Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Jelentem a műtét sikeres volt. +63 MHz-et ki tudtam sajtolni így belőle.
-
Vigilante
őstag
Elvileg faszinak ez így jó volt. Game Rock Premium -os BIOS-al cserélte le a Gaming X-est.
-
TTomax
félisten
Megtaláltam a hiba forrását,ki kell kapcsolni az alaplapi biosban a CSM-et (Compatibility Support Mode) és akkor eltűnik,csakhogy ehhez újra kell raknod a Windowst ugyanis ha egyszer bekapcsolva telepítetted akkor már nem lehet kikapcsolni csak ha újrarakod.
Szóval ez nálam marad igy,érdekes egyébként mert eddig egy kártyával sem jött elö.
-
Vigilante
őstag
Akkor ajánlom figyelmedbe az AC Unity főképernyőjét.
Itt látni fogsz az Andromeda-nál durvább esést is.
A kari simán bírná még ilyen halk FAN Curve-al ráadásul:
De az MSI berakta azt a gyász 118%-os TDP limitet, szal így b@szhatom a 2x 8 pines tápellátást, meg ezt a jó kis hűtést a kártyámon.
BIOS MOD gondolom még mindig nem lehetséges.
Esetleg felpattintani rá egy Giga Aorus BIOS-t!?
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6182 üzenetére
Lehet!
-
TTomax
félisten
Mass effect andromeda töltöképernyö 156% tdp.... nem is megy 1976MHz fölé...
-
Ghoula
senior tag
-
TTomax
félisten
Nálam sajnos a 6GHz nem stabil...alapon stabil a kártya de a memória bizony nem tul acélos... [link]
-
Ghoula
senior tag
Légen(mókuskerék) én is a 2G-re lőttem, de vízzel,meg uw monitorral kell az a kis plusz is.
Én se nyektetem 2088 felett,ideig óráig megy,de nem 100% stabil, full load alatt pár óra után eldobja, az meg nem fér bele. Ez a 12MHz meg aztán tényleg nem ér ennyit.@6168 Léggel nekem sem ment, vízzel igen. 3 kártyából ami a kezem alatt volt,egyiken se ment légen a 12G ram.
@6169 Devid_81: a fenti 3 kártya közül az egyik egy Strix OC volt, Hackeeee szindrómában szenvedett( bocs
), 1.08 feszt bekérte és úgy ment 2G-n, felette semmi. Szerencsére az nem az enyém volt.
-
Devid_81
félisten
válasz
Vigilante #6167 üzenetére
En gyari OC-t tolok neki csak, annyi kulonbseggel, hogy feltoltam 135% a TDP hatart es igy 2000MHz-en altalaban megmarad stabilan.
Ezenkvul 5900-on megy a memoria, megy 6000-en is de 3DMarkokkal tok ugyan azt a pontszamot dobja igy is ugy is
Bar ettol fuggetlenul jo latni, hogy mennek ezek a kartyak jobban is, kiveve az enyemet persze -
TTomax
félisten
Nektek meddig bírja a memória? 2x szétesett a kép 12GHzen...
Megy neki a stress teszt ezerrel...
-
TTomax
félisten
Ezeket kb nálam is tudja,de én inkább a stabillal szeretek bencheleni.És az a 2088 nálam már nem stabil ahogy nézem semilyen feszen.
Nem nyuzom tovább,nem ér annyit 2050MHZ stabilan megvan 24/7 bár igazából a power limit kitolása utámn magától is boostol 2025MHzre.Az elvárásaimat igy is hozta, ami 2GHz volt 24/7 stabilan relativ halkan,nekem ennyi elég,köszönöm.
(#6163) players111
Nem bántalak,nincs szívem megbontani aiora,annyira egyben van.
-
Ghoula
senior tag
Ha a gépnél leszek akkor persze.
Amúgy nincs túlbonyolítva, 2 pont amit kiteszteltem, 2000mhz 0.950V és 2088 1.05V
Ez a kettő fix, többit magától melléhúzza, efelett hosszútávon nem stabil, és a fentit nem tudom mekkora fesszel csináltam, de emlékeim szerint 1.06-1.075 lehetett,felette már lassult mind feszre mind órajelre is. -
TTomax
félisten
-
evitiguF
senior tag
Köszi srácok!
én is erre a megállapításra jutottam, csak ilyenkor jó még megerősítést kapni, nehogy hülyeséget csináljak.
-
csibuka85
őstag
válasz
Laraxior #6135 üzenetére
Teljesen igazad van ha valami nem megy maxon de szeretnèl folyékonyan játszani akkor visszább kell venni. Én is szeretnék hogy 4K ban 150-200 fps el játszani de ha nincs még rá olyan Technológiájú VGA ami ezt tudba addíg felejtős csak gondolatba jól hangzik. Meg pl. Hozzá egy 3840x2160 as Gsynces 200 hz-es monitor.
evitiguF : A 230 etres Asusra gondolsz ? Bontatlant írt rá a srác dd gari az biztos nincs ennyiért. Vagy Steal verzió vagy nem tudom de ennyieért a sima 1080 Strixek mennek mostanság. Megbízhatóságát nézd meg, hátha.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
Mennyire megbízható?
van egy jó ajánlat aprón, viszont nincs hozzá semmi papír. Elgondolkodtam.
-
Vigilante
őstag
válasz
csibuka85 #6134 üzenetére
"Ronda nyújtott összkép."
Igen ott biztos ez fogad, ahol nincs 21:9-es támogatás. Egyébként 2560x1080 nekem spec a nagyobb FPS miatt van. Így nem kel la G-Sync se nagyon. .)
3440x1440 már lazán bekérhet egy 1080 Ti SLI-t, feltéve, ha épp működik. DX12-től pedig vártam egy jó multi-GPU támogatást. -
Vigilante
őstag
válasz
akoska07 #6114 üzenetére
Pedig van ám különbség bőven a 27" és a 35" között.
Az 20 cm azért.
3440X1440-eleve ezért van csak szinte 34-35" méretben. 4K 60FPS-re tényleg csak elviekben elegendő az 1080 Ti, ott egy Mass Effect Andromeda, ahol simán megy 1440p-ben a game még resulution scale-t is rápakolva +ba. 4K-ban meg: https://youtu.be/UhJrQVdjaGk
3440x1440-re 60 FPS-hez persze egy jó ideig elég lesz 1 VGA.
-
válasz
Vigilante #6071 üzenetére
Na akkor lássuk mit is kell figyelembe venni.
200Hz
Ha látványt is akarsz a játékban akkor kb. felejtős.4K elvileg elég a 1080Ti 60fps.
Akkor a 3440*1440 felbontásra még inkább elég a 1080Ti.Nekem szimpatikus a monitor van benne minden ami kell.
Az árazása az egy másik dolog.
Tuti jön majd egy Predator is ugyanilyen tulajdonságokkal ami olcsóbb lesz.A mostani Predator-om (2K G-Sync-144Hz),azt már megérné egy ilyenre lecserélni.
Engem abszolút érdekel a 3440*1440 felbontás.SLI-t azt mondták visszahozzák,de még mindig várunk rá.
Napjainkban sajnos játékfüggő miben megy jól az SLI.--------------
A monitor mérete mindegy,hogy 27" vagy 35"
Ha a felbontás ugyanaz, 3440*1440.
A vga ugyanazt a teljesítményt fogja leadni mindkét monitornál. -
Ombi5
őstag
Igen rohadtul nem eleg 34”-re 100Hz!!! Nem is tudom milenne,ha 144 Hz-es monitorom lenne! Pedig vgam durvan boostol es tartja is magat ott alapbol! Arrol nem os beszelve,VR-ozok es rohadtul kellene az fps!!! Vicceknezek a vgak...
Rogton egy game: PUBG.. De nem csak evvel van bajom ..Van vkinek itt Titan xp-je?
-
-
gibdj
csendes tag
A korábban említett problémára meg van a megoldás: A Color scheme-t Legacy állásba kell kapcsolni ezen jelenség esetén, és pá-pá szaggatás.
Köszönöm a tippeket mindenesetre, mégse a kártyával/driverrel volt gond. Megnyugodtam.
-
wolfhgb
aktív tag
Igazából úgy tűnik, mintha valami ujraindítás után tiltaná a tuning programok működését a core clock on. Máson nem. De mi???
-
wolfhgb
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest