Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
Azért nem hülyék nem ugyan azt a látványt kapod
csak ahhoz meg is kell nézni.
Pl:Alan Wake2 RT nélkül is játszható de pl: tónál a vagy víz effektus full low lesz nélküle szóval okosan kell kapcsolgatni.
Meg nem egyforma senkinek mert nekem dlss quality se volt jó pl:Left of us part II-nél zavart az a noise az a fos ocsmány homály amit csinált de a DLAA ami jo volt.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
pidzse4 #12450 üzenetére
köszönöm
bár lehet motion blur miatt kevesebb az fps vagy sok az OC
lehet érdemes tesztelni játékok közben valószínűleg biztosabb fps leszpl:nekem is hosszabb játék alatt más OC-kell hogy fixen tartsa a hőfokot meg a frekvenciát
meg szoftveres gondok voltak itt is rpm fake 4400-al elrepülne és a TDP% se pontos az is biztos bár gpu-z-vel szoktak gondok lenni.
Mindenesetre a lényeg hogy egyes játékoknál nem ugyanolyan érték jön ki mint egy Nomad teszt/beállítás. -
BerserkGuts
addikt
Csak kérdezném új wukong bench 5080-al milyen 4k DLAA super resolution 100-al?
-
BerserkGuts
addikt
50 wattal növelte a TGP keretét az egyik új GeForce VGA-jának az ASUS: [link]
Mennyit javult az 5080 astral steel nomad-nál nézte valaki?
Board power limit
Target: 400.0 W
Limit: 400.0 W/ New:450W -
BerserkGuts
addikt
ezért ne a time spy-t nézzed ott sok minden összeadódik +4fokon volt a kínai gpu érdekes legtöbb átépített vizes blokkal vagy folyékony nitrogén vagy himalája tetején csinálta stb....
egyáltalán nem standard kártyák vannak sőt cpu is fontos a time spy-nálsokkal jobb a steel nomad ott csak a vga a lényeg semmi több de ott is marad a probléma vga terén viszont különbség lesz gyártók szerint power limit miatt legtöbb asus nyer és nem a nitrogénezett egyéb márka
-
BerserkGuts
addikt
Te értetted félre ha azon a képen neked oké akkor menj szemészhez a két képet meg összehasonlításként raktam be hogy az enyémen még ennyit se látni mégis megvolt törve.
Meg én se tudtam mi baja gondoltam rossz pasztázás de lásd utána jártam és tanultam valamit nem hiszed járj utána ennyi.Arról a képről meg te se tudsz semmit biztosan linkeltél egy videót és akkor mi van szakértő lettél tőle
kétlem.
A pcb-t nem látjuk csak a backplate-et de nem tűnt fel hogy nem felfelé a borda magasságában van meghajolva hanem lefelé a föld felé ↓ lefelé a megtámasztás hiánya miatt.
-
BerserkGuts
addikt
Fizikával veszekszel nyilván még segíteni is fog évek alatt ha ki se támasztod az meg csak a ráadás hogy gyárilag megvan hajolva. 2éves kártya volt használtan vettem.
A Kártya már haldoklott csak ezt sokan észre se veszik még eltarthat évekig is mert játszol ilyen remaster játékkal meg dlss-el alig melegszik és ki se használja a kártyát. Time Spy is simán lefutott.
Egy játék volt aminél elő jött a probléma fekete képernyővel azért mert DLAA, RT, 4k stb... minden fullon ment amúgy észre se vettem volna majd csak lehet 1év múlva hogy többet nem kapcsol be.
Vagy amikor procit cserélek aztán úgy megmozgatom újra amit már nem él túl. -
BerserkGuts
addikt
válasz
gaben22 #10700 üzenetére
igen az elég nagy probléma rávágták ezeket a batár nagy hűtéseket azt ilyen elhajlás lesz a kártyában:
(gyengébbek kedvéért a fém backplate teljesen meghajlik és viszi magával a pcb-t is ami nyilván nem tud teljesen meghajlani mivel a sínben van rakva így csak az illesztésnél a sarkánál fog jól megtörni szóval ez az izé fok mérő nem sokat ér mert a hűtés és a hűtőborda az köszöni szépen jól van egyenes marad a pcb törik el csak)
itt sokkal láthatóbb
Az első az enyém persze sokan azt mondanák hát az mi nem is látni
hát én se voltam profi benne maradjunk annyiban de amióta meg kellett javíttatni már tudom hogy de elég nagy probléma volt ott is elhajlás és törés(vicces az hogy még működött főleg dlss meg ilyen szarok miatt amikhez nem kell teljesítmény csak amit én nem szeretek így DLAA és rt mellett 4k-ban már elkezdett melegedni és még időben észre vettem)
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Laraxior #10080 üzenetére
De akkor működik rendesen? vagy marad 29fps?
Én még nem tudtam letesztelni nem vettem meg az alapjátékot még.ha marad az alacsony fps tudom ajánlani a Lossless Scaling-ot
például meglepő számomra hogy akár mai játékot nem lehet full grafikával játszani mert 30-40fps és ilyen trükkök kellenek amivel meg tud működni szóval ezt felsőbb szinten rontották el
De régi játék pl: gta5 8k-n ami tök szép lenne de megfekszik 20-30fps-el pedig elég régi játék szóval a mostani kártyákon kéne neki mennie vagy hova fejlődtünk
persze van enhanced mode azt még nem próbáltam ez legacy-ban van 2x felskálázás 8k-ra
-
BerserkGuts
addikt
válasz
gainwardgs #9884 üzenetére
nem indul el azt nem tudtam akkor valami nagy probléma van sajnos
anno a fehér led-re majdnem alaplapot cseréltem mert azt hittem megrepedt vagy valami baja van 2 kártya is volt amit cseréltem onnan gondoltam nem vga hiba.
-
BerserkGuts
addikt
Ha az zavar hogy világít a fehér led az asus lapokon annak az az oka hogy nem érzékeli a kijelzőt mert később kapcsoltad be
én se tudtam sokáig miért világít állandóan az a fehér ....led aztán felvilágosítottak hogy csak annyi a baja hogy nem egyből a monitort kapcsoltam be hanem a gépet/pc-t
-
BerserkGuts
addikt
válasz
#Morcosmedve #9483 üzenetére
Nem semmi megoldás de itt mindenki nagyon ügyesen kitámasztotta a kártyát legalább
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Laraxior #9387 üzenetére
igen az a része a sín miatt fogatva van aztán hátul az éles ellentét ahol nincsen megtartva a súly miatt elhajlott
itt nem is annyira látni hogy hajlott a kártya de mégis sikerült megtörnie a tulajnak:
Nem vettem észre én se egyből a hibát sőt még egész jól működött is Time spy normálisan lefutott. De legtöbb játék alatt se volt probléma Silent Hill 2, Black Ops 6, War Thunder, F1 2024, stb... nyilván nem volt megerőltetve dlss mellett a kártya.
Viszont az Alan Wake2-nél full grafikán DLAA-val elérte a 100-fokot és fekete képernyő nyilván már nem nézegettem a hőfokot de itt már tudtam valami komoly baj van.
Dr.VGA javította meg nekem és apró mikrotörés volt a baja. Teljesen átépítette egy jobb hűtésű (jobb mint a Manli-nak van) Zotac Trinity-re. Nálam amúgy áll a kártya:
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Laraxior #9376 üzenetére
itt még legalább látszik a probléma (meghajlott a kártya)
De én olyat vettem használtan 4090 aminek mikroszkopikus hibája volt(apró repedés) aztán küldhettem szervizbe mert a megbízhatós ph kolléga eltűnt.
Egy idő(kb1-2év) után a súlytól amúgy is megtörik ha nincs alátámasztva. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Piszmaty76 #9355 üzenetére
te is remélem az 5090-est ki fogod támasztani
népbetegség https://www.youtube.com/watch?v=nvo9uYUDrJ4 [link]
-
BerserkGuts
addikt
válasz
VoltanIgor #8859 üzenetére
cs-be biztos számítna 1080p xD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #8840 üzenetére
lol
McW1 a ropi boltból
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #8671 üzenetére
Ezt hogy hoztad össze mert világ első 5080-nak 100fps és 10k pontja van
-
BerserkGuts
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #8134 üzenetére
Red Faction
az mekkora game b+++ ott van fizika rendesen szétbontod az egész pályát
[link] https://www.youtube.com/watch?v=S7txd9Ql8eg
butulás az elég komoly a játék iparban xD
durva hogy mafia2 előtt már 10éve megvoltak ezek: üvegtörés, rombolási fizika szépen oldva de aztán muszáj volt elbaxniuk -
BerserkGuts
addikt
válasz
Celithrandi #7959 üzenetére
igen aztán cserébe teszteken semmi jele natív tesztek vannak xD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #7884 üzenetére
azt is ki lehet játszani pl:router mac klon address vagy van rá program is ha az alaplapit használod xD de sima win-ben is átlehet írni program nélkül free:
generálni meg számtalan oldalról lehet van ahol valós routerek is megvannak adva
a vpn-t meg se említem szóval nem lehet ezt leállítani -
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #7824 üzenetére
kis csoda alu darabka milyen olcsó megoldás
itt így meglesz a 30mm vagy mennyi távolság -
BerserkGuts
addikt
válasz
-=RelakS=- #6967 üzenetére
scalper most halálra keresi magát ha jól beraktározott előtte pl 5db ilyen áron eladva
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #6841 üzenetére
4biztonsági 6 12V+ és 6 - földelés
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Kajoszbobber #6657 üzenetére
9.2A még nem vészes elméletileg max: 9.5A azt írják volt 20A is az a baj
9.5 A × 12 V × 6 = 684 W= 12VHPWR
-
BerserkGuts
addikt
Ja látni mi a probléma 57fps valójában és még az RT nincs bekapcsolva
úgy tűnik varázsolni még nem tanult meg a gpu
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Impulsivex #6313 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Impulsivex #6304 üzenetére
a múltkor még jó volt
Gameplay tesztem:
Hogwarts Legacy 4K Ultra, Ray Tracing Ultra, DLSS Quality, Frame gen 2x,3x4x teszt:
https://youtu.be/UVm38X9zMO0?si=KHrlXk6l-Zo1_bU5
Cyberpunk 2077 4K Ultra, Raytracing+Path tracing, DLSS Quality, Frame Gen 2x,3x,4x teszt
https://youtu.be/lX10H4_p4Xs?si=bA67i8FQFcIQn2fD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #6303 üzenetére
Ebben jelenleg nem tudok segíteni. Úgy terveztek, hogy a lehető legpontosabb legyek, de előfordulhat, hogy néha hibázok. Miközben a választásokkal és politikával kapcsolatos kommunikációm tökéletesítésén dolgozom, használhatja a Google Kereső.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Kajoszbobber #6291 üzenetére
annó 360.000 volt a 4070ti vs 4080 500.000 volt amikor vettem
és látva azt a kemény 10fps különbséget nekem nem érte meg -
BerserkGuts
addikt
válasz
Kajoszbobber #6094 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #5861 üzenetére
sokkal hitelesebb amikor széria gyártásból tesztelünk mint amikor az ilyen híres embereknek küldenek minta darabot akkor még a főni=Jensen is ott liheg a nyakukban a dolgozóknak mint auditnál a gyárakban vagyis ellenőrzéskor mindig minden tiszta és előírás szerint megy aztán mikor elmennek akkor megindul a darabszám
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Kajoszbobber #5858 üzenetére
ezt hírt tuti hogy olvasták az árukeresőn azért lett 800.000forint a 4080super
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/geforce-rtx-4080-super-gaming-oc-16g-gv-n408sgaming-oc-16gd-p1044504703/?sgst=1 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest