- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Daveboy #1740 üzenetére
A very high jelenti valóban a dx10-es módot ha vista vagy win7-es oprendszered van akkor tudod aktiválni ezt a beállítást. És high-on dx9-es módba fut az engine nem tévedtél semmit. Viszont xp alatt előhozható minden részletesség olyan mintha dx10-ben futna holott csak dx9-ben megy very high-on. Custom config fileokkal. Ez azért van mert alapvetően dx9c-re íródott a crysis.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Daveboy #1372 üzenetére
Nekem már az eleve vicces, hogy az nV, 1 évig lesz@rta, hogy az Ati-AMD mit baromkodik a HD5000-el és a DX11-el, most, hogy csináltak egy valamire való GPU-t a GF104 személyében, hú de nagyon sürgős lett a GT500, mert AMD bácsi is kijött a HD6000-el. Árazhatják majd le a GT400-akat, hogy elfogyjanak a raktári készletek, pedig nemrég jelent meg a 460, ráadásul sikeres is.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Daveboy #1110 üzenetére
Én egy E6400-ast hajtottam 3.2ghz-n 2,5 évig alapfesz alatt és nem károsodott semmit,benne is vagyok ebben a listában a Q6-os szériánál szóval nem az órajel számít hanem,hogy mennyi feszt kap a proci.
Persze egy minimális szinten degradálódni fog,nekem 2,5 év alatt 4-5 fsb-t csökkent a tuningpotenciálja de ez szinte semmi. -
Alister71
nagyúr
válasz
Daveboy #1110 üzenetére
Ha nem kap 1.350-től több feszt, ennyi az Intel ajánlása a 65nm-es procikhoz, és rendes hűtő van rajta, ami nem nagyon engedi 60-65 felé, akkor nem. Az én E4500-ösöm, ami már van vagy 3 éves, ha nem több, egész életét 3GHz körül töltötte, 2.2 lenne a gyári, jelenleg most 2.8-on megy. Hibátlan. 1,24 - 1,35 között mocorog, szorzótól függően.
-
Taifa Díaz
őstag
Ég és föld a kettő között a különbség, a GTS 450 szerintem passzív hűtővel se lenne soha olyan meleg, mint a 9800GTX+
3103nwlmi: elég jól szétviszi a hőt ez a hűtő a Gigabyte-on, a vramok se lehetnek forrók, bár nálam semmi nem monitorozza, a GPU viszont alapjáraton 31 körül szokott lenni nálam. Egyesek 25-26 fokról mesélnek, de az csak legenda lehet
-
Vadasz_22
csendes tag
fix 50-on van, cpu hűtő elnyomja a hangját 1 az 1be. 1 hete van meg a kártya még nem nyúzom,de valószínűleg sok a tartalék ha az afterburnerből indulok ki, még jócskán van hely a csuszkákat feljebb tolni, gpu-nál,shader-nél és memóriánál is.
A ventinek profilokat lehet beállítani, mikor mennyire pörögjön.
mini hdmi-hdmi átalakítót tartalmaz a csomag. -
Vadasz_22
csendes tag
Üdv, nekem olyan kártyám van mint amit belinkeltél,azt én sem tudom,hogy milyen magos,de nem lehet rá panasz szerintem, alapból 25 -26 fokos a gpu, játék alatt legfeljebb 52fok, igaz ez a nyári időszakban nyilván magasabb lesz. Venti 50%-on megy. (szoba hőmérséklet, 20-21fok)
-
-
Taifa Díaz
őstag
Véleményem szerint fölösleges a profilkészítés ennél a videókártyánál, 3 szinten mozog eleve az órajele. 1-es szint: asztal (50/101/67.5 MHz), win7 aero felülettel vagy böngésző simán elmegy ezen, akár videót is nézhetünk anélkül, hogy megemelné az órajelet. A 2-es szint egy köztes állapot, én pl. Windows Media Center alatt láttam, hogy felugrik erre a szintre: 405/810/162 MHz. De ezt használja legtöbbször játékok menüjében, F1 2010-ben biztos, mert megnéztem. A 3-as szint természetesen a 3D-s órajel, ami vagy a biosban belőtt alap, vagy ahova felhúzod. Én egy 1000 MHz vram órajelet ajánlok, mert teljesen stabil.
gézu: érdekel, hogy a latin aláírásod mit jelent
Na baxxus, a sötét nagyúr megelőzött
-
Taifa Díaz
őstag
Szerintem teljesen jól gondolod, a Gainward GLH-t én sem venném meg, azt a pénzt akkor már inkább egy GTX460-ra adnám ki, de mindenképpen 1 GByte-os verzióra. Ahogy Lord Vader kolléga mérései is megerősíthetik, van olyan játék, ami telirakja a GTS450 memóriáját (Aliens vs. Predator).
-
olyan járt nálam, az a hűtés valami rettenetes
ha keveset megy a gép, és nem érdekel a dx11, akkor jobban jársz a 4850-nel - és, ahogy tzsolesz is írja, elég az 512M-s.joshua7: nem értem a postot. milyen görcsölésről van szó? ill. miért számít, hogy esik a kártya ára, ha már megvette?
-
tzsolesz
nagyúr
OFF, és bocsi, hogy itt, de itt aktuális.
Ha valóban sokat számít az ár, akkor vehetsz Dx10-es kártyát is. (GTS250, 4850)
Azok azért barátibb áron vannak.
Windows 7 alatt elegendő az 512MB-os kari is, az általad használt felbontáson.
22600HUF - 4850 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házimozi haladó szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest