Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
most 2060 vagy 2070 édesmindegy, mert ahogy előttem írták ahova kevés a 2060 oda a 2070 se lesz elég
Ezt cáfolom, 2060-ról váltottam 2070-re (először 2070S-re akartam, de úgy döntöttem nem éri meg 30-40k felárat, ráadásul játékok sem járnak a legtöbb mellé) és sokkal jobb lett, főleg RTX-es játékban, az átlag fps lehet, hogy csak ~15%-ot változott, de a minimum sokkal jobb lett, nincsenek az idegesítő beszaggatások. Pl. Tomb Raider 2060-nal csak Medium RTX-szel tudsz játszani, High-on, néha lement 20(!) fps környékére is, 2070-nel High RTX-szel a legkisebb fps-em 49 volt az is csak 1 pillanatra, full-full árnyékos helyen (High és Medium RTX között oriási különbség van, mert előbbinél, többek között, penumbra árnyékolást is használ, ami sokkal élethűbb, mint a sima soft shadows). RTX-nél sokat számít a +33% mem. sávszél, a +20% RT mag és a +2GB VRAM (RTX-szel simán tud 7GB feletti VRAM-ot használni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest