Új hozzászólás Aktív témák
-
gibdj
csendes tag
A korábban említett problémára meg van a megoldás: A Color scheme-t Legacy állásba kell kapcsolni ezen jelenség esetén, és pá-pá szaggatás.
Köszönöm a tippeket mindenesetre, mégse a kártyával/driverrel volt gond. Megnyugodtam.
-
gibdj
csendes tag
-
-
gibdj
csendes tag
Hm, erre még nem gondoltam. Meg se mozdul alap órajelről, marad a 607Mhz. Nem is nagyon találtam a CorelDraw beállításai között GPU gyorsítás opciót.
Habugi: Kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de ígérem Te leszel az első, akinek szólok.
-
gibdj
csendes tag
Sziasztok!
4K 60Hz-en használom a monitort, és egy 1080Ti tanyázik a gépben. Elképzelhető, hogy a 2D rajzolást nem nagyon bírja ezen a felbontáson? Többek között CorelDraw-t használok kiadványszerkesztéshez, de szörnyű, hogy mennyire laggol. Elég, hogy ha csak kijelölök egy 500 karakteres szöveget mondjuk, már szaggat a kurzor. Vagy a szoftver lenne ennyire elfuserált? Remélem van valakinek valami pozitív tapasztalata, mert én mindjárt
kibaskidobom az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Noctua 4080 Super
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest