- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
ledgeri #23107 üzenetére
Még tesztelgetem. Mert bár egyből felismeri a windows, talán a driver is, de még nem teljesen tiszta a kép. Holnap megnezem masik rendszerben.
Amúgy fizikailag sem egyszerű, mivel nincsen rajta kimenet, hatul hianyzik a pcie merevito. Ergo csak lóg a VGA a foglalatban, mert ugye bányászkártya, fekvő lapra tervezték. -
Laraxior
titán
válasz
Ciccuka #23105 üzenetére
Igen, ezt olvastam, köszi. De láttam GPU-Z képeket is neten, ahol be volt pipálva a PhysX rész. Érdekes. Én nem telepítettem semmi drivert, csak betettem a kártyát, a rendszer felismerte ugyan de csak így.
32 bites PhysX-et nem támogatja az RTX5xxx széria. Tehát Mafia 2 pl, valamelyik Batman, Mirror's Edge, tehát pár régebbi játéknak sokat segít ha nem a CPUnak kell számolnia.
Teszt is van róla, hogy elég sokat gyorsulnak. -
Ciccuka
veterán
válasz
Laraxior #23104 üzenetére
Azt mondod, hogy érdemes megtartani a régi GTX 1060-at is, hogyha új videókártyát vennél (épp a fizikai gyorsító miatt), mivel az új kártyákban már nem lesz ilyen?
3GB-os pl. már 20 ezer alatt megy.Kimondottan fizikai gyorsítóra miért nem készítettek vajon miner app-ot?
Itt ezt érdemes elolvasni: P106-100 PhysX
-
Ciccuka
veterán
-
Laraxior
titán
Nem tudjátok, hogy ez miért nem támogatja a Physx-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest