- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz -FreaK- #29387 üzenetére
Igen en is azt latom, hogy 2000-2100 korul megy mind. Azt viszont nem tudom, hogy a tuninghoz kell nivelni a TDP limitet a gyarirol, es vajon mennyit?
Gondolom, ha tul nagy orajelet adnek, akkor egy ido utan a power limit miatt visszavesz. A cel meg megis csak a tartos teljesitmeny noveles.
Nekem gigabyte karim van, ami a gyari programmal konnyeden allithato, csak epp nem tudom minek van ertelme, hogyan lehet jol kitesztelni a stabilitast. -
Puma K
nagyúr
válasz Anulu79 #29595 üzenetére
Helló!
Játékra a HDMI helyett a DisplayPort az ajánlottabb, mert fejlettebb és gyorsabb azaz játékra ajánlottabb.
De a pontos részleteknek járj utána.Az Nvidia referencia kialakítása alapból 1db HDMI, 3db DisplayPort és 1db DVI-t jelent.
Ettől a gyártók eltérhetnek mint ahogy el is térnek.
Ne a ventilátorok száma határozza meg a leendő kártyádat... hanem inkább a ráfordítandó összeg.
Nem a minél több ventilátor jelenti a legjobb hűtést...Mennyit szánsz rá?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Lépcsőzetesen akarom lecserélni a gépemet és először a videókártyát akarnám megvenni. Ma képbe jött a GTX1070. A 1060-as volt az előző verzió de mivel nem "sok" árban a különbség így szétnéznék a 1070-es szériában. Ha 2 ventit akarok és min. 2 db hdmi csatlakozó akkor mit ajánlanátok? Hol érdemes nézelődni és milyen típust?
Köszi! -
NFree
addikt
válasz Something_ #29587 üzenetére
Neked kell kitapasztalni , hol a véga a karinak , +170mhz mag szerintem már bitang jó , kérdés mennyire boostol fel így és az adott órajelet tudja e tartani vagy sem . monitorozd gpu_z vel . ott látni fogod s használd ha jó . én azért nem biztos , hogy nyugton maradnék , hogy 70 fok a kari mert igen rendben van de ilyen órajel mellett lehet as vrm izzik azt sem ártana mérni valamivel . én speciel soha nem tuningolok 24/7 re . vannak kolégák akik a szart is kifacsarják a kariból. (tehát nincs ezzel baj ) nem ártana nézni egy hwinfót sem hátha az részletesebben monitorrozza a karit
Sok sikert én azt mondom nagyon jóvga
-
adly77
tag
válasz spank0309 #29582 üzenetére
Viszont te olyan hsz.után alkotsz véleményt 1070Ti-ről amiket én is olvastam..ellenben akkor senkinek semmilyen tapasztalata nem volt a kártyával hiszen még csak egy hír volt és néhány szám.
Azóta kiderült,hogy az 1070 nél jóval erősebb és az 1080 tol is 3-5 % -al lassabb csak.
Tuningot egész jól viselik és a hűtésük is rendben van -
adly77
tag
válasz blázió.stp #29588 üzenetére
Csak 1070Ti-t tudok mutatni összehasonlítás céljából
[kép] -
Raymond
félisten
válasz blázió.stp #29588 üzenetére
Szinten 21000, de akkor mar tul meleg/hangos/stb. Ha 2000@950mV uzemel akkor 20000 es harmadaval kevesebbet eszik igy kevesbe melegszik es gyakorlatilag hangtalan.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
blázió.stp
csendes tag
Sziasztok!
Kinek mennyi a maximum graphics score amit ki tudott hozni a 1070-éből?
Csak kíváncsiságból kérdem[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon a tuningban, de gondoltam, hogyha már van egy VGA-m, akkor kihozom belőle a maxot.
Gigabyte GTX 1080 WF2 OC-t MSI Afterburnerben felhúztam a mem-et 600ra, illetve a core-t 170-re.
Játék közben 70 fok alatt van, tovább nem mertem húzni, lehet benne még tartalék vagy érjem be ennyivel? -
törölt tag
válasz betyar1974 #29584 üzenetére
Asus Strix az előző generációkban jóféle hűtéseket helyezett a videókártyákra. Két légkavaróval is jó hőmérsékleten tudta tartani az Asus videókártyáimat akkor régen, de még a Gigabyte Windforce II hűtés is jó meg pofás volt a HD6850-en nagyon-nagyon régen. Aztán ezek a Gigabyte és Asus Dual kétventis hűtések mostanában olcsó benyomást keltenek. Van aki panaszkodik ezekre, ezért inkább azt választják amelyiken nagyobb méretű a hűtés. Valamikor a három ventivel nagyobb zaj keletkezik, de egy saját ventiprofil ezt a gondot megoldja. A teljesitményed valamivel gyorsulni fog, de ez játék és beállitásfüggő lehet. Nekem a GTX 1070Ti előrelépést jelentett, de nem mindenkinek érheti meg egy ilyen lépcsőfok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spank0309 #29582 üzenetére
Szerintem ezt mindenkinek mérlegelni kell mielőtt kiadásokba kezd. Az élet egyéb területére is érvényes szabály. Az igényeidhez és az új monitor mellé a GTX 1080 jó választás volt, de a géped is alkalmas még egy ilyen felső kategóriás videókártyához. Egy fél kategóriával lentebb viszont egy ilyen cserének is lehet értelme, mert nem mindenki tuningol vagy fog ki erre alkalmas kártyát. Valamikor elégedettlen vagy a hűtéssel vagy a zajszinttel, és utána akkor is cserélni fogsz. Keressük a megfelelő hardvereket, aztán ha végre megtaláltuk és lenyugodtunk, akkor több idő marad a játékra.
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
válasz #00137984 #29581 üzenetére
Én személy szerint, úgy kezdtem hogy full hd monitort cseréltem le 1440p-re. Nos itt nekem már kevés volt a 1060 játékokban. Gondolkoztam mi legyen, 1070Ti újonnan, vagy 1080 használtan. Inkább akkor vettem jobbat használtan olcsóbban, garancia van ugyan úgy 3 év, fel vagyok rá hatalmazva papírokkal mindennel. 1 hónapos volt a kártya. Én ezt így gondolom és amikor bejött a hír hogy 1070Ti még olvastam is itt Ph-n a hsz.-okat hogy kb. értelme nem volt annak a kártyának és rettentő sokan írták oda is! hogy jó hülye lesz az aki 1070-et vált le 1070Ti-ra, és én is így gondolom, ez van mindenki azt gondol amit akar, és mindenki úgy fogja fel ahogy akarja.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
törölt tag
-
spank0309
tag
Mindenki maga dönti el mire van pénze meg mire nem. 1070-ről, 1070Ti-re váltani +40 ezerért oltári nagy baromság.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
törölt tag
válasz betyar1974 #29544 üzenetére
Szintén egy GTX 1070-ről fejlesztettem GTX 1070 Ti videókártyára. Meglepetésként ért a nem várt teljesitményugrás. Viszont némelyik játékban ebből szinte alig vehető észre valami, ha az FPS számlálót kémlelik a szemek. Azért a GTX 1070 Ti videókártyával nálam simábban futnak a játékok.
-
spank0309
tag
válasz betyar1974 #29575 üzenetére
Én azt mondom hogy semmi különbség hogy 1070-ről 1070 Ti-re váltasz, nekem volt nagy különbség 1060-ról 1080-ra 2k miatt és erre írtam hogy inkább vettem 1080-at 1070Ti helyett. Olvastam azt a hsz.-t. Nem tudom miről beszélsz full normálisan írtam le a dolgokat.
(#29576) Melorin : Senki nem beszélt itt 1080Ti-ről. Tanuljatok már meg olvasni és értelmezni legyetek oly kedvesek.
[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
válasz spank0309 #29572 üzenetére
Ezt azért nem mondanám kis különbségnek! Másodszor meg, mint írtam, "nem egyedüli szempont" a teljesítmény.
"Oltári baromság"? Nem tudom olvastad-e "(#29547) betyar1974" hsz.-omat annak tudatában, hogy már megrendeltem, nincs miről beszélnünk, mert a kultúrád az emberiség aljára vall! -
spank0309
tag
válasz betyar1974 #29549 üzenetére
Én 1060 dual-ról váltottam 1080 strix-re, 2k monitor miatt. Én is gondolkoztam 1070 Ti-n de az a kis ugrás már semmi meg most 1070-ről Ti-ra váltani szerintem oltári nagy baromság lenne, annyi pénzért. Én inkább használtan vettem egy 1 hónapos 1080-at. és csak 75-öt fizettem a 1060-ra.
Woros: Én rendkívül beéreztem ezt a 15 hz ugrást játékoknál. Nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
NFree
addikt
válasz SoulReaver #29567 üzenetére
Gondoltam rá de nem mertem , mondani . eskü akartam is írni a ha megvan amegoldás mindenképp oszd meg .
[ Szerkesztve ]
vga
-
sqpp
őstag
válasz SoulReaver #29567 üzenetére
2007 es 2014 szokott nekem fent lenni, de ennyi eleg mindenre. Mert a regi gamek, appok is altalaban a 2007-est kerik. Ha meg uj akkor ugye a 2014. De ha mégsem akkor mindig felrakja a Steam vagy DVD-n rajta van. Remeljuk akkor csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Nálam van csak ilyen. Másik gépeken minden jó. Újra rakva 1 éve volt, és drivert is mindig tisztán telepítek.
Most megnéztem a telepített dolgaimat és volt fent Microsoft visual c++ -ból jó pár verzió, letöröltem 2 fajtát,
most úgy néz ki jó, de azokból nem tudom, hogy melyiknek kellene fent lennie. Lehet össze akadnak, vagy van egyáltalán köze hozzá?[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz SoulReaver #29564 üzenetére
Mashol otthon (mas eszkozon) minden oke? Mert ha ott is ez van, akkor a net. Ha ott nem, akkor valami a geped korul forog. Ujrarakva mikor volt? Probaltal Tiszta telepitest a driverrel?
Egyelőre ennyi aztan, még irunk ugyis.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #29561 üzenetére
Hülye ötlet, de milyen minőséget állítassz be?
Fully electric lifestyle!
-
Melorin
addikt
válasz SoulReaver #29561 üzenetére
Tehát mégsem azóta, hogy 1080-ad van...
-
SoulReaver
veterán
Fejek nélkül is menne? Hogy kevésbé tűnjetek lekezelőnek
(#29562) Melorin
Írd le még vagy 10x, hogy nőjön a h.sz-eid száma
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz SoulReaver #29558 üzenetére
Tehát mégsem azóta, hogy 1080-ad van...
-
Televan74
nagyúr
válasz SoulReaver #29558 üzenetére
HDMI,DVI,DP kábel? Csere esetleg.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
SoulReaver
veterán
válasz jaffa 2843 #29557 üzenetére
Nem hiszem, hogy a vga, mert ezelőtt volt egy giga g1 gaming 1070 és azzal is csinálta.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz SoulReaver #29556 üzenetére
Próbáld meg az alaplapra dugni a monitort és integrált GPU-val is nézd meg.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
NFree
addikt
válasz SoulReaver #29554 üzenetére
Én csereberélem állandóan a a karikat , nem szokott gond lenni . Gondolom ebből nem a vga a ludas, flash player?
Esetleg valami gubanc van a net sebességgel ?
Akkor nem tudom passz
Esetleg 1x fordult elő proci oc miatt volt valami gubanc , tolj egy bios default-ot nézd meg ugy is[ Szerkesztve ]
vga
-
SoulReaver
veterán
Üdv urak. Mióta 1080-am van, azóta a youtube videók nagyon szarok... pixeles az összes.... Soha nem piszkáltam hozzá, most nem értem mi baja lett... Van ötletetek? Drivereket már cserélgettem, de semmi...
-
betyar1974
senior tag
válasz Blaise #29550 üzenetére
Nekem is strix 970-em volt, fiamnak kellett(gépébe), így lett 1070. Már akkor strix 1070-et akartam venni, de ahol kinéztem csak dual volt, úgyhogy az elsődleges szempont a strix, meg jó árat kaptam a dual-ért.
Sajnos csak 2MB(invitel max.) net van Nálunk, így éjjel is néha megy a seed és kell a 0dB.
Itt a ti és itt a sima, ezért döntöttem így, pl. majdnem ua. árban. 1080, ezt már tényleg sokallom.
Ebben meg természetesen igazad van, Nálam mostanában bíztos nem lesz kevés a 1070!
Bocs a regényért! -
Blaise
veterán
válasz betyar1974 #29547 üzenetére
Hol fogy el a 1070, ami miatt erősebb kártya kellene?
Én boltban 152 ezerért láttam legolcsóbban 1070 Ti-t, illetve 170 ezerért 1080-at, egyik se vonzó nekem annyira egyelőre, hogy 970-ről váltsak, remélhetőleg pár hónap és érkezik a Volta, és nem kell lenyelnem a mostani generációs több tízezres azonnali értékvesztését.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz betyar1974 #29547 üzenetére
Az árak már rég elszálltak, nem most fognak.
Azt a 1070-et biztos elfelejtették túlárazni és gyorsan észbe kaptak -
betyar1974
senior tag
-
spank0309
tag
Én a helyedben 1080-at vennék akkor már.
-
Blaise
veterán
Szerintem nem ér 40k-t az ugrás.
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Eddig is ebben a táborban voltam egy 1070dual-al, de most beújítok egy strix 1070ti-vel!
Milyen különbségre számíthatok, teljesítmény/hűtés szempontjából?
Eléggé be vagyok sózva, hogy megéri-e a +40k-es váltás?
"Cuccaim" a gépem, single játékokra(primal, sniper ghost w.3, stb) használom. -
spank0309
tag
válasz Laca333 #29541 üzenetére
Nekem úgy van hogy ha nincs freesync akkor csak 60hz, ha be van kapcsolva természetesen fastsync-el, mivel másképp nem megy így nekem is 75hz megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz TTomax #29540 üzenetére
Számomra nem olyan éles a kép mint vsync -el.
Driverbe beállítottam a AC : Origins -nek a fastsync -et, az lg monitorom szoftverében belőttem a freesync -et, és a játékban 60hz mellett megjelent a 75hz is.
Vsync off a játékban,fps limit off, és nem volt nagy képtörés(csak egy pici néha),valami működik,de nem az igazi.
Azért a freesync -et driver oldalról támogatja az AMD,ott tökéletesen működik.Mindenbe beleugatok!!!
-
Laca333
tag
Az én monitorom 72 Hz-es. Míg AMD kártyám volt, a freesync 45-72 fps között működött (a monitorom 45 és 72 Hz között támogatja a freesync-et) , felette vagy alatta képtörés volt. Ez az Nvidia fast sync teljesen más, a v-sync-hez hasonló, csak nem korlátozza az fps-t a monitor frekvenciájára,illetve nem tapasztalható lassulás, úgy mint a v-sync-nél.
-
TTomax
félisten
Még a végén kiderül az nVidia sunyin elkezdte támogatni a freesyncet....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
spank0309
tag
Így van. Ha bekapcsolom a fast sync-et akkor utána engedi a free sync-et is. Ha nincs fast akkor free sincs. Azért kíváncsian várom a válaszokat arra, hogy ez miért van és szerintem woros kolléga is. Ha nincs bekapcsolva a fast akkor nem tudom a free-t sem.
-
spank0309
tag
válasz arabus #29524 üzenetére
Ha nem is vennél soha akkor honnan tudod hogy milyen? Eddig csak Asus termékeim voltak és vannak is, és még a büdös életben nem volt velük semmi bajom, a 10-es széria Strix hűtései meg szerintem alap felhasználói szinten túlszárnyalják a más gyártók által gyártott kártyák hűtéseit, játék közben is majdnem hogy passzívba megy a kártya.
A fast és freesync-el kapcsolatban és is tudom bizonyítani akár videoval is, hogy működik a freesync. Ha nincs bekapcsolva a fast sync akkor a monitoron, ha átváltok freesync-re akkor egyszerűen kikapcsol, mivel nincs mi hajtsa. De ha viszont bekapcsolom a fastsync-et akkor utána megy a freesync a monitoron is, rá lehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Laca333
tag
Rosszul értetted, nem a freesync működik, hanem a kép szinkronizáció. A fast sync megszünteti a a képtörést ahogy a freesync vagy a G-sync, csak nem olyan hatékony (nagyobb az input lag, ha jól tudom, ebben nem vagyok biztos). A V-sync-től sokkal jobb, nem korlátozza le az fps-t a monitorod frekvenciájára.
-
arabus
addikt
Lehet hogy fullos a cucc.De az asusrol minden le van sporolva ugy a vrm meg minden.
Én asust nem vennék.
És nem is fogok soha.Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Puma K
nagyúr
válasz Kbhont #29519 üzenetére
Ennél a Pascal generációnál mindegyik GPU nagyjából ugyan úgy megy.
A kártyák között a különbség egyedül a körítés, amit neked kell eldönteni, hogy melyik a szimpatikusabb és az mennyit ér meg neked.
A Poseidon csak ventilátoros működéssel is el tudja látni a feladatát, viszont ha víz is megy benne akkor kapsz egy nagyon halk kártyát ami nagyon hűvös terhelés közben is és a GPU az órajelét sem dobálja olyan szinten mint a léghűtéses verziók.
Ha mindenképpen vizet szeretnél a VGA-ra és más opció is érdekel, akkor lehet venni gyári megoldást is az MSI és a Gigabyte-tól, de ezeken nincs olyan hibrid hűtés mint a Poseidon-on van. Ezek FC blokkos megoldások.
A kínálatot megnézve jelenleg ez az Asus féle Poseidon tűnik a legfullosabbnak és mindegy, hogy 1080 vagy 1080 Ti variánsról beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Milka 78 #29516 üzenetére
Adott verziószám után variáltak az alap kinézetén az AB-nek és van alap skin V2 meg V3 verzióban... állítsd át a régebbire és ott lesz ahol eddig volt, vagy az újnál keresd a lenyílómenüt a program főoldalán a Core Voltage (mV) mellett.
-
senior tag
Sziasztok!
Platform bővítésen gondolkodok!
A mostani:
R4E lap, 4930k, 2400MHz Dominator,
Egy R.VI.Apex, 7820x, 3200MHz Dominator -t néztem ki!
Per pillanat egy Asus GTX 980Ti dolgozik!
Szeretnék egy újabb VGA-t is!
Nézegettem a 1080Ti Poseidont...
Mit ajánlanátok ? Valószínűleg vizezném, mert adott a rendszer, csak blokkot kell vennem.
Esetleg van gyorsabb a poseidonnál?
Köszönöm a válaszokat!Boldog Új Évet Nektek!
-
Milka 78
nagyúr
Skacok az normális,hogy az AB-ben (388.11) nem találok power limit csúszkát?980ti G1-ről érkeztem ott volt csúszka amit ki tudtam tolni 130%-ig.
Inno IChill 1800 4x a kari.
2050-ig boostol alapból,ami szépen lemegy a hőmérséklet emelkedésére,de néha bevillan az AB osd alatt a power limit és akkor lement a kari 1973-ra is ami nagyon nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
rovtiv3
aktív tag
válasz Pro!Petya #29513 üzenetére
Nekem viszont egy FHD monitorom van (60Hz), és egy FX procim (ami meglepően jól teljesít az 1080 mellett). Későbbre terveztem a gép fejlesztését, ezért az 1080 kissé overkill. Ezért is feszeltem alul a kártyát, mert tökmindegy, hogy a Witcher 3-ban 120 vagy 102 fps-em van, viszont a melegedés, illetve a ventik zaja annyira már nem mindegy.
Már bocsánat...
-
Pro!Petya
addikt
válasz Puma K #29512 üzenetére
Az a bajom hogy nem nagyon láttam még itt fent képet arról hogy akárki Oc-zott eredményét ugyanúgy elérte volna jelentős UV-val.
Nálam legalább is úgy van értelme annak hogy nem vesztek teljesítményt.
Most aki OC nélkül használja "alapon" és addig mászik lefele feszbe míg megtartja a gyári boostott adott frekin az is más, mert optimalizálni szeretné, persze minek melegedjen ha nem kell főleg ha kevesebb fesszel is beéri. De így már akkor "alapon" ugye hagy a kártyában mivel szinte az összesben van kisebb nagyobb tuning potenciál.
Így mikor azt írtam erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Pro!Petya #29507 üzenetére
"Ezt az alulfeszelős témát én hanyagolom mivel az utolsó fpst is kiakarom hajtani belőle... nem azért vettem egy 1080-ast hogy csak lógjon a slotba vegetálva."
Nem jött át úgy tűnik az alulfeszelés lényege.
Itt nem az van, hogy a lóerőket visszafogod, hanem a meglévőket finomhangolod teljesítményvesztés nélkül.Az által, hogy csökkented a GPU feszültséget ugyan azt vagy akár stabilabban a bármilyen más plusz tuning-módosítás nélkül elérhető magasabb órajelen jár a kártya amin alapból is ketyegne magasabb fesszel és melegebben.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz rovtiv3 #29508 üzenetére
Írtad hogy a Curve-on állítottad el a frekit és a hozzá tartozó feszt,és azóta csinálja. Én nem afterburnerrel tweakelek de gondolom ott is van default -ra visszaállítás. Az alap Curve az meg ami a default kéne hogy legyen a kártyádhoz azért gondoltam ha másnak akinek ugyanolyan vga-ja van mint neked az átküldhetné hogy pontosan milyen fesz való a frekikhez alapesetben és úgy visszaállítani ha másképp nem menne..
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz rovtiv3 #29505 üzenetére
Hmm akkor ott lesz valami. Ezt az alulfeszelős témát én hanyagolom mivel az utolsó fpst is kiakarom hajtani belőle... nem azért vettem egy 1080-ast hogy csak lógjon a slotba vegetálva.
Ott nincs olyan lehetőség hogy defaultra állítani? Vaaaagy esetleg valakitől elkérni az alap Curve-t a kártyádhoz?Lehet nem is kell biost flash-elni
De azért átdobom a leírást. Felelősséget nem vállalok érte azt írom ide is![ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz rovtiv3 #29501 üzenetére
Kelleni fog hozzá NVflash program és a bios a kártyádhoz amit innen tudsz letölteni ha fent van : techpowerup
Itt egy video róla : bios update
Ha kell teljes leírás akkor pm-be elküldöm de most ide nem raknám be....
-
MésziGab
tag
Sziasztok
Boldog Újévet minden kedves fórumtársnak
Januárban vagy legkésőbb Februárban szeretnék beszerezni az i7-8700K mellé egy 1080 Ti-t
Titkolt vágyam egy Zotac GTX 1080 Ti EXTREME,de mivel sajnos hiánycikk lett a piacon így más alternatívát kellet keresnem :/
Első körben az EVGA GTX 180 Ti SC2 Hybrid volt a befutó,de az új kiszemelt egy EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID GAMING
A kérdés,mennyire jó választás egy gyári vizes vga? Minimálisan lehet húzni ezt is?
Használ valaki ilyet? Jelentkezzen privátban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest