Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
nekem is cseppenthettek egyet
noh jó nem kell...egyébként én is gondolkozom az i7en..amellé még egy GTX280..az már üti a 295öt...
csak kicsit drágább
de nem kell SLi...
beteg: tudnál egy sceent dobni a biosodról? leginkább az OC menüje érdekelne..miknek lehet feszt adni -
beteg
őstag
azt mondtam már, hogy cod2 1680x1050 full full maxon 300-600 az fps?
és nem is ez a nagy meglepetés, hanem hogy valahogy az egész játék sokkal jobban csúszik! tegnap este megint csináltam 45/4 es statot
amúgy is jól megyde ezekkel a karikkal valami eszeveszetten
már lehet, hogy ez igy csalás isamit nem kéne, de most iszonyat élvezkedek
nem full beállitáson volt már 500 fps em, de nem volt ilyen a kép és ez a kegyetlen összefűggő mozgás sem! nem tudom leirni, látni, vagy érezni kéne, de ez egy másik dimenzió -
beteg
őstag
válasz
Beowulf_78 #10097 üzenetére
jaja
most kuszik fel -
SzlobiG
félisten
válasz
Dark KillerX #10092 üzenetére
De jó, hogy nektek ilyen sűrűn jönnek a driverek.
Beo: Megoldódott már a 64bites vista probléma?
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #10091 üzenetére
Áhh ez csak a jutyubnak köszönheted láttam egy GTA4-es tesztet 295-el ami végülis fake volt és gondoltam,hogy megkérdezlek.....
-
strebacom
senior tag
válasz
Dark KillerX #10092 üzenetére
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #10091 üzenetére
Persze tudom, olvasgattam a topikot, most akkor szerinted intézzem a karit vagy ne....neked hiszek bármit is mondtam anno, mert nekem meg piás óráim voltak akkor,bocsánat még egyszer...akkor mit tegyek..."teshow"....100-szor
(könnyentanulok)
-
Dark KillerX
addikt
181.22 Béta[link]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #10088 üzenetére
Egyébként meg "ördögöd" van!
10p tettem fel a GTA 4-et!
-
Laraxior
titán
válasz
Petya2900XT #10088 üzenetére
a két HUN.... nem nehéz kitalálni
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #10082 üzenetére
Reméltem is,hogy nem veszed rossz néven
...GTA-val játszogatsz???Ha igen csináltál/nál egy benchet..nem kötelező.csak,ha unod magad
(egy felnőttnek általában nincs ideje unni magát+gtx 295 melett egy korombeli is igen lefoglalja magát)
Am melyik vagy te??Sok Beo -
Cyberpunk
félisten
Hali nálam elég sokat szarakodik ez az új driver például Gridben egyszer csak fogja magát aztán elsötétül minden ok nélkül a kép de a játék megy tovább
Lehet hogy még is csak vissza kellene tennem a régit mert az elég jó volt nem voltak ilyen szopások vele
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #10085 üzenetére
Hát...az OCX ami elvileg a legbrutálabb, az sincs annyira megtépve.
Az ára meg az egekben lesz. Ekkora tuningot mindegyik fog tudni. 24/7 szvsz. a GT200b-nek 710-720mhz között van a vége. Ez a 295-öt persze nem érinti, bár a 670-680mhz ott se lesz kizárt. 650-en néztem, és stabil volt.
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #10082 üzenetére
Kérdezni akartam töled mikor lesz kész a teszt, mert ettöl akarom függövé tenni a kari megvételét...de nem kérdem mert te nyomod állandóan...köszike neked,,,,,ne haragudj rám...jól van nem vagy tesó na...15 x
Máskor inkább így....
[ Módosította: philoxenia ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #10080 üzenetére
Hehehe. Megnézem! Köszi hogy szóltál.
Gerard Butler-hez (Leonidas a "300"-ból) egyébként is illik a szerep.
A hűtő nem hangosabb...annyira azért nem gáz a helyzet. Jóval halkabb. Még a 3870 X2-nél is halkabb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #10078 üzenetére
Megnéztem a játékban...60-110fps között ugrálgat. 1920x1200 mindent max.-ra húzva és max.-ra állítva, AA-t is. 2 beállítást nem engedett rákapcsolni gondolom a DX 10.1 miatt. Az egyik a nedvesség (nem értem hogy jön ide a szex?
). A GPU-k belenyaldosnak a 94 fokba alapon. Ez van. Ezt meg kell szokni. Semmi rendelleneset nem produkált a játék, tényleg úgy néz ki hogy ezek az 55nm kártyák még ha feszt is fog csökkenteni az nV, sokkal hűvösebbek nem lesznek, engem annyira már nem zavar, ezzel együtt kell élni akinek 295 kell, vagy be kell vizezni.
Dobok pár screenshot-ot...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Petya2900XT
aktív tag
Nézd meg ma mi lesz a TV2-n 0:30-kor Beo
Am meg most néztem,hogy a 295-nek milyen hangos a hűtője......ha már írok megkérdem hangosabb,mint a 2900XT-nek??? -
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #10074 üzenetére
miért nem műxik jól? Nekem megy.
-
Cyberpunk
félisten
Olvastátok már [link] itt valami nagy dobásra készül a konkurencia
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #10059 üzenetére
Hát igen ezek a két GPU-s szörnyek működése nagyban függ a driver körítéstől
Ami sajna nem nagyon mondható el egyik oldalról sem hogy minden jól működne
Én épp ezért nem vettem HD4870X2-est anno pénz az lett volna rá csak bele olvasva a topikjába inkább meggondoltam magamÉs vettem egy GTX260-ast amit nem bántam meg, mert úgy voltam vele hogy most inkább egy olcsóbb kártya és a csúcs kártyára váltással megvárom a GT300-at. Igaz hogy az még odébb van, de én türelmes vagyok
Bár most készülök venni egy 24"-os monitort és hátOda már kevés lesz a GTX260-as, de majd nem játszok szűrökkel addig legfeljebb
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #10071 üzenetére
Clear Sky-al nem akarsz tesztelni? Nem láttammég egy tesztet sem amiben ez szerepelt volna GT200b-vel.
-
Beowulf_78
addikt
Lehet benchelni ki hogy áll a 295-höz képest a GRID-ben!
1920x1200 16xQ a rejtett beállításoknál is minden maxon...
Teszt pálya (mindenki ezen nézze fraps-sal) race day, Le Mans Series, Lambo Murcielago RGT, Istambul Park, 2 kör.GTX 295
Min 61fps Avg 89,119fps Max 119fps
A kártya nem melegedett jobban 90-92 foknál, amit most már nevezzünk átlagosnak.
-
Laraxior
titán
Házon kívül
-
biggamer
veterán
Arctic-Cooling Accelero XTREME Now Compatible with Most GeForce GTX 200 Video Cards / ... GTX 285/ :
-
P00By
nagyúr
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #10064 üzenetére
Megnézem..amúgy is fel akartam tenni, ha már megvettem akciós 4k-ért.
Pár perc és jövök... -
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #10063 üzenetére
Hamarosan jönni fog tuti egy jobb BIOS,ahol már nem lesz túlfeszelve a kari.Amúgy a Grid-et próbáltad,mondjuk minden csont maxon,mert az még jobban fűti a karit.
-
Elmör
őstag
válasz
Beowulf_78 #10059 üzenetére
Hát azt, hogy nem!
Lehet rosszul kérdeztem, szóval: akkor mégiscsak örülsz, hogy GTX295-öt vettél?Így már remélem jobb.
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #10060 üzenetére
Akkó hajrá, feszülten várjuk a fejleményeket.
-
Beowulf_78
addikt
Most erre mit kellene mondanom?
Korai még nyilatkozni erről mit bántam meg és mit nem.
Nagyon erős a kártya, ezért is linkeltem be mit tud XP alatt, de minden a drivertől függ. Ha nem oldódik meg a helyzet rövidesen, egy 285 OC-re visszacserélem. Játszani akarok, nem pedig mint szegény Ati tulajok az égiekhez fohászkodva, várni az új mindent megváltó drivert. -
biggamer
veterán
GeForce GTX 285 és 295 a tesztpadon : [link]
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #10054 üzenetére
Jóvan-jóvan! Értem én! Nekem melóznom kell, de szívesebben tesztelgetnék én is...
Majd lesz nekem cumi hétfőn elég.Akkor jön a vincsim, remélem, nekem ne lesz bosszús, simán fog menni minden!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #10052 üzenetére
Mennyémá' aludni!
-
Beowulf_78
addikt
Ezzel a kula driverrel Crysis bench tool 1.05
1680x1050 high 16xQ Min 33,72fps avg 45,42fps max 57,96fps
1900x1200 high 16xQ Min 25,56fps avg 35,44fps max 43,91fps. -
Beowulf_78
addikt
Még egy kis infó... feltettem a 2k-ért megvett Crysis-t. Feltettem a patch-eket, és végigtoltam az első pálya bő 60-70%-át. Az fps értékek megdöbbentőek voltak, még sosem láttam ennyi fps-t a Crysis első pályáján főleg 1920x1200-ban high beállítás mellett (noAA). A nagyon minimum amibe talán 1x-2x nyaldosott csak bele az az 55fps volt. A nagy átlag a 60-80fps között mozgott! A maximum pedig 105-110fps volt, de ezt is max. 2x láttam csak. Ha a driver kiforratlanságát vesszük alapul, és valószínű ez még javulni fog, még bitangabb kártya fog belőle kikerekedni. Arról nem beszélve hogy végre Vista X64 alatt kipróbálhatom majd a 64bit parancsikont is, feltéve ha lesz driver ami működik is.
A kártya alapon 92-93 fokos volt! Még melegebb mint Wars alatt!De nem volt képhiba vagy vagyás 1x sem, szóval nem hinném hogy ártana neki ez a hőmérséklet.
Attis: Remélem igazad lesz!
nV mint cég nagy profizmussal ekkora blamába belecsúszik, driver és hőfokok terén. Meglepő lenne ha rövid időn belül nem tudnák megoldani.
-
TTomax
félisten
válasz
Bordoi #10011 üzenetére
Ne haragudj én pl elfelejtettem visszalapozni,mert annyi off volt....és bevallom őszintén nem láttam a figyelmeztetést,igaz nem warezoltam csak egy off hozzászolást irtam.Röhögtem egyet mert hajnalban meló után,mulatságos volt hogy valaki kockának hivja faluhelyen a procit...ez van,ember vagyok,nekem megért 3óra némaságot,mert nem vagyok hibátlan.
Azt is tudom,hogy nem itt kell lázadni ha nem tetszik valami,de most éppen itt folyik a diskurzus....
Amugy vélemény nem alkotok...vagyis alkottam de nem publikus...további szépet... tényleg ugye nem baj ha ide offba írtam? -
válasz
Beowulf_78 #10048 üzenetére
Szerintem amíg nem finomítják a BIOS-t addig túl van a fesz-vezérelve, hogy stabilabb működése legyen a kártyának. Gyanítom, hogy meg fogják oldani rövidesen az nV-ék. Ez volt anno a G80 debütációjánál is a forgatókönyv. Mindenki a frászokat kapta a 200W körüli fogyasztásoktól, aztán megoldották. Megállt a 8800GTX fogyasztása 150W-nál. (oké, az OC vagy a Ultra 185-öt evett) és a GPU is hűlt 15 fokot.
-
Beowulf_78
addikt
[GTX 295 alap GPU temp load Crysis Wars]]
Szóval ami öröm az ürömben, Attis már megfogalmazta... hogy minimálisan melegszik az OC-től, mert eleve - gondolom a chip felépítéséből adódóan - nagyon meleg. Ahogy mondtam kb. 3 fokot melegszik, ami nem sok.
Aztán lehet hogy ez nem számít ennél a GPU-nál melegnek...nem tudhatjuk.Valószínű ha alapon is 90 fok környéke, akkor nem lehet ez olyan sok GPU szemszögből.
70-75%-nál már kegyetlen hangja van a ventinek, főleg akinek csendes a gépe, ott lehet majd hallani. Engem nem zavar, ezeket a zajokat már megszoktam.100% viszont kegyetlen.
A másik nyóc ventit lazán túlüvölti.
-
válasz
Beowulf_78 #10044 üzenetére
Érdekes, hogy a tuning csak 3 fokot számít. A prociknál meg 10 fokokat is...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #10045 üzenetére
Hííjj bhászky! Ez nagyon meleg! Rendkívül elmés HSZ volt, de ez a tényen nem változtat...
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
[GTX 295 OC GPU temp load Crysis Wars]
Csak hogy lássátok miről beszélek.
Ez, ha nincs megtépve 3 fokkal hűvösebb kb, de mindjárt linkelek egy olyat is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
KillHates #10041 üzenetére
Vista alatt? Nem... Xp mentést tettem vissza addig, amíg nincs megoldás Vista alatt.
Most Xp alatt nincs gond...sőt kicsit jobban is megy mint az összegányolt xp-n. 1920x1200 high 70-110fps Crysis Wars alatt Savanna, Battleground map-eken. Erős ez a kártya csak nagyon driver függő. Úgy látszik az Xp-s driver-t jobban megírták. -
válasz
Beowulf_78 #10039 üzenetére
Azt hiszem majd valami 240-es GTX-em lesz majd egyszer...
Na, sikerült felélesztened a szörnyeteget? Mit teker? -
Beowulf_78
addikt
Tévedésben vagytok! A GT200b-nek qurva jól működik a venti szabályzása! 285-nek is, és a 295-nek is. Tök felesleges hozzápiszkálni, max az alap 40%-ot lehet 50-55% belőni. De ahogy néztem 75 foktól drasztikusan emelkedik a fordulat. 87-88 fok környékén már 100% teker. és tartja magát, teát nem hül vissza. Kurvára fűt. Ez a load 50 fok...
full fake. Alapon is melegebb, ill. 50 fok környéke.
Szóval ezeknél hozzá kell szokni a jóval melegebb maghőmérséklethez. -
Henk
veterán
válasz
KillHates #10033 üzenetére
Ez így nagyon bíztató csak kérdés hány %-os ventivel mert nekem már a 60% is kiábrándító.Meg az ilyen teszteknek már nem nagyon hiszek.
Beo azt mondta nála load 80 fok fölé ment 100%-os ventivel.Így viszont nekem nem kell ez a kari,se a hang,se a hőfok.
Nagyon tanácstalan lettem pedig már majdnem rendeltem.
Jó lenne még pár tulaj véleménye.Nem akarok megint én lenni az áldozat. -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #10033 üzenetére
Én is teljesen így értettem, de azt azért jegyezzük meg hozzá, hogy csak akkor melegszik 80-90 fokra, ha automatán megy a ventije a GTX280-nak. Ezt észrevettem az első teszt alatt én is, sőt alapon nekem néha 50 fokos, ezért ha nem játszom feltekerem 60%-ra, játék alatt szigorúan 100%. Persze nem flashjátékokra gondolok.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Beowulf_78 #10026 üzenetére
Angol? Minek, van magyar képviseletük meg technikai segítség nyújtó majd most letesztelem.
-
"In the idle regime the GPU temperature sensor shows 39°c. under load the temperature increases to 52°c. for comparison with the same conditions the GTX280 heat up to the temperature of more than 80°c . "
Hát itt pont azt írja, hogy a 285-ös 52 fokos volt load, a 280-assal szemben ami 80 fokig is melegedett ezekkel a kondíciókkal... Szerintem érik egy BIOS frissítés a GT200b kártyáknál.
-
válasz
Beowulf_78 #10001 üzenetére
Jaj, ne, hogy ennyire melegszik!
Nagyon be vagyok indulva egy 285-ösre!
-
válasz
Foglalt név #9992 üzenetére
Teljesen igazad van!
Felesleges magyarázkodnod.
És is többször írtam, hogy nem lesz jó vége az OFF-olásnak. De mentségünkre szolgáljon, hogy néha az ember belefeledkezik a fórumozásba, beindul egy téma (most nem a gáz-helyzetre gondolok) néhányan éjjel a topic körül lézengenek, a téma világosságot gyújt és odavonzza a fórumlakókat. Na ilyenkor könnyű megégetni magunkat a jó téma lángjánál. (micsoda lírai véna lüktet bennem) Elfogadtam a ban-t, nem lepett meg, hogy így jártam. Legközelebb majd jobban figyelünk egymásra.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Foglalt név #10023 üzenetére
Ebből hogy következtetted ki hogy nem lesz teszt mert én direktből visszatartom csak azért is? Mert ugye én erre reagáltam ha nem tünt volna fel. Azért idéztem.
Te másról beszéltél. Nem ami itt hangzott el.
Ott írtam valakinek hogy nem fogok kapkodni az elkészítésével.
-
Beowulf_78
addikt
Bench alatti hőfokok csalókák.
Sokaknak nem volt itt a PH-n 285-ös kártyája, csak nekem volt és beteg kollégának. Szóval személyes tapasztalatunk csak nekünk van.
A kérdésedre pedig..a memók is melegedtek piszkosul. mert amíg a bench-ek alatt jól ment 2700mhz-en addig Crysis (1-2h) alatt, gondolom hogy a hőtől...fagyott. 2630-2650 környékén tudtam stabilizálni. -
SzlobiG
félisten
válasz
Beowulf_78 #10022 üzenetére
Én találtam nem is egy usert akinek ez a hiba jött elő, de mind integrált megoldásoknál többnyire notin, egynek se high end vga-n.
Talán az MS-nek kéne írni, hogy miért tiltja le a vista, lehet meg is teszem mer már más megoldás nincs.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Beowulf_78 #10019 üzenetére
Ha jól emlékszem nem én írtam 10 perccel ezelőtt:
"én akkor se fogok oda írni, és sztem Oszi se. Meglátjuk meddig fog életben maradni a híres moderált 295 szakmai off-mentes topik.
"
Mégis hogy máshogy lehet ezt érteni, mint ahogy én látom(rosszul ezekszerint)
-
Bordoi
őstag
válasz
Beowulf_78 #10019 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy tévedtem és anthony28 nem a te nicked volt?
-
SzlobiG
félisten
Akkor erre ide reagálok.
Akkor én meg se próbálom újra rakni a 64bitest mert úgyse lesz jó sztem itt se, már csak azt kéne megtudni, hogy mit jelent a 43-as hibakód mert ugye a win tiltja le, már sokat olvasgattam googléba, de nem találtam semmi megoldást rá.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bordoi #10017 üzenetére
Leírtam már. Ezek után nem érdekel ki mit talál meg és ki mit nem.foglalt névvel próbáltunk megegyezni, de ez dugába dőlt, ezen nem kell fennakadni. Az pedig hogy kinek mit sikerült megérteni, csak annyit hogy nagyon sok szakmai topikban van rengeteg off és ha mindenki ban-t kapna érte, akkor a ph-n egy árva lélek se fórumozna. Az hogy én merem szóvá tenni nem az jelenti hogy a többi felhasználó veletek ért egyet. Ez óriási különbség. Sokadik felhasználónéven??
Ezt nem tudom hoona veszed, mert ez az első regisztrációm. Sajnálom ha vannak hasonlóságok, arról nem tehetek.
Miért nem vetem fel? Mert nem fogok széllel szemben pisálni. Azért. Inkább ide írom a szakmait, és sztem a többiek is át fognak jönni. Itt megvan minden ami kell. Családias hangulat, szakmaiság, off. Ideális táptalaj a GTX 285/295 topik lakóinak.Foglalt név: Valamit keservesen félreértettél.
Nem mondtam ilyet hogy nem osztom meg senkivel. Meg fogom osztani, hiszen ezért fogom csinálni, nem csak magamért. Hétvégén akartam, de ebben a csodás hangulatban elment a kedvem tőle. Majd megcsinálom 1 hét múlva vagy 2 hét múlva. Senki se kérheti számon hogy miért nem készült még el. Te sem. Az meg hogy ilyen aspektusból állítasz be....
Ráadásul nem is azért, mert nem tudnád megtenni, hanem hogy bebizonyítsd, milyen nélkülözhetetlen is vagy. Ha pedig véletlenül igazad is lenne, akkor örömmel nézed, hogy a hatalmadat sikerült rombolásra fordítani. El nem évülő emberi értékeket képviselsz, gratulálok
Kicsit idegessé tesz, mert ez a vádaskodás felháborít, ezért be is fejezem ezt a meddő vitát veletek, mert se eleje se vége.
Gondolom a fiúk sem azt akarják olvasni oldalakon keresztül hogy "elcseverészek" a nagy semmiről 2 modival.Elvégre ez egy BARÁTI topik
, és amilyen aspektusból látod a dolgokat és persze engem, kétlem hogy valaha is barátok leszünk. Pont. Téma részemről lezárva.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Beowulf_78 #10013 üzenetére
2 dolog, ami nagyon visszás nekem:
Otthon sem gondolom, hogy össze lenne nyitva a lakásod és a mellékhelység egy légtérben van a konyhával. A fórumon is vannak hasznos és vannak szükséges dolgok. Ne keverjük össze a kettőt, mert annak se íze, se bűze.
Iszonyatosan irritál ez a kivagyiság. A híresen hangoztatott a fórum van a felhasználókért elv, nem arról szól, hogy egyes egyéneket piedesztára emeljünk általa, hanem arról, hogy felületet biztosítsunk arra, hogy segíthessenek egymásnak. Nemrég szóltátok le westlake-t mert nem közölt teszteket. Persze az sokkal jobb megoldás, hogy neked lesz, csak nem osztod meg másokkal. Ráadásul nem is azért, mert nem tudnád megtenni, hanem hogy bebizonyítsd, milyen nélkülözhetetlen is vagy. Ha pedig véletlenül igazad is lenne, akkor örömmel nézed, hogy a hatalmadat sikerült rombolásra fordítani. El nem évülő emberi értékeket képviselsz, gratulálok.
-
Bordoi
őstag
válasz
Beowulf_78 #10013 üzenetére
Az a te dolgod, hogy hova írsz vagy sem.
Viszont amikor valaki keresni szeretne valamit, vagy csak valami hasznosat szeretne olvasni, akkor tényleg milyen jó dolog egy szakmai topikban a vezetékes gáz fűtőértékéről olvasni.
Igen a fórum van a felhasználókért, ellenben van néhány szabály, amit be kell tartani.
Ezt sok száz/ezer felhasználónak sikerül is minden probléma nélkül megoldania. Neked például valahogyan a sokadik felhasználónéven sem sikerül.
Egyébként miért nem veted fel a problémádat a jogos modban? -
Henk
veterán
Na beírom ide is hátha betéved pár újdonsült 285 tulaj.
Olyanokat hallok,hogy load 80-90 C hőfokok voltak 100%-os ventivel.Nem is merném annyin használni a venti.
Vagy lehet pasztázási gond?De az is szép lenne ha azzal kéne kezdeni a vadi új 100k-s vga-val,hogy újrapasztázom.
Jó lenne ha megosztaná a tapasztalatát akinek 285 van,hogy mennyire melegszik,mert egy ilyen kazánt nem akarok a gépembe.
Vagy ez mi?Mert az angol tudásom közép-haladó. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen eredmény?
Mirror's Edge nálam 1600x1200 full grafika 16XQ........... 50-62FPS, 181.20-as driver 9.09-es physx, konfig az adatlapon, szerintem nem rossz.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bordoi #10011 üzenetére
Nem. Sztem tök jól csinálja, és csak teszi a dolgát.
Megkért minket menjünk vissza a szakmaiba, mert mindenki átjött ide. Tudta nagyon jól hogy milyenek vagyunk. A családias légkör az első! Erre miután mindenki visszaszokott "bekeményített" és elkezdte osztogatni a ban-t. Korrekt dolog volt. Tegyetek ki a főodalra egy szavazást, mert a fórum elsősorban értünk van, hogy ki tartja jogosnak off hsz-ért a ban-t egy szakmai topikban? elég kellemetlen lenne a részetekről a szavazás kimenetele, ezt így elöljáróban is megmondom.
De persze semmi gond...én akkor se fogok oda írni, és sztem Oszi se. Meglátjuk meddig fog életben maradni a híres moderált 295 szakmai off-mentes topik. -
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78 #10009 üzenetére
Én márcsak nevetek ezen...
, amúgy tényleg, előbb utóbb mnidenki itt fog kikötni...
-
Bordoi
őstag
válasz
Foglalt név-nek miért kellene jó arcnak lennie. Nem azért van, hogy jó arc legyen.
Azt gondolom, hogy igen korrekten és türelmesen 3x megkért mindenkit a topikban, hogy kerülje az offot.
Erre perceken belül tele volt a topik offal. Teljesen úgy tűnt, mintha senkit nem érdekelne, hogy mit kér.
Aztán pedig beszaladt egy-két warez is.
Tényleg úgy gondolod, hogy jogtalanul kéri azt, hogy ne egy szakmai topik legyen szétoffolva? -
Zsubi
őstag
válasz
Ezért ban, ez barómság
-
Beowulf_78
addikt
foglalt név:
Nincs miről beszélgetnem veled, csak mert korábban írtad hogy megbeszélnéd a dolgot. Nem hogy elbizonytalanítottál a döntésemben, hanem meg is erősítettél, hogy jó messzire kerüljem el az általad figyelt topikokat.Szóval a 295-ös topik kemény magja előbb-utóbb itt fog kikötni, ahogy az eredetiben volt. Azt hittem jó arc vagy, de tévedni emberi dolog...moderátorral mégegyszer egyezkedni nem fogok, mert megint mi b@sztunk rá.
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #10007 üzenetére
Nah itt kezdődik a baj hogy ezt nem értem
Ha megkérhetlek légyszíves segítenél ebben nekem ha nem nagy kérés
Ezeket a dolgokat nem nagyon értem -
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #10005 üzenetére
Ezt idáig vágom, de nem találok olyan progit amivel tudnék bios-t frissíteni
-
Zsubi
őstag
Srácok nem tud véletlenül valaki valami jó nVidia bios flash progit ami minden karihoz működik és támogatja az x64-es pistát
-
P00By
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10002 üzenetére
[link]
Ezt a hsz-t ide akartam, csak egymás felett van a két topik és elnyomtam[I]
Nem rémlik, h sokat írt volna
Én is offoltam pedig egy kicsit
Bocsánat
[/I] Ha törlik, akkor halott lesz a link -
Beowulf_78
addikt
Laraxior-t is bannolták off hsz miatt (GTX 295 topik).
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #9996 üzenetére
Annak semmi értelme nem lenne.
Mert azért játszani mindenképp akarok, a régebbi driverek pedig nem kezelik jól a 295-öt. Visszaraktam egy Xp mentést és várok az új driverre.
Kezd a tököm tele lenni a GT200b-vel.
Most lenne időm a Vista telepítésre, de nem tudok telepíteni mert a VGA driver nem töltődik be. Ekkora blamát.
285 meg azért idegesített fel, mert több óra Crysis alatt húzva simán átlépte a GPU a 90 fokot úgy, hogy a ventije 100% forgott! Nesze neked 55nm, és kissebb hőtermelés. Jelenleg az a véleményem hogy "1-et előre 2-öt hátra" elvet követte az nV. A 295 kicsivel hűvösebb, de az is csak azért mert nagyon erős a ventije, ezzel egyenes arányban jóval hangosabb is. Vista alatt beteg barátom be tudta üzemelni a 2db 295-öt, neki is volt ilyen "nem töltődik be a driver", sokadik Vista telepítésre valahogy megoldotta, de minden játék full szarul ment. 30-40fps-t produkált az FC2 1680-ban a Quad SLI-vel. Azt mondta a többi játékban is iszonyat kaki volt a teljesítmény. Remélem 1 hézen belül orvosolja az nV ezt a nem kicsi malőrt.Én 500USD, beteg 1000USD kölött VGA-ra, és nem tudjuk használni Vista alatt. BLAMAAAAAAA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Riasztó topik
- Autós topik
- iPhone topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest