Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz ImI87 #8080 üzenetére

Hát igen sajnos az árakrol nem tudok nyilatkozni,jövöbe nem látok,ezt a rizikot neked kell felválalni... :U

banderasz77
    Ne vegyél ilyen hütésü radeont,és ne foglakozz a teszttel sem,az a teszt arrol szól hogy el kell adni a terméket... a PCS ugyanaz mint egy mezei 1G-os 4870,csak rárakták ezt a hütést ami még ráadásul nem is kifelé fuj a házban... valahol éppen ennek az 512-es testvéréröl láttam rossz véleményt,mert alapon furmárk alatt hibázott.Ráadásul ha csak nem HD-ra akarod ,nincs is szükséged az 1G VRAM-ra radeonbol,nézd meg a teszt hol készült... 2560X1600-on meg 8XAA stb..te ott sosem fogod használni én azt hiszem,ugyenis kisebb felbontáson franc se jön ki a az 1G VRAM elönyéböl,na meg az RV770 sem... ha egy másfél éven belül szoktad cserélgetni a VGA-id akkor GTX260-at vegyél,ha ennél hosszabb idöre tervezel akkor 4870-et...bár már ebben sem vagyok biztos ,mert meg lehet nézni egy 8800GTX-et (G80) vagy Ultrát,milyen szépen el lehet vele jatszani még most is FC2-ben például.... :K

Új hozzászólás Aktív témák