Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
hackeeeee #6794 üzenetére
Na látod! Pont erről van szó, most ennyi erővel akkor azt is hülyének nézed aki doktorira ment, mert biróként jobban keresett volna, stb...
Mindenkinek más az igénye, mást játszik... Én sem okoltalak a G-Sync miatt, nekem nem volt lényeg ennyi. Lehet jó, de számomra szükségtelen. Nektek meg ez, nekem viszont nem
-
sqpp
őstag
válasz
hackeeeee #6792 üzenetére
Értem mire célzol, éss nyilván ez az esetek 95%-ában nem is fontos, mert nem mindenki F4-ezik vagy Batman vagy Metro, de ha eddig voltak Physx játékok most is lesznek. Metroban igyis droppol, azért kíváncsi lennék arra, de majd kiderül. Sose volt refes karim, már csak mulinak is jó lesz, max eladom és kész.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha határon megy a kártya, akkor persze hoz rajta, mert leveszi a fizikai számításokat a kártyáról.. Ilyen pl. a batman is, ott is lehet ezzel hozni, csak lényegében költeni csak erre, egy prémium kategóriás hw mellett szerintem felesleges.
Ugyan így vélekedem a 1080Ti SLI-ről is, attól függetlenül, hogy majdnem kipróbáltam, de inkább elengedtem a gondolatot.
-
törölt tag
M egy itt?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csibuka85 #6782 üzenetére
1440p bőven elég 144Hz-n.. Bár, hiába vagy oda a magas FPS-sel, Nekem a játékok nagyrésze ment 141 FPS lock-kal 144Hz-vel, viszont volt jópár ami egy Ti-vel is csak 70-80 fps volt, vagy épp kicsivel 60 felett.. Persze ezek többnyire olyan játékok voltak, ahol nem volt fontos, hogy 7ms legyen a frametime, vagy kevesebb...
Tudom milyen, kipróbáltam. Jó volt, de elég is volt.
-
RazoR
veterán
Én elhiszem, hogy szokatlan a az időjárás, meg jön a hideg és esik a hó meg minden, de mi ez az agymenés itt????
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
csibuka85
őstag
Megvárom , mert kíváncsi vagyok , olyan rég volt már ez a téma , de tényleg kíváncsi vagyok az eredményekre.Fallout 4-et én is imádom , mondjuk nekem nincs szétmoddolva mint másoknak , de a Physx máshova is kell , más új játékokba is ahol elég szépen FPS Dropba ütközik az ember.
scomcomputer : Ha keresnék 500 ezret akkor megvenném , de mivel hogy csak a felét keresem így nem nagyon lesz
Amúgy meg 4K ban majd akkor játszanék ha lenne vagy kiadtak volna már egy normális 35 colos 3840x2160p monitort ami NEM Hajlított és tudja a 165 hz-et 4ms válaszidővel és 2 olyan karit ami ezt bírja és tartja a 165 fps-t vagy csak megközelítőleg tartja , lehet az 130 is de az alá ne essen be. Na akkor tuti beruházok egy olyanra. Kicsit nagy elvárások dehát majd csak lesz egyszer egy ilyen. -
Puma K
nagyúr
válasz
ScomComputer #6779 üzenetére
-
sqpp
őstag
válasz
csibuka85 #6776 üzenetére
En 660at fogok nezni refeset meghozza
Nagyon a szivemhez nott a 660. Hat minek erosebb? Ha az 1050ti max 38% volt kétlem, hogy akar 960 vagy 770 is kellene. Ha nagyon erdekel a tema vard meg a kovi honapot akkor veszek refes 660at.
Enis feleslegesnek hittem, de nalam F4nel pont jol jott, hogy nem az 1080ti-re akart meg 18%ot eroltetni a weapon vorbis miatt, mikor az mar 4k, volt es 99%on..
Ez csak az en idiota egyedisegem, nem biztos, hogy neked jo lesz, de en azert kiprobalom.
-
Gróf...
aktív tag
Csak úgy viccből a magyar-nem magyar témához. Aztán lehet morfondírozni, hogy ki miért, hogyan teszi zsebre a pénzünket!
-
csibuka85
őstag
Régen én is meg haver is csínálta amikor az AMD HD5870 karim volt a fő kari és Physx-nek tettünk be egy GT430-at vagy 440-es karit mellé illetve alá
és mi is a Mafia 2 miatt csínáltuk pont ezt. Csak Te gy High End Vga val próbáltad. Mondjuk régen ezek is high endek voltak. Utána lett HD5870 CROSSFIRE havernak.
-
sqpp
őstag
Teszt volt... Remélem vetted a poent, hogy havernak lesz. Mellesleg ha hiszitek van értelme. Nem minden jatekban, de van és persze mondjuk egy GTX660al.
De mint irtam, nekem a ventik disznek vannak kb, mert 60fps-el nem megyek 65c fok felé. Igy a ventik nem is indulnak el, mert a bordak vezetik a dolgokat rendesen.
Igyszoval, hogy most alá rakok egy 2 ventis szepseget még nem fog felforrni.
-
bombibmw
veterán
válasz
torma1981 #6762 üzenetére
Én sejtettem, hogy ő tudja, hogy mi tudjuk, hogy ő tudja, hogy valaki tudja, hogy ő tudja.
Egyébként én nyugodt vagyok gari ügyben.
EVGA-nak kiküldöm pár ezerért és még ki se ért, már küldik a másikat, ha gond van.
Nekem ennyit megér, hogy nem kell heteket, hónapokat várni.(#6763) sqpp:
Vedd úgy, hogy le vagy ba..va.
Háy fokos a kártya így terhelés alatt? -
sqpp
őstag
válasz
torma1981 #6750 üzenetére
Változó, én az AMP Extremet itthon nem is kaptam volna, ha igen 310k (és ez még a bitcoin szarság előtt volt., kint meg 260-270k-ét vettem)
Amúgy basszatok le, nem érdekel
Havernak lett véve a kari, csak mondom kipróbáltam PHYSX-be előtte
Mafia 2 4k-ba 28%-ban használta az 1050Ti-t, szóval amúgy tényleg nem sok értelme van. De azért poénnak jó!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyrésze áfa nélkül van.. Persze, hogy tűrhető..
@DonMaster: Az alza egy gyűjtőfogalom, mint az emag, és a többi hasonló.. mindegy. Itt főként a kinti nagyobb boltokról van szó, és bizonyos esetekben a gyártókról.. Több olyan eset van, amikor ha az illető alapból a gyártóhoz fordul, ha tud, hamarabb megoldja az RMA kérdést, mint ha a kiskeren keresztül intézné. Ami legtöbb esetben nem a kisker hibája.
-
DonMaster
addikt
átjött hogy azt írtad hogy nem mindegyik külföldi megbízható de eddig is világos volt, emiatt írtam példát melyikek igen, és hogy van magyar ami korrekt de jelenleg mikor a 260e ft-ba került 9honapja a vga-d 1:1-be vissza adják de most 390e ft-ba kerül nem jársz joll ellenben külföldön kapsz ujjat máris jobb, persze megbízható bolttól, de ez M.O-n is igaz, hgoy csak is megbízható boltnál érdemes vásárolni, bár más a gari de ez van. de zárjuk le.
-
DonMaster
addikt
igen és minek is örülnél ha most az 1080ti-odat vinnéd? ha vissza kapod 1:1-be a pénzt amiért megvetted 8honapja akkor kenheted a hajadra, ha kapsz helyete egy ujjat akkor öröm és mámor,
amúgy meg belga most komoly? német angol eu_n belül ami szoba jöhet ha távolabbra megyünk akkor usa, de más nem mint külföldröl vétel. nah emg nem mindegy melyik boolt se pl: oc, amazon stb. amik szoba jöhetnek, mert ezek megbízhatóak 100%. -
-Solt-
veterán
válasz
DonMaster #6745 üzenetére
Ennyit arról hogy a külföldi Gari mennyiben más a Magyartól.
Ez nem külföldi vs magyar bolt kérdése, hanem korrekt vagy nem korrekt bolt kérdése. Kaptam itthon vissza a teljes vételi árat egy VGA után úgy, hogy alig 1-2 hónap volt vissza a 3 éves garanciából, és idegeskedtem már majdnem 1 évig mire egy belga cégtől visszakaptam a cuccomat. Konkrétan már a belgiumi magyar követség hívogatta a céget utolsó lépésként a per előtt... Szóval ennyit erről.
-
DonMaster
addikt
ezt azért hagyjuk az oké, hgoy ALza-ban vetet én is ott vettem sea hawk x-emet, de 350 egy használt 1080ti-ért oké van ahol 600e ért árulják de kapjunk már észbe használt 1080ti-ért 350ezer ne vicceljünk már 360ezer ért külföldröl áfával meg van ugyan ez, GAranciát meg már megbeszéltük, hogy jobb mint a Magyar gari.
reális ára ha normál vga árakat vesszük akkor 200ezer de a mostani felnövekedet árakat véve is 250-260ezer nél nem adnék többet egy használt 1080ti-ért. -
s912
aktív tag
-
torma1981
veterán
Én nem mondtam hogy a külföldi rosszabb. Főleg nem gari miatt. Az árakat mondom. Nagy értékű dolgot én sem rendeltem külföldről. Inkább itthonról. Csak azt mondom ne hasonlítsuk a külföldi árakat a miénkhez. Ennyi. Itthon is jó áron voltak a kártyák. 250k is volt a MSI 1080 Ti gaming pl. Az máshonnan sem volt olcsóbb. A mostani árak sajnos ilyenek amilyenek.
-
sqpp
őstag
válasz
torma1981 #6747 üzenetére
Jah, de a fórum 95%-ának külföldről van a VGA-ja kb
Nem mellesleg ha külföldre szól a gari sok fejfájást meglehet spórolni, amit az itthoni cégek okoznak. Bla-bla-bla te csináltad!!! Nem kapod vissza a pénzt, nem cseréljük ki. Kint szólsz? Úhh, baj van? Oké, ne szórakozzunk barátom, itt egy másik!
.. Remélem érződik, nem egy külföldi gyártónál voltam így a magyar cégekkel ellentétben. Emiatt kezdett nem érdekelni a magyar gari.
-
Laraxior
titán
válasz
DonMaster #6745 üzenetére
Én lennék az.
KFA2 980Ti volt. Leégett a GPU, valami kis smd-t rövidre zarhattam amik a GPU körül vannak. Egy ideig a vitrinben volt, mivel a KFA2-nél ugy mukodik a garancia, hogy csak az ervenyesitheti akinek a neve szerepel a szamlan. En meg a 4. tulaj voltam. Aztan egy pH!-s kollega (korabbi tulaj) segitsegevel visszakuldtuk az overxlockers.co.uk-nak.
Ők tovabb a KFA2-nek. Szépen megtakaritottam, bar engedelyezve van a hutocsere náluk. Gondolom ezert is bolintottak rá a garanciara. (egesi serules nem volt rajta, semmilyen nyom sem)Aztan mivel mar lassan ket eves kartya volt, gondolom nem volt nekik Hall of Fame 980Ti, ezert kaptam egy uj HoF 1080Ti-t.
Piszok nagy szerencse. Azota se hasznalok csupasz feluleteken CLU-t.
De a logout blogomban le van irva a sztori. -
DonMaster
addikt
válasz
#45997568 #6744 üzenetére
ráadásképen kb nyáron volt egyik forum társ, aki a kfa2 980ti-át küldte gariba és kapot cserébe a gyártol/bolttol gariban 1080ti-t valami brutál ritka edition-ba, vissza lehet keresni, ilyet Magyar bolt nem vállal be. Ennyit arról hogy a külföldi Gari mennyiben más a Magyartól.
Sputnyik123
ÁTVÁLTOTTAM ft-RA A FONTOS ÁRAKAT ÉS HOZZÁ VÁGTAM AZ 1,27-ES SZORZOT 315e ft a legolcsobb 1080ti ennyiért nem éri meg használtat venni, gari is jobb miröl is beszélünk? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dealer95 #6740 üzenetére
Itthon is sokszor nem a boltnál akad meg a dolog, bár van amikor igen. Sajnos hallottam már ilyen esetről is.
De, amúgy igen, néha egyszerűbben, gyorsabban elkészül a gari úgy, hogy az ember kiküldi a VGA-t külföldre.
Sputnyik123: Azért a gari egy több 100k-s termék esetén szerintem elég fontos szempont. Persze, van akit hidegen hagy. De a tudat elég jól tud jönni, hogy legalább van.
-
2thletme2day
őstag
A magyar használt piaci árakat a magyar boltok áraival kéne összevetni és máris nem 15ezer Ft a különbség. Mint említettem nem mindenkinek opció a külföldi vásárlás valamilyen okból így ilyen áron is elmennek a kártyák mivel a magyar boltok áraihoz képest jóval kedvezőbbek.
(#6740) Dealer95
Nem volt semmilyen garanciális ügyintézésem VGA téren így erről nem tudok nyilatkozni.
-
Dealer95
őstag
válasz
2thletme2day #6736 üzenetére
Mert az xy-hoz szóló PH-s VGA-k jobbak?
Külföldi boltok sokszor korrektebben rendezik a garit mint az itthoniak... -
lofagi
addikt
válasz
2thletme2day #6736 üzenetére
Mert kint élek?
Nekem pont annyira nehézkes elintézni az otthoni gart, mint mondjuk neked kint.
-
lofagi
addikt
De itt egy másik bolt is, ahol van két kártya 300e alatt. Egy hybrid pedig 350ért. Új bontatlan.
-
lofagi
addikt
válasz
torma1981 #6732 üzenetére
Nos, pl itt. £803 volt hétvégén az EVGA Sc2-es, rossz topicban kérdeztem,hogy jó-e az a kártya. Nem azt mondom,hogy ez minden alkalommal van, de pl az Overlockersnél lehetett kapni £750-ért Asus OC-s Strixxet. 60 db-ot. Persze, hogy 1 nap alatt elvitték mindet. Szerintem már ki lehet fogni jó áron kártyákat, ha az ember nem specifikusan keres és nem akkor határozza el,hogy neki kell-e a kártya vagy nem amikor meglátja az árat. Már tisztában kell vele lenni,hogy az olcsóbb, mint a többi és rá kell szánnia, hogy megvegye. ~300e Ft nem kevés pénz elkölteni egy kártyára. Ezt már le kell zongorázni az embernek a fejében hamarabb.
De pl az,hogy az aprón most lehet kapni MSI 1080TI Trio X-et az pont annyira véletlen, mint találni egy kártyát jó áron. S akkor én már ott vagyok,hogy inkább a boltra várok. Ez persze mindenkinek a saját joga úgy gondolom. De azért ne legyek hibás, mert nem akarok használtat venni.
(#6733) Sputnyik123: Ahonnan én szoktam vásárolni, ha aznap 5-ig megrendeled másnapra ott van. Tehát ez nem mérvadó és a készlet is pontos. Pl ezt simán meg lehetne venni. Ez sem hiszem,hogy annyival rosszabb kártya lenne, mint a többi. S ezt már holnap be is tudnám szerelni.
-
2thletme2day
őstag
Ha apróról vásárolsz akár másnapra ott lehet nálad a termék. Egy bolt ami listázza, hogy van nem biztos, hogy rendelkezik készlettel, csak ha érkezik rá megrendelés akkor berendeli nagykertől aztán majd megjön valamikor ha oda is érkezik készlet. Pl iponon személyes átvétel esetén a jobb kártyák amiket itt aprón is visznek mint a cukrot jelenleg 2.28-i átvétellel írják nem beszélve arról, hogy jóval drágábban. Ettől függetlenül én is inkább boltból vásárolok általában.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csibuka85 #6720 üzenetére
Elvileg ezzel az igame-mel volt valami anomália, de nem emlékszem már, hogy micsoda, visszakeresve lehet, hogy meg lehet találni.
@rupszi: Jah párszor néztem, ha szerencsésaz ember, lehet kifogni reális áron vga-t. Sőt, néha még itthon is, csak szerencsésnek kell lenni hozzá.
-
csibuka85
őstag
Az abszolút csúcs 1080Ti csomagolása !
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #6712 üzenetére
Hasznalt piacon nezzetek szet, en most ebay-en uzletelgettem a hetvegen (barmit teszel fel 1£-ot fizetsz a 10% helyett ^^) igy hogy eladtam a 1070-et es vettem egy 1080Ti-t, 70£-omba kerult a mutatvany osszesegeben, ami nem rossz upgrade ennyi penzert. Mivel kellett a 2x HDMI port igy Asus vagy Aorus johetett szamitasba. Egy Aorus Xtreme-t szervaltam es mint emlitettem osszevissza 70£-al lettem szegenyebb, gyari gari a kartyara, amint megjon regisztralom be. Csak egy otlet, hogy lehet jol kijonni meg a jatekospiac szempontjabol legrosszabb idokben is.
Ja, es csak annyit hogy most eleg sok kartya van fent, el lehet adni pikk-pakk a hasznalt also-kozep kategorias kartyakat es cserelni felsohazra.
Amennyire latom, 400£-500£ korul mennek el a 1070-ek, a 1080-ak a 450£-600£ as savban, a Ti-k meg 750£+
-
csibuka85
őstag
Nekem volt Inno3D 1080 X4 es karim. Nagyon halk a hűtése és 2012 mhz-re boostolt alapból , mondjuk 80-85 %-os ventivel volt 70 fok a plafon , de még így is halk maradt. Túl olcsón 177-ért adtam el amit megbántam, mert 2 nap múlva egy 197 ezres ajánlat érkezett rá , akkor voltam csak igazán mérges. Magyarországon sok pénz 20 ezer forint.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dealer95 #6715 üzenetére
Nagyjabol kepben vagyok. Nagy cegek is kitalalhatnak uj coinokat ez a baj. Tehat a spekulaciora hajt ez az egesz. Konnyen at tudnak allni masra a banyaszok. Igy van nagyon olcson adom. Vegyetek vigyetek.
Mindenki annyiert adja a cuccot amennyiert el tudja adni. Dupla aron is elviszik. Lattam banyasz farmot, ezek felvasarolnak mindent tenyleg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #6714 üzenetére
Akkor sem lesz.. Majd sokkal később, utána, talán..
-
Dealer95
őstag
válasz
->Raizen<- #6710 üzenetére
Hát, 100-ért jutányos áron találni 970-et
És nem a BTC árfolyama befolyásolja a vga-kat, mert nem azt bányásznak velük.
-
zeee
senior tag
válasz
Erre most nem tudok már mit reagálni, mert látszik hogy teljesen hülyének nèzel és mintha mèg örülnél is ennek az egésznek az előbbi szöveg környezettel. De tudod mit?! Pacsi
és maradjunk abban, hogy bár nekem legyen igazam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Már jó pár napja lent van az árfolyam, de semmi mozgás az árakban.. Ahogy mondod Te is, valszeg nem is lesz..
-
warcat
veterán
válasz
Na de hát itt voltak a jóslatok,hogy sorban fognak állni a bányászok,hogy 50kért vigye már el valaki az 1070-et
Szerintem a legjobban most EVGA-val lehet jól járni, feltéve,hogy eltalálod a vásárlás utáni 90 napos ablakot amikor megérkezik az új széria,a Step Up programjuk miatt.
-
zeee
senior tag
válasz
Tomdriver #6703 üzenetére
Nem csak Vr-hez kell az 1080ti, hanem a 2-3 éves vga váltás periódust most kell lejátszanom, mert most kell eladnom a 980Ti-ot, hisz most viszonylag jó árban megy el. Utána pedig várni fogok max 3 hónapot, vagy amennyit bírok, hátha leesik vissza az 1080ti ára 250 körülire. Majd az új kártyával megveszem az Oculus riftet is, ha Isten is megsegít.
Persze fura lesz hogy nem lesz vga-m, és a 4770k igpu-val kell beérnem, de legalább ráfekszek a nyelvtanulásra -
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
Szia, VR topikban megírták a srácok, hogy felesleges váltanod, hacsak nem DCS-esezel.
Én AMD R9 390-ről váltottam GTX 1080Ti-re és azt kell mondjam, 1080 Ti szinte alapon, 35-45% GPU kihasználtsággal viszi a VR tartalmakat (legalábbis amiket eddig próbáltam). 390 azért dolgozott rendesen, de becsületére legyen mondva helyt állt (szerintem AMD egyik legsikerültebb karija a maga 8G memóriájával.)
Lehet más másként gondolja, de 1080Ti-t jelenleg soknak tartom VR-hez, egyszerűen nincs kihasználva hozzá még egy 8700K-s procival sem. Iszonyatosan erős kártya, oda egy 1080 is bőven elegendő.
Javaslom vedd meg a Riftet a mostani kártyádhoz, aztán majd ráérsz váltani ha lejjebb mennek a VGA árak és jönnek a nagyobb felbontású VR-ek. -
zeee
senior tag
Sziasztok! Váltott itt valaki OCulus rift használata közben 980Ti-ról 1080Ti-ra? Mennyivel jobb az 1080Ti ilyen szempontoból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! - 24hó gari! AKCIÓ!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest