-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz VikMorroHun #30499 üzenetére
játékra lenne rendelve? D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
VikMorroHun
őstag
válasz haxiboy #30472 üzenetére
Szerintem azért, mert durván felborították a piaci egyensúlyt, visszaélnek az erőfölényükkel, és nem rendeltetésszerűen használják a videokártyákat.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
toto222
tag
válasz -FreaK- #30489 üzenetére
Ez még véletlenül sem így van
Először is az újracsomagolt már nem új termék ,hanem már használt,amit a kedves eladónak közölni kellene a jóhiszemű vevővel aki abban a hiszemben veszi a terméket,hogy azt előtte valaki nem használgatta.
Ami pedig az eladó pénzügyi bukását illeti,ez sem helytálló,hisz simán adhatja árkedvezménnyel úgy az árut,hogy azon még maradjon bőven haszna.
Ami pedig a felelősség vállalást illeti egyik eladót sem köteleznek arra,hogy neten keresztül árulja a termékét,ha ebbe belemegy akkor vállalja a jogi következményeit.
[ Szerkesztve ]
-
s.bala31
őstag
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer---Speciális rendszerbeállítások---Hardver fül---Eszköztelepítés beállításai.
Esetleg még itt is próbálkozhatsz: Eszközkezelő---Videokártyák---Tulajdonságok---Illetsztőprogram---visszaállás előző illesztőprogramra
Nálam be van állítva hogy keressen frissítést a win10 az eszközökhöz de még egyszer sem telepített rá az aktuális VGA driverre.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
válasz Cole86 #30444 üzenetére
"Főleg, ha megpróbálják a boltba ahova garis elutasítani ,h bányásztak vele hosszú időn át..
Iponba memóriából állítólag kiolvasták és elutasítottak 1080/1080ti kártyás tulajokat ezzel az indokkal... "
jesszus.
egyreszt ez egy tipukus anekdotikus erveles. kerek nevet, idopontot, szemtanut, ipontol allasfoglalast.
masreszt gyarto ilyet nem tesz, mivel nincs ilyen kitetel (felhasznalas jellege) a jotallasban. keringett egy inno 3D-s papir a neten par honapja, miszerint ok alkalmaznak ilyet, ez a max.
harmadreszt, ne terjessz butasagokat.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
L4mie
veterán
válasz turbokappa #30448 üzenetére
Deffiniáld a rendeltetésszerű használatot légy oly szíves.... légtechnikai vagy akusztikai/légszennyezettség modellezést végzek munkahelyen ami gyakran több napig is eltarthat...megtagadja a bolt a garanciális ügyintézést? Miben különbözik attól ha otthon bányászok? Más algoritmus, ugyanúgy 100%on pörög a kártya 24 órában. Merné megtagadni a bolt a garanciális ügyintézést... ahogy ismerem a főnök nem szarozna
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-FreaK-
veterán
Ez azért van, mert sokan használják a 14 napos elállás lehetőségét, és mivel a cég nem akar bukni egy terméken, amit eladott, majd vissza küldtek neki (indok nélkül) így eladja újként. Ez tök érthető egyébként, ha te árulnád, de sem szeretnél bukni rajta ha valaki kipróbálta és vissza küldte, csak mert. Persze vevőként is igaz, hogy újat szeretnél kapni, nem egy (akár) közel két hétig használtat. Erre sajna nincs jó megoldás, ha megszüntetik a 14 napos online elállást, akkor meg az lenne a baj. Nem ez az ország ilyen lerakat, hanem ez minden országban így megy ahol ez törvény (egész EU talán?). Gyakorlatilag minden netes eladót a törvény kötelez hogy a kedves vevők kénye-kedve szerint bukjon pénzt a termékeken, ha nem tudja elpasszolni újként.
Én is küldtem már vissza így terméket, de én simán eltörölném ezt a törvényt. Ha veszel valamit a neten, akkor vállald a vásárlás után a felelősséget.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy szerettem volna visszatenni egy régebbi drivert de félig meddig sikerült csak. Szóval DDU-val takarítottam. Majd egy régebbi 378.92 verziót feltelepítettem (Csak az illesztő software-t) minden más elől ki vettem a pipát. Most meg észrevettem, hogy nem az van fent végül hanem 388.13. És a windows updatenél frissítési előzményeknél 8.án frissített a win. Amennyire én tudom a DDU letiltja, hogy a Windows frissítse.(Win10Pro)
Hol tudom megnézni vagy kikapcsolni, hogy ne kontárkodjon bele a windows update?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
én sok cuccot kaptam már meg ami visszacsomagolt volt...nem csak az ipontól, hanem rengeteg cégtől.
egy ideje beírom a rendelési megjegyzésbe, hogy mivel az új árát fizetem a termékeknek ezért új terméket kérek amennyiben úgy tapasztalom, hogy használt megy vissza....szerintem az ország ilyen európai visszacsomagolt lerakatként működik.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Bossp
addikt
Rizsát annyira nem izzasztja meg az AC a 1070-et annál inkább . egész jűl van optimalizálva sok magra ahogy nézem szvesen kipróbálnám a régi 4,8 Ghz-es FX-emen.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=fasDXLJ3VjI"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
toto222
tag
válasz haxiboy #30467 üzenetére
A szavatosság kizárólag gyártási eredetű hibára vonatkozik a helytelen használatra nem.
Ha nincs abban egyetértés a felek között,hogy mi is okozta a meghibásodást a fenti kettő lehetőség közül akkor lehet kérni szakértői véleményt.
Azért ha valaki pár havonta küldözgeti vissza tömegével az 1000 dolláros kártyáit ott már azért lehet feltételezni,hogy nem azok a hanyag gyártók a ludasok a sorozatos meghibásodásban
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz turbokappa #30470 üzenetére
Most a gariról volt szó, nem? :S nincs jobb vagy rosszabb, ez gép mindenki arra használja amire kénye kedve szerint akarja bumm!
-
Bossp
addikt
Ennyi erővel akik terveznek pl és éjjel nappal renderelnek dobhatják ki a fél éves kártyákat. Ok meg csak alul sem feszelik és nem 43 fokosan pörög egésznap hanem teszem azt egy zart hazban 2db 80+on egy irodaban. Ezzel nagyon melle lottetek ilyen nincs es nem is volt
-
haxiboy
veterán
válasz toto222 #30466 üzenetére
Onnantól kezdve hogy lehetőség van ezeket a GPU-kat bizonyos felületen programozni, onnantól kezdve a bányászat ugyanúgy rendeltetés szerű használat. Majd ha a pci-e csatlakozóval vágom a szalámit akkor elutasíthatják.
Overclock? A gyártók a gyári lemezen mellékelik a saját OC programjaikat amelyekben úgy állítom be a kártyákat ahogy akarom. Kiolvasták a memóriájából mennyire volt OCzva? És? A program engedte? A kártya engedte? Akkor hol itt a probléma. Nvidiáknak még túl sok feszültséget sem tudsz adni mert biosban lockolva van minden ilyen beállítás amivel tönkre tudnád tenni a kártyát.A másik meg hogy én 24/7 vagy csak napi 2 órát használom a kártyát, senkinek semmi köze. Pláne nem ahhoz hogy én milyen jellegű programokat futtatok és milyen környezetben használom a kártyát. Nyílván nem dugom le a víz alá, szűröm a levegőt. Ha 3 év garanciát kapok akkor abban a 3 évben ha használom ha nem meghibásodás esetén a gyártó szavatosságot garantál -> javítsa meg/cserélje ki. Vagy legyen ebben is "számláló" ami méri hogy mennyit volt használva az adott kártya és legyen benne a garanciális feltételek között, akár egy SSD-nél vagy egy újonnan vásárolt autónál hogy hány óra használat után nem garanciális a termék.
Cole86: Látom hogy kissebb magánhadjáratot indítottál a bányászok ellen, de amikor nagy tételben volt szó alkatrész rendelésekről nem mondtad hogy nem tárgyalsz velünk
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
L4mie
veterán
Jólvan látom megy itt a nagyon nagyon okos agymenés már megint
*nyerészkedés tényleg gáz.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
subaruwrc
félisten
válasz Cole86 #30446 üzenetére
Persze hogyne.
Internet mindent elbír.
Aztán mikor bejön egy ilyen hozzád hasonló bátor a boltba csak csendben ácsorog és remeg nehogy el legyen utasítva.Amúgy ezt a kamut se kellene erőltetni és negatív hírverést csapni. Ipon nem utasít el kb semmit. Maximum a nagyker akitől vásárolta a terméket.
Egyébként meg ha nem rendeltetésszerűen használod a cuccodat és ez bizonyítható is akkor minden joga megvan hozzá a boltnak hogy elutasítsa.
Amúgy meg tudjuk milyen memória chipek vannak a kártyán ugye ? ( Elfelejt mindent ha nincs áram alatt ) szóval nem lehet belőle kiolvasni semmit miután kiszedted a gépből. Maximum a biosbol lehet kiolvasni hogy volt e moddolva. De ezeket se szoktuk elutasítani. Sőt az égett tàpokat se ...
-
Pubszon
veterán
válasz cyberkind #30436 üzenetére
Csináltam egy kis videót hogy megnézzem a CPU kihasználtságot, de tényleg durva mit művel ez a játék.
Assassin's Creed OriginsASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
demmer123
őstag
válasz Cole86 #30455 üzenetére
"Székely Vegán" havonta küldi vissza a kártyákat amik tönkre mennek és szó nélkül kicseréli őket a gyártó.Volt olyan is ami konkrétan szét éget és a gyártó kicserélte.Igaz ő Floridában él de akkor is.
Szóval amíg van rajta garancia köteles kicserélni a Bolt.Ha nem feljelentés.
[ Szerkesztve ]
-
turbokappa
senior tag
válasz m0h0senator #30454 üzenetére
A bánya szerinted rendeltetésszerű? Én támogatom ezt a dolgot!
A semmiért vállalom a felelősséget!
-
Cole86
senior tag
válasz troll81 #30453 üzenetére
Nem éppen.. elutasítani nem tudják csak úgy ,ezt bizonyítani nem könnyű.. aztán ha rivaldafényt kap és botrány lesz, az a boltnak sem jó (főleg, a nagyobb)!
A vehemensebb vevőket nem lehet ilyennel elhajtani.. de próbálkozni mindig lehet..
Amúgy elvileg nem döglenének be, mivel 1 üzemi hőmérsékleten mennek, nem hűlnek vissza állandóan ,de ezeket akkor sem 24/7es maxra tervezték.. főleg nem a vrm-es részeket.. a ventikről nem is beszélve, azok kukázódnak pár hó alatt..
turbokappa :
A vérprofik vigyáznak a kártyákra, azok alul feszelik és megfelelő optimális beállításokkal nem nyúzzák halálra őket pár % kedvéért.. de ezt senki nem tudja, milyen kezekben voltak korábban, rengeteg a nem hozzá értő, aki már majdnem leégette a kártyát.. és a ventik még 1x , mindenhol elamortizálódnak sajnos, azzal nem lehet mit kezdeni, mivel kell a hűtés..!
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
m0h0senator
őstag
Miért nem rendeltetésszerű használat ha megfelelő szellőzés mellett de 100%on mennek a VGA-k egész nap több hónapon keresztül? Valahol rá van írva, hogy kell őket pihentetni?
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
troll81
addikt
válasz turbokappa #30452 üzenetére
mit olvas ki a memoriabol ??? menyit irt olvasott?hardcor gammer vagyok. 0 24 ben megy a gep. de igy mindenkinek marad az uj vga vasarlasa muszaly sajnos.
-
tiv83us
veterán
Ezt most ugy kell erteni, hogy 10 kari a 300k, vagy darabja? Csak mert banyasz karit tobber arulni, mint egy vadiujat Amazonon, az eleg meredek...U
troll81: En sem vagyok boltos, de ha az lennek, engem nem erdekelne, hogy mit tudott a vevo, vagy mit nem, ha "latni" lehetne rajta, hogy nem rendeltetesszeruen hasznaltak, en ugy elhajtanam, mint a vihar.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
troll81
addikt
válasz turbokappa #30448 üzenetére
boltos vagy? ha en veszek hasznalt vgat honnan kene tudnom mi volt vele ami mondjuk 1 2 honapos???miert en buknam el mondjuk?nem rendeltetesszeru oke en csak megvettem hasznaltam es kesz.bedoglott garis kutya kotelessege megoldani a garancia az garancia.
-
turbokappa
senior tag
-
Cole86
senior tag
válasz troll81 #30445 üzenetére
+1 ,de én a fejükön törném ketté ott helyben ....
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz troll81 #30443 üzenetére
Főleg, ha megpróbálják a boltba ahova garis elutasítani ,h bányásztak vele hosszú időn át..
Iponba memóriából állítólag kiolvasták és elutasítottak 1080/1080ti kártyás tulajokat ezzel az indokkal...
Más kérdés ,h erre joguk nincs szerintem, mivel ez nem volt a garanciában kikötésként sehol...
-
h1mpi
félisten
A pofátlan bányász Még keresni is akar rajta...
Fully electric lifestyle!
-
Methionyl
senior tag
válasz Archttila #30438 üzenetére
AB->Monitoring-> kattints olyanra ami In OSDnél már van pipa és lent "On screen display layout" classic->modern változtasd meg.
Gondolom azt színes változatot akarod elérni. És igen, így néz ki az alap[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Pubszon
veterán
válasz cyberkind #30436 üzenetére
Azért durva, hogy egy 4 magos i7-et magas órajelen hogy ki tud akasztani néhány játék.
Ilyen még a BF1 multi része is. Nekem nem megy csak 4.2-n a CPU, cserébe 6C/12T.
Kíváncsi vagyok, hazamegyek és megnézem hogy az AC mennyire terheli.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
cyberkind
félisten
válasz Pubszon #30435 üzenetére
Nekem is ha nem éri el a cpu a 100%-ot, akkor pedig jön a limit, de nem zavaró annyira, meg csak kipróbáltam a játékot (nem, nem a töret változat, ismerős Steam acc-ja járt nálam), majd ha kikerül minden védelem akkor ismét előveszem, de ez még odébb van.
Ennyire a Wildlands és Watch Dogs 2 se bajos de azok is eszik a procit nagyon.
-
cyberkind
félisten
válasz Agyzuzo #30425 üzenetére
Persze, 4K-n más a helyzet ezt sejtettem is, de azért itthon nem annyira gyakori ez.
#30427) snecy20
Nekem is csak most először jött ez ki, átlagban úgy mozog mint írod, vagy annyira se.(#30431) sati
Ha gondolod privátban küldhetek képeket, hogy van beállítva a kártya, mást nem változtattam, amiket látsz a képen az minden gyári. -
Dogt
csendes tag
Mostanában kezdtem el újra követni a VGA árakat a kriptovalutákat érintő egyre több aggály okán - lufi. Hihetetlen, hogy elszálltak az árak. Még tavaly tavasszal vettem egy 1080 SeaHawk-ot 210-220 között az Iponról, most meg nézem hogy a sztenderd 1080-asok 290-300 körül vannak, eszméletlen.
Mindenki kivár most, srácok? Milyen az általános hangulat? (Gondolom kaka..)
-
Iginotus
addikt
Tud valaki egy olyan listát adni, hogy melyik kártya milyen hosszú?
ITX-es kártyát most szinte lehetetlen kapni nekem max 26 cm es kártya férne el...Plug and Pray... :)
-
MésziGab
tag
Üdv
Adott egy EVGA GTX 1080 Hybrid VGA! Radiátoron szeretnék cserélni ventilátort!
Megrendeltem a Akasa Viper AK-FN059 ventit,de most néztem hogy a ventinek 4pines a csatlakozója!
Rátudom kötni a kártyára,vagy oda csak 2pines jó? -
Pro!Petya
addikt
Hi
T4-es bios-al mókázik valaki?
-
warcat
veterán
-
toto222
tag
A lényeg,hogy pánik van és a piacon nagy mennyiségű használt videokártya lett hirtelen ami ha jól sejtem globális méretű,ez a tény már bőven elég ahhoz,hogy a videokártyák ára az üzletekben is beessen ami eleve maga után hozza majd a jelenleg még magas áron levő használt kártyák árának is a csökkenését.
-
PH4TE
újonc
válasz sebgutkopf #30418 üzenetére
Szerintem ,ezek a nagy mozgások inkább többet hoznak, mert reklám értékkel bírnak,és egy teljes kipukkanást nem tartok valószínűnek.Valaki bepánikol, és szabadul,valaki meglátja az ebben rejlő lehetőséget,vagy vár ,mert már megtérült a befekteése.(lehet,hogy sokszorosan.)
-
sebgutkopf
őstag
válasz Cole86 #30403 üzenetére
Igazából még a 2000 usd sem olyan nagy tragédia, mert már akkor bányászták, amikor még 1000 alatt volt. Az a baj ezzel a termékkel, hogy erős benne a lufi hatás pl amikor először 1000 fölé ment pár napra rá mélyen visszazuhant a felére. Ezt mintázza a mostani helyzet is, csak épp 20000-ről fordult le az árfolyam. Egy 5-6000 dollár közötti árfolyam viszont mindenképpen reálisabb mint, most épp 8200-as.
Az igazi probléma ezzel a termékkel az, hogy még nem értelmesen használják, illetve nem tudják mire kéne használni hosszú távon. A vonzó illegális tranzakciókat egyértelműen be kell tiltani és ez be is fog következni. A bankok nyilván nem örülnek, mert az ő üzletüket rontják az olcsóbb tranzakciók, viszont ezen pénzek mögül egyúttal hiányzik a szabályozói és intézményi háttér, ami az értékét stabilizálni tudná. Lényegében egy hangulati kereskedés történik folyamatosan ezen a piacon.
A blokklánc mint ötlet jó és sok mindenre lehet használni és majd fogják is akár biztosítók, bankok stb... de nem feltétlen ez a virtuális pénz a végső termék, ami mögött nem áll jegybank, nincs mögötte se termék, se szolgáltatás, semmi garancia arra, hogy azt valaha valamilyen jószág vagy szolgáltatásra beváltható lesz.Hogy elhal, vagy sem ezt nem lehet most megmondani, de az valószínű, hogy eddig is voltak nagy mozgások az árfolyamban, ezután is lesznek, amitől még nem múlik ki azonnal a piaca. Nekünk talán annyi a fontos, hogy ne kapkodják el előlünk a kártyákat irreális áron és ez a vágyunk úgy néz ki némi türelemmel valóra is válhat.
-
-
cyber86
őstag
Link Fülessel jobban hallani kicsi fordulaton egy alap zajt benne de 60%-nál meg jön más hang is.
-
Puma K
nagyúr
válasz OgreImre #30413 üzenetére
Ehh ott is bele ér a ventilátor az azt tartó keretbe mint a Gigabyte kártyáknál volt tapasztalható... "Szuper", hogy ilyen problémák vannak 2017/2018-ban...
Komolyan csak az Asus és az MSI tud VGA-t gyártani...?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
OgreImre
senior tag
válasz cyber86 #30411 üzenetére
Az enyémen nincs matrica, így elvileg cserélhető. A kerregés nekem 60% sebesség felett jött elő álló házban, most fektetve van, nem kerreg.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Zotac GTX 1080 AMP Extreme-t szét lehet szedni gari vesztés nélkül? A lényeg amiért szét szeretném szedni, hogy a ventiket kellene cserélni, mert idegesítő, hogy kerregnek alap fordulaton
-
Televan74
nagyúr
válasz subaruwrc #30408 üzenetére
De miért? Hagy álmodjon a 120.000Ft -os GTX1080 -ról!
Egyébként kezd visszakúszni a crypto árfolyam,úgy látszik a tőzsde után itt is megnyugodni látszanak a befektetők.Talán nem fognak annyi vga -t venni,de még messze a készletek feltöltődése és az árak csökkenése.Gyorsan csak felfelé megy,lefelé tartó út lassabb lesz és hosszabb is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
subaruwrc
félisten
válasz turbokappa #30405 üzenetére
ne koppanj majd nagyot
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Triple SLI-vel van valakinek tapasztalata? 1080 Ti-ból építenénk renderre egy 3 kártyás rendszert, de előzetes próba alapján elképesztően szorosan lesznek a kártyák. Nem fognak egymásba beledarálni ahogy elindul a venti? Kapnak majd rendesen levegőt? Kb 1-2mm hely lesz a venti és a másik kártya között.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz turbokappa #30405 üzenetére
Én azt érzem, hogy az átlag bányászok szabadulnak majd a kártyától. A hosszútávon gondolkodó bányász kihasználva a piacon megjelenő némileg olcsóbb kártyákat, azokat felvásárolja a következő hullámra gondolva. Szerintem nagy esésre jelenleg ne számítsatok.
-
Cole86
senior tag
válasz sebgutkopf #30398 üzenetére
Most vissza erősödött.. ha leesne 2000 alá a bitcoin... magával rántani az összes többit is és azok akkor már a 0 felé közelítenének.. akkor a bányászat már nem hogy nem érné meg, durva ráfizetés lenne. Én egy ilyen szintű beszakadásra gondoltam, ebben az esetben bekövetkezne az általam vázolt forgatókönyv.. Most még megfogták és visszahozták az árfolyamot , az emberek vak hite és pénze, illetve a hatalmas fekete pénz ereje érezhető, de csak a következő bejelentésekig..
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Emberek! Lehet kapni használtan 10x0 kártyákat, ahol x>=6. Véget ért a bányász láz.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
PH4TE
újonc
válasz sebgutkopf #30398 üzenetére
Félre ne értsd, engem semmilyen tekintetben nem érint a dolog, sőt örülök annak hogy sokan ki tudták használni a cryptovaluta bányászat ,és kereskedelemben rejlő lehetőségeket. Nem értek hozzá ,és úgy gondolom ha rámennék a témára már késő is lenne ebbe beszálni. Hetek óta figyelgettem csupán a Vga árakat.
Amiből az jött le ,hogy az elmúlt 2 hét áraihoz képest egy pici esést látok..nem számottevő .Csak ,hogy egy példával éljek, 1070 es kártyát az elmúlt 2 hétben nem ,vagy nagyon elvétve lehetett 180 alatt kapni már, és most előkerültek 160k körül is. Aztán az is lehet ,hogy semmi köze ehhez a kis "minipánikhoz" .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS GeForce RTX 2060 Dual OC EVO 6GB GDDR6 Új thermal padokkal
- Eladó Powercolor RX 580 8GB dobozában - csere is érdekel nagyobbra 1660 és felette
- MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 256bit (RX 480 GAMING 8GB) Videokártya Eladó
- Powercolor r9 390 8 Gb kártya eladó dobozban
- ASUS Radeon HD 5450 Silent LP 1GB GDDR3 64bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest