Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
No ugyfest 2 het mulva uj csaladtag erkezik.... egy GSX-750F személyében
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24392 üzenetére
Azt sajnos nem, de új Xbox-ot annál inkább, kár hogy szegény Ps3-am a múltkori villám miatt a routerrel és a modemmel együtt az örök bitmezőkre kényszerült.
Meg Pc-t azért sem fejlesztek már, mert úgy néz ki jövőre mobilisebb cucc kell, egy konzolt meg könnyebben dobok be kistáskába mint az egész pc-t, vérzik a szívem, de ez van, ha jövőre jól fog menni a szekér akkor viszont úgyis veszek ott kint is pc-t, aztán lehet 980gtx lesz benne -
shteer
titán
holnaptól elérhető a gtx970/980. ki vesz új nvidiát?
-
Elmör
őstag
válasz
zoltanz #24389 üzenetére
Szépek ezek a motorok, meg Honda általában eléggé megbízható is, de mégis motor. Megjegyzem csak robogóm van, de rájöttem, hogy még 4 km-re sem tudom használni egész évben, nemhogy 30km-re. Akkor tényleg inkább kéne tartanom egy 1.0 régi Swiftet és azzal menni, mert ugyan tuti kicsit drágább a fenntartása, de télen sem fagysz oda, nem ázol szét, ahogy azt robogón már átéltem. Mondjuk Californiában vagy Ausztráliában ahol télen sem megy a nappali hőmérséklet 10 fok alá, na ott el tudnám képzelni.
-
zoltanz
nagyúr
Én tavasszal hasonlót Honda-t szeretnék használtan:
CB400SS (melóba járni, nekem 30 km-erekre elég) -
Elmör
őstag
válasz
shteer #24386 üzenetére
Pesten igen, de most itt a senki háta mögött, nem is tudom, talán túl sok hideget ittam és ettem (jégkrém), meg közben egyszer megáztam és nem foglalkoztam vele, hogy esetleg huzatban is állok
No mindegy, most már jobban vagyok, hétfőtől újra meló, muszáj, mert nem lesz más aki targoncázzon. -
Elmör
őstag
Meg volt remélhetőleg az őszi influenzám, szerdától táppénzen vagyok, hétfőre rendbe kell jönni teljesen, hogy ez a sok eső meg szúnyog rohadna meg.
-
zoltanz
nagyúr
Én megvagyok, meló van dögivel, már ennek is örülni kéne manapság itthon...
-
Játékos
addikt
900 ccm-re emlékszem. Ha nincs 900-as, akkor ez lehetett, amit linkeltél.
De a tulajdonosa is rommá törte a vállát rajta.Szerk.: Monster S4 volt
-
zack
nagyúr
válasz
Játékos #24379 üzenetére
Melyik Monster volt? Tudod a típusát? Mert az alap az 600ccm környéke, az nem egy kezelhetetlen vadállat, mi több kezdőmotornak is jó lehet. Tehát ha egy 60-70LE motort eldob valaki a próbakör alatt, és meghal vele ott óriási gondok voltak motorkezelésben és közlekedésben. Egyébként a Ducati-k között nem túl magas a fenntartási költsége a Monsternek és hétköznapokban is jó városban.
Az S4R már más tészta (majdnem ilyenem lett). 120 ló V2-ben izmos, ez a motor csak a rutinosabbaknak való. [link] -
zoltanz
nagyúr
Én is már 25 éve motorozok nagyvasakkal, egy volt ált. iskolai osztálytársam halt meg (Aprilia RSV 1000-el), pedig ő sem volt már suhanc akkor. Szerencse nem motoroztunk együtt, mert a húga is ált. iskolai osztálytársam volt...
-
zack
nagyúr
válasz
KillHates #24376 üzenetére
És akkor még a belföldi utak minőségéről nem is beszéltünk.
Én ezért adtam el a GSXR-t (amit talán láttál is) mert be kellett látnom, hogy a belföldi utak nem alkalmasak egy ilyen feszes futóműhöz. Tele kátyúval, úthibával, ami önmagában véve is életveszélyes lassú tempónál is. GS500 remek tanulómotor. Bár én egy 1974-es MZ ES 150/1 Trophy-n tanultam.
Majd jöttek az ETZ-k, és csak 5 évre rá lett túra motorom (Honda CB400).
Sokakban ez a motorozási hév és lelkesedés abból adódik, mert a csajok imádják, remek puncimágnes, és persze menő is.
Csak ezzel is 1 nagy baj van. A motorozás szeretete miatt vegyen valaki motort, ne azért mert divat, és így könnyebb csajozni. Mert az ilyen mű motorosok mindenkire nézve veszélyesek.Ha úgy fogok állni, egy 2011->> Busát még bepróbálok, de az legalább 2,5M.
-
Ahogy mondod; és a GS500-as szerintem is egy nagyon jó választás: egy alacsony súlypontú nagyon jól megülhető paripa; amolyan motorok svájci bicskája. Ha húzod neki az is szépen lép, viszont nagyon sokat bír és a száraz kuplungos váltója is "elnéző" a kezdeti bénázásokkal szemben. Én is megjártam a motoros "szamárlétrát" volt nekem mindenem; az 50-es pöcsköszörűtől a hayáig minden; de én is oda tértem vissza ahová Te; nyomom egy automata váltós tohonya spidermax-on
Nagy test -> riadt autósok, tévéfotel méretű nyereg, rádió, pingpong asztal méretű plexi nehogy összeborzolja a szemöldököm a menetszél
-
zack
nagyúr
válasz
Játékos #24372 üzenetére
Az idő és a tapasztalat meghozta a bölcsességet.
És a sok elvesztett ismerős, barát.
Idén volt 10 éve hogy meghalt egy jó barátom egy CBR600F-fel. Még csak nem is volt rutintalan. Ügyes volt. Vasárnap beszéltem vele, mert hétfőn indultunk volna négyen (ő és a menyasszonya és mi a párommal) 2 motorral az Alpokba, és hogy mennyi EUR váltsunk. Megkérdezte megyünk e előtte egy karikát...Mondtam neki, én focizni megyek, le van beszélve. Ő sem ment, de helyette vendégek jöttek hozzájuk, akinek az egyik hölgy tagja megkérte vigye el egy körre. Elvitte. Autópálya felhajtó, valószínűleg az utas rutintalansága miatt elcsúszott, neki a szalagkorlát tartópillérének. Ő még 10 percet élt, mert a mellkasát szétzúzta a tartópillér, az utasa átrepült felette, és a csípőjét törte...Azóta se tud rendesen járni, maradandó... 30 éves volt. A tempó nem volt túl nagy, de közúton nincs bukótér. Úgy telefonált a menyasszonya sírva mi történt.
Temetésen kb 60 motoros, ravatalozóból amikor hozták ki, mindenki tiltásig pörgette a vasat. Szívszorító még most is beszélni róla.
Rutinos, jó motoros volt, de elfelejtett egy fontos dolgot ami az életébe került. Nem mutatjuk meg mit tudunk, pláne nem egy olyan utassal, aki rutintalan, mert ehhez is összeszokás kell. Egy ilyen utassal élménymotorozásra kell elmenni, ha pedig mást akar, meg kell köszönni, picsán rúgni, és közölni vele hogy menjen mással. A párommal Rétságnál, Mátrában olyanokat kanyarodtam a GSXR1000-rel, hogy térd lent, és ő is le tudta volna tenni a kezét. Érezte a motort, és azt, hogy kell hátul ülni. De ezt sok évnyi közös motorozással a hátunk mögött. Nagyon sokan rutintalanok utassal, és ha visznek valakit, ott a kaszás a fejük felett... Megváltozik a féktáv, a motor súlypontja, minden. Én egy utasnál az első kanyarodásnál megmondom kezdő e vagy sem, és kellő óvatossággal kezelem.
Könyvet tudnék írni ebből, annyi szituáció, és vészhelyzetem volt, és annyi mindent nem kalkulálnak be a mostani új generációs motorosok, hogy tényleg 50-50% hogy hazaér e. És akkor vannak feldolgozhatatlan helyzetek is, ami a reflexeken, a motorkezelésen, és a rutinon múlik. Pl amikor egy őz család kelt át éjjel a 2/A-n, mi meg jöttünk hazafelé a Börzsönyből 140-es utazóval...Megúsztuk, de az egyik őz farkincája centikre volt. 10-ből 7-en ott maradt volna, mert ilyenkor reflexből mindig az első féket tépik meg, és azonnal elmegy a motor eleje. A vészhelyzet hárítása nem mindig abból áll, hogy megállunk, hanem lelassítunk amennyire tudunk és elkerülő manőver. Ezt sokan benézik. Pánikolnak, és meg akarnak állni. Én legalább 3 olyan helyzetet hárítottam ezzel a módszerrel, ami önmagában halálos kimenetelű lett volna. -
Elmör
őstag
válasz
Játékos #24372 üzenetére
Bizony, nyomtam volna erre a bölcsességre én is, mert ez tényleg az.
Autós körökben is vannak balesetek mindig, mondjuk ott sem mindegy milyen fajta, de az autós forgalomban is tennék olyan kitételt, hogy a kezdő jogsival 3 évig csak max 110-120 lovas autót lehessen vezetni, 12 éve vezetek, most lesz nemsokára pont az évforduló és úgy érzem tényleg jó volt az első 3 évet 60-70 lovas autókkal kezdeni és csak utána 160 majd 8 év után 300 pacival. Meggondoltabb az ember.
Zacknek szólt a meghajlás persze. -
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #24369 üzenetére
Hát...
Mindkét kategóriával gondok vannak ami a kezelhetőséget illeti egy kezdőnél. Nem feltétlen 600-as túrasporttal kell nyitni a motoros pályafutásodat, feltéve ha hosszútávon gondolkozol. A motoros agy teljesen másképpen működik mint az autós. Míg átállsz, pár év. Addig nem szabad gyors motort venni. Olyat kellene venned, amivel szokod a forgalmat motoron, és nem arra kell figyelned, hogy sikerül terelgetned egy 100 ló körüli gépet. Erre tökéletes lehet egy Suzuki GS 500, ami 50 ló körül van.
A VFR800i-t felejtsd el. Nem kezdőnek való. Olyat ránt amikor nyílik a power szelep, hogy még a rutinosabb vezetőket is óvatosságra inti. Addig persze kezes bárány, és hirtelen jön meg az erő.
A nyugodtságot meg felejtsd el, bár ezt leírni nagyon hangzatos. Kezdő betegség, hogy hamarabb elragad a hév, mint kellene, és te már azt hiszed, hogy nagyon érzed a motort és a motorozás egészét, közben nem, és jön féktávon a baj. Nincs gond az autósokkal az esetek 80-90%-ban. Mondom ezt 16 évnyi motorozás után balesetmentesen. Persze könnyebb azt mondani, hogy elütöttek, nem láttak, és kikanyarodtak elém, mint azt hogy a megengedett tempó 2x jöttem, sansza nem volt felmérni, mikor fogok odaérni, és egyébként gőzöm sincs mi a defenzív vezetés. -
Laraxior
titán
600assal nyitnek.... Par evre, aztan majd kialakul a dolog.
Viszonylag nyugodtan kozlekedek autoval is ezert nem nagyon felek magamtol.... Inkabb a korulottem levőktől,nagyon sok balesetről hallani ahol az autosok basztak odafigyelni...
De a 800as vfr is nagyon tetszik, csak annyit nem fogok gyujteni, jovore mar alsoörsre akarok menni a tobbiekkel -
Laraxior
titán
Megvárom a szeptemberi megjelenéseket, aztan majd választok valamit a Voda kínálatából, a mostani S3-at meg megkapja barátnőm. Egyelőre a Note3-at tudom kihozni jó árban, de nagyon kíváncsi vagyok a 4-esre is.
Ráérek a dologgal, megint kb 2 évre tervezek, nem ijedek meg a nagyobb telefontól sem, mivel inkább netezek róla, mint telefonálgatok
Laptopból csak egy sima i3 + GT720M... semmit sem ér, de a BF4 megy rajta, köszönhetően a ram és a winyo cserének. Nem szép de megy.
Motorból valami idősebb 2002 körüli sport, sport-túrát szeretnék így elsőre, aztán majd idővel frissíteném, bár mostanában annyit autózok, hogy lehetetlen félretennem bármennyit is
Röviden tömören ennyi
Amúgy olvastam a cikked a Windowsos mobilról... -
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #24360 üzenetére
Vége a játékos korszaknak, vagy gamer notebook lett?
Motorra gyűjtés?
Milyet akarsz?
Telefoncserével kapcsolatban...Én is most cseréltem. LG G2-öt Lumia 1520-ra, és meg kell hogy mondjam, nagyon tetszik a WP, és a 1520. Alkalmazásbolt kicsit drágább mint iOS-en és Androidon, és warez sincs (ennek igazán örülök), de igazából arany középút az iOS és az Android között. Nem annyira zárt mint az iOS és nem annyira nyitott mint a droid. Azért lett egyébként WP, mert az összes Androidos csúcsmodel "vérzik" valahol. Nincs minőség vagy hiányosak a funkciók amik nekem fontosak. Nem tudtam mit választani, pedig mindegyiket választhattam volna, itt volt rá a keret a zsebemben. Ekkor jött képbe a WP flagship vonal. -
HoTaZo
addikt
Hamis nVIDIA grafikus kártyák bukkantak fel a hardverboltokban
Link -
zack
nagyúr
Jáj de rég írtam már de.
Szívok ezzel az MSI 7970 Lightning-gal. Pénteken cserélték harmadszor, és ez is rossz. RAM hibás ez is úgy néz ki. Nagyon kíváncsi leszek a hogyan továbbra.
290-re szeretném cseréltetni vagy 280X Gaming-re.
Egyébként mindenki jól van?
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24356 üzenetére
Ahogy írod, beállításfüggő, szóval hihető, hogy mennek játékok, de azért high beállítást ne kamuzzunk BF4-ben 460-al, még sztem Core i7-4770K-val se, de sztem 3 éves konfigban nem az lesz a proci
Most tettem fel épp a Crysis 3-at, mert emlékszem fostam Q9400-al meg 480GTX-el is tőle, aztán feledésbe merült amikor meg lett az új konfig, most került sorra, meg is lesem mindjárt, hogy mit hoztak össze 2013-ban, remélem jobb lesz mint ahogy írnak róla sokan
Aztán nagyon gondolkozok rajta, hogy megveszem a The Crew-t novemberben, csak jobb lenne előtte kipróbálnom, meg hiába van 10Mbites netem, ha a feltöltés eléggé kuka, nem biztos, hogy élvezhető lenne a multis móka.
-
shteer
titán
beállításfüggő. unokaöcsém farcry3-at akart játszani az otthoni gépen - i5-2400S, 4GB, GTX550Ti
medium beállításon, élsimítás nélkül nem volt gond fHD-ben semszóval hihető is lehet, de az fix, hogy nem vágódsz hanyatt a látványtól
tegnap megvettem féláron az assetto corsát, szóval itt minimum 1 évre meg van oldva a "mit játszak"
de várom már a 170W TDP-s GTX8xx-et - jó ez a maxwell, ígéretes teljesítményt várok ebbe a fogyasztási kategóriába is -
Elmör
őstag
Mai gyöngyszem kijelentés: A 3 éves pc-men jól tudok játszani 1440p-ben, a BF4 is high-on 40fps-el fut, pedig a vga csak 1 460GTX 1GB-os.
Na ezen kész lettem vagy csak én érzem úgy, hogy ebben van erős túlzás?
Mondjuk bevallom először utánanéztem, hogy az 1440p egyáltalán létezik-e, aztán miután megláttam az mekkora felbontás még jobban elképedtem, illetve elgondolkodtam, hogy ez kb. olyan szitu, hogy megveszek egy lerobbant autót 190 ezer Ft-ért és aztán tankolok bele rendszeresen 100-as benzint, 470Ft-ért literjét.
Aztán meg persze leírom, hogy majdnem lenyomtam vele egy Lambot.
Szóval okés, hogy az ember szereti amilye van, meg elnéz neki egy-két bakit, de hülyének ne nézzük már a másikat. Ahogy a 480GTX-em is nagyon jó kártya volt, de ma már lenne pár játék amihez még csak 1080p-ben is kevés lenne.
Meg főleg most érzem úgy, hogy talán 2015-re tényleg eljön, legalábbis év vége felé (2015-ben) a következő generációs konzolok ideje, amikor sajna a PC ipar megint gondban lesz, mert ami PS4-en vagy Xone-on el fog menni rendesen, az pc-n csak a legújabb, drága konfigon, ahol az új pc összértéke nem egy erős vga ára lenne, mint ahogy páran gondolják. Úgyhogy ha procit nem is, de 1 év múlva szerintem VGA-t nekem is kellene majd néznem, mert a 770GTX ideje is lejár egyszer és akkor még reménykedhetek, hogy csak vga-t kell cserélnem. -
mekker
őstag
Van egy gt220-am kisgépben és szeretném meghúzni egy kicsit, hogy valamivel jobban vigye a játékokat.
Az a bajom, hogy ha úgy érzi, hogy túl magas órajel van neki beállítva, akkor leszabályozza csökkentett órajelre (azt hiszem 405/325Mhz-re), de semmi túlmelegedés vagy képhiba nem jelentkezik előtte.
Ezt ki lehet kapcsolni (akár bios flashsel), vagy inkább hagyjam, ahogy van? -
shteer
titán
-
marec1122
senior tag
válasz
shteer #24347 üzenetére
igen sok keresés után rátaláltam. kicsit lejjebb húzogattam a határpontokat így elértem a load 66 fokot. viszont az volt az alapgond hogy a monitor képe néha rángatózik oldal irányba illetve bizonyos játékoknál eslmegy a kép pár másodpercre. akkor ez monitor hiba lesz?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt valaki meg tudja mondani hogy egy msi gtx 770 lightning ventijeit hol/hogy tudom szabályozni és hogy nagyjából mennyi az elfogadható hőmérsékled load ban?
-
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #24340 üzenetére
Igen, ahogy a kolléga írta, ez az újabb E6300, de szerintem csak órajelben jobb a réginél.
Közben előjött a gépnek egy újabb hibája is, nem mindig akar betölteni a BIOStól, úgyhogy szerintem mindenképp csere lesz, majd meglátjuk mit akarnak, az én gépem jó (kopp-kopp), kedvelem nagyon a konfigot, talán ez eddig a leghűsebb és legstabilabb, persze a Win7-nek is köszönhető.
-
válasz
Laraxior #24331 üzenetére
Szia!
Hoppá:
Ott van jobb oldalt az SSD helye; a 9-es takarja! Meg mertem volna esküdni, hogy ebben tuti nincsen mSATA de VAN!!!
Itt jobban látszik:
Ha az optika helyére rakod mégis a sima SSD-t, akkor nézz után ha DVD->HDD bay-t rendelsz, mert szerintem ebben a gépben 9.5mm-es az optikai meghajtó!!
-
Játékos
addikt
Nem kell félévente telepíteni. Mikor felrakod az új rendszert, csinálsz róla egy mentést, (Acronis True Image és társai) és, ha galiba van, 5 perc alatt visszadobod a frissen telepített, kalibrált rendszert!
Ahogy írták előttem, alapértelmezett letöltési mappának megadod a vincsit, és annyi.
Az i3 csere sokkal drágább lenne, és gyakorlatilag alig hozna eredményt. Másrészt ezt is "félévente telepítheted"...
Nekem van 4 éves 60 GB-os SSD-m, amit nem kíméltem, most pedig egy barátom használja. 100 %-os állapotnak örvend HDSentinel szerint. Nem olyan könnyű kinyírni őket, mint ahogy gondolod. -
Elmör
őstag
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #24323 üzenetére
Köszönöm én, hogy próbáltál.
Jaja az SSD-n gondolkoztam, de nem nekik való, elég hamar kinyírnák, mert mindig töltenek le ezt-azt és sokszor utólag pakolják csak át másik meghajtóra, most is néztem ,hogy a C-n alig volt hely, fel kellett szabadítani, vírust ugyan nem talált a progi, de így sem az igazi a gép. Azt mondták tudnak rá áldozni most, úgyhogy nézek nekik valamit, biztos gyorsabb lesz a mostaninál, ha meg mégsem akkor SSD-t is berakok, de én attól félek azzal jövőre már gond lenne, én meg nem igazán szeretnék fél évente nekik telepíteni.
-
Elmör
őstag
válasz
shteer #24321 üzenetére
Köszi, de a végén angolról megvettem.
Más téma: anyumék panaszkodnak, hogy nagyon lassú a gépük, legalábbis amikor 4 hónapja feltelepítettem a win7-et akkor gyorsabb volt sokkal. Erre ma megcsináltam rajta mindent amit csak tudtam, hogy rendben legyen, de tényleg van vele valami, mert lassan tölt be, lassan nyit meg mindent, aztán meg mintha elmúlna megy rendesen. Egyedül a teljes vírusirtás van még hátra, illetve most fut. A gép gyenguska Dual Core E6300 procival (2.8GHz 2 mag, csak a cache kevés úgy emlékszem) 2GB DDR2 rammal és hagyományos winchesterrel megy. Biztos jót tenne már a hardver csere is, de nekik nem kell játékra vagy hd filmekre, csak netezésre, skypera, nyomtatás róla (mivel az én pc-m nincs nyomtatóra kötve). Ha a vírusirtó nem hoz ki semmit akkor asszem elgondolkozok egy olcsóbb Core i3-as konfigon nekik vagy más ötlet?
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #24318 üzenetére
Szia!
Köszönöm
Sajnos a pontos típussal ez esetben senki sem menne semmire, ez egy utólagos beszerelés, mókolás, csak a cső adatai, tulajdonságai a lényegesek. Elsősorban a hőtűrés és a belső átmérő, na meg a hossz.Közben kerestem ebay-en is, van, csak eléggé borsos az ára, főleg amikor a szállítás több ezer Ft és többe kerül mint maga a cső, röhej
-
shteer
titán
válasz
Játékos #24318 üzenetére
suzuki swiftturbósított civic
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nagyon csípem ezt a topikot!
Nálatok az a ritkaság, ha valaki ilyen-olyan kártya problémát vet fel.
Máshol ennyi offért leharapják az ember tyúkszemét is!
Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a nVIDIA Geforce-osok baráti köre egy elégedett, jó kedélyű, stb. csoport.Csak így tovább!
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Autós témában, de igazából lehet motoros is kérdeznék, hogy honnan tudnék rendelni olajcsövet? 17mm belső átmérő, 50cm hossz, nyomás és hőállóság, kis flexibilitás kellene. A turbo kifolyó ága és a karter közötti részre kellene ez a cső, 90 foknál kevésbé lenne meghajlítva, viszont ugye a motorolaj elérheti a 140-150 fokot is, illetve nem tudom mennyi nyomással megy ott át, de gondolom van pár bar. Autós boltban persze hiába próbálkozok, gondoltam hidraulika boltra, erre az egyik azt mondja csak 100 fokig bírja, a másik fel sem veszi a telót, meg amit vettem az is elvileg erősített oldalfalú, mégis megette a meleg (gumis külső réteg, gumi-szövet belsővel), szóval szinte locsolócső, de nekem meg kellene valami jobb, mert így elkezdett csöpögni, majd később gondolom le is szakadt volna. Bilincses megoldással van felfogatva mindkét végén.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy milyen program írja ki nekem, hogy milyen billentyűt ütök le, vagy milyen parancsot kap a gép? Távirányítóra rá volt programozva mindenféle csoda kombináció, és most váltok távot, de halvány fogalmam sincs némelyik gomb megfelelőjéről. Persze a betűk meg a számok egyértelműek, de van sok egyéb, meg talán még "shiftes", meg "ctrl"-es kombináció is.
Előre is hálásan köszönöm a segítséget! -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #24312 üzenetére
Jó reggelt!
Nem keserítettél el!
Engem nem igazán érdekel (illetve nem fanatikus, elvakult módon), hogy a zene miből jön. Vannak, akik elvből elutasítják az elektronikus zenét, mondván, hogy a számítógép/szintetizátor nem hangszer. (aztán berakják a CD-t ahelyett, hogy elmennének egy koncertre.) Nekem az a lényeg, hogy legyen benne valami, amitől nem akarom kikapcsolni!
A kérdésre visszatérve: magára a Two Steps-re gondolsz, mikor azt mondod, hogy teljesen szintetikus? Vagy erre a hangszerre? Azért kérdezem, mert a Two Steps-nek volt koncertje, és ott bizony volt vagy 100 ember a színpadon, de egyiknél se láttam szintit, bár ettől függetlenül akár igazad is lehet. Nézegettem nagyzenekari előadásokat, meg fúvósokat, és szerintem sok fúvós, jól komponálva hozhatja ezt a hangzást egy műben.
Legfeljebb tévedek...Crytec210 neked is köszönöm!
-
Játékos
addikt
Jó estét nektek!
Segítsetek egy kicsit, ha tudtok! ITT egy videó. 2:35-kor beindul egy brutális hangú érces, fúvósnak vélt hangszer. Mi lehet az, szerintetek?
A asszonnyal ezen agyalunk egy fél órája, de nincs megoldásunk...
Előre is köszi! -
Elmör
őstag
válasz
shteer #24306 üzenetére
Az mitől lehet, hogy ha a routerben bekapcsolom a UnPn-t, akkor a PC-m következő indulásakor már nem találja a routert? A másik PC-nk viszont igen! Végre lejött a játék virágboltija, de előtte beaktiváltam a unpn-t, utána tényleg gyorsabban is jött (másnál nem volt eddig probléma) aztán újraindítottam a gépet és nem volt net, sehogy, egészen addig amíg a másik gépről nem "mentem bele" a routerbe és ki nem kapcsoltam a unpn-t. Nem értem.
A másik pc-t akárhányszor lehet újraindítani annál lesz net, az enyémnél meg csak akkor amikor épp megcsinálom az aktiválást, utána végig be kéne kapcsolva lennie a gépnek.
-
Elmör
őstag
Igaz, ezért is gondolkozok most, hogy lehet megvárom a Saint's Row 4-ből a full változatot és majd csak azt rakom fel, mert tavalyról az kimaradt még.
Egyelőre jó lenne a GTA5-t befejezni, még 6 küldetésem van hátra a főszálból, aztán van tavalyról egy Crysis 3, Remember me, Shadow Warrior, NFS, Xcom The Bureau és az ideiek közül: Thief, Castlevania Lord of shadows 2, Trials Fusion, The amazing Spiderman 2. Szóval lenne még mivel játszani, mégis a Wolfi miatt tök ideg vagyok, tegnap óta még alig valami csordogált le belőle, de már tolnám. -
F34R
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24302 üzenetére
meh jon az update
az is 8-9 giga szokott lenni ilyen jatekoknal.
-
Elmör
őstag
Van rá még 4 év garim, ezért nem izgulok, mert semmi fontos adat nincs rajta csak a progik, azok meg bármikor mehetnek fel újra másik ssd-re. Valószínűleg 3 év múlva úgyis veszek 1 újat, akkor meg úgyis újratelepítés, de a kis 120-ast is még munkába fogom ha akkor még műkszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest