Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #113396 üzenetére
Így van, szegény tömeggyilkos népirtó putyin meg csak jót akar mindenkinek, meg akarja menteni az emberiséget a gonosz USA-tól, aminek élén egyébként is gyíkemberek állnak. Ja meg billgéc, soros, biolaborok, chemtrail, chip az oltásban, laposföld, új világrend, cabal, gonosz USA, gonosz NATO, gonosz EU, stb.
Más baromság most hirtelen nem jutott eszembe, de a ruszki propagandát terjesztő konteósok körében még számtalan "nagyon okos" dolgot lehet hallani. -
Aha, es biztos ok mondtak puttlernak is, hogy tamadja meg az ukranokat mi?
Mert gyakorlatilag ezzel indult el a jelenlegi mokuskerek.
Ha ez nincs, nincsenek szankciok, nincs gaz es olaj mizeria. Sot akkor az EU fegyverkezese se johetett volna letre, amibol ok teny es valo hasznot huznak majd. -
Raymond
titán
A kezet kene eltordelni annak a vadbaromnak aki az uj Amazon Prime interface designert felelos na meg azoknak is akik ezt kiengedtek a vilagba!
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik, hogy ha nem szarnak bele, lehet Pc-re is értelmesen portolni via Spiderman.
-
VTom
veterán
-
Raymond
titán
Igen:
"Gaming segment revenue was $1.7 billion, up 32% year-over-year driven by higher semi-custom product sales, partially offset by a decline in gaming graphics revenue. Operating income was $187 million, or 11% of revenue, compared to $175 million or 14% a year ago. Operating income improvement was primarily driven by higher revenue, partially offset by higher operating expenses. Operating margin was lower primarily due to lower graphics revenue and higher operating expenses."
Forras: [link] -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #113375 üzenetére
En csak a kertben szoktam banyaszni, csakannyal
-
ScomComputer
veterán
válasz
Raymond #113367 üzenetére
Kemény....én láttam anno sok videót mikor a "Black Lives Matter"-sek berontottak boltokba...és mindent raboltak..közben ordították:"nekünk ez jár,nekünk ez jár"....volt olyan ahol az eladó szintén közbelépett volna..de már kapta is a szúrást...
#113373Devid_81...na akkor most bár elhiszed,hogy ki kell kapcsolnod a 30db vga-s bányakonfigodat,mert nem éri meg... -
Devid_81
félisten
UK braces for even higher bills as Norway threatens electricity export cut
The typical annual gas and electricity bill is already expected to reach £3,615 in October, according to the consultancy Cornwall Insight. Analysts fear this could top £4,000 early next year.
Tehat £300-400/honap lesz a gaz+villany, nagyon jo, mar alig varom.
-
Raymond
titán
Amikor azt irjak egy videohoz hogy "a nyugalom megzavarasara alkalmas kepsorok" akkor nem mindig olyan komoly, de azt hiszem ennel odaillik:
Las Vegas smoke shop owner stabs man multiple times during attempted robbery
Marmint ha valaki nem naponta lat ilyet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
-=RelakS=- #113357 üzenetére
[link] Susan Sarandon itt konkretan 62 volt, Patricia Clarkson pedig 50
Sarandon mondjuk eszmeletlenul szepen oregedett
-
Raymond
titán
válasz
Devid_81 #113364 üzenetére
"As we expect the macroeconomic conditions affecting sell-through to continue, we took actions with our Gaming partners to adjust channel prices and inventory."
Aha, majd ha a belepo es a midrange araknal is "took actions" akkor szolhatnak a vasarloknak. Egyelore meg mindig az van aprilis vege es majus eleje ota hogy:300EUR - 3050
400EUR - 3060
500EUR - 3060TiIgaz most az utobbi heten mar van 289, 389 es 489-ert is tehat 10-essel a "hatar" alatt, de van meg itt hova menni szerintem.
-
Raymond
titán
Na, megjottunk Gizi neni!:
NVIDIA Announces Preliminary Financial Results for Second Quarter Fiscal 2023
"Second quarter revenue is expected to be approximately $6.70 billion, down 19% sequentially and up 3% from the prior year, primarily reflecting weaker than forecasted Gaming revenue. Gaming revenue was $2.04 billion, down 44% sequentially and down 33% from the prior year. Data Center revenue was $3.81 billion, up 1% sequentially and up 61% from the prior year."
Gaming revenue!!!
-
cyberkind
félisten
válasz
-=RelakS=- #113360 üzenetére
Nála még Tom Cruise is jobb buksza, pasi létére.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Devid_81 #113358 üzenetére
Szóval nem csak nekem juttatta eszembe Michael Jacksont XD
Még mindig jobban járt viszont, mint Kelly McGillis
-
Devid_81
félisten
válasz
-=RelakS=- #113357 üzenetére
Salma Hayek 55 evvel, picit fiatalabb, de meg mindig jol nez ki
Amugy Sandra Bula feje tisztara mintha atalakuloban lenne Michael Jackson fele...borzalmas
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #113355 üzenetére
Szerintem 58 évesen már ritka, aki nagyon jól nézne ki.
Csak átlapoztam a képeket IMDB-n, de ez alapján simán csak gebe, meg nem fiatal.
Plasztikáiról nem tudok mit mondani -
ScomComputer
veterán
Ezen felsírtam..mikor Harry P. nem tudja fiú-e vagy lány vagy lepke?
[kép]
Szegény Garas Dezső bá..anno ő volt Abigél... -
ScomComputer
veterán
Láttátok ezt a Sandra B. féle Lost City-t ?
Én tegnap belenéztem....TE Jó Isten....ez a nő hogy néz ki..iszonyat ronda lett(nem mintha eddig szép lett volna) a sok plasztika miatt...olvastam anno valami külföldi bulvár netes carságban,hogy mikor készült ez a film akkor is valami plasztikázás után volt és az arcának egyes idegei nem működtek még rendesen...komolyan látni egy-két jelenetben... -
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CJ4567 #113345 üzenetére
az szep
Alyx egyebkent hasonlo volt CV1el: a GPU meg boven eleg volt frametimera, de a 8GB Vram az 5700XTvel keves volt.
Puma K: ja, 3070ti eleg erdekesnek tunt nekem egy idoben, aztan raneztem, hogy ja ez igy felejtos.
Devid_81: kozepkategoria meg mindig szornyu aron megy, kb a harom evvel ezelotti teljesitmenyt kapod az akkori MSRP aron.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81 #113329 üzenetére
"... sott RTX 3050-est is tudok annyiert..."
Az csak akkor érdekel nagy mennyiségben RTX 3090 Ti árában, ha GPU-VRAM reballozott GTX 750 Ti módosított BIOS-szal és egyedi nyákkal-hűtéssel
Plusz a dobozán valami ázsiai nőcinek kell lennie nagy didkókkal és falatnyi nunit takaró bugyingóval!!
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #113340 üzenetére
Foleg az AMD lesz amirol nagy elorelepes lesz a next gen az RT miatt.
NVidianal nem feltetlenul, bar az is jobb lesz, most kb 3 fenyes golyoval tobb lesz a videoban amiben demozzak es annyi.
Meg a nagy szamok amivel se elore se hatra nem megyunk amig nem latjuk az egeszet jatekban.Jelenleg felsokategoriat venni nem szabad, kozepkategoriat szabad csak logikusan, egyreszt annak kesobb jon a levalto tesoja, plusz sokkal kisebb a buko barmi is tortenjen
Eloszor altalaban kijon a next gen felso kategoria, azt kell venni annak aki megteheti, mert 2 evig meglesz a user megint, nem kell figyelni annyira, hogy mi jon mi nem.
Ezenkvul elhintik ujra, hogy a nextgen xx70 korbehugyozza a regi felsokategoriat, nah ilyenkor erdemes venni regi xx90/Ti-t sz@rehugye
En legalabbis igy tennek... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Shkiz0 #113341 üzenetére
eurorol / fontrol beszelunk
jo, kicsit aggresszivan nezzuk, de figyelembe veve az MSRPt, a ket eves kartyakat es hogy nyakunkon az uj generacio, fog a fene 1200 euroert egy olyan kartyat venni, ami tudasban 3, jatekokban meg kb 9 honap mulva mar nagyon fogja a korat mutatni. dolgot bonyolitja, hogy 8GBs kartyat mar most se szabad venni (kb 6600XTtol folfele), 3080bol igazabol en 12GB ala nem mernek menni, AMDnel meg ha elkezdik a kovetkezo kortol rendesen tamogatni az RT implementaciot akkor a jelenlegi gen nagyon hamar fog elavulni. HL:Alyx ket eves, es annal a 8GB VRam keves, egy 5700XTvel is.
Red Devil itt volt kb 950 euroert ujonnan. hasznaltpiacot nezegettem, de nagyon igy nez ki kezd befagyni. majdnem uj, garis 3080 12GB pl 780 euroert se megy el es ahogy nezem nagyon nem is erdeklodnek.
egyebken azt neztem, hogy van egy blokkpogacsas 6800 itt az apron epp 450 euroert, de egy hete all a bid. elado letorte a fan headert atepiteskor szoval nagyon tobbet annal nem er, viszont 1 hete semmi mozgas a kartya korul. szoval innen meg boven fognak esni az arak Europaban is.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Devid_81 #113339 üzenetére
most amig meg a xx70 nincs a piacon egy 3090 650ert meg talan jo lenne.
6900XT pure raszterre jo, de nincs cuda/ML ami viszont nekem lehet kene, bar azt lehet vegul a ceges gepen meg tudom oldani. ok, egy 3090 cNNt tanittatni sokat nem er, de mas feladatokra kifejezetten jo lenne. lassan itt a 3gen kartya az RT ala es az AMDnel is a 2st gen, szoval a 6900XT a vegen lehet ugy jar, mint az X800XTX amikor megjelent az X1900.
mondjuk azert ha holnap talalnek 400-500 korul egy 6900XTt azert meg beleugranek
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #113338 üzenetére
400-500 korul 6900XT vagy 3090 talan.
Barmennyire is probalnak majd lehuzni minket kovetkezo kornel, de ennyibe lenne jo esetben az RTX/RX XX70-es aminek illene tudni a regi csucsot hellyel kozzel.En mar biztos kivarnek sokak helyeben
Tudom honaprol van szo meg, de ha megeri -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #113332 üzenetére
Egyre kevesebb ilyen majmot nezek mar neten, egyre tobb csalodas az ilyen olyan sunyi huzasaik miatt.
Meg HwUnboxed amit talan hajlando vagyok megemeszteni, tobbi mar nem igazan.
JayZ-ednek is teljesen veletlenul sikerult megnezzem azt a videojat, legalabb most tudom mirol van szo
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #113330 üzenetére
Csak beleolvastam gyors a hozzaszolasokba, ez a video a multkori JayZ video miatt keszult, amiben azt hangoztatta JayZ, hogy mindenki vegyen most azonnal nv kartyat, mert ettol olcsobbak es jobbak soha nem lesznek?
-
Devid_81
félisten
válasz
-=RelakS=- #113327 üzenetére
Angliaban £1349 a legolcsobb, ide sem erkezett meg a nagy areses meg.
Mondjuk felolem adhatjak £500-ert is, akkor se vennek olyan kazant -
Devid_81
félisten
EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 drops to 1149 USD, it is now 1000 USD cheaper
Gondolom az MSRP-n is 'alig volt rajta haszon', igy most megeri adni meg fel aron is
-
FLATRONW
őstag
válasz
-=RelakS=- #113323 üzenetére
Most találhatnak ki egy új történetet ahhoz, hogy hogyan került a pisztoly a Predatorhoz, majd rajta keresztül Dany Gloverhez.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #113322 üzenetére
Az azért vicces, hogy az ufókok szeretik megpucolni a tárgyi szajrét is, nem csak a csontot
Amit Danny Glover kapott pew-pew-t, az jobb állapotban volt, mint a csajé. -
ScomComputer
veterán
Azaz..könnyű volt...
Nekem az A. Nimród féle jobban tetszett...de kinek mi.. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #113319 üzenetére
egyertelmuen
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #113319 üzenetére
Préda.
-
ScomComputer
veterán
Egy találós kérdés..mi az :
" egy indijány szalad megy utána az ufo" ? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #113316 üzenetére
szokasos clickbait
reshade meg altalaban szinte mindig rondabb, ez se kivetel
-
fanti
addikt
válasz
ScomComputer #113302 üzenetére
Baaaakkker...nem semmi.
Mi volt itt? Lángszóró-próbaüzem? -
ScomComputer
veterán
Azt nem tudom,hogy ez az idióta miért írja oda,hogy "Unreal Engine 5" ??
[link] ...ez csak reshade,én is próbáltam már hasonlót.. -
Devid_81
félisten
válasz
Beszaggatott a Crysis?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #113306 üzenetére
latszik intel meddig versenykepes
-
snecy20
nagyúr
válasz
Úgy látom, hogy 2x16GB jóféle DDR5 az bizony 100k lenne hozzá.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Szegény kártyák...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bár nem tudom mennyit fog számítani a jövőben és így a gyakorlatban a nagyobb cache, de egy jó Ryzen 7 7700X-szet a gépbe és csókolom le is lehet tudni a CPU fejlesztést a következő konzolgenerációig.
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 4080 rumored specs downgraded to 9728 CUDA cores
I'm not a chatterbox, but I have to make some updates. I hope you don't mind.
a possible RTX 4080,
PG136/139-SKU360
AD103-300-A1
9728FP32
256bit 16G 21Gbps GDDR6X
total power ~420W
TSE ~15000
Now I have completed the latest update for 4090, 4080 and 4070.— kopite7kimi (@kopite7kimi) August 5, 2022
-
ScomComputer
veterán
-
zebra_hun
veterán
válasz
Bakker, kár a salgo polcért
-
cyberkind
félisten
válasz
Helyes, csatlakozhatna mind hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest