- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fu-xi
csendes tag
Sziasztok!
Pár nap múlva, pár hónap hezitálás után csatlakozom a klubhoz (MSI gtx950 gaming 2g). Szűz rendszerre lesz. A driveren kívül milyen segédprogit tegyek fel?(catalyst-tal voltak gondjaim korábban...).
Ha lehet akkor néha downclockolnám, tdp-t lehet 100% alá belőni?
Fu-Xi
-
3800+
őstag
A WF2 GTX950 is visszaveszi a boost órajelet ha eléri a 65 fokot? Ez az órajel visszavétel okozhat képernyő kimerevedést pár másodpercre egy játékban?
-
-
kisza25
félisten
válasz
juve600 #8365 üzenetére
na ezek után mondja valaki, hogy én sokat cserélgetem a kártyákat
nekem csak 2 960 volt és egy 950
de jelenleg nem is tervezek cserét, mert tökéletesen kiszolgál
lehegesztettem a gép oldalát
ó ha annyi millióm lenne ahányszor ezt leírtam
Aslan:több kijelzőnél magasabb az órajelmost látom, hogy már írták -
Aslan
aktív tag
válasz
Csupingo #8390 üzenetére
Az alacsony fordulatszám az nem rossz megoldás. GPU Tweak 2-ben is, amikor kikapcsoltam a 0Db módot, elkezdett forogni (nem durván, hangban fel sem tűnt) a venti és le is hűtötte 41-42 fok körüli hőre a VGA-t. Csak ugye ilyenkor állandóan 823MHz-en pörög a GPU órajele. Nem "használódik el" ebben az esetben hamarabb a kártya? Vagy azért vannak annyira okosok és előrelátóak a gyártók, hogy figyelnek arra, hogy valaki 3 kijelzővel használja a hardvert és hogy ez ne okozzon hosszú távon (a nonstop emelt órajel) problémát?
Vagy ott van az a lehetőség, hogy csak a két leggyakrabban használt kijelzőt aktiválom (az nem okoz többlet órajelet) és a harmadikat csak akkor, amikor szükségem van rá, utána meg leválasztom vagy kihúzom a kábelt.
-
Aslan
aktív tag
válasz
Grafirka #8388 üzenetére
Igen. A több kijelző okozza. Ha ezt előre tudom nem telepítek újra egy fullosan belakott és patentul személyre szabott Windowst. Na mindegy.
Kicsit tesztelgettem a dolgot. Két kijelzővel 135MHz-en van, ergo ugye a minimum értéken a GPU clock. Ha hozzáadom a 3. kijelzőt, akkor már 823MHz.
Nos viszonylag sűrűn használom a másik két monitort is a fő monitoron kívül, de ugye ebben az esetben alapjáraton 58-62 fok között mozog a GPU. Most van okom f*sni ettől a hőmérséklettől?
-
Grafirka
őstag
Hat ez a varazsszo ,a 3 kijelzo
.
Tobb kijelzo eseten a kartyak magasabb idle ertekkel dolgoznak . Ez kartyankent valtozik, valoszinu hogy a GTX950 nek 800mhz kornyeken van ez az ertek, es igy mar teljesen ertheto miert magasabbak a homersekletek.Ne softveresen csatold el a kijelzoket, hanem fizikailag huzd ki a kabelt.
-
juve600
nagyúr
válasz
synthattik #8383 üzenetére
ez teljesen jó eredmény
-
Csupingo
veterán
Több kijelzőnél már hallottam, hogy némelyik kártya feljebb emeli az órajelet. (Főleg amd kártyákra jellemző) Bár nekem 2 kijelzőnél nem csinálja.
Nem tudsz valami régebbi drivert ráerőltetni a win10-re próbaképp?
Pl. itt is írnak róla.Ezt egy fórumon írták: "A kártya egyébként nem áll vissza 2D órajelekre a következő esetekben sem:
- több megjelenítő használata
- 60 Hz-nél nagyobb monitor képfrissítési frekvencia (ha minden igaz, ez csak bizonyos felbontás felett okoz emelet órajelet)" -
Aslan
aktív tag
válasz
Grafirka #8379 üzenetére
Rendszer mint mondtam tiszta telepítés, friss és ropogós. Az általad javasolt beállítások alapvetően is úgy voltak beállítva. 3D settingsben az energiagazdálkodás adaptív, rendszer energiagazdálkodása pedig kiegyensúlyozott. Most fogom lefuttatni az általad is javasolt Malware antibyte-ot, de igazából eddig SEMMI sem változott. A jelenség továbbra is változatlanul fennáll.
Azt nem tudom, hogy lehet-e hatással a kártyára az (bár én laikusként nem tartom valószínűnek, hogy lenne) hogy a VGA-ra 3 kijelző van kötve. Egy 82 centis Samsung LED tévé, a fő monitorom, ami egy 23"-os LG Cinema 3D TV/Monitor DM2350D és egy 19"-os LG Flatron L1953S monitor. Ez utóbbi DVI-DSUB átalakítóval megy. A másik kettő HDMI-n. Pontosabban a Samu tévé közvetlenül HDMI-n megy a fő monitorom pedig DVI-HDMI átalakítón keresztül.
Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a jelenséghez, de azért gondoltam megemlítem.
Egyelőre meg vagyok lőve!
-
synthattik
aktív tag
-
juve600
nagyúr
válasz
synthattik #8380 üzenetére
sniper v2 vagy 3 bench alatt végig 99%-on teker a vga
multkor ismerős r9 390-je a v2 benchben hasalt el és tényleg hibás volt
-
Aslan
aktív tag
válasz
Grafirka #8379 üzenetére
Igen. AMD volt átmeneti ideig, előtte meg GTX 660, de mindig ügyeltem a driverek alapos letakarítására... lehet akadt valami gikszer mégis ez ügyben.
Már felkúszott a tiszta telepítésű Win10. Most tolom a frissítéseket és a drivereket. Hamarosan kiderül, hogy miként muzsikál
-
synthattik
aktív tag
válasz
juve600 #8378 üzenetére
Az a sniper elite v2 bench nekem is fent van ,de csak a bench,ott viszont sajna fixek a beállítások,ami nálam most nagyon teker ahogy néztem az a bf 4 multi,az gyakorlatilag tuningolva 90% fölötti tdp használatot generál egész játék alatt,elég dúrva.
Gyakorlatilag alap ventiprofillal ugyan ezek a hőfokok vannak,kb 850-900rpm mennek a ventik,ha kicsit változtatok,akkor felmennek olyan 1200-ra viszont ott ilyen 55-58c körül meg is áll a hőfok,
gpu:1537 ram.4100mhz.
Gyakorlatilag nekem ez a tökéletes kártya,van benne tartalék,és baromi hűvös. -
Grafirka
őstag
A 950 strix elott milyen kartya volt a gepedben? ha esetleg AMD volt akkor nagyon alaposan le kell takaritani a regi driver maradvanyokat.
DDU-val kigyomlalni safe modban minden oda nem illo dolgot, majd ujratelepiteni az NV meghajtot.NVdriver / 3Dsettings / power - adaptive
Windows power options - balanced
Egy Malware antibyte-ot nem artana lefuttatni, lehet van valami a hatterben. -
juve600
nagyúr
válasz
synthattik #8376 üzenetére
idle ez is leállitja,még ki is irja a világitása , ablakos házamban jól is mutat
amit néztem,eddig max 65 fok volt játék alatt ( sniper elite v2/sniper elite3 )
asic-boost-t még nem néztem,ultrán futott mindkét gameamúgy a fent emlitett 2 játék beépitett bench programja nagyon jó kártyát tesztelni,sokkal jobban megtekeri a vga-t mint például a COD:AW/BO
-
Aslan
aktív tag
válasz
Grafirka #8374 üzenetére
Arra lettem figyelmes, hogy valami valóban tekeri az órajelet, ugyanis a GPU clock szinte oda van szögezve valamiért 823 MHz-re. Tehát 135MHz helyett 823-on pörög, de fogalmam sincs, hogy miért. Nyilván ezért melegszik fel 60 fok körüli hőmérsékletre.
Jelenleg újratelepítem az OS-t, meglátjuk mi lesz ezután. Remélem helyreáll.
-
synthattik
aktív tag
válasz
juve600 #8373 üzenetére
Most én is így vagyok vele,mikor van időm játszani,arra pont elég,halk ,hűvös
Látom g1 -et vettél az is leállítja idle a ventiket,vagy az nem?
Mik a hőfokok,meddig boostol?
Nálam a wf2 van,az 1392-ig nyomja az órajelet,az asic 78%,sokan azt mondják nem ér semmit,pedig,ahogy az nv-nél észrevettem az utóbbi időben,minél magasabb az asic,annál magasabbra boostol. -
Csupingo
veterán
Ha még nem olvastátok volna. Ph-n négy 960-at teszteltek: "Kisebb eltérések azért akadnak, ugyanis az ASUS 56 Celsius-foknál kapcsol fel, majd 41 °C-nál le. Az EVGA feljebb rakta a lécet, ugyanis a kártya 66 Celsius-foknál pörgött fel és 50 °C-nál kezdett leállni, míg a Gigabyte 43 °C-nál indult be és nálunk végül 30 °C-nál nyomta be a féket. Az MSI esetében 62 Celsius-foknál állapítottuk meg az indulási pontot, majd az 50 °C-ot átlépve pörgött vissza nullára."
-
Grafirka
őstag
Az a hiba , hogy sajnos nem tudhatod hogy teker e valami a hatterben vagy sem Sot van mikor a GPU load 0% es megis 3D orajelen megy,
itt pl lathatod hogy semmi nem terheli megis 1227 mhz ( 2 oraja leptem ki utoljara 3D aplikaciobol) es 52C de 4 drb 140mm ventilator van beszerelve a hazba.
Ez pedig a normalis allapot ( 135 mhz , es 35-45C kozott) Miutan megtalatam az okot ami nalam a dell monitor softvere volt.Azota tokeletesen skalazodik.
ezert mondtam hogy neha az Nvinspector +process explorer sem segit ha valami bekavar a hatterbe , nem konnyu rajonni .Erdemes kiprobalni egy masik gepbe, vagy ahogy mondtad ujratelepiteni a rendszert ,ha mas modon nem talalod meg a hiba okat.
Mikor csak netezel , hany mhz ketyeg a GPU ? ( nezd meg egy GPUZ vel)
Vagy ahogy emlitette a kollega lehet rejtett bitcoin is. ( TH is panaszkodtak paran aztan kiderult hogy "banyasztak " tudtuk nelkul )
-
juve600
nagyúr
válasz
synthattik #8372 üzenetére
nekem is volt közte R9 280/R9 290/GTX 780 -is,de maradok a GTX 960-nál
halk-hűvös-erős,amire nekem kell arra elég
-
synthattik
aktív tag
válasz
juve600 #8371 üzenetére
Köszönöm válaszodat,akkor sajna a kisebb kasztban változatlan a helyzet,voltak nekem is régebben 7970-ek ,azokkal is ugyan az volt a problémám,mint neked,hiába van meg a kellő sebesség,ha mikrolaggol a játék.
Nekem a 960 előtt,r9 290 volt,ami ilyen formában mindent megoldott izomból, mikrolagg nem volt vele,volt 1-2 grafikai bug,meg 1-2 fura dolog,de gyakorlatilag a teljesítmény kárpótolt,mert a játékokban ,szépen a 970 nyakán volt tuningolva,de viszont hangos volt,így tudta 70 fok környékén tartani a gpu-t,és bele sem mernék gondolni,hogy mi lenne itt nyáron közel 30 fokos szobában. -
juve600
nagyúr
válasz
synthattik #8370 üzenetére
nekem a microlaggokkal volt bajom,illetve a driverek sztem jobbak nv alatt
-
juve600
nagyúr
próbálgattam hogy melyik a jobb
közte volt pár R9 380,de a GTX 960 győzött,ez most már marad is,lehegesztettem a gép oldalát -
guftabi96
addikt
valami gond van nálad.
Nálunk is van egy 950 strix, de jóval hűvösebb alapjáraton.
Nekem akkor volt hasonló gondom, amikor bekaptam egy jó kis bitcoin bányászt.
Csak arra lettem figyelmes, hogy miután kiléptem egy játékból, ugyan olyan hangos maradt a kártya. Ránéztem a hőfokokra, és ugyan úgy 60-65 fok körül mozgott (R9 280 DualX)
Malwarebytes Anti Malware megoldotta. Megtalálta a bitcoin minert, és utána egyből visszaállt a rend.
Szerintem neked is valami hasonló gondod lehet.
Vagy valami miatt nem veszi vissza az órajelet. -
Aslan
aktív tag
Semmi sem megy elvileg a háttérben. Szóval hűtés nélkül nem tudom miért mozog üresjáratban (max netezés) 58-62 fok között. Adva neki egy kis ventit szépen lemegy 40 fok körüli hőre. Játékok esetén pedig NAGYON MAX 68 fok de inkább 65-66 fok környékén volt eddig.
Szerintem újratelepítem az egész rendszert és kezdem tiszta lapról az egészet. Meglátjuk.
-
tylerdurnon
csendes tag
válasz
Csupingo #8352 üzenetére
Szedd le a GPU Tweak-et és minden hasonló progit.Az Afterburner-t Hw info-t stb.Nekem bevált GTX 960-nál.Bár első napokban történt.Én csak annyira lettem figyelmes ,hogy pörög a venti netezés közben.Azóta ez megszűnt.És a progikat is újra raktam és minden ok.Lehet tuning volt az oka vagy valamit elállítottam, már nem vagyok benne biztos ,de nekem ez jött be.
-
Grafirka
őstag
En inkabb arra gyanakodnek , hogy valami fut a hatterben vagy arra az anomaliara amikor nem skalazza vissza magat idle allapotra a kartya.
Kideriteni neha elegge maceras, hogy mi az ami a hatterben bekavar. Nekem 4 honapomba kerult mig egy teljesen veletlen folytan derulkt ki , hogy a dell display manager (kepernyo menedzsment ) okozza, hogy bizonyos jatekokbol kilepve az orajel beragad 1227 re es onnan se elore se hatra....jut eszembe, nincs veltlenul a "3D settings /power management mode/ performance"-ra allitva ? ha igen akkor at kene allitani "adaptive" ra.
-
Grafirka
őstag
A ventilatorok valoban allnak mikor nincs terheles alatt a GPU, de a 60C az tul sok.
Passziv modban is 40-45C kozott kene lennie, jatek alatt pedig max 65 re kene melegedjen.65-66C folott viszaveszi a Boost2 orajelet.
Valami nincs rendben nalad. 960 Strixet hasznalok hangszigetelt hazban ( hutese gyengebb mint a nem szigetelteke ) de 70C soha nem lattam. A max. az 65C de az esetek 95% ban 60-63C kb.~23C szobahomersekleten.
Nem megy nalad valami a haterben ? Nezd meg GPU Z vel hogy visszaskalazza magat a GPU 135 Mhz re ? -
Aslan
aktív tag
válasz
Csupingo #8352 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszodat. Épp ebben a pillanatban láttam, hogy van egy picike kis kapcsoló, ahol kikapcsolható a GPU Tweak-ben a 0dB Fan és szépen le is hűlt. És igazából még így sem nagyon hallani semmit. Szerintem így hagyom, mert nekem ez szimpatikusabb, de akkor ezek szerint egyébként sem jelenten gondot a 60 fok körüli hő.
Köszönöm szépen még egyszer a kedves és gyors választ!
A kártya pedig Best Buy volt!
-
Csupingo
veterán
Ennél a kártyánál csak 65 C foknál indulnak el a ventilátorok. Ez a normális működése. Ha zavar, akkor egy minimális ventilátor fordulatot beállíthatsz, amin mindig menne. Lehet, hogy idővel kiadnak hozzá olyan biost is, ami előbb kapcsolja a ventiket.
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy ASUS STRIX-GTX950-DC2-2GD5-GAMING típusú kártyának (iPon-ról lett rendelve). Nos a kártya fantasztikus, de van egy dolog, amit nem tudom, hogy normális-e ezért inkább megkérdezlek titeket.
Feltettem a kártyához az ASUS GPU Tweak 2 programot, ami ugye elég frankón figyel a VGA-t több szempontból is, és menedzselhető is a kártya vele, stb... nektek magyarázzam?
Nos gép indítása illetve OP rendszer betöltődése pillanatában indul a GPU Tweak 2 és ki is írja már azonnal ugye az adatokat. Nos a kártya szépen lassan elkezd melegedni és egészen 60 fokig fel is megy úgy, hogy SEMMI nincs megnyitva, ami terhelné a kártyát. Szóval csak úgy alapból felkúszik 60-62 fokig. (Volt, hogy felmelegedett 62 fokig a semmitől, aztán visszahűlt 58-59-60 fok körüli értékre, mikor hogy... nem vágom...)
Játékokban nagyon jól teljesít, 70 fokig sem ment még (jó, még csak ma este próbálgattam és nem is teszteltem még vaci új játékokkal, de eddig a max, amit játék alatt produkált 68 fok volt és valóban nagyon csendes is a kicsike. A játék leállítása után a kártya visszahűl 52-53 fok körüli értékre és megint elkezd melegedni és menetelni a 60 fok felé.
Ez normális vagy mi a wattafakk ez?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
-
RECSKA
veterán
Szia! Nalunk sima 970a-ud3 van jelenleg egy 8350el, es 4.5ghz kornyeken mar trottylingol szepen. Egy 6 magossal biztos nem lenne ilyen gond.
Viszont egy 6 magost semmi penzert se cserelj le 8 magosra. Az a 2+ mag szinte semmit nem er napjaink jatekaiban. Ha komoly elore lepest akaraz majd, akkor valts intelre vagy vard meg a zent. Sajnos mai jatekok 90%a meg a 4 magot is alig-alig hasznalja, nem hogy 8at... -
cdm12
tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte GA 970A UD3P alaplap képes kihajtani egy FX 6300-at ? Felhúzhatom vele 4ghz-re és ezzel majd ki tudom használni a Gigabyte N960WF2OC 4GD-met ? A videókártyát is tudom majd húzni ? Illetve ha később lecserélném a procit egy FX 8350-re az is gond nélkül elmenne rajta ? -
juve600
nagyúr
üdv
visszatértem egy
GIGABYTE GTX960 4GB GDDR5 G1 .GAMING-eleste teszt
-
Mark023
tag
válasz
4264adam #8331 üzenetére
Értem, köszönöm válaszod. A plusz erőre voltam kíváncsi. Felesleges, akkor húzni annyira. Az enyém power limit-be ütközik. A magasabb grafikai beállítás nekem már nem kell. A 260x-ről is legalább egy 50% teljesítmény javulást hozott, ha nem többet, és így is nagyon megvagyok vele elégedve, főleg, hogy végre egy normális geforce szoftvert látok. ÉS tök furcsa, hogy 30-60 FPS felül játszok
nekem már megérte váltanom.következő lépés egy táp lesz, mert az annyira cseszi a fülem, hogy kattog a ventije, hogy szivesen kbasznám az ablakon, vagy gariba vissza, de.... úgy is visszaküldik mint a 260x-emet,
-
4264adam
veterán
válasz
Mark023 #8328 üzenetére
és Daw93:
Igen MSI Afterburnell-al szoktuk húzni a kártyákat. GPU-ként változó, hogy mit bírnak ugyanis a szilícium lapka minősége is nagyban befolyásolja "szilícium tömb közepéről hasított lapkák mindig egészségesebbek mint a széléről". Ezekre általában a GPU-Z-ben az "ASIC Quality" hívta fel a figyelmet, hogy pontosan mennyire is gondolják stabilnak. De ez a Maxvell-re nagyon nem húzható tulajdonság. Tuning második metódusa, hogy milyen típusú hűtés van rajta.
Sok kártyát tuningoltam már.
Volt EVGA GTX960 2GB-om rettenetesen cicergett de az alap BOOST 2.0 1430Mhz-ig vitte tuning nélkül(Core Clock). Ez nekem nem bírta nagyon a tuningot mert 1480Mhz körül nem ment többet.Gigabyte WF2 Mini 4GB: Magasabb, 1.210V-ot kap mint más kártya. Ennyivel az ASUS STRIX-ek rendelkeznek. De ez alap órajelen BOOST 2.0-án 1380Mhz-ig megy, de a tuningot 1560Mhz-at is bírja míg a memóriája 2000Mhz-en szitál. Tehát olyan 1560/1800Mhz-en járatnám ha kellene.
"Mcs" kollégával méregettük annak idején és arra a megállapításra jutottunk, hogy ha szénné húzva járatnánk a kártyánk akkor 5-10FPS közötti pluszt tudunk kisajtolni belőle. Ami nekem felesleges, mert ismétlem "csúcson" használnánk ami az élettartamnak nem kedvezne. Illetve amúgy is megfelelő erővel rendelkezik. Aki magasabb grafikát szeretne látni annak 970/980/Ti-t kell venni.
Tesztelés: Gyors teszt futtatás a GPU és Mem Clock belövéséhez: 3DMark. Ezen a szitálás azonnal látszódik, de lehet nem lép gpu hibával míg majd játékban fog. Ha ez lefutott. Akkor jöhetnek a játékok: GTA V, BF4, AC: Black Flag,Crysis 1-3.
-
Mark023
tag
Még mindig érdekelne, hogy adott valaki +V a 960 tuningnál vagy csak alapon húzta?kétszer küdtem, bocsi... -
Mark023
tag
Még mindig érdekelne, hogy +V adott valaki a 960-nál, vagy simán alapon húzta?
-
Peat;)
veterán
Pl ez a nagy helyzet. Remélem kezded érteni mire akartam utalni, a dx12 miatt nem kell aggódni, hozzáteszem sajnos! Amennyiben jönne egy nagyságrendbeli minőségugrás engem aztán nem zavarna ha el kellene adni a 960-at és rádobni 50k-t mondjuk egy újabb vga-ért. Amikor már egy szaros telefon is van hogy 200k, meg vr szemüveg mi a tököm tudja mi, akkor az az igazság hogy a classic pc hobby szinte már már olcsó kedvtelésnek számít....
De én úgy állok hozzá hogy semmivel se lesz több fejlődés ez alatt a dx alatt az első 1-2 évben mint anno a többi dx váltásnál.
8320: így pár nap után?
Ez kicsit sántít, akkor miért 380-as vásároltál alapból...
-
guftabi96
addikt
-
HD5570
aktív tag
Egyébként nem tudom hogy kell érteni ezt a cicergést.Rendesen hallani lehet a kártya hangját a gépházból?És zavaró mértékben?
Szerencsére nálam még(kopp-kopp) nem fordult elő.
-
Mika1227
őstag
960-ból melyik ajánlott Palit vagy Gainward? Egyiket se ismerem milyen a hűtése, hangja van-e cicergés?
-
raubisoda
senior tag
Am ő az de ha kell boostol 1200-ra is.
-
raubisoda
senior tag
Srácok erröl kérnék véleményt.Egy gtx760-at vált ami nem teljes 760 hanem a HP-s 192bit 1536mb-os kari.Erre sem panaszkodom de ezt meg ingyen kapom a vejemtöl.
-
Peat;)
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest