- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Locutus #14724 üzenetére
Tudom. Ezért kapcsolom ki általában, bármelyiktől vásároltam is VGA-t. Nem az a baj, hogy mivel lehet tesztelni, hanem hogy mivel és hogyan tesztelik. Értem, hogy a userek többsége úgy használja (ergo nem is képzel jobb képminőséget), és így megfelelőnek is találják az eredményeket, de ez nem a valós teljesítmény. Ált. oda is írják, hogy a játék legjobb beállításaival tesztelnek, vagy vmi hasonlót, de a felhasználók 90%-a csak a grafikont nézi, semmi mást, aztán bőszen hivatkozik rá a körülmények ismeretének híján. Természetesen nem azokat értem ezalatt, akik saját maguk valóban rendesen letesztelik az adott hardvereket.
No meg ott van az az előszeretettel alkalmazott megoldás is, hogy ha egy driver hibás, akkor "eloptimalizálják" ezt a hibát, csak ha az ember kikapcsolja, rögtön bugzani kezd az adott játék v. beállítás.
Kíváncsi lennék mondjuk egy olyan tesztre, ahol az egyenrangúnak mondott VGA-kat letesztelnék akár csak PX on egymás ellen (hajrá, AMD!), de mehetnének kiváló minőségű, optimalizálatlan beállítások, v. főleg a legmagasabb szintre bővíteni az élsimítást, tesszelációt, stb. Tapasztalataim szerint egészen más eredmények jönnének ki.
De nem akarok itt félig OFF vitát gerjeszteni, csak az én nézőpontomat írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest