Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomasz1

csendes tag

válasz szasanyi #4489 üzenetére

Köszi!

Annyit mutat és az AB is. Nincs feszemelés, a G1 szépen hűti a ramokat is, bár azt nem tudom, a hőmérsékletét mivel lehetne megnézni.
    Igen, kevesebbet hoz, de így is kb +10%-ot, korábban +130/9000-ren is ennyit hozott kb. most ugye +90/9800-zal kb ugyanott vagyok. Uni 4.0 alatt néztem, ott 10% körüli az előrelépés és a TR bencs alatt is.

Az meg más kérdés, mennyire éri meg tuningolni. Ha a konkrét számokat nézzük, alapon 1980-8000-ren megy, így most 2050-9800-on, (max boost 2000-2075) így ~10%-ot hoz, de e nélkül is megvan a 60 FPS. Ahol nincs, ott vagy a proci fogy el, 4460, vagy 1-1 részen nem túl jól optimalizált a játék, amin a tuning sem segít sokat szerintem.

Witcher 3 alatt pl mikor Philippát kell megkeresni egy romnál, ott 4X-re esik az FPS, de ha az egeret a másik irányba fordítom, ott fix 60. :) TR-ben mikor megérkeztem Kityezsbe, cpu elhasalt, töredezett lett a kép, ugrált az FPS, beállítások módosításával javítottam rajta. De 1-2 nagy nyílt részen is maxra ugrik a proci terhelés és egyből látszik a játékon.

Szóval ezekből kiindulva hiába bírna +100/9900-at, valószínűleg 90/9600-on fogom használni, 1fps-t vesztek vele, ennyi, nem ezen fog múlni a játékélmény, de érdekességnek jó, hogy 9900-on is megy, de gyakorlatban nem látom értelmét maxon járatni.

Új hozzászólás Aktív témák