Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, hát igen... Én egésznap 24/7 a gép előtt ülök és F5-el frissitgetem az összes oldalt ahol kapható a 3080....
Ja, nem!
Egy komoly 1650-el nyomom jelenleg és a Legion a nyakunkon...Long story short:
Volt 3 darab 3080-am amiből kettőt itt aprón vettem. Egy Trio és egy Strix.
A Trióért 400-at adtam és azon valóban nyertem is 60K-t és volt a Strix amit L-Bandi kollégától vettem 500-ért és ugyan annyiért adtam itt tovább egy másik kollégának tehát azon egy forintot nem nyertem.
Ezen kívül volt egy FTW3-am is amit iPonon pont szerencsés frissítés közepette ütöttem le és azt szintén többért adtam itt el 50K-val, mint nekem volt.
Mindegyik kártyát felbontottam és mindegyiket használtam is.
A Strix a vágyam és az fog maradni is, viszont mivel számomra is irritálóan sok az ára ezért egyszerűen pár nap után "nem bírtam" nézni a gépben, hogy ennyibe került és ezért adtam tovább rajta.
Azóta iGpun voltam és most egy hete haverom adott kölcsön egy 1650-et.
Most van fent aprón a negyedik kártya amit árulok (igaz volt még két Giga, de azokat nem én ütöttem le csak megkértek, hogy mivel sok a zöldem hirdessem), de azon a Colorful-on kemény 20k van szóval aki nagy scalper akar lenni az ne rólam vegyen példát, bármennyire is hirhedt lett a "kacsa"..Szóval nincsen 3080 jelenleg a birtokomban és azért szeretnék 2080 Ti FE-t, mert nagyon bejön a dizájn..
-
- = Zk = -
félisten
angol közvetlen példát tudok felhozni (box.co.uk)
ismerős Ti-je elkezdett ciceregni, visszaküldte,...
3 hét és jött a válasz a bolt-tól, hogy levásárolhatja az összeget, de annak is csak egy részét.... de nem annyira vészes részét... tehát egy 3080 simán kijönne belőle.... HA lehetne kapni ugyebár.... -
-
warcat
veterán
Az nvidia partnerek kötelezően betáraznak raktárra a garanciális ügyintézésekhez.Ha marad eladatlan kártya, az is oda kerül.Csak akkor kapsz másik szériát, ha ezek kifogytak, és a kártyád javíthatatlan.Nem igazán álmodoznék róla.Tipikusan akkor van rá esély, ha a bolti forgalmazás végén vásároltál és a 3 év végén merül fel probléma, azaz az utolsó ügyfelek között vagy.
Extra szerk.: ráadásul a HoF kiadás az prémium, nem venném példának, gondolom nem akarták kiszúrni a vásárló szemét egy fapadosra cserével
-
Laraxior
titán
Az árából és a teljesítményéből kiindulva, biztosan mondhatom, hogy nem 3070-et fogsz visszakapni. Az azért eléggé kicsapná a biztosítékot. Vagy adjanak abból kettőt. Az árából kijön...
3080-ra tippelek.. bár lehet, hogy egy e-mailt megérne a dolog, hátha mondanak rá valami okosat. -
KillerKollar
őstag
Másik tápegységgel próbáld ki, nekem hasonló problémám volt, 3 hétig nem volt kártyám és mint kiderült tök fölöslegesen... iPon letesztelte és visszaküldték, hogy semmi baja... Mint kiderült a tápom bár nem halt meg és időközben is ment a gépem integrált GPU-ról, már nem volt benne annyi szufla, hogy indításkor életre keltse a kártyát. Lecseréltem a tápot, azóta tökéletesen működik a kártya. Amit még ki lehet próbálni az egy másik PCIe port. Ha van ismerősöd akinek van egy tökéletesen működő gépe kellően erős táppal, akkor mind a kettőt le tudod tesztelni egyszerre, ha ott se működik a kártya, akkor valószínűleg kampó.
-
torma1981
veterán
Volt 1080 Hybridem. Marha hangos pl a pumpa ventije. Vicc, hogy filléres tételen spórolnak pl. De sokan másik fórumokba is írták, hogy náluk is hangos. Ha kicseréltem normális fajtára érdekes jobb lett. Tudom a hang relatív, de pl egy MSI Trio, Strix, stb sokkal halkabb mint az EVGA társai. TechPowerUpon lehet nézni teszteket. Háát minden csak nem jó.
Pedig ez nem olcsó kártya.
-
Devid_81
félisten
Visszaterve erre amit irtal, eladni egy hibas kartyat?
Most ez is mehet ket iranyba:
1, eladsz valakinek egy sz@r kartyat de nem mondod neki, hogy hibas, had sz.pjon O vele, erre inkabb no comment.
2, eladsz valakinek egy sz@r kartyat de mondod neki, nyilvan a felebol is alkudni fog, avagy magaddal b.ctal ki, mert anyagi csod, de ott a garancia...Ha egy kartya garis, akkor addig kell verni a kisker/nagyker fejet a kartyaval amig ki nem csereli, ha nem akarjak, akkor meg kell tenni ellenuk a megfelelo legalis lepeseket.
Nem bantasbol irom amit irok, de ez az egyik legrosszabb tanacs amit adni lehet valakinek ilyen esetben
Peace -
Devid_81
félisten
En legutoljara amikor nvidia coupont valtottam be akkor kellett neki a hardware vegig, kovetni kellett minden instrukciot es experience-bol kellett megadni a u-play/origin fiokhoz az adatokat a redeem resz vegenel.
Avagy barki megtudja neked csinalni, csak kell legyen megfelelo hardware a gepeben az elso lepesekhez (experience), es a vegen majd a Te origin accountod adatait adja meg.Szerk: valtozas jogat fenntartom, en anno a GTX 780 Ti-hoz kaptam jatekot, meg talan az GTX 1080 Ti-hez is, szoval mindketto mar eleg regen volt
AMD-s lomom mostansag volt egy par, abban mar van friss gyakorlat rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest