Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ugyfest visszatertem az asztali vonalra, termeszetesen nV kartyaval...de még epülőfélben vagyunk
Egyelőre annyi a fix h 1150-es rendszer, de latom a normalis videokartya még mindig aranyárban van... -
Elmör
őstag
Sziasztok!
Visszatérve erre a geforce experience villogtatós marhaságra: miért kell minden indítás után újra beállítani? Valahogy nem menti el a geforce experience, tehát bekapcsolás után csak világít a kártya oldalán a felirat és a menüben is defaulton van.
-
Elmör
őstag
Ma találtam megint 1 újdonságot a gépen, mégpedig a geforce experience-ben a led visualizert, amivel a vga oldalán lévő led feliratot (ami nálam windforce) lehet villogtatni, még zenére is, hát valami eszement jó húzás ez.
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24590 üzenetére
Utáltam a menüjét, mondjuk a Win10 se nagyon hajaz a Win7-re, inkább win8-ra, de legalább jó gyorsan betöltött. Na mindegy, Win7 64bit maradt, most vettem nemrég 2400MHz-es memóriákat, mert idegesített, hogy hiába húztam a vga-t meg a procit a Watch Dogs 30-60 fps között ugrált és néha úgy láttam begyorsul, néha belassul. Most 50-60fps között mozog így, abszolút nem zavaró vagy csak nagyon-nagyon ritkán. Remélem idén már nem fogok költeni pc-re, max ha a Logitech Z2300 bal oldalija végképp megadja magát, arra az esetre már kinéztem egy jó kis Microlab solo 9C-t.
Nálatok mi újság? Sehol senki.
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24586 üzenetére
Jóféle, bár tisztában vagyok vele, hogy az 500-asok között a leglassabb szinte, meg csak 3 év garis, mégis szerintem van olyan jó, mint a Vertex 3 volt, csak ugye erre jóval több ráfér, a win10 valamiért kékhalálozott, pedig már fent volt minden és 2 órája használtam, nem akart elindulni végül az op. rendszer, úgyhogy ment fel ismét a Win7.
-
Elmör
őstag
Megjött, öröm és bódottsá!
-
Szia!
Hát én újra nem telepíteném a rendszerem semmi pénzért!
Akkora cumi a kismillió bizbaszt beállítani, meg persze a programok referenciáit megint kikotorni, krekkelgetni amit kell stb...
Én a clonehdd-t használom; tud pendrive-ról bootolni, de gondolom van még SATA hely a gépedben, szórd fel oda az őj SSD-t, ha nem egyforma akkor tud arányosan is átméretezni a program, de szabad kezet is tud adni. Áttolja kb fél óra alatt a komplett rendszered. Ami fontos, hogy a 4k aligment be legyen pipálva másolás előtt, mert a TRIM azt szereti! -
Elmör
őstag
Hellosztok!
Eléggé blődséget fogok kérdezni, de fontos lenne tudnom.
A steam a jelenlegi SSD-mre van installálva, viszont a steam-es Mortalom meg egy másik winchesterre.
Na most úgy néz ki jövő héten rendelek egy új SSD-t, mert a jelenlegi kicsi, úgyhogy azt kiveszem a gépből és az új megy be a helyére új tiszta op. rendszerrel. A Mortal el fog indulni ha feltelepítem a steam-et az új ssd-re vagy azt is újra kell raknom?A Watch dogs van még fent az ssd-men, az viszont uplay-es, ott megmaradnak a mentések vagy ha újra telepítem a WD-t akkor kezdhetem elölről?
-
válasz
shteer #24579 üzenetére
Szia! Hát nem is tudom... Mindenesetre erősen leredukálja a kókányolók körét, nem lesz házilag CPU bővítés amit az AT technológia bevezetésével már eleve szabotált pár modellnél az Intel.
Több munkát nem fog hozni, mert az Intel annyira speciális technológiával ülteti fel a chipeket,hogy a hagyományos rework-öt nem nagyon bírják a 6-7-ik generáció feletti termékeik... -
shteer
titán
válasz
KillHates #24569 üzenetére
Attis!
Te ennek örülsz vagy elsírtad magad?
IFA 2015: az Intel nem tervez több foglalatba illeszthető mobil processzort
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24576 üzenetére
Rádugtam laptopra is és ugyanaz a jelenség: mély hangoknál torzít, de csak az, a másik nem és a mélyláda sem szól, tehát ha halkabban hallgatom akkor is csak a bal oldalinál hallom, illetve néha sistereg kicsit vagy épp nem szól. Láttam írták fórumon a "távirányítót", de azt hiába kezdem el csavargatni, nem reagál rá, tehát nem változik semmi, csak ahogy kell lennie megy a hangerő fel vagy le, ezért gondolom, hogy a hangszóró lesz az. Vista volt a laptopon, gépen win7, tehát még csak ez sem lehet a gond.
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Elkezdte megadni magát a Logitech Z-2300 bal oldali hangszórója. Tud esetleg valaki erre szerelőt vagy valamilyen beszerzési forrást? Ebay-en eléggé horror áron adják, nem fogok kiadni 20K-t érte, mikor egy új szett 40K a Z623-ból.
-
Laraxior
titán
Nekem jelenleg egy GT 720m van a laptopban, asztali még nincsen, de még idénre tervezek egyet, mert uncsi már ez
Még a motorcsere projekt előtt talán belefér -
DonMedve
addikt
Akkor, ha már így összegyűltünk megkérdezem. Nincs valakinek elfekvőbe a fiók alján egy működő 9800GTX; 8800GTS(G92) vagy hasonló kaliberű kártyája olcsó pénzért? Már nem igazán gamelek, Asszonypajtás szokott Diablo 3-at játszani, annak kellene valami kütyü amin elketyeg egy aránylag élvezhető fps-el. Erre a fennt említett kártyák bőven elegek lennének. Nézegettem az aprót, de nem is nagyon van, meg félve veszek bármit, sajnos eléggé "felhígult" az apró.
Voltak jó kártyák, de mint kiderült utóbb a jó öreg lassan 10éves Corsair tápom a halálba üldözte őket. Nem tudom mi lehet vele. Működik minden, de a VGA-kat vagy lassan vagy gyorsan kinyírja.Már mindent kicseréltem a gépbe csak a táp maradt a régi, és halódtak a VGA-k. Utoljára egy GTX560 gyilkolt meg. Most egy fostalicska Codegen van bennt a gépbe, egyik haveromtól kaptam köccsönbe. Előre is köszi, ha esetleg tud valaki segíteni. -
Üdv all! Ha van megfelelő topic irányítsatok oda. Shadowplay-al kapcsolatban kérdeznék mert már lassan idegrohamot kapok. Ambient track-eket gyártanák és ehhez fel van lőve hogy az utolsó 10percet rögzítse. Fel is veszi, de főleg az első percekben hanghibákat produkál: hol halkabb hol hangosabb pattanás szerűséget mint ha a közelben egy nagyfogyasztó kapcsolna fel és okozná ezt. De elég életszerűtlen hogy minden 10percben elszórtan vannak ezek a hibák többször is, meg tök mindegy hogy kora este/késő este/éjjel rögzítek, pattog legfőképp az elején néhányat de van hogy közepén, vége fele is.
Mit lehet ezzel kezdeni? Az oké hogy kivágom, mert ki lehet. Van amelyiknél simán vágom mert nem adja ki ha a hiányzó részen összetolom kicsit a hangsávokat képestül, de van olyan eset ahol ezt nem lehet egyszerűen megcsinálni mert vagy másodperceket kell vágni vagy újra kell venni az egészet. Szóval plz help, és előköszi!
-
Akkor lassan együtt a csapat!
Jó tudni, hogy még sokunknak a kedvencek között a topic!
-
Laraxior
titán
Én is élek még, motor is jól van
-
-
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #24557 üzenetére
Pedig igazán kikelhetett volna belőle egy titan
Szerk.: hogy jól leolvassza a tápomat, ha már a 970-es eddig nem tette meg. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem minden játéknál kapcsolja fel a turbot, okés, hogy az alap órajellel is szépen elfutott pl a NFS Rivals,meg most a Thief is, de eddig csak 3D Mark alatt láttam azt a magasabb órajelet amire büszke lehet a kis Giga kari.
-
Elmör
őstag
-
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #24554 üzenetére
Azok bizony, bár eléggé önfejűek. Mi talán 4 hónapos korában vettük át a korábbi családjától Artúrt, mert panelban laktak és akkor kezdett el megnyúlni, már nem volt olyan kicsi és a gyerekek sem voltak érte annyira oda és sajnos el is rontották kicsit a kutyát, mert nem vitték eleget más kutyák közelébe, mindig csak a panelban volt szegény, úgyhogy nagyon hozzászokott, nálunk is leginkább a házban érezte csak jól magát, néha ugyan kiment, de többet kellett volna szerintem. Sétálni szeretett, csak nekünk volt gond, hogy mindig figyelni honnan jön másik kutyás akkor elvinni másfelé, mert rögtön neki akart támadni. Emberre soha, még talán a macskákra sem haragudott annyira mint másik kutyára. A lovakkal meg érdekes volt a történet, mert a póniló is akkora volt neki, mint vizslának a rendes ló és mégis odament, megszaglászta őket, nem félt tőlük. Egyedül akkor viselkedett nagyon szépen kutyákkal, mikor kaptam meghívást egy kerti partyba és nem volt otthon más csak én, tehát Artúr rám maradt és nem tudtam otthon hagyni, mert sírt a kapuban utánam, viszont ott meg 2 nagy farkaskutya volt mindig a kertben, de akkor meg se szólalt, befeküdt 1 pad alá és ott volt 3-4 órán keresztül, 1 morgást se hallottam, de valahogy a 2 németjuhász se akarta bántani, először megszaglászták, aztán annyi. Na ígérem itt most befejezem, majd max ha meg lesz a kiskutya akkor írok megint kutyákról. Találtam egy aranyos képet Artúrról, ezzel zárom részemről a témát.
-
Elmör
őstag
Ma 4-kor elhunyt családunk legifjabb tagja, Artúr, az 5 éves szálkásszőrű tacskó 1 hét betegeskedés után. Arra gyanakszunk, hogy megmérgezték, de voltunk vele több orvosnál is, nem tudta egyik se 100%-ra megmondani, hogy mitől ment tönkre a mája és a veséje. Anyum, tesóm és én még tegnap este el tudtunk tőle búcsúzni miután kapott vért és akkor még jobban is volt úgy látszott, aztán ma 5-kor ment hozzá be apum, de 1 órával elkésett, szegényke addigra elment az örök csipogós-labdás mezőkre. Megsirattam miközben eltemettük, mert ugyan néha bosszantó volt, de mindenütt ott volt aktívan a házban, a családnak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Úgye tavaj volt ez a game path, hogy járt 3 választható játék a gtx-hez. Ezt most meg lehet kapni?
Beírom valahova a kártyám szériaszámát vagy hogy megy ez?
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24539 üzenetére
Ó még nincs vége, kellett ma is szerelnem, mert 4-5 rajtprogramozás után észrevettem, hogy a kipuff gázhő csak 100 fokon van, mondom ezt mi lelte, 300 fok alatt üzemmeleg motornál nagy baj van, úgyhogy megnéztem, hát a leömlő után van szinte rögtön az érzékelő egy 16-os anyával megfogatva amiben egy imbuszos végű kis pöcök tartja és az a pöcök bizony kirázkódott annyira, hogy a nyomás kilőtte az érzékelőt. Haza kellett jönnöm 16-os kulcs miatt is meg akkor még nem tudtam, de szerencsére van imbusz is itthon, jó kicsi kellett. Lehűlt kb. fél óra alatt annyira a kipuff, hogy kézzel is tudtam ott matatni vékony kesztyűben és visszaraktam, mentem vele, látom szépen megy föl egészen 550 fokig, akkor okés, nem is az ára miatt, kb. 8-10 ezer Ft max egy ilyen érzékelő, csak itthon nincs, megint rendelni kellett volna kintről ami nagyon nem hiányzik most nekem.
Ja és a váltóm a változatosság kedvéért ismét nem jó. Kb. 3-dik elrugás után a 2-esből 3-asba váltás 8000-nél nem ment jól, már éreztem a kezemen, hogy megint az lesz mint eddig, tehát beveszi, de csak akkor ha izomból vágod oda, míg az 1-2, 3-4, 4-5 magas fordulaton olyan szépen megy be mint vajba a kés, tehát van valami ellenállás ott, valami gebasz, mondom ez nem igaz, eladom a váltó jó alkatrészeit és veszek másikat, mert ez nem mehet így tovább, de face üzenet után felhívott aki csinálta csütörtökön és azt mondja gariban leveszi, szétszedi és megcsinálja meg vissza, mert azt ő sem hiszi el, hogy 3 próba után szétesne bent valami, inkább csak nem látott meg 1 hibát, most lesz másik ugyanilyen Integra váltó nála és összehasonlítja, hogy mi az ami nem kerek, a múltkor ezeket cseréltük: Nyelestengely csapágy kicsi és nagy, csoporttengely, csoporttengely csapágy, difi csapágy 2db., 3-4 fokozatvilla, kiemelő villa, sebességjeladó, váltóolaj -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #24540 üzenetére
Nem, általában ezek a Hondák lóerőben jók ha fent jól mennek, de nyomatékban akkor elmaradnak, a gyári is 160ló és 150Nm volt és 7500 fordulat környékén adta le mindkettőt, tehát nem az a fajta mint pl. amiben ma ültem Megane RS (250 paci, nyomaték meg még több).
Itt a diagramm:
Egyébként gurulóból a Megane elver az elején, mert neki rögtön van nyomása meg nyomatéka, nekem csak 5000 után tölt be igazán a turbo, ezt ma próbáltuk is, hogy 60km/h 2-esben, aztán padlógáz, 130-nál értem csak be, onnan meg előztem, úgyhogy mondtam is neki, hogy tetszik a Renault is, igaz az 2.0 T én meg csak 1.6 T vagyok. -
Elmör
őstag
Meg lett a végeredmény: 324 Le és 290Nm 1.1 bar-on, ha visszakapcsolom a 0.7 bar-os programot akkor 284Le és 240Nm. Szóval nagy az öröm, most már csak bírja is minden.
Szépen megírta a programot a srác, tényleg tetszett a Dynosoknak is, jobb mint az előző kis turboval volt.
Mérés videó
Aztán beugrottam egy laza 4-5 órás váltószerelésre és kuplungcserére Budakalászra a Honda Heart Club-hoz. A csoporttengelynél le volt törve 1 fog, lett cserélve 3-4 fokozatváltó villa és a kiemelő villa is pár csapággyal egyetemben, "csak" 120K-s kör volt, így szeretem ezt a sportot. -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #24534 üzenetére
Ne is mond, én meg úgy voltam vele, hogy mégse megyek ki külföldre, volt 3 havi fizu megtakarításom + egy kicsi még kp-ban aztán az mind bele is ment, pedig a legdrágább tétel a listán az 50000 Ft-os munkadíj volt, meg a 30000 Ft-os főfékhenger+szervodob, illetve 34-ért cooler csövezés (sajnos az eredeti megoldás alapjárat és 2000 fordulat környékén iszonyat berezonált és idegesített, meg kellett oldani másképp), a többi már mind-mind kisebb tétel volt sokkal, aztán mégis összejött.
Ráadásul most vihetem holnap a pados mérés után a váltót is megnézetni, mert gond van magas fordulaton 2-ből 3-ba rakással, illetve a 3-ast üresből sem akarja felpörgetve gurulás közben sem jól bevenni, ami megfelel szinte egy gázfröccsnek visszaváltáskor. -
válasz
tibcsi0407 #24528 üzenetére
Öreg 12 éves mergám motorja... Ez ős-CDI, semmi extra; egy ordenáré nagy GARRET, 12db talpfacsavar méretű hengerfejcsavar, oszt hadd szóljon a másfél bar!!!
-
válasz
tibcsi0407 #24526 üzenetére
Szerintem ez az olajkályha nem változó szelepvezérlésű...
-
Elmör
őstag
válasz
DonMedve #24521 üzenetére
Igen, mert az úton téli gumival is már 3-asban is úgy ment el jobbra balra mintha megvezetné vályú, de én meg direkt olyan helyen mentem ahol nincs, úgyhogy volt kormányzás rendesen, csak nem látszik a videón, még szerencse, hogy duplasávoson tudtam menni, nem volt forgalom, úgyhogy max magamat törtem volna meg.
Köszi mindenki, azért 5 év után csak eljutottam idáig vele.
-
Elmör
őstag
Elkészült, ma esti körülmények között így megy:
[link] -
shteer
titán
válasz
tibcsi0407 #24518 üzenetére
Koszi
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Van új WHQL:
Link -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #24513 üzenetére
Frankó kis kiállítás!
Ma szembesültem egy olyan hibával amivel nvidia fronton még soha: a geforce experience jelezte, hogy új driver van, mondom ok, töltse le, erre megnyitja magát a program majd kiírja, hogy hibába ütközött és leáll. Kiléptem a programból majd vissza, nem jó. Fogtam újraindítottam a gépet hátha csak a win cseszekelődik, de nem jó. Letöröltem a programot és most vissza és így sem jó. Asszem feladom és leszedem a francba, meg utána külön felteszem a drivert.
-
Laraxior
titán
Debreceni Motorkiállítás
-
Laraxior
titán
-
shteer
titán
úúúbaszki
dettó így sérült az autóm tavasszal - annyi különbséggel, hogy a hűtő épen maradt
csere: homlokfal, 2 lámpatest, lökhárító + ebayről lett gyári hűtőrács
motorháztetőt kiegyengettük, idén vadászok egy színhelyes bontottatcsak hát kess nem sok jutott rá azóta, fényezetlen a lökhárító még mindig + a légkondiból elment a gáz nyár végére azt még meg kell nézetnem
-
Elmör
őstag
válasz
zoltanz #24508 üzenetére
Forza 5-öt tolnám én is, de XOne-t tuti nem veszek, ha behalna a X360-am akkor PS4-et inkább az Uncharted 4 meg a The Order 1886 miatt, Xone-on egyedül a Forza ami vonz.
A Witcherekkel meg nem játszottam, valahogy az első rész nézete nem jött be, hogy néha hátulról, néha oldalról mutatja a karaktert, úgyhogy azt kipróbáltam és azóta semmi, de lehet majd belenézek a 3-ba ha lesz Pc-n lehetőségem belenézni.
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24509 üzenetére
Nem sokat sajnos. Gears of War 2-t X360-on, meg a The Crew sztori szálát+szinte meg van az összes autó, talán 3 van hátra amit meg kell vennem, meg 6-7 félének a többi változata, sokat játszottam online ismerősökkel, bár rohadt sokszor meg is szakadt, néha igen tré a szerver vagy az én netem.
Ma megyek interjúra egy másik melóügyben (logisztikai irodai meló, ezt jobban szeretném) aztán talán jövő hétre már letisztázódik.
A hétvége meg katasztrófális volt, tesóm hazaérkezett a Fiestával, erre mondja apu hogy tiszta lapos a jobb első, Bp-től idáig nem laposodott le, tuti itt taposott rá a szelepre valaki, kicseréltem péntek este 10 után a kereket, szombaton szerelő barátunk új szeleppel megoldotta, csere vissza még délután, mert megy vissza Bp-re, de aztán nem indult el mégsem, pedig mondtam neki, hogy vasárnap hózápor, havazás lesz. Erre vasárnap mondja, hogy olajcsere kellene a Fiestára, na mondom azt nem tudjuk most megejteni, akkor mi legyen, hát visszamegy az Astránkkal amivel én szoktam melóba járni. Este hív minket, anyu felveszi, majdnem rosszul lett, karambolózott tesóm, Várpalota után a 4 sávoson egy másik karambolt kellett elkerülni a belső sávban, de azok a birkák valamiért álltak, gondolom nézegelődtek, mert az kell, ő meg hiába fékezett belecsattant az előtte lévő állóba, szerencsére nem ment talán még 60-al se, mert nem lett semmi baja egy kis meghúzódáson kívül, meg a kocsi eleje tört össze annyira, hogy a hűtőt sajnos elérte, de semmi mást és akkor nekiugrik a már kint lévő rendőrcsaj, hogy mi a f@szt csinál, meg adja már az iratokat, meg fújja már a szondát, mert most le kell zárni a teljes szakaszt miatta. Arra nem is gondolt, hogy esetleg a korábbi csattanáskor kifolyt fagyállós vizen, olajon csúszott a kerék fékezéskor? Ha ott lettem volna tuti leordítom a fejét, hogy mit képzel, érdekes módon a másik rendőr páros az normális volt, tűzoltók elhúzták a kb. 400 méterre lévő kiálló parkolóba a kocsit és akkor hívott minket, aztán mi hívtunk autómentőt meg elindultunk a Fiestával mi is a szakadó hóban, a sok b@lfasz miatt mi is majdnem belecsúsztunk egy 40-el menő nyuggerba, mert meg akartam előzni a 8-ason, erre behúzódik index nélkül, akkor már dudálok meg ordítok (persze azt tudom nem hallja de akkor is a kur** anyját) és miután megelőztem a másik oldalról még ő bassza fel a refit, mikor dudálok és indexelek, hogy csak ezt felejtetted el öreg, semmi lényegest tényleg, hogy egy vaddisznó álljon bele a hűtődbe te marha.
Végül hazaértünk kb éjjel 1-re, mert ugye az autómentő nem mehet gyorsan, 70-el jött, mi végül megelőztük, mert már majdnem elaludtam a volánnál, meg szerencsére hazafelé már csak vizes volt az út, lehet engedett az időjárás is, úgyhogy most szervezem a kocsi javítását, kell lámpapár, lökős, hűtő, vízcső meg kis karosszéria munka+fényezés, talán a mocitető menthető, nem kell szépségdíjas autó ebből, csak lehessen használni normálisan. -
zoltanz
nagyúr
Múltkor játszottam XBOX 360-on a Witcher 2-vel jó, de a 3 nagyon király lesz.
Csak ahhoz is és a Forza 5-höz is Xbox One kelletik.
-
Elmör
őstag
Hú de jó, úgy néz ki lesz ismét munkám, egy másik gyárban raktárosi, kicsit több melóval ugyan, de több fizuval is aztán még emellett nem zárom ki, hogy március-április környékén akár lehet egy hasonló, de sokkal jobban fizető osztrák melóm is, mármint hogy akkor átigazolok oda, de most már kell valami, közel 1 hónapja csak itthon rohadok, eléggé kezdett uncsi lenni.
-
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #24505 üzenetére
Szerencsére nem forrófejű kis jószág
63-64 fok szokott lenni játék alatt, bekapcsoláskor amikor még hideg a gép 29-33 fok (szoba 23-25 fok), aztán ha csak filmezek vagy netezek alig megy fel 40 fokig, meg vagyok elégedve vele, játék alatt kicsit hangosabb mint vártam, mivel a GTX770 halkabb volt, de úgyse hallom a játékhangok mellett. Most hogy lement 20 fokra a szoba, csak 27 fokot ír a GPU-Z (pont tegnap jött ki egy új verzió shteer) -
marsenal
csendes tag
Üdv!
Valakinek van valamilyen tapasztalata geforce 610M és 3D TV, azon belül blu-ray disc (daemon tools) lejátszása PowerDVD-vel témában? PowerDVD szerint (HDMI 1.4-es 3D TV-t kiválasztva) "hdmi 1.4 graphics card required", utánaolvasva 3D Vision-ös leirathoz jutottam, amit nem találtam a gépen (legújabb driver fent van), így leszedtem egy 3D Vision drivert (telepítésnél azt írta, régebbi hardverhez való, mint az enyém, de engedte felrakni, és újabbat nem találtam). Rákötve a TV-re a gépet, megpróbáltam megnyitni a 3D Vision alatti 3D vision photo viewer-t, ott ezt a hibát kaptam: "primary display's adapter does not support 3d vision".
Szóval valaki tud konkrétat mondani, hogy megoldható-e 3D-ben Blu-Ray lejátszása? Köszi a választ! -
Elmör
őstag
válasz
shteer #24502 üzenetére
Köszi, leszedtem a 0.8 verziót, ennél újabbat nem találtam és ez is 1418-at mutat, úgyhogy akkor ennyi, szinte 980GTX-em van, Firestrike-on 10019 pont alapon minden, viszont abban csalódtam, hogy ha felhúzom 4.5GHz-re a procit kikapcsolva mindent ami lefoghatná akkor sem kapok 10280 pontnál többet, azt hittem ennél jobban tudja hajtani, de úgy látszik kezd öregedni a 3770K is, ha meg ki van kapcsolva a HT akkor még 80 ponttal kevesebbet ad, de közben érdekes, hogy a 8 szálból 5-öt használ jobban csak.
Olvasom közben, hogy másnál is van ilyen, hogy 1400 felett boostol ez a fajta kártya, akkor okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest