
-
Bossp
addikt
válasz
Sontir Fel #12014 üzenetére
AB-ben a boostot növeled ne maz alapot. Az alapnak mindnek annyi az enyém 2730Mhz-el indul nem is várok +350nél többet
írok privátot.
-
VoltanIgor
aktív tag
A Gigabyte kártyák - Gaming OC konkrétan - vállalhatóak ebben a genben? 5080-ast vadászok, van előrendelésem Alzánál Gainward-ra, de ki tudja az mikor jön.
Viszont Gigabyte-al óvatos vagyok, azzal szívtam már meg, igaz nagyon régen -
Bossp
addikt
válasz
Sontir Fel #12012 üzenetére
Nem mindegy mennyi a kiinduló órajel
Gondolom a Zotac AMP gyári gpu órajele eleve magasabb.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Találtgyerek #12008 üzenetére
Ez a +3000 engem is érdekel, jelenleg +2000n megy. Másik érték +400. Afelett lemegy a 3dmark, de Cyberpunk megfagy
-
Andor22
aktív tag
Sziasztok 5080 gaming x trio mennyire vállalható?
Vanguard a másik kiszemelt (+20k nyílván drágább )
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12006 üzenetére
Igazából lenne de annyi csak amennyit a bios limitel, én felpattintottam a nemrég kiadott Astral OC biost és így a PL kitolható 125%-ig de én 111% ig toltam ki csak és így már ugyanazt tudják ahogy a képeken is látszik
-
Bossp
addikt
válasz
Találtgyerek #12002 üzenetére
Gainward phantom. Mivel érdemes kitesztelni? Meg keresném a maxot 25-öt vissza vennék belőled és UV-t raknék 3000Mhz-nél :D vRamnál mindegyik megy +3000et? Azt mondjuk végképp.nem értem annyit hh benne hagynak.
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12003 üzenetére
nálam megy +450-el is de a 425 az a napi használat
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11999 üzenetére
Nem igazán érzem hangosnak, az Aorus 4080 után sem, sokan írták, hogy búg meg zúg de én nem igen vettem észre ilyesmit, oda hajoltam párszor kihallgatni a cw-t de semmi extra nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest