-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Azért kerestem fel a csoportot, mert 1080 vásárlásán gondolkodok (sima, nem Ti),
Igazából AMD-s vagyok, de elérhető áron, jó teljesítmény sajnos most nincs
Eddig egy RX 480-at hajtottam (de azt bányász szezon miatt eladtam, mert jó áron elmehetett) de váltottam egy GTX 780Ti-ra, mivel kb. ugyan az a szint, viszont sikerült fejleszteni a gépet, így az kevésnek bizonyul a géphez (ryzen 1600 @ 3,85ghz) és úgy gondoltam, hogy egy 1080 elég lenne nekem.Felbontás: 2560x1080 / Képfrissítés: 75hz / Monitor: Lg 34UM68-p (freesync)
Igazából az érdekelne, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú 1080-as a piacon, mert gondolom itt is van olyan, hogy jobb a hűtése, de cicereg stb.
Illetve lenne még 1 dolog.
A gépem, fekete/fehér/piros színekből áll, (de inkább fekete/fehér) és az lenne a kérdésem, hogy melyik gyártót ajánlanátok. Az se lenne baj, ha rendelkezne RGB-velRemélem nem baj, hogy ide írtam, és az "piros fanatizáltságom miatt" nem utáltok ki innen !
Utólag Boldog Karácsonyt mindenkinek
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest