- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
easy...rider #6480 üzenetére
Szia!
Nem szántam bántónak, ha úgy esett, akkor elnézést kérek..
..azonban ennek a tagmondatnak : "nagyban javult a teljesítmény, teljesítmény/fogyasztás arány" a létjogosultsága még mindig kérdőjeles számomra, mert ez szerintem , több, mint 10% -os javulást feltételez, és nem tudom, hogy van-e annyi - és sima 560-ról van szó, nem az 560 Ti-ről , jól értem ??
Ha van ennyi,akkor igaz, ha nincs, akkor pedig nem , és mivel ez az 1-es hsz, így jó, ha pontos infók vannak benne, ezért kérdeztem rá ..
bul07 : innentől értem, miért mondják az Asus 560 Ti-kre, hogy csendben vannak 2D-ben : 18% !
-
pmheros
őstag
válasz
easy...rider #6402 üzenetére
mindenképp bele kellene írni hogy mik az ajánlott kártyák, mert naponta jönnek ezzel a már nagyon unalmas kérdéssel itt a fórumon
-
Speed®
titán
válasz
easy...rider #6404 üzenetére
Az 560TIben van 8 SM csak, a sima 560ban (a 460/1Ghez hasonlóan) 7.
Tehát ha ezt a mondatot akarod kiigazítani, akkor az 560 után kell a "TI". -
Speed®
titán
válasz
easy...rider #6402 üzenetére
Az elejében elírás van, a 460/1Gban is 8/7 SM van engedélyezve (336SP).
-
bul07
nagyúr
válasz
easy...rider #6327 üzenetére
Köszönöm megvan
Menyit adhatok max neki, 1.037 még mehetneKözbe felraktam a SmartDoctort is de az meg az írja hogy nincs ASUS vga-m
-
válasz
easy...rider #6179 üzenetére
Az 560TI-t teljesen elvetettem, 570OC-t veszek, de az 560 áráért.
-
SirKero
őstag
válasz
easy...rider #6164 üzenetére
Szia.
Köszi a hozzászólásod.
Belenéztem a linkelt TDR topikba de nálam nem állt vissza a képernyő ill. nem ír ki illesztő program hibát a ventik mennek ezerrel + játék alatt még nem csinálta. A windows viszonylag friss max. fél éves a tápom sem régi ( 550W Chieftec ) de mivel ez volt az első eset kipróbálom ami a topikba javasoltak ( energia gazdálkodás stb. ) és meglátjuk így előjöne még.
Köszi még egyszer -
katt777
félisten
válasz
easy...rider #6157 üzenetére
Most.
Távolról sem ua! Összehasonlítást megtalálod a honlapomon a Segítségek között (van AB GPU-T, RT, miegymás.)Vigneau: Nemtudtam, hogy itt is van olyan topic
, a Google-nak szintén nem tűnt fel...
De hát már írtam, hogy megtaláltam...
Nem tudom, AMD kártyával miért keres bárki is mást, mint az ATT...Erre kellene egy kis szakértő segítség, ha valaki rápillantana, aki otthonos kisebb nV kártyák terén.
-
bul07
nagyúr
válasz
easy...rider #6161 üzenetére
Jó oké
Én jul.25-én vettem a vga-at és akkor igen alacsonyak voltak az árak, 54e Ft volt egy giga 560ti és a 90e Ft körüli 580 úgy értsd hogy a legolcsóbb 580 lehetett ennyiért megkapni hogy az PALIT,LEADTEK, vagy mi volt már nem emlékszek(ha itt megnézed ennek 95e is volt az ára, persze tudom itt nem ritkák a hibás árak) -
bul07
nagyúr
válasz
Már bocs hogy beleszólok de az írta mikkor ő vette az övét, akkor volt a 580-as 90e Ft , amikor én vettem az enyémet 56e Ft-ért akkor is 90környékén volt a 580-as a 570-es meg 70e-től felfele
Most nagyon elszálltak az árak még jobban mint általában karácsony előtt szoktak -
Vigneau
félisten
válasz
Pontosan, RivaTuner alapú ez is. A Smart Doctor-t váltaná, csak egyelőre még kiforratlan nagyon. Eredetileg a GTX 580 Matrix-hoz készült - annak az oldalán láttam először. Utána jött az ötlet, hogy utánanézzek jobban - akkoriban még Asus HD 6870-em volt és nem voltam kibékülve a Smart Doctor-ral.
-
winfier
senior tag
válasz
easy...rider #6146 üzenetére
Alpachino, easy...rider Köszönöm a segítséget
Meg is rendeltem -
HuTi.HUN
tag
válasz
easy...rider #6142 üzenetére
Mostanában semmi nem jön össze, úgyhogy inkább újrafotóztam
Úgyis ki kellett szednem az átalakítás miatt. -
zolee5016
őstag
válasz
easy...rider #6135 üzenetére
Mért pont giga??? Mostanában a legrosszabbul teljesitő kártya (minőségre,tdr-ben no1) Már az isten tudja hányadik verzió.meg még mennyi lesz hogy tökéletes legyen!ASUS
-
Alpachino
veterán
válasz
easy...rider #6135 üzenetére
"Az Asus-on gagyi kicsit a hűtés"
Gagyinak, azért nem nevezném, még véletlenül sem......
Mint korábban írtam is az ASUS DC II hűtése, nem sokkal marad el, (kb.2-3fok) pl. az MSI Twin Frozr II hűtésétől.
zaj szempontjából, pedig felpörögve, kb. egyformák, bár nekem egy picit az ASUS valóban "hangosabbnak" tünt....de nem vészesen egyáltalán. Szerintem zárt házban észre sem lehet venni a kettő közti különbséget. Inkább az ára ami az ASUS ellen szól, a dupla ventisek között, de ettől függetlenül kivalló kari, rosszul nem jár vele senki, az biztos.
-
ldave
félisten
válasz
easy...rider #6129 üzenetére
Direkt rákerestem "battlefield 3"-ra itt a topikban, de nem találtam kóddal kapcsolatos hozzászólást, csak fps meg driver infók vannak.
-
Alpachino
veterán
válasz
easy...rider #6114 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet
Nekem egy Phenom X4 B55@3.6GHz-et váltott le a mostani 2500K, de minden játékban gyorsulást tapasztaltam, de nem is a +sebesség ami feltünt, hanem az FPS-ek stabillabbak, és a minimum FPS-k voltak magasabbak...ami pont a lényeg
-
válasz
easy...rider #6112 üzenetére
én elfogult vagyok és a q6600-at ma is jónak tartom.
-
katt777
félisten
válasz
easy...rider #6091 üzenetére
Én vagyok a hülye, azt akartam írni!
Afterburner nincs friss. Ha más nincs, visszateszem a beta 3-at, az még nem korlátolt. Lényegében azért kellene, mert csökkentett feszekkel is vígan megy a kari, viszont a 2.1-gyel nem lehet feszt változtatni, és a GB saját programjaival sem. Van még ASUS GPU tweak, de annak meg béna a monitorozása.
-
G3R!94
aktív tag
válasz
easy...rider #6064 üzenetére
Én is alulfeszelve hajtom a kártyát, ezért vettem referencia órajeleset, mert mindenre elég alapon is és bíztam benne hogy bírja az alulfeszelést. 0,95V-on megy mint neked, pedig nekem csak egy "ócska" Giga karim van.
MSI-hez meg annyit, hogy MSI P67-es alaplapom van és megvagyok vele elégedve. Korrekt körítés, jó ár, magas minőség...nekem ennél több nem kell. ( persze mindenhol előfordulnak hibás darabok)
-
Vigneau
félisten
válasz
easy...rider #6050 üzenetére
Egyébként milyen tapasztalatokkal bírsz játékok alatt? Elmuzsikál szépen az a Cerka a GTX 560 Ti-vel?
Gondolkodok egy 2 lépcsős LGA1155-re való váltáson és egy G620-ast néztem ki kezdetnek a GTX 460-asom mellé, amíg nem lesznek normálisabbak az erősebb procik árai. -
S.O.S.
senior tag
válasz
easy...rider #6043 üzenetére
-
G3R!94
aktív tag
válasz
easy...rider #6045 üzenetére
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #6043 üzenetére
Esetleg egy 720P eredmény is jöhet
-
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #5869 üzenetére
Teljes gép igen proci 3600-on, de alapfesz alatt, illetve a 2gtx560 giga gyári oc gyári fesz!
A két kártya olyan 360-70W lehet együtt persze csak furmark alatt! -
Vigneau
félisten
válasz
easy...rider #5761 üzenetére
Ott a pont, régen amúgy is a 3x Heaven v2.1-re esküdtem.
szasanyi:
Az a lényeg, hogy nem kellett belenyúlni. -
Hunyika2
tag
válasz
easy...rider #5640 üzenetére
A kártyáim nagy részt gigásak voltak... A 4gb ram sajna nem elég a naplózás kikapcsolásához. De majd megpróbálkozom egy másik vinyóval. Ha az sem tuti, akkor alaplap és memória csere.
-
Hunyika2
tag
válasz
easy...rider #5637 üzenetére
De az összes kártyámnál? legközelebb ha játszom, majd monitorozom... Full Hd-t használok, de egyébként kipróbáltam, 1024x768ban és low grafon, akkor is produkálta ezt
-
->Raizen<-
veterán
válasz
easy...rider #5604 üzenetére
Nekem is philips van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
easy...rider #5602 üzenetére
PL egy 82 centis fullhd lcd tvn azért már van különbség 1080p meg 720p között főleg ha 1,5 méterről nézed!
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
easy...rider #5576 üzenetére
Azert kerdezem, mert kb keptelen vagyok eldonteni, hogy milyen tipust vegyek SLI-hez 560 Ti-bol.
Jo lenne OC-s, de ezeknel a meleget valoszinu jobban szetnyomja a hazban, amig a referencia hutosoknel talan inkabb kifele nyomja a levegot a hazbol.
Legalabbis ez a tippem, de ebben sem vagyok biztos, mert egy ismerosomnek sincs SLI/CF konfigja.Ezert lett volna jo tapasztalat valakitol akinek van ilyen osszeallitasa.
A hang is szamit, hogy ne suvitsen mint az orult a ket kartya a melegtol, de jo lenne teljesitmeny es jo hutes is...
-
katt777
félisten
válasz
easy...rider #5576 üzenetére
Az engem is érdekelne, főleg, hogy hogyan működik együtt Virtu-val, illetve, ami még, hogy ha pl. egy PhysX karit beteszek az 1X sebességű VGA slotba, mit érdemes, és az megint csak hogy működik Virtu-val.
-
szasanyi
félisten
válasz
easy...rider #5573 üzenetére
Én adtam neki egy esélyt, de nem jött be, úgyhogy ment.
Egyébként olyan 10-12 db pont volt, arra írtam milyen tartalmas.
-
szasanyi
félisten
válasz
easy...rider #5561 üzenetére
Azért azt jó tudni - és nálam azért bukott el az AMD mutatványa -, hogy többet fogyaszt és sokkal jobban melegszik. Próbáltam, ~2 hétig volt meg.
Ez azt jelenti, hogy az i5-2400 esetén a +gagyi" gyári hűtő bőven megteszi, miközben nem lesz 50fok a CPU filmnézés közben. Azon kívül másban is erősebb, tehát ha olyan alkalmazást (is) futtat, megint csak az i5-2400 a jobb választás, hosszabb távra mindenképp. Én semmiképpen nem beszélném le róla, és az i5-2500K-ra sem - mert abban a lapba a K fölösleges, és jóval többe is kerül.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
easy...rider #5536 üzenetére
Ha tv-t használtok akkor az háklis valamiért a windows aero 2d-s gyorsításra. Nekem teljesen ki van kapcsolva és teljesítményre van véve a képi téma és így semmilyen filmnél meg játéknál nincsen sávosodás.
-
igor78
tag
válasz
easy...rider #2213 üzenetére
Köszönöm a teszteket, végig fogom olvasni.
Viszont ellent kell mondjak neked a 3dB-es állításodra. Részben kapcsolódik a mindennapos munkámhoz a hangnyomás és hangteljesítmény szintek megállapítása. A 3dB különbséget gyakorlatilag meg sem hallod. -
E1even
senior tag
válasz
easy...rider #2213 üzenetére
Az Asus GTX560-as kártyák hűtése nagyon hangos volt (a tesztek szerint, terhelés alatt) a többi gyártó 560-asához képest. Az Asus ezért kiadott egy BIOS frissítést is.
-
igor78
tag
válasz
easy...rider #2198 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Zaj tekintetében feltételezem egyforma szabvány szerint kell megadniuk az értékeket. Ezt mondjuk nem ismerem videokártyákra vonatkoztatva, de azt biztosra mondhatom, hogy 1dB az gyakorlatilag semmi. Azt sem tudom, hogy ezek az értékek hangnyomásra, vagy hangteljesítményre vonatkoznak-e, de azt megint csak biztosra veszem, hogy a megadott értékek oktán sávra bontás után átlagolt értékek.
Az Asus-t ezek szerint te is a sor végére raknád... -
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #2190 üzenetére
Giga gtx560 nem adott képet egy cod6 utáni délután!
-
S.O.S.
senior tag
válasz
easy...rider #2116 üzenetére
A másik karival mi a baj ???
Kinézetre még szebb is.
-
Kicsimix
őstag
válasz
easy...rider #2056 üzenetére
Szerintem nem lesz gondd a megbízhatóságával de az árával annál inkább...
Ár / Teljesítmény arányban nem ér a +50 Mhz még akkor sem több ezret ha jobb a hűtése... (Jobb hűtés... persze.. Parasztvakítás... És egyáltalán minek...
Fogyasztásukról ne is beszéljünk.. -
Kicsimix
őstag
válasz
easy...rider #2038 üzenetére
Ezekre az 50 MHz-el tovább húzott soc-ok ra egy forintot nem adnék ha árban nem minimális a különbség...
-
ZozzHUN
addikt
válasz
easy...rider #2029 üzenetére
Ha már Samsung memória van a kártyán akkor Samsung teló, mi?
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #2027 üzenetére
nálam ilyen
[link]
-
Pug
veterán
válasz
easy...rider #1986 üzenetére
Igen, előfordulhat az amit írsz, csak akkor nem lenne driver recovery
medvezsolt: igen, más kártya, más felépítés, de én nem is a két kártya közti hasonlóságról beszéltem, hanem arról, hogy egy normális hűtéssel rendelkező kártya (akár 5770, akár 560) nem fog elfüstölni több órás Furmarktól sem.....
-
medvezsolt
senior tag
válasz
easy...rider #1952 üzenetére
ok köszi!
Mert ugye 1,0 Volt alapok a kari, nem? Én nem szándékozom ezt feljebb emelni, a frekit is max 900ra, hogy szép kerek legyen
Akkor így nem hiszem, hogy baja lehet.
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1947 üzenetére
bocsi lehet nem kellett volna ilyet írnom.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #1900 üzenetére
Szerintem se ártana, táp is lehet ludas!
-
Tropea78
csendes tag
válasz
easy...rider #1860 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
easy...rider #1889 üzenetére
Ez a hőmérséklet Furmark alatt? Mert ott híresen fűti szét a VRM-et, játék alatt sose közelíti meg a 80-90 fokot sem úgy tudom (HD4850 tapasztalat)
-
Laraxior
titán
válasz
easy...rider #1886 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #1886 üzenetére
Nekem az van van rajta borda! Nem túl nagy de van! Nézd meg a vrm résznél a nyák hátoldalán van e 2 csavar! Ha nincs akkor nincs rajta vrm hűtés!
MSI-n ezek szerint nincs egyáltalán!
[link] -
Dr.Én
veterán
válasz
easy...rider #1859 üzenetére
ez így van....
mindig akadnak olyan szériák amiből vannak rosszak, legyen bár milyen gyártó az -
unrealnoise
senior tag
válasz
easy...rider #1861 üzenetére
Köszi a választ, és igen, közben láttam, hogy volt ezekről szó.
Azért szeretném azt a q9400-asat meghajtani (3,6 Ghz jó lenne), ha már van egy 10ezer forintos hűtőm rá.
Plusz félek, hogy az Giga SOC alapból többet fogyasztana, hiszen keményen megvan alapból hajtva.Lehet veszek egy komolyabb corsair tápot, aztán mehet minden nyugodtan. a Giga SOC nekem maradna alapon, de lehet az is sok lesz.
-
Eagl3
veterán
válasz
easy...rider #1860 üzenetére
"Prociból lehet én is inkább i2500-at venném, de ha tuningolsz akkor mind1 mert az i2300 is mehet 4GHZ+ ha szerencséd van a lényeg hogy Sandy Bridge legyen (a K jelzés meg tudtommal csak annyi hogy az integrált VGA erősebb de az mind1 ha nem használod úgyse)"
Azért ne vezessük félre az embereket... a K jelzés a tuning lehetőségre utal. i5 közül csak a i2500K ami tuningolható, a 2300 és 2400 -asak közül nincs K jelzésű.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
easy...rider #1783 üzenetére
Winreinstall már rég megvolt. Kiderült, hogy a kártya rossz, szóval gariztatás után jönnek az újabb tesztek.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
easy...rider #1806 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #1785 üzenetére
Elég necces mivel a 12V ága max 396W!
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1779 üzenetére
Közben átgondoltam a számításaimat, és úgy érzem mellélőttem.
Látom hogy az adott tartományban már 83% körül mozog a tápom hatásfoka, ezért újraszámoltam a dolgot. A számítási módszert is kicsit átgondoltam. Alapból a "tényleges" fogyasztási értékekkel számolok, nem pedig a konnektorból felvett értékkel.
Tehát az új számítási módszer:
GTX 560 fogyasztás = összes felvett fogyasztás * hatásfokkal - a gép többi alkatrészének a fogyasztása * hatásfokkal. -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1775 üzenetére
Itt lennének az ígért fogyasztás eredmények.
Ezeket a következőképp számoltam ki.
A procit belőttem fix 3600MHZ@1,300V -ra, futtattam egy Prime 95-öt úgy hogy csak 1 mag dolgozzon, (Mert furmark is 1 magot terhel le 100%-ig) a fogyasztásmérő 116W-ot mutatott.
Ezután kivettem a GTX 560-at, ugyanezt megcsináltam alaplapi VGA-val.
Itt 97W lett az eredmény.
A különbség 19W, ehhez hozzá adok még 5W-ot amennyit az integrált fogyaszthat, tehát az idle fogyasztás ~24W a GTX 560-nak, a többi alkatrész fogyasztása pedig egy szálon terhelve ~92W.
Ezután futtattam a furmarkot, kiteszteltem 1,000V és 1,100V között a fogyasztásokat. Ehhez hozzászámoltam a tápom hatásfokát ~80%
A képlet a következő:
Fogyasztás = fogyasztásmérő - 92 * 0,8 (táp hatásfok)
Kicsit összetett, de a végeredmény kb plusz mínusz 3%-os pontosságú.
Tehát magának a VGA-nak a fogyasztása így alakul 825MHZ és 975MHZ, és 1,000V és 1,100V között:
Látható hogy a fogyasztás drasztikusan tud növekedni!MSI GTX 560 Twin Frozr II OC alap állapotban ~205W-ot vesz fel, de csak feszültség emeléssel +50W-ot is megetethetünk vele. Amit a MOSFET-ek megéreznek!
Szóval óvatosan a feszültségemeléssel!!!!
-
karburátor
tag
válasz
easy...rider #1774 üzenetére
AB fenn van, de én mindíg így szoktam csinálni. Emelem szoftverrel ameddíg megy, aztán beírom bios-ba. Nem okosítalak ki, egyszerűen én így szeretem.
Egyébként memó feszeket nem lehet állítani. -
Kicsimix
őstag
válasz
easy...rider #1768 üzenetére
Én is így vagyok 1g felett...
-
Prison85
senior tag
válasz
easy...rider #1219 üzenetére
Mivel az a gép is játékra kell nagyrészt így nem hinném, hogy eladom a 460-at. Amúgy is hasonló árfekvésű kártyákat néztem (GTS450OC, GTX460 768MB)
Nekem bejön az ASUS, de ez ugyanúgy szubjektív vélemény, mint az, hogy neked nem tetszik
Amint a vásárlás határán állok beleásom magam a tesztekbe és megnézem, hogy melyik lenne a legjobb vétel. Eddig az ASUS a befutó, MSI még szóba jöhet, ha nem áll fenn az a probléma, mint 460-nál.
-
szasanyi
félisten
válasz
easy...rider #1216 üzenetére
Az a 3D (logo) amit korábban én említettem, nem az a 3D amiről te kérdezel. Úgy tűnik, te a félreértések embere vagy...
Sajnos abban a 3D kérdésben nem tudok segíteni megfelelő perifériák és kiegészítők hiányában.
-
szasanyi
félisten
válasz
easy...rider #1212 üzenetére
Köszönöm, de az utolsó darab (kitett, bontott műszaki cikk) megvásárlásáról volt szó.
A kártyájára meg azért kérdeztem rá, mert neki még csak 2-3 napos. Azt meg nem is akadozásnak mondanám, hanem a böngészőben (vagy az nvidia vezérlőpultban a 3D beállítások elején a forgó 3D NV logó)"darabosan" tölt be, nem pedig egy villanás alatt az egészet. Csak azért érdekes, mert a Gigabyte GTX460 1GB OC kártyával ilyet nem tapasztaltam, és a Win7 újratelepítése is csak javított ezen de nem oldotta meg teljes mértékben.
-
megint én
őstag
válasz
easy...rider #1163 üzenetére
Igen!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
easy...rider #979 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
easy...rider #944 üzenetére
Sercegés... Hm... Tehát a 6950-nek is alultervezett a VRM-je, akárcsak a 6850-nek. A stock hűtésről nem is beszélve. Nos, ezért is kérdeztem, mit tudsz róla írni.
-
Kicsimix
őstag
válasz
easy...rider #924 üzenetére
Az 1000-hez szükséges az 1.087v vagy te tekerted ennyire fel és biztosra mentél?
-
szasanyi
félisten
válasz
Igen - az előttem szólóhoz csatlakozva - engem is érdekelne a HD6950 tapasztalat! Az nem egy középkategóriás, és nem is olcsó, ellenben az egyik legújabb kártyája az AMD-nek. Esetleg pontos típust is említhetnél.
MOD - fsb1000: én többször is lefuttattam (no VGA tuning) de nem volt ilyen gondom. Sőt mással sem, semmilyen, de mint mondtam nincs tuning.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GRAT!!! Ezek az MSI-k jobban mennek, mint a Giga OC.
(Gigások a jobb darabokat a Soc-ba rakták kis szorgos kezükkel...)----
Heaven 2.1.2 nálam menetrendszerüen kifagy a vége felé.
Van aki tapasztalt már ilyet? ha jól olvastam, csak Sndy procival fordult elő tuning alatt.
De nálam mindig kifagy.. alapon is. -
Vigneau
félisten
válasz
Mesélhetnél picit a riválissal szerzett tapasztalataidról is - pl. képekkel illusztrálva tesztprogikról készült adatokkal, screenshotokkal.
-
Воланд
titán
válasz
easy...rider #26 üzenetére
GeForce GTX 560 to be released on January 25
Elég régi hír. -
Boxi88
őstag
válasz
easy...rider #20 üzenetére
820mhz-es gpu, ha ez tényleg így lesz akkor nagyon bejövős lesz, kb annyira mint anno a GTX460!
-
lizRRR
őstag
válasz
easy...rider #7 üzenetére
Jónak hangzik !
Én az árára leszek kiváncsi. ! -
Alister71
nagyúr
válasz
easy...rider #5 üzenetére
Minden esetre kíváncsi leszek hová fog beskálázódni ez a kártya.
-
rocket
nagyúr
válasz
easy...rider #1 üzenetére
"Ezt a topikot az nVidia GeForce GTX 560 vga kártyának nyitom. A kártyáról tudtommal egyenlőre nincsenek hivatalos adatok, ezért még semmi sem vehető biztosra."
Pontosan igy van, ezert tartozik ez a tema ide, es nem kell topikot nyitni egy kereskedelmi forgalomban meg nem letezo termeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6950XT Black Gaming 16GB GDDR6 - Beszámítás: OK
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASRock RX 7800 XT Challenger 16GB OC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest