- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Újra kétgeneráció-váltás: GTX960 vs. GTX660 Referencia vga teszt "gbors" kollégától.
-
Lui76
őstag
Van vmi infó arról hogy a referencia hűtős (vagy ahhoz hasonló) 960-ak mennyire
hangosak?
Pl. a Palit gtx960
http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=2442&lang=en -
4264adam
veterán
válasz
birorichard #6994 üzenetére
és Gerr'y
"1.: GTA V-ben be kapcsolva hagytad a V-sync-et az fixálja 30/60FPS-re. Többi játékot nem ismerem."
A fix 60FPS-t a 960 tartja High beállítással. 950-nek sem lesz probléma mediumon.
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok, 950 GTX kartyaval es egy i5-os Haswell/Skylake procival elerheto stabil 60 fps, fullHD-ban low/medium beallitasokkal a GTA V-ben?
-
4264adam
veterán
válasz
kenobi95 #6989 üzenetére
1.: GTA V-ben be kapcsolva hagytad a V-sync-et az fixálja 30/60FPS-re. Többi játékot nem ismerem.
2.: Mivel nincs 0dB=0% RPM mód így a minimum 20-30%-tól kezdődik. Nem kikapcsolható.
3.: 2 lépcsőben emeli az órajeleket Boost1: a gyártó oldalán meghatározott Mhz értékek. Boost2: minden kártyán más, Ezért látsz igazából 1400-1500Mhz közötti értéket.
tylerdurnon: Fogalmi problémáid vannak. OEM= Nvidia által meghatározott értékek. Ezek a referencia modellek. Gigabyte/ ASUS MSI stb egyéni hűtést alkalmaz így a memóriák/ mag magasabb frekvencián üzemelnek ugyanpolyan hőfokokon illetve jobban. Erre a gyártó nem írhatja azt, hogy OEM verzió mert ez az OC. Ennyit jelent.
Erre persze te otthon programmal még lehet rajta húzni, de nem ajánlott főleg nem hozzá nem értőként.
-
tylerdurnon
csendes tag
Véletlenül OC-s kártyát vettem(ASUS GeForce STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 4GB).Az eladó is azt hitte ,hogy csak gyárilag van húzva picit, de Asus GPU Tweak-kel 2291Mhz-re lehetne húzni a GPU-t(1291-ről) és a memóriát 7010Mhz-ről(ami már alapból tunningolva van? 6008-lenne a minimum)- 9999Mhz-re lehet.i.A kérdésem az lenne, hogy mennyit lehet rátenni , ami nem veszélyes?És miben tér még el a nem OC-s kártyától?
-
kenobi95
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Gainward GTX 960 Phantom GLH 2GB kártyát.
Három kérdésem lenne vele kapcsolatban:1. Eddig a GTA V-öt, az Alien Isolationt és a SW The Old Republicot próbáltam ki rajta és mindháromban 60-as FPS limit van. Gondolom ez valami központi korlátozás. Hogy lehetne kikapcsolni? Nem mintha kevés lenne, de szeretném kipróbálni mennyit tud max.
2. A Phantom ugye nem tudja a passzív üzemmódot, tehát mindig forog a venti. Bár szinte nem lehet hallani, de kíváncsi vagyok nem lehetne-e esetleg valamilyen programmal beállítani hogy alapjáraton nem forogjanak a ventik? Msi afterburner-rel próbáltam, de hiába húztam le 0-ra a fordulatszámot, nem ment 30% alá.
3. Hiába vannak az alap órajelek beállítva(1279/1342) valamiért a HW Info sokszor 1400-1500-as értékeket ír ki különböző játékokba. Először azt hittem rosszul mér, de Unigine Valley-be ugyan ez a helyzet. És a a memória órajelet mind a kettő jól látja(3600). Lehet hogy tényleg ennyire felhúzná az órajelet?
Előre is köszi!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Átmentünk monitor topikba?
-
Grafirka
őstag
Nec es Eizo minosegben teljesen egyetertunk
Sajnos elkovettem a hatalmas hibat hogy DELL U2713HM mellett dontottem anyagi megfontolasbol. Olcsobb volt de olyan is ! Szerintem egy jobbacska TN panel jobban megeri apenzet, legalabb egy filmet meg tudsz nezni rajta es nem sarga meg lila mind a negy sarka. Ultem kalibralt H verzio elott , az se sokkal jobb. Offolast abbafejeztem.
-
Rasiel
senior tag
Én elsősorban időhiány és egyéb elfoglaltságok miatt nem követem a topikot, meg az új modellekkel már én sem vagyok tisztában. Fél füllel hallottam pár vitáról, de mivel engem nem érintett, így nem is foglalkoztam velük.
Valamilyen szinten sajnálom, hogy így alakult az egész, szerettem anno olvasni a "régi csapat" írásait, akik azóta eléggé eltűntek. Tudnék pár nicknevet felsorolni, de inkább nem teszem, meg amúgy sem ez a megfelelő topik erre. -
Isual
veterán
válasz
Grafirka #6981 üzenetére
"Kalibralt melora szant WQHD-IPS rol beszelek." - Ez nálam NEC PA271w-nél kezdődik és nagyjából ott is végződik. (Na jó, van EiZO is, drágábban.) Egyébként ezt még nem is olyan rég a guru árulta ilyen 1000 EUR körül. Szereztek valahonnan pár darabot és lassan bár, de eladták. PA241w-jük még van 200k-ért (új, 3 év gari). Az is nagyon megéri, nagyjából 280-300k volt egy olyan monitor annak idején. Szóval 1000$-ig nálam az a befutó, de ez nem 27" - WQHD ugyebár. U2711 meg ritka mint a fehér holló használtan.
(Pedig az még kapható volt anno - kapaszkodj meg - 155k-ért (!) az Oázisban. Pár hétig csak, de volt annyi. Egy U2711, újonnan...
-
Grafirka
őstag
Mivel a cicergest barmely kartya produkalhatja, ezert ez az eslo kerdes .Sajnos, nem csak cicerges letezik, van mikor valoban a ventilator hibas. Az uj kartyad eseten leginkabb a szinkalibraciora vagyok kivancsi .A tobbi szerintem rendben lesz
(6980) Isual .
Nem vesztettel semmit hogy nem koveted az uj kepernyoket. Elegge durva milyen kepminoseget kapsz 800-1000 USD arsavban . Kalibralt melora szant WQHD-IPS rol beszelek. -
Isual
veterán
Monitoros topicot nem is igen követem már, csak a prohardver fórumoldalam még mindig ott nyílik meg, így hébe-hóba beírogatok. Legújabb modelleket már nem is vágom, de nem is bánom. Összefoglalót így nem is tudok frissíteni, de majd valaki megteszi, ha foglalkozik a topiccal, mert a "Topicgazda" nem fogja... ez utóbbit nem is kommentálnám.
Rossz irányt vettek még anno az ottani viták, Hexaa a modiknál sokat hisztizett, mindenkinek jobb így, de leginkább nekem.
-
Rasiel
senior tag
válasz
hoffman_ #6975 üzenetére
Szívesen, erre nagyonis érdemes odafigyelni, mert elég komoly eltérés van a kettő állapot között.
(#6976) Isual: Win 8.1-re kiadott összes WHQL driverrel ilyen volt, tehát kb. 2013 vége óta.
DVI használata esetén eleve nincs is lehetőség ezt átállítani az asztali színbeállításoknál."Ilyen ez, ha kiszabadulsz a fórumok világából...gyorsan felejtesz..."
Sajnos ez van, pedig több hasznos infót is össze lehet szedni innen-onnan. Egyébként monitoros topikba hébe-hóba bele szoktam olvasni, de ott is csak elvétve láttam tőled kommenteket. -
Grafirka
őstag
Igen ,emlitetted hogy nalad ha megfogtad a ventit akkor megszunik a kerreges. Xelonak irtam, mert a napokban futottam bele konkratan ebbe a felrertesbe, ismerosom felhivott hogy furcsa hangot ad ki a kartya ventilatora. Sajnos nala nem a ventilator volt hanem coil whine, de durvan.
-
Isual
veterán
Én is úgy tudtam és most hogy mondod már rémlik a story. Mert anno GTX580-nál nem volt ilyen gond 2011-ben, de akkor még jobban benne voltam a témában. Mindenesetre akkor ez pipa, köszi szépen, abszolút nem rémlett az ügy, pedig Plazma topicban rengetegszer elő jött ez, mostmár emlékszem.
Ilyen ez, ha kiszabadulsz a fórumok világából...gyorsan felejtesz...
-
Rasiel
senior tag
Ez egy régi NV driver issue. HDMI-vel és DP-vel fordul csak elő, DVI-on nem: alacsony kontraszt, magas feketeszint. Az Nvidia Control Panelen belül a színbeállítások résznél a Dynamic Range-et kell átállítani 16-235-ről 0-255-re és probléma megoldva. Egyébként én úgy tudtam, hogy az új Nvidia drivereknél már a Full Range az alapértelmezett beállítás.
-
Isual
veterán
Nem, x-akta. EA231WMi-re volt kötve. DP-vel 300-400 (mindhárom kimenettel próbálva), DVI-vel 915 elsőre, de elrontottam azt a kalibrálást. VGA ki, már Pesten van, hétfőn megy vissza a boltba.
Rákötöttem a másik itthoni gépet (ami eredetileg itt volt), HD6850, miniDP kimenet, tökéletes kép, nincs standby indításkor és k#rvahangos VGA
-
guftabi96
addikt
Na, elvitték az R9 280-at, szóval úgy néz ki, hogy most már semmi nem tart vissza attól, hogy egy 960 legyen hamarosan a gépemben
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elmegy. Tegnap felraktam, és ma már el is kelt.
Már csak a háznak meg a hűtőnek kellene elkelnie.A kártyával még kicsit gondban vagyok, mert az általam kinézett házba (Sharkoon CA-M) éppen, hogy beférne egy Windforce 960-is (3mm maradna), de félek, hogy elkap az agyf@sz és később még kisebb házba vágyok majd, ahova meg nagy lenne ez a wf hűtésű kártya.
Még agyalok rajta, hogy mi legyen.. -
Xelo
addikt
üdv. az én strix-em is ugyanezt produkálja. gondolkodok én is a gariztatáson mert tényleg zavaró tud lenni a kerregése viszont hőfokok totál rendben vannak (semmi nem tudta 62foknál tovább melegíteni) és ezen kívül semmiféle negatív tapasztalatom nincs a kártyával kapcsolatban. mindenesetre szólj majd hogy hogy ment a dolog, ha az új kártyád nem fog kerregni én is elviszem cseréltetni.
-
redhunter
senior tag
[link] Itt van 65-ért a 4gb-os MSI
-
birorichard
őstag
Köszi mindenki, tudok ilyet PH-ról 62-ért, msi gaming 4g-t csak boltból, úgy meg kva drága. Úgyhogy akkor a 4 gigás lesz.
-
Lui76
őstag
5-6 e van a 950-960 között , (2Gb-os )Inkább a 960 legyen ?
50e körül szerettem volna maradni , de ez olyan fájdalomküszöb... -
alázógyík
addikt
válasz
birorichard #6957 üzenetére
+1 szavazat a 4GB-os verzióra.
-
juve600
nagyúr
válasz
birorichard #6957 üzenetére
a 4gb-ost vedd
-
benvolio
őstag
Na úgy látszik a monitorom is jobban kedveli az nvidiát. Írtam korábban, hogy a VGA csere után állítgatnom kellett a monitort, de véletlenül le reset-eltem a beállításokat a gyárira. Ekkor lepődtem meg, hogy a fehéregyensúly és minden szín a helyén. Az ATI-nál nekem jócskán kellett állítgatni, de sose volt igazán megfelelő szerintem, pl. a fehér az leginkább sárgás volt alap esetben, de most olyan amilyennek lennie kell fehér. Érdekes, ha nem a szememmel látom el se hinném, hogy lehet ilyen különbség alap esetben.
Valamint úgy néz ki vettem feleslegesen displayport-hdmi átalakítót, mert jelenleg DVI-HDMI átalakítóval használom a monitorral, de így is átviszi a hangot a monitorra, így nem cserélem le szerintem, mert felesleges, vagy eladom vagy megy a fiók aljára.
Amióta megvan a kártya a gép hangja az ugyanolyan bekapcsolásnál mint játék alatt, csak a két első ventilátor kis szélzaját hallom, szóval mondhatom hangja nulla hűtése kiváló, eddig max.64-en láttam. -
Isual
veterán
válasz
Grafirka #6952 üzenetére
Van is másik gép kéznél, 6850 van benne, akkor majd először ebbe rakom bele a cserélt / javított kártyát.
Akkor a kontrasztos és a standby-os problémára rá tudok tesztelni. Viszont ez hangos gép, így a ventillátort majd csak a kis mATX-es-ben tudom majd meghallgatni, hogy jó-e.
Köszi a tippet!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
ha evga-tól szeretnék hátlapot rendelni, nem enged Magyarországra shipping-et. ez fix, itthonra nem küldenek? tehát ha hátlapos vga-t szeretnék, csak itthon tudom beszerezni, nevetséges 15 ezerrel drágábban?
-
Grafirka
őstag
En ajanlanam, hogy az uj kartyat tedd be egy masik gepbe es ott probald ki eloszor, hogy legalabb az deruljon ki , hogy a VGA a hibas vagy valami mas. Ha letesztelve masik rendszerben normalisan viselkedik, akkor probald a sajatodban ( a kerreges az eleve meg kell oldodjon ) de ha tovabbra is kepernyo lekapcsolas es hasonlo hibak jelentkeznek, akkor lehet keresni az okot de a kartya legalabb ki van pipalva.
-
Grafirka
őstag
Letoltod a legfrisebb NV drivert. [link]
Letoltod es felinstalalod az alabbi programot: DDU [link]
Beallitod hogy a windows ne instalaljon automatikusan semmilyen drivert. [link]
Ujrainditod a gepet safe modban (F8 bootolaskor vagy pedig, msconfig /boot/safe boot )
Elinditod a DDU t es az eslo ( legfelso opciot ) "clean and restart" opciot hasznalod.[link]
Miutan befejezte a takaritast, restart es telepited az elozoleg letoltott Nv drivert, ugy hogy a clean install opciot bepipalod. -
hoffman_
nagyúr
ez volt a 750 és ez a 950 - valóban nem ugyanaz, de sok különbséget nem látok. mondjuk lehet pont elég
szerk.:
látod, ezt nem tudtam
ha csak 60 fok fölött indul el, akkor gyakorlatilag 90%-ban passzív lesz nálam. ez kell nekem. ez azt hiszem meggyőzött, akkor megvan a cserealany. köszi!
nem kötöm én az ebet a karóhoz, de az offisöl képeken kevés diffi látszik, nem láttam szét robbantva a két kártyát egymás mellett. elhiszem én neked, amit állítasz, félre értés ne essék.
-
Peat;)
veterán
válasz
hoffman_ #6943 üzenetére
Tök más hűtés van a 950-esen ránézésre. [link] Illetve lehet ismeretlen mert másik oldalról jössz, ezen is áll a venti ám, csak 60 fok fölött indul el. Netezés, filmezés alatt el sem indul a venti, játéknál sem azonnal.
Hát ha nem látsz különbséget akkor ez van, én mára feladtam ezt a topikot
tessék tesztet olvasni, ott virít hogy hangtalan úgy ahogy van az egész cucc.
-
hoffman_
nagyúr
-
Peat;)
veterán
válasz
hoffman_ #6940 üzenetére
És ő nem fér be a házba? Szinte ugyanannyiba kerül, de 100% hogy hangtalan.
Egy ventiset ne vegyél 950-esből mert azokon általában nincs hőcső sem a bordában.
lacus83: eddigiekből ítélve a szíved a pirosaké. Vegyél egy 380-ast szerintem, ott viszont jobban utána kell nézni melyiket vásárolod meg. Itt nem basztatásból írtam amit, a két ventis 960-asokból nem nagyon van mód rosszat venni, ezt vagy elhiszi egy amd-s vagy nem.
-
lacus83
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
vga cserén gondolkozom, elég hirtelen felindulásból, elég hosszú utat jártam be. először egy R7 radeon volt a fejemben, mert évek óta AMD kártyáim vannak, de nem találtam olyat, ami tetszene. aztán gondoltam lehet újra nV kártya, azon belül pedig csakis EVGA-t vennék, plusz azok tetszenek egyedül külsőre, ami most számít. 750Ti-re gondoltam, de egyrészt nem lenne nagy előrelépés a 7790-hez képest, másrészt ahogy nézegettem a neten, hangos a hűtése, ami nagy csalódás. végül most arra jutottam, hogy egy GTX950 lenne a befutó, szintén EVGA, 2GB modell.
ennek kapcsán szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek tapasztalata. nagyon keveset lesz használva játékra, de ha játszom, akkor kell annyi kraft, amennyit ad. sokkal fontosabb a nagyon halk és ehhez képest azért kellemes hűtési teljesítmény. OC nem kell. mi a tapasztalat az egy és két ventis megoldásokkal? most egy ilyen Sapphire kártyám van és hangtalan a ventije 20%-on, így tartja load alatt 65 fokon. ezt szeretném reprodukálni. igazából ő tetszene, csak félek, hogy hangban nem lenne nyerő, ami viszont nagyon fontos szempont.
előre is köszönöm szépen a választ
szerk.:
esetleg még a dupla ventis, fém hátlapos verzió is nagyon közel áll a szívemhez, arra is beneveznék, ha elég halk lenne, csak az ACX-ről olvastam rosszakat
-
Peat;)
veterán
-
Grafirka
őstag
A drivert kene ujrarakni, ugy hogy DDU val safe modban letakaritod a regi meghajto maradvanyait
es mindenkepp legyen a clear install bepipalva.En si Asus strix 2 gb kartyatt hasznalok, nagyon csendes.Semmi kerregese nem szabad legyen.Nem tudom ha osszefugesben van ez a tobbi problemaval de ha driver csere utan a kalibracios problema ill a boot standby (fekete kepernyo) nem oldodik meg akkor valami nincs rendben es ajanlott lenne cserelni.
Alaplapod biosat is erdemes lenne ellenorizni es frissiteni.
-
Isual
veterán
mod.:
3-as ponthoz. Most GPU Tweak-kel újra kipróbáltam, mostmár 30% felett is hallható az akadás és kicsit mintha furcsán pörögne a venti. Ha lefogom a fő ventit, akkor abbamarad ez a hang és a másik venti hangja ~35-36%-ig hallhatatlan, a fölött kezd hallható turbulenciákat gerjeszteni. Gondolom ha nem lenne ez a szorulásos hangja a fő ventinek, akkor az is hallhatatlan lenne 35%-ig. Így viszont már 25%-tól tolakodó szöszörgést ad ki... ez csere lesz... :/
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban írok, hátha valamelyik már fordult elő, esetleg van rá megoldás.
Múlt hónapban vettem egy ASUS GTX960 STRIX OC 2GB-os kártyát. Három furcsaságot tapasztaltam:
1. Win 7 Pro indításakor, boot-nál mind Displayporton, mind DVI-on összekötve a boot közben (win logo összeállásakor) átmegy standby-ba a monitor, majd újra bekapcs és csak utána jelenik meg az asztal. Ez kb +10 másodpercet jelent a bootidőbe (Samsung EVO 850-es SSD-ről bootol a rendszer) és nem örülök neki.
Ez mitől lehet, van-e rá valami megoldás?2. Kalibráltam a monitort és már bekapcsolás után is azt tapasztaltam, hogy mintha alacsonyabb lenne a kontraszt. Nos _mindhárom_ Displayport kimenettel használva a monitorom natív 900-1000-res kontrasztja helyett 300-400-asra esik valamiért vissza. DVI-ra váltva most kalibráltam, 915:1-es kontrasztot kaptam. Ez nem vicces mert Displayporton használnám egy másik monitorral a jövőben és ez szintén nem tudom mitől van.
3. 25-30%-os venti fordulatszám tartomány között a főventillátor olyan hangot ad ki, mintha a lamellái közé raknánk egy papírlap sarkát. Furcsa, mintha szorulna, vagy valami, hallható, leginkább amikor játék után kijövök asztalra és jön szépen 30-ról 24-ig le a fordulatszám. Amikor felpörög - tehát játék közben - nem, vagy csak ritkán hallható.
Azért hallom és azért zavar mert van egy nagyon halk be quiet! tápom, egy 650 rpm-en forgó hátsó házventim és ennyi. A gép idle-ben passzív és a CPU hűtés játék alatt nem is mindig kapcsol be. Így amikor kilépek a játékból és nincs zene, akkor nagyon bántja a fülem ez a zaj.
Kérdésem, hogy valamelyik orvosolható-e, valahol én vagyok a ludas, s ha igen, hogy javítsam ki, illetve a ventis dolgot gondolom csak gariztatás és szervizelés/csere oldja meg, vagy minden STRIX ilyen.
Ez otthon bárki kipróbálhatja, GPU Tweak-kel manual fan control mellett 25-30% között nekem adja ezt a hangot, ez alatt passzív, e fölött meg forog olyan gyorsan, hogy valamiért már simán pörög.Mit javasoltok?
Előre is köszi a segítséget!
-
alázógyík
addikt
válasz
JegesEmber20 #6930 üzenetére
Gondolom itt.
-
greyslay
aktív tag
Üdv. új gép vásárlása előtt a videokari a legnagyobb probléma.
Leginkább ott akadtam el h mi a különbség a gyártón kívül? :- ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 GTX960 4GB GDDR5 PCIE + ROG Sica egér ajándék: 66.990,-
- MSI GTX 960 Gaming 4G GTX960 4GB GDDR5 PCIE 78.500,- -
benvolio
őstag
Jaja, bent van már, épp a WOT-ban gyönyörködök. Előtte, most, különbség. GPU-Z.
A driver-ben a kimeneti dinamika tartományt tényleg át kell állítani teljesre és akkor lesz igazi a kép. Nekem így még élénkebb/színesebb is lett mint az ATI kártyával, ezért a monitoron kellett állítani, mert ugye eddig az ATI-hoz volt hangolva.
Igy hirtelen ennyit róla, tetszik nagyon, csendesebb és hűvösebb is az előzőnél, annál terhelve volt szélzaj.A driver-ben lehet gyorsbillentyűt beállítani, hogy a kijelzők között tudjak váltani, mert nem találok ilyet?
-
benvolio
őstag
Na mi került a fa alá? kép
-
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #6913 üzenetére
52-ért ok
bf3-4 szépen elfutkos rajta, én fullHD medium játszom, úgy van 150+ FPS, de high is 100+ van (nem minden pályán), multihoz felesleges a 4GB, mert oda sok FPS kell ahhoz meg alacsonyabb felbontás
4264adam: gtx 950-et is csak értelmes hűtéssel érdemes venni, mert ez a gyári mákdaráló amit hűtésnek neveznek a reffen, nem való semmire, én bevállaltam a csapatért, hogy elmondhassam ilyet ne
de 52eFt-ért nem fog értelmes hűtésű 950-et kapni -
guftabi96
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #6908 üzenetére
nem rossz kártya, de vannak tőle jobb hűtésűek, ezt leszámítva az összes 2ventis 960 leállítja a ventiket idle,
ugyanennyi pénzért inkább ezt vedd (nekem volt mindkettő)
vagy ezt az MSI-t
4264adam: ez ám a 2GB verzió amit linkelt, volt ez egy 10eFt-al olcsóbb is és ennyiért a 4GB -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
A hűtésre vagyok kíváncsi. Mennyire hangos, és mennyire melegszik a kártya? Egy kis oc belefér vele? (a szimpla 6 pines csati mennyire limitálja ebben? )
Választ előre is köszi -
3800+
őstag
válasz
4264adam #6902 üzenetére
Ez is egy verzio volt, i5-2400 rendszer. De itt nem szimpatikus ez a kihalo foglalat, es ami mar az en hulyesegem hogy nem vagyok hasznalt parti. Inkabb ujat veszek amibol csak lehet... anno a 4850-re is azt mondtak h ket ev es kuka. Na most ahhoz kepest ha nem directx11-es jatek vigan szalad rajta, jatszhato minosegben. Szoval ha meglesz a 950 ha szukseges sem fogom 4 evnel hamarabb lecserelni szerintem. De igazad van amit leirsz az lenne a legesszerubb, csak en nekem jelenleg egy kartyara van keret a tobbit meg majd hozza a jovo.
-
4264adam
veterán
Elnézést, nem olvastam végig akkor
megválnék az egésztől januárban és vennék egy I5 2400-at 26k-ért 8k-ért alaplapot, 8gb ram 11k, hjasználtan januárban 40k GTX 760
Én ezt tenném. Az, hogy most lesz 950 majd két év mulva proci, az semilyen vásárlás. Inkább gyüjts januárig és add el a mostanit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest