-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz RetepNyaraB #23042 üzenetére
Köszönöm, igazából 2 éve nem indítottam el a W3-at... Ezzel együtt tudok élni. Köszönöm még egyszer.
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
van egy Gainward nVidia GF GTX1060 Phoenix GS kártyám. Immár 4.5 éves, nincs vele problémám, de a jelenlegi 2 FHd monitor helyett szeretnék inkább 1 db LG 29WN600-W UltraWide™ Full HD (2560 x 1080) felbontású monitorra váltani.
Szerintetek elbírna vele? Főleg CAD-ezésre használom, néha Elite Dangerous, Witcher 3 kompromisszumokkal.
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Phoenix GS-em van, egyedi AB venti profillal, játék közben 60-66 fok körül szokott lenni. Ekkor kb. 60%-os fordulattal megy a hűtés. Tegnap este (éjjel) játszottam és a játék végén látom, hogy stabil 82 fokon volt a GPU, mert a ventik csak 20%-on mentek (ez az alap fordulatszám, amit beállítottam, hogy mindig menjen ennyivel). AB-n rányomtam az auto fordulatra és elfogadtattam, egyből felpörgött 70%-ra a venti, majd kb. 20 másodperc alatt visszahűtötte 60 fok körülire, bár akkor már nem volt terhelve. Miért fordulhatott ez elő, hogy nem vette figyelembe a ventiprofilt?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Trailblazer #21124 üzenetére
Állíts be saját ventiprofilt, ahol idle közelében lekapcsolod a ventit, vagy csak alig pörgőre teszed (pl 5 %).
-
-ZeeZee-
senior tag
Én hasonlóan jártam csak GTX750Ti-vel. Saját gépből ki (vettem egy Phoenix GS-t), és pont tegnap szerettem volna berakni egy ismerős gépébe a 750-est. Csak 1 PCI port van az alaplapon, tápot kapott, venti pörög, mégsem hajlandó felismerni a kártyát. Biosban próbáltam letiltani az igp-t, de az sem hozott eredményt. Hdmi-vel kötöttem össze a monitorral (samsung TV), de nem adott jelet. Én tegnap este feladtam, mondtam a kissrácnak, hogy majd hétvégén ránézek, de most fáradt vagyok.
-
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap beraktam az új táppal együtt a Phoenix GS-t, de mivel késő volt, nem nagyon teszteltem. Alapból 40 fokos volt alapjáraton, a venti nem ment, úgyhogy hangja nem volt. WoWS alatt felment 50-55 fok körülire a hőmérséklete, a venti beindult, de az induló zajtól eltekintve semmi hangot nem hallottam. Pár másodperc alatt levitte a hőmérsékletet 10 fokkal, aztán 5%-os ventisebességgel ment, tartva a hőfokot. Eddig nagyon bejött. A grafikát feltoltam magasra, de majd vissza kell vennem, mert olyan effektek is megjelentek, amik nem tetszettek (vízcseppek/hópelyhek a "monitoron". látványos, de nekem zavaró volt.) Köszönöm az ajánlást.
-
-ZeeZee-
senior tag
Majdnem elfelejtettem. A régi monitoromon csak D-sub bemenet van. Az új monitor HDMI-vel van/lesz kötve. DVI-t vagy DP-t kellene átalakítanom D-subra. Melyik aktív átalakítót ajánlanátok?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz RetepNyaraB #20477 üzenetére
Rufuszban volt új, 3 év garival. Remélem meg is kapom...
-
-ZeeZee-
senior tag
Rendeltem egy Gainward nVidia GF GTX1060 Phoenix GS-t 90k-ért. Remélem jó lesz...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Redneck #20473 üzenetére
Kompakt alatt a kis/kisebb kártyákat érted?
(#20467) RetepNyaraB
Néztem a Phoenixet, egy kis átrendezéssel (SSD fel, HDD le) és máris nagy kártya is befér. Tehát a Phoenix is. Ebből a GS a halk, viszont Iponon (ha szabad ilyet írni) 2.9% a meghibásodási aránya. Ez csak annyit jelent, hogy többet adtak el belőle, ezért nagyobb a hibaszázalék?
Visszatérve egy picit az MSI Aero-ra. Az OC és a sima verzió között mi a különbség? Értem, hogy overclocked, de miért olcsóbb az OC-s kártya, mint a sima?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz RetepNyaraB #20467 üzenetére
És halkabb, mint az AERO? Vagy esetleg erősebb?
-
-ZeeZee-
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Grave_444 #20462 üzenetére
Köszönöm, nekem is az Aerohoz húz a szivem... Ezt a bányászt érdemes megvenni? Vagy lehet belőle gond a későbbiek során?
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 1060-as kártyát venni az "új" I5-4690-esem mellé. A lapom Gigabyte GA-H81M-D3H rev1.0. A házam viszont "gáz", mert nem fér bele nagy kártya, csak max. 24-25cm hosszú. Jelenleg egy Gigabyte GV-N750OC-1GI (1GB GDDR5) van benne, ami "csak" 15cm. A hangja nagyon halk. Milyen halk (!) VGA-t tudnátok ajánlani? Amit eddig néztem:
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC GeForce GTX 1060 6GB GDDR OC
ZOTAC ZT-P10600A-10L GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Mini
GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 OCMelyiket ajánljátok? A hang nagyon fontos, az sem baj, ha passzív/félpasszív.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest