Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2122 üzenetére
Afterburner mizéria. Amúgy továbbra is van ez az elfeketedik a monitor és kifagy a gép. Vártam kicsit tovább vele, hogy mit csinál. Újraindul egy idő után. Nagyon felba**! Olyan szép stabil volt ez a masina, de mióta UV-val szórakozok, azóta széthullott. Csináltam tiszta telepítést NV driverből, legyalultam Afterburnert és visszaraktam azt is tisztán nulláról a Riva tuner nélkül. Most várok és tesztelek, de már gyomorgörccsel kapcsolom be.
És az a röhej, hogy játéknál semmi baja. Van, hogy 6-7 órát megy a játék a tv-n hibátlanul. Kilépek, bekapcsolom a monitort. Kicsit netezek és egyszercsak fekete képernyő és gép fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest