Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát igen sajnos az árakrol nem tudok nyilatkozni,jövöbe nem látok,ezt a rizikot neked kell felválalni...
banderasz77
Ne vegyél ilyen hütésü radeont,és ne foglakozz a teszttel sem,az a teszt arrol szól hogy el kell adni a terméket... a PCS ugyanaz mint egy mezei 1G-os 4870,csak rárakták ezt a hütést ami még ráadásul nem is kifelé fuj a házban... valahol éppen ennek az 512-es testvéréröl láttam rossz véleményt,mert alapon furmárk alatt hibázott.Ráadásul ha csak nem HD-ra akarod ,nincs is szükséged az 1G VRAM-ra radeonbol,nézd meg a teszt hol készült... 2560X1600-on meg 8XAA stb..te ott sosem fogod használni én azt hiszem,ugyenis kisebb felbontáson franc se jön ki a az 1G VRAM elönyéböl,na meg az RV770 sem... ha egy másfél éven belül szoktad cserélgetni a VGA-id akkor GTX260-at vegyél,ha ennél hosszabb idöre tervezel akkor 4870-et...bár már ebben sem vagyok biztos ,mert meg lehet nézni egy 8800GTX-et (G80) vagy Ultrát,milyen szépen el lehet vele jatszani még most is FC2-ben például....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest