-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23098 üzenetére
Vicces, mikor ott kiderül, hogy nincs másik slot a gépben, de nekem a kérdésemre, hogy volt-e másik foglalatban azt hangsúlyozod, hogy "de hát volt minden próbálva, írtam is".
Előző hsz-em harmadik bekezdése most már duplán él!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23095 üzenetére
Na így már megint más az egész, mert ezekszerint a kártya nem rossz.
Az alaplaptól is kap közvetlen max 75 wattot egy kártya ami tácsatis.
Én már ilyen helyzetekre kevés vagyok... Ide is írd le az összegzett, részletes litsát, hogy mi működik, mi nem, milyen körülmények közt, milyen tipusokkal (VGA, alaplap, táp)!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyonjjo
tag
+1 dolog:
A gép akkor is ezt csinálja,ha a tápot lehúzom kártyáról.
Érdekes,eddig,ha áramot nem kapott kártya,mindíg bootolt gép.
Most olyan,mintha azt érzékelné a gép, nincs tápcsatlakozó bedugva,holott a kártya ledje is fehérre vált,hogy áramot kap gpu.De másik gépben gond nélkül megy.
Talán ez segít valamit. -
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23093 üzenetére
Kérdés akkor, hogy nézted-e úgy, hogy nem a belső az alapértelmezett (itt most bioszbeállítás-szinten kérdem)?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23091 üzenetére
Különbség, hogy engedélyezve van-e az IGP, vagy az az alapértelmezett...
Azért kérdezem azt amit, mert arra vagyok kíváncsi.
Az alapértelmezetsége azt is jelenti, hogy az aktuális monitor abba van beledugva, ilyesmik.!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23089 üzenetére
gar is van rá Az mikor vételről szól, és meddig tart? Csak mert ez egy 2016-os kártya, és most 2024-van... A nagy pandémia idején láttam 160+-ért 1-2 beragadtat árukeresőn de annak is pár éve már...
A nem működés nem olyan mint egy izzószálas égőnél (van szál van áram, és világít, nincs, nem, nem), picit bonyolultabb dolog ez annál. Pl lehet, hogy olyan része nem megy ami csak akkor indul be mikor már az áramellátása okés, így elindul a gép, és kérdezné arról a dolgáról ami nem megy de az nem vagy rosszul válaszol, amit a lap nem értelmez így újraindul, hogy hátha csak valamit félreértett...
Biosban alapértelmezettétett IGP-vel volt próbálva?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyonjjo
tag
válasz ledgeri #23088 üzenetére
Személyesen lett átvéve,eladó is rendes volt,gar is van rá,meg ha nem működik,attól miért bootloopolna.
Ha nem működik,vagy nem látja gép megérteném,de hogy ez miatt a leírt tapasztalatok alapján,miért nem tud bebootolni.Főleg integrált vga-val,mert ha még nem lenne esetleg...
Értem.Bocsi. -
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23087 üzenetére
Ha 2 gépben nem megy akkor nagyobb eséllyel halott, mintha csak eggyel van baja. (tesztelendő. Akármit is szeretnél te... az a kérdés, hogy mi működik).
IGPU az megy-e rendesen, kártyák nélkül?
(esetleg úgy beállítani a gépet, hogy a kérdéses kártya benne van, de egy másik, vagy az IGP az alapértelmezett. Hátha lehet infót kinyerni a kártyából. Ha más grafikus elem alapértelmezettsége esetén sem akar indulni a gép, akkor nagy eséllyel a kártya halott!)Ja hogy friss vétel.... hát. Ha csak beraktad, és nem megy, de minden mással megy a gép, akkor az lehet,hogy halott.. vagy út közben meghalt. Ha jól volt csomagolva, akkor lehet, hogy az eladó gyanús, ha nem volt jól, akkor meg lehet, hogy útközben sérült, vagy az eladó hibája, ha nem is rossz szándéka.
(egyébként úgy láttam a hsz-ed, hogy 1 másodpeccel azelőtt töltöttem be egy másik oldalt nézvén, hogy, jött-e valami új hsz valahol, így a szerkedztgetésed párhuzamosan ment az én írásommal, amikoris nem szól az oldal, nem hogy amiatt,hogy új hsz jött volna, hanem azért sem, ha valaki szerkesztett valamit...)
-
nagyonjjo
tag
válasz ledgeri #23086 üzenetére
Nincs másik gép.És ebben szeretném is használni.Másik gépben majd később tudom megnézni.
Van igpu igen.
Nem,ahogy írtam sehogy(minden létező megoldás végigment talán a gépben),direkt módosítottam,hogy érthetőbb legyen,hogy biosz sincs a gép és ventilátoros leírással,úgy látszik félre érthető volt így is.
Eladó szerint kártya jó.Gépben erősebb és legújabb kártya is ment szóval nem hiszem,hogy valami feltétel nem teljesül bootoláshoz.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz nagyonjjo #23085 üzenetére
Másik gépben megy-e?
Processzor alapú grafikus meghajtó van-e?
Másik slotban megy-e?
DDU-zva volt-e felrakások közt?
Win-csökkentett módban megy-e?Bootloop: még alaplap, vagy már windows?
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Sajnos másik fórumon nem jutottam előrébb így itt is megkérdezem:
Amd kártyákkal bootol a gép és 4000es rtx kártya is volt már benne tesztelve.
De sajnos 1060as kártyával bootloop(azaz gép/ventilátor elindulás és megállás) lesz.
Akármit állítok,akárhogy próbálkozok,google,pc boltos és más ismerősök se tudtak rá mit mondani.Gondoltam megkérdezem,hogy esetleg valaki találkozott-e már ilyennel?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
thomasrc
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Csupingo
veterán
válasz thomasrc #23081 üzenetére
Nekem 3 ventiseknél rémlik, hogy azokból volt olyan is, amelyiknél pl. a középső lassabban pörgött, vagy olyan 2 (3) ventis, ahol az egyik másik irányba forgott. (Bár szerintem azok nem biztos, hogy 1060-ak voltak. )
De ez szerintem nagy valószínűséggel ventilátor hiba lesz.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
ledgeri
nagyúr
válasz thomasrc #23081 üzenetére
1060-nál nem tudom, hogy volt-e külön vezérlős, de nem merem kizárni sem.
-
thomasrc
tag
válasz ledgeri #23080 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a két ventilátornak minden esetben együtt kell működnie? Igazából eladtam egyet, de próbáljuk kideríteni, hogy tényleg hibás-e, mert akkor vissza kell vásárolnom... Az a probléma, hogy én annak idején nem nézegettem a vezérlését, így fogalmam sincs, hogy normális-e a jelenség.
-
ledgeri
nagyúr
válasz thomasrc #23078 üzenetére
Hwinfóval -ha külön is megjeleníti- esetleg láthatod, hogy próbálkozik vagy nem, mi a fordulatszám, hasonló. Valami ventivezérlésre is alkalmas progival meg esetleg meg-meg tudod járatni, hogy lásd eléri-e a maximumot, ha azt állítod be, vagy van-e egy tartomány amiben nem csinálja, hasonlók!
-
thomasrc
tag
Sziasztok!
Gainward GTX 1060 3G videokártyánál tudja valaki, hogy hogyan van megoldva a ventillátorok vezérlése? Igazából az a panasz rá, hogy a két ventillátor látványosan eltérő fordulatszámon üzemel és az egyik ki-be kapcsolgat. Kérdés, hogy normális-e a jelenség vagy hibára utal? Azt tudom, hogy terheletlenül ez a széria kikapcsolja a ventillátorokat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Oetker #23075 üzenetére
Az ilyen dolgok tisztogatására alkalmas folyadékokkal is megpróbálhatod lazítani.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Oetker
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gtx 1060 6gb gainward phoenix kártyám, amit szeretnék alaposabban megtisztítani, de a ventik csatlakozója annyira be van szorulva, hogy mar attól félek a nyákról jön ki az egész, erre van valami bevált trükk vagy tipp, hogyan tudom épségben leszedni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz rolio1 #23071 üzenetére
Ilyen esetben nem mindegy hogy csere után ugyanaz a venti, vagy ugyanarra a kimenetre rakott venti ami nem mozog.... (
úgyanúgy csak az egyik megy
)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RetepNyaraB
veterán
válasz rolio1 #23071 üzenetére
Gombokért, alkatrésznek. De így is jobb, mint otthon álljon porfogóként.
Persze nem tudom mit takar a vezérlő rész. Fő panelen van, vagy külön pár kondi meg tekercs. Ha utóbbi, akkor tuti van utángyártott alin."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
rolio1
tag
Úgy tűnik, a ventilátor vezérlő része lehet rossz, megcseréltem a két ventit, úgyanúgy csak az egyik megy. Az ASUS GPU Tweak-kel tudom szabályozni, de így egy ventivel elég hangosan jár.
Javítani gondolom nem érdemes, eladni itt esetleg van esély szerintetek? -
rolio1
tag
válasz Bjørgersson #23069 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz rolio1 #23068 üzenetére
Milyen típus pontosan? Küldj egy GPU-Z screenshotot is, hogy látszódjon a BIOS verziója.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rolio1
tag
A venti meglökése nem segített, azt nem értem, afterburnerben miért nem lehet szabályozni...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz rolio1 #23065 üzenetére
Nekem anno egy MSI Gaming X csinálta ezt, ilyenkor kézzel óvatosan meglöktem a ventit, amelyik nem pörgött, majd mindkettő beállt normálisan az aktuális sebességre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rolio1
tag
Sziasztok
Vettem egy 1060 3gb-os kártyát. Driver frissítés óta, ha eléri a 40C-fokot, az egyik ventilátor elkezd maxon forogni, a másik áll. AB-ben nem lehet szabályozni, csak az újraindítás segít. Szétszedtem, el tisztítgattam, MX4- gyel pasztáztam.
Olvastam, hogy másnak is volt ilyen gondja, de megoldást nem láttam.
Valakinek esetleg ötlet?
Köszönöm -
sanca72
tag
válasz Bjørgersson #23062 üzenetére
Akor lesz belőle tari kártya, köszi az infót
-
-
sanca72
tag
Sziasztok Fiam kártyája felszabadult 1060 és szeretném az én 1060 mellé sli-be kötni. Van értelme? A házat is faragnom kéne. AMD x570 lap van bent és elméletileg kezeli. Lesz e érezhető teljesítmény növekedés? Vagy, ne foglalkozzam vele.
-
Redneck
nagyúr
válasz tonyrulez #23055 üzenetére
Lehet kicsit túl sok lett a paszta, vagy a rosszul felfekvő régi gap padek miatt ilyen a hőmérséklet. 80 fok alatt nincs nagy dráma, de jobb pasztával, és passzentos padokkal valószínűleg 70 fok körül megállna. A ventiket ugyanolyanokra cserélted?
Használtam már egész jó CM arany pasztát, de inkább az MX2/MX4 párost favorizálom.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ledgeri
nagyúr
-
tonyrulez
őstag
Hát, kicseréltem a ventiket a Gigabyte G1-en, meg újrapasztáztam, hőfokban nyertem is +6°C-t
Unigine Heaven Benchmark-ot futtattam 23C szobában, előtte 72C utána 78C (Δ 49 és 55). Érdekes az FPS meg magasabb lett [kép]Játékban (BeamNG.drive, 99-100% GPU használat) fix 77C. Végülis probléma nincs vele, hozza ugyanazt az FPS-t mint előtte, csak melegebben. Idle 40C (Δ17C). Ezek még tűrhető hőfoknak számítanak?
Hűtőpadok állapota amit nem cseréltem: [kép] [kép]
Mondjuk a paszta sem épp minőségi, Cooler Master HTK-002[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #23052 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy általában érdemes olyantól vásárolni, akinek sok pozitív értékelése van, és egy ideje már tag ph-n. Ettől még egy 5+ éves kártya lutri lesz mindenképp.
-
Bjørgersson
félisten
válasz ledgeri #23051 üzenetére
Egyrészt, a kettőnek semmi köze egymáshoz: ilyen alapon senkitől nem szabad használt videokártyát venni, regisztráció óta eltelt időtől függetlenül bárki bányászhat(ott).
Másrészt, ha bányászeladóról lenne szó, valószínűleg nem egy darab szerencsétlen 1060-at hirdetett volna meg.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bjørgersson #23050 üzenetére
De, de nem 6-7 éves VGA eladásával, 5-6 évnyi globális bányászlázat követően.
-
-
ledgeri
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Az egy ventisek az esetek nagy részében hangosabbak. A linkelt kártya blower hűtésű, azok a leghangosabb hűtők, nem erőltetném. Biztos van frissebb széria amin van 2 HDMI, érdemes szétnézni 1660-tól felfelé. HDMI to DP kábellel is használhatod ha csak 1 HDMI lenne. Pár ezresből megvan.
-
m3ss
veterán
sziasztok
madvr-hez szeretnek venni egy gtx1060 kartyat 1050ti helyett. a lenyeg az lenne, hogy ne legyen hangosabb. latom hogy vannak dupla ventivel szerelt valtozatok (asus, msi stb.), meg van a szimpla ventis. pl itt egy. melyik verzio a halkabb?
vagy netan van olyan ujabb kartya amin van legalabb 2 hdmi kimenet es hasonlo teljesitmenyu?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
ledgeri
nagyúr
válasz -ZeeZee- #23041 üzenetére
Szerintem ne cserében gondolkozz, hanem tartsd meg a másik 2-őt is, játékhoz meg majd a nagyot csak!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz RetepNyaraB #23042 üzenetére
Köszönöm, igazából 2 éve nem indítottam el a W3-at... Ezzel együtt tudok élni. Köszönöm még egyszer.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz tonyrulez #23043 üzenetére
Elég sanszosnak gondolom, hogy a lapkák rendben lesznek. Nem olyan
régi a kártya, ha nem volt eddig széthajtva a vrm, nem feltétlenül indokolt a csere. Persze óvatosan kell lekapni a hűtést, ne szakadjon esetleg a pad."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz -ZeeZee- #23041 üzenetére
W3 már fhd-ben is kompromisszumos volt, nagyvárosban pláne. Vedd meg a moncsit, a kártyát meg majd valamikor cseréled. 1440p alá már nem árt valami izom...
Szerk.: Bocs, a write only. UWFHD talán köhögve kijön belőle. Eléggé köhögve:)
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
van egy Gainward nVidia GF GTX1060 Phoenix GS kártyám. Immár 4.5 éves, nincs vele problémám, de a jelenlegi 2 FHd monitor helyett szeretnék inkább 1 db LG 29WN600-W UltraWide™ Full HD (2560 x 1080) felbontású monitorra váltani.
Szerintetek elbírna vele? Főleg CAD-ezésre használom, néha Elite Dangerous, Witcher 3 kompromisszumokkal.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Redneck #23039 üzenetére
Jaaa, igen, átugrotta a szemem az újra-részt az újrahasználható-ban. Hoppá!
-
Redneck
nagyúr
válasz ledgeri #23038 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a régi thermal padok mehetnek e vissza.
Én raktam már vissza egy Radeonra a régieket mert nem volt kéznél új, köszöni szépen azóta is elvan. Ha nincsenek nagyon gané állapotban, sőt le sem szedted őket, akkor visszarakhatod. Persze érdemes inkább ugyanolyan magasságúakat rendelni, jobb a békesség alapon.Szerk:
Mondjuk az nem volt egy különösebben értékes kártya.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz tonyrulez #23037 üzenetére
A konkrét mag, és a hűtőborda közti rész biztos, hogy nem tolerálja a thermal-pad-et... Inkább menj biztosra, és legyen paszta, mint vedd újból szét mert rosszak a hófokok, vagy főzd meg a magod....
Vagy örök gyos-ellenőrzés: valaki biztos csinált yt videót, ahol pl látszik milyen vastag pad, ami okés, és milyen hőfok-deltát okoz....[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Gigabyte GTX1060 G1 Gaming 6G kártyámon zavaróan kerreg az egyik venti, ezért vettem újat hogy lecseréljem. Szomorúan látom hogy nem lehet simán leszedni a műanyag borítást, és egy csavar miatt a hűtőbordát is le kell szedni. Újrapasztázást nem úszom meg, a thermal pad újrahasználható?
4 8 15 16 23 42
-
ledgeri
nagyúr
<p>Több éves wintelepítésem volt a hétig. Egy idő után el-el hagyogattam a PH-n is cikkekben 3-4 naponta érkező hotfixek miatt a telepítést... ÉS kb fél éve nem a többi csatlakozó melletti, hanem a "ventirész" melletti DVI-t használtam.<br />Fenti mellett utóbbi időben (nem emlékszem már, hogy a DVI cseréhez képest mikortól) bármikor akartam driver frissíteni (nem experience-en keresztül), akkor amint lecsatlakozott a kártya lefagyott a gép, és 5 perc alatt sem lett változás -míg alapból 1 percen belül volt kép.<br />Most új tesztrendszert telepítettem, persze a win lehúzott egy drivert, jött a fagyás, majd mikor később frissítettem a drivert, újabb fagyás. (Kifelejtettem, hogy a fagyás utáni resikor a friss driver indult mindíg).<br />DVI-csati csere után, friss windows-t net nélkül feltéve, majd a drivert még mindig nettelen gépen felrakva nem volt fagyás.<br /><br />Kérdezném, hogy mit gondoltok, a csati prioritása, vagy win hiba, esetleg driver-valami komponens beépítése óta- okozhatja ezt?</p>
-
RetepNyaraB
veterán
-
DrWiziq
újonc
Sziasztok!
A tegnapi napon vásároltam egy Gigabyte GTX 1060 6 GB OC Windforce hűtéssel (GV-N1060WF2OC-6GD) használtan.
Még sosem volt ilyen kártyám/hűtésem. Vásárlás előtt utánanéztem, hogy hogyan működik, ugye ha 60 fok fölé emelkedik/intenzív használatnak van kitéve kapcsolnak be a ventillátorok, egyébként passzívan hűt.
Kérdésem az volna, hogy az normális ennél a hűtésnél, ha játszok (World of Warcraft Dragonflight) bekapcsolnak a ventillátorok természetesen, majd nyílvánvalóan "aktívabban' hűti le, 60 fok alá is olykor-olykor és ezt követően kikapcsolnak a ventik, majd megint amikor 60 fok fölé megy visszkaapcsolnak?
Viszonylag sűrűn hallom a hangot a gépházból, amikor újból elkezdenek forogni. Hőmérséklettel nincs egyébként gondom vagy bármi egyéb, az érdekelne, hogy ez a viszonylag "sűrű" ventillátor ki-bekapcs hosszú távon mennyire árt a kártyának, valamint hogy ez így rendben van-e?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
DrWiziq -
Ciccuka
veterán
válasz Amadeus77 #23028 üzenetére
Legújabbal próbáltad és a megfelelő kapcsolóval?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Amadeus77
csendes tag
Üdv!
Van egy 1060-as kártyám. nvflash -el ráírok egy ujjabb firmware-t, újraindítom a gépet és a gpu-z a régi firmware adatait mutatja. ez miért van?
-
vlevi
nagyúr
Sok együtt töltött év után, elhagylak titeket. A szín marad zöld, csak pár generációval újabb.
[link][ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ablakos #23021 üzenetére
Ha nyomsz egy furmarkot (hosszan), és nemigazán vagy 75-80-85 felett vele akkor felesleges megbolygatni!
-
Bjørgersson
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ablakos #23019 üzenetére
Legalább kétféle videót keress róla (hogy valaki szétszed majd összerak egyet), és legyen opciód arra, hogyha 1-2 heatpad megsérül... Egyébként meg -nem pontosan ismervén- csak csavarozni kell kb.
Van jó okod a szétszedésére?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ablakos
őstag
ASUS GeForce GTX 1060 OC 6GB kártya pasztázásnak neki állhatok házilagosan? Nincsenek speciális szerszámaim, nehogy félúton megakadok és építhetem vissza.
-
Weaver
senior tag
válasz RetepNyaraB #23017 üzenetére
életemben amd / radeon párti voltam, talán soha nem használtam nvidia kártyát. legújabb nvidia szoftver fel, gondolhatod mekkorát lestem amikor megláttam a "végeredményt".
de a lényeg, hogy így már tényleg tökéletes (az említett csuszkák állítgatása nélkül IS). -
Csupingo
veterán
válasz Weaver #23014 üzenetére
Nvidia driverben: felbontás módosítása, kimeneti dinamika tartomány -> teljesre, ha eddig még nem tetted volna meg.
Esetleg még az asztali színbeállításoknál a digital vibrance-ot huzigálhatod felfelé, ha a színesebb megjelenítést szoktad meg.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Weaver
senior tag
használtam pár évig egy radeon rx 570 vga-t, minden további beállítás nélkül, minden szín, fényerő, stb tökéletes volt. DDU megvolt, beletettem egy gtx 1060 vga-t, ezen valami borzalom a fény is, a szín is, filmek képe ritka gány...
nvidai vezérlépultban próbálok valami élhető beállítást összehozni nem sok sikerrel.
fényerő / kontraszt / gamme csúszkákkal szenvedek. alapon a fekete szín világos szürke, a fényerőtől meg szinte homályos a kép.van erre valami megoldás?
-
cikasz
őstag
válasz Bjørgersson #23009 üzenetére
Milyen vga-t kellene vennem?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok-e a kérdésemmel.
Szándékozom venni egy ilyesmi monitort és van egy Gigabyte 6gb-os 1060 a gépemben.
Mindenféle játékkal játszom, Far Cry, Assassin's Creed, Divinity - Original Sin 2, stb.
A kérdésem az, hogy ez a vga nem lesz kevés ehhez a felbontáshoz?
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
MurkaLap
csendes tag
Igen utánuk jártam már. Ramok másik gépben mennek rendesen, iletve a kifagyásokat egy másik gép produkált mikor beleraktam az én kártyámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest