Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Az mit takar, hogy tiszta?
Eszközkezelőből?
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Tanács/segítség kellene, mert kinyír idegileg az nvidia driver.
Leszedtem a legújabbat, kicsomagolom, elindul a telepítő, erre ezt az ablakot kapom:
Nem ismeri fel az előző drivert és tovább sem lehet lépni... semmit sem lehet csinálni... érthetetlen.
Mi a megoldás?
-
Elmör
őstag
Ma megcsodálhattam Killhates MSI laptopját, ez valami rettenet, hogy mekkorát szól, ilyen hangos és tiszta laptopos hangbigyókat még nem hallottam, nekem elnyerte a tetszésemet.
-
shteer
titán
válasz
huntermati #22584 üzenetére
a kérdésed előtt érdemes lenne megkérdezni, h használ é vki itt linuxot
de linux topikban biztosan ajánlanak vmit ami jó
-
albert8
veterán
Hali
szerintetek ezt jól lehet tuningolni?
[link]
egy PCmark7 erejéig meghúznám -
DonMedve
addikt
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem.
Hosszútávú terveim között szerepel,hogy visszatérek veszek egy gépet.Mivel nem követem már a hardverek alakulását,így a segítségeteket kérném.Mivel igazán nincs szükségem négymagos procira,mit ajánlanátok 2magosok közül 775-ös socketbe?Amit kicsit lehet húzni is.
Alaplapnak a Gigabyte EP45T-UD3P nevezetű lapot néztem ki,memóriának valami 2x2-es KIT-et,1600MHz szerintem elég lesz.Videókarinak Gigabyte GTX460-at néztem ki,de ez még alakul.Amelyik játékhoz nekem kell,még ez is sok!
Rendszernek SSD-t szeretnék,olyan 80GB körüli elég,nem sok programot használok.Erre is kérnék tőletek tanácsot,ami árban nem vészes,de elmondhatni,hogy jó.,és végül mekkora táp kellene ezekhez,szerintem egy 550-es elég lenne nem?Előre is köszi!! -
Elmör
őstag
-
shteer
titán
válasz
huntermati #22571 üzenetére
amd? hogy jutott egyáltalán eszedbe?
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #22570 üzenetére
Azért annyira nem voltam durva, nem volt filmszakadás, bár az első üveg bor után kicsit zabosabb voltam, amikor a tápokért kellett hajolgatni a földre meg még nézegetni a számokat, szóval a koncentrációm nem volt a toppon, de túléltem a napot, utána meg futottam egy jót, bakker évek óta nem futottam ennyit, azt hittem meghalok, már elkezdtem kijózanodni ahogy futottam párszáz métert, utána meg teljesen.
Kell vennem egy cangát, van valakinek eladó kicsi pénzért? Nem kell patika állapot, csak lehessen tekerni vele, legyen fék meg esetleg lámpa és kitámasztó, ennyi az igény. Tescoban néztem, hááát 23K-ért eléggé csak vékonyka volt az a váz, én meg közel 100kg vagyok, nem biztos, hogy nekem találták ki, pedig felnőtt férfi canga volt. -
Elmör
őstag
Hú először rúgtam be munkahelyemen, jeeee!
Most kimegyek cigizni. -
shteer
titán
válasz
huntermati #22566 üzenetére
nézz be a topikjába
-
shteer
titán
válasz
huntermati #22562 üzenetére
jól meggondoltad? az új 11.6-so catalysttal nem fogsz unatkozni
-
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22560 üzenetére
Egy jó GTS mindig elkél a háznál.
Szüleimnél a következő konfig szolgál: E6300 (2.8GHz alapon, tehát nem a régi első széria), 2GB DDR2 800Mhz, 9800GT (asszem ez Gainward) és 1280X1024-ben a 19" kocka TFT-n még lehet vele játszani, persze ide általában azokat a címeket hozom amik nem annyira fontosak, úgyis csak havonta vagy kéthavonta tolok itt pár óra gamet. -
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22555 üzenetére
Ez nem csak simán ennyit bírt?
Sajna van ilyen, még jó hogy van másik karid is. -
huntermati
aktív tag
Megöltem a 8800GT-t
Itt megtekinthetitek: [link]
-
Elmör
őstag
Boldog Névnapot kívánok Játékosnak, aki ha jól emlékszem még Róbert!
-
Elmör
őstag
Ez a Medal of Honor rohadt rövid bakker. Meg sem érte a pénzét annak aki megvette.
Megy fel a Black ops update 5-6-al. -
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #22528 üzenetére
Az idő miatt, hogy tudok játszani kicsit vagy más miatt?
Nyugi a hétvége óta hozzá sem nyúltam egyik játékhoz sem, filmet ugyan néztem 1-et, de sajnos voltak elfoglaltságaim amik miatt nem volt idő semmire, hétfőn annyit voltam otthon, hogy meló után 15 percet, aztán éjjel 2-kor estem haza az autószerelőtől, tegnap meg eleve kicsit későn értem haza, aztán uzsonnázás, befejeztem a Nő a baj filmet, majd vacsorázás, kis face-zás és utána néztem meg a Grown ups-ot, aztán alvás. Persze ma reggel ismét felvert a nálam vendégeskedő nimfa papagáj már fél 7-kor, azt hittem agyonütöm, nem lesz madaram az tuti.
Nálad meg látom ott a jó kis GTX570-es, azért cserébe adnék pár nap szabit.
-
Elmör
őstag
Ma felraktam végre a Battlefield Bad Company 2-t, patch 2-vel. Iszonyat szép a dzsungeles részeken, a sivatag is kajak tetszett, hogy semmit nem látsz és közben száguldozunk, volt feelingje, de nagyjából egy 8 óra alatt végig is toltam. Volt 1 rész, amin már majdnem széttörtem az asztalt, de végül megoldottam.
Borderlands: asszem itt lett említve, hát eléggé gyerekes, nem tetszett, 1 óra után dobtam kukába.
Most a Medal of Honor következik, aztán Black ops és végül Crysis 2. Aztán vége is az FPS-eknek, utána megint TPS-ek jönnek.
-
DonMedve
addikt
válasz
huntermati #22500 üzenetére
Hopp!Ez félrement.
-
Laraxior
titán
csak nem akar megérkezni az a csomag.....
-
albert8
veterán
Ezt remélem már mindenki olvasta mert kötelező[link]
-
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22520 üzenetére
Azzal a játékkal kapcsolatban előítéleteim vannak. Először még annyira vártam, minden videót megnéztem róla, aztán egyszer bedobták hogy ilyen másfajta grafikája lesz és az elvette a kedvemet.
Mondjuk a Prince of Persia előző része is ilyen volt és jó volt, de akkor is.
A Brotherhood eddig nagyon bejön, tetszik a sok átvezetővel is, volt aki szídta hogy ezzel milyen hosszú már, de a történeten van a hangsúly, tehát kell átvezető is. -
Elmör
őstag
Assassin's Creed 2 végre letudva, 31 órát toltam, GTA: SA, Fallout 3, Fallout New Vegas és a GTA4 után ez következik amelyikkel a legtöbbet játszottam talán, bár a TDU is hasonló szintet ért el nálam asszem. Eszméletlen jó volt, az első részhez képest sokat fejlődött, most elkezdem a Brotherhood-ot, akarom a történet végét, akarom!!
-
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22517 üzenetére
Bizonyos programok (főleg játékok, de volt nyomtatós is) futtatása nem volt zökkenőmentes, mondjuk ez még a Vista SP1 nélküli állapotában. SP1 után sokkal jobb lett.
-
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22515 üzenetére
Jó lesz az!
Nálam a Vista 64bites volt, igaz csak néha volt vele gondom, de most már kb. fél éve 32bites a Win7, nem bántam meg. A 64bitest majd akkor rakom fel, ha lesz új rendszerem.
Bár addigra lehet Win8 lesz. -
Elmör
őstag
válasz
shteer #22512 üzenetére
Mindig van valami, minden hónapra, úgyhogy augusztusban elkezdem árulni, bár lehet pont addigra fog összeállni.
Most volt egy kis füstölés a műszerfal alól, a rohadt kábeleket nem szigetelték le, ja meg karter csere kell, lehet sikerült megütnöm és kicsit könnyezik az olaj, de a tömítéscsere sem ér sokat, tehát meghajlott. -
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22510 üzenetére
Okés, értettem.
-
Elmör
őstag
válasz
huntermati #22508 üzenetére
Szóval SLi-zel. Mindig foglalkoztatott, de sohasem jutottam el olyan szintre, hogy meglépjem. Még talán 2005-ben lett volna rá esély, akkor AMD X2-es konfigom volt SLi-s lappal (fránya nForce 500-as széria asszem), de amióta áttértem Intelre végig Cross-os lapjaim voltak. Jobb szeretem ha csak egy erősebb kari van, a mostani elég jól bírja, megvan 2.5 éve.
-
Elmör
őstag
válasz
6GB 32bites rendszerrel?
Nem aprózod el
Egyébként meg ahogy írta Attis az van vele, de engem speciel nem zavarna ha csak ezt írná ki.
Láttam már sokkal rosszabbat is, mondjuk amikor a 8800GTX-em kiírta hogy nem látja a drivert aztán szépen lassan meghalt. -
válasz
Jesszus! 6 Giga 32-es rendszer alatt
Ki volt az az agytröszt aki a 32bit-est rakatta fel veled a 6 Gigához? Azért lát a 32-es 3.5 GB-ot, mert vissza map-peli a kezelhető 4 GB-ból az 512 MB-odat. A 2GB videó memória nem az összes videó ram-od, hanem a felhasználható memória erre a célra. Magyarán; ha jó nagy textúrákat tol a VGA-ba a program ( Assasin Creed II ) akkor beletúr az nVidia meghajtó programja a rendszermemóriába és oda cache-eli azt ami kell. Ez a felhasználható 3.5 GB esetében már komoly tülekedést vonhat maga után ami laggoláshoz illetve lefagyáshoz is vezethet.
Amit javasolok; 64 bites rendszer: látni fogja a 6 GB-ot és abból már kényelmesen (kényelmesebben) gazdálkodhat a VGA és a CPU is.
Üdv és nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest