- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Mivel egy jó eVGA tápod van, érdemes betenni a 3. kábelt. Ne légy rest
Ezek szerint lesz ott oc, akkor meg főleg. Nekem nem léghűtéses házban volt, totál üveg szinte az egész, ventikkel kellett megoldanom a friss levegőt és az elszívást is.
3080Ti eszement meleget lehel ki magából. Mesh házban nem próbáltam, csak pár napig volt légkavarós amíg megjött a rendelt blokk. 36e Ft volt, mivel már nem divattermék.Amúgy én is rest voltam, 2x8pin +1x8 az egyik párhuzamosítva, ment úgy szépen.
Szereléskor elővettem a 3. kábelt, ha már van. Nem jelentett gondot, de biztos ami biztos. Tápba belül nem tudom, hogy egy biztosítékon vannak e, de egy sínen az biztos.
Főleg úgy, hogy látom a 3070Ti-on is volt oc.
Engem csak a kiontott meleg lepett meg. Egy kártyám sem fűtött ennyire. Mondjuk egyik se adott ilyen teljesítményt.
Ár értéket nézve nagyon jó most a 30xx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest