Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Bundás kérdése igazából nem ilyen egyszerű, csak itt nem fejtette ki annyira hosszan, mint a HD48-asok topikjában.
A kérdés lényege az, hogy elképzelhető-e, hogy a R700 ellen elindítsanak egy GX2-t.
Mivel, hogy a HD3870X2 ellen is indítottak GX2-t.
Azt hiszem így már egyszerűbb megválaszolni a kérdést.
-
Bundás22
őstag
szerintetek lesz ebből kétmagos (GX2) változat?
-
ImI87
őstag
Elnézést, már látom, hogy fentebb linkelték........
Viszont nem kéne átnevezni a topikot GTX 260, és GTX 280 címre ?
ImI
-
ImI87
őstag
Üdv emberek!
Most találtam, elvileg hivatalos infók: [link]
Sok fenti kérdésre benne van a válasz.......
Ha igazak a dolgok, akkor alapból benne lesze PhysX, ami már Cuda néven fog tovább élni. Jobb is így, hogy megvették a céget, és a tehnológiát egyszerűen belepakolták a kártyába.ImI
-
Laraxior
titán
válasz
Interceptor #192 üzenetére
egy kártya a tuti...én is vártam az enyémmel,meg is érte,és még várni is fogok az eladásával.
-
Interceptor
addikt
akko a 8800GT SLI félrelépés lenne?
-
r-chee
őstag
Én amondó vagyok, hogy ha 3 feltétel teljesül a 9900GTX-el kapcsolatban (ha így fogják egyáltalán hívni) akkor meg fogja érni:
1. Minimum 2-szer gyorsabb lesz mint a 8800GTX.
2. Ugyanúgy, vagy kevésbé fog melegedni mint a 8800GTX.
3. Az ára 150E FT alatt lesz sz*r kis országunkban.Ha mindhárom meglesz, akkor fel lehet rá nézni, ha nem, sz*rni rá meg nVidia-ra nagy ívből, hogy a ráncfelvarrott VGA-inak és chipjeinek a ráncfelvarrott változatait árulgatják, amik alig hoznak vmi újítást (bevételt annál többet az NV-nek....).
Ilyen semmitnemérő, és később parasztvakításba torkolló hírek-bejelentések-és majdani kártyatesztek olvasásakor csak elfordítom a fejemet enyhén jobbra, és a 8800GTX-emre pillantva elégedett mosoly telepedik meg az arcomon, ami azt sugallja, MEGÉRTE
.
-
janos666
nagyúr
Egy érdekes táblázat a másik topicból:
[link] -
kovecses
aktív tag
Ezek szerint ilyen kártyám sem lesz,most a 9800 gtx-el kihúzom addig még meg nem jelenik végre az új architektúrájuk.
-
Laraxior
titán
nem nem.... kettő lesz...
szintén innen: "Ezzel egy időben az Nvidia újdonságairól is napvilágot láttak a legújabb értesülések. A nagyvállalat következő generációs, GT200-as GPU-val felvértezett egységei GeForce GTX 260-as és GeForce GTX 280-as típusjelzéssel kerülhetnek forgalomba. A két modell közül természetesen a GeForce GTX 260-as lesz a gyengébbik modell. A furcsa névválasztást megmagyarázza az Nvidia nemrégiben kiadott nyilatkozata, amelyben hangot adnak a ténynek: a cég videokártya kínálata túlságosan nagy és túlságosan zavarbaejtő a vásárlók számára." -
Myers
senior tag
500 dolcsi, és ebben van 240 Stream Proci? A 280-as milyen lesz?
-
Relic81
tag
Geforce GTX 280 to launch on June 18th
[link] -
-
Laraxior
titán
-
leviske
veterán
válasz
Laraxior #164 üzenetére
Szeptember-október. Szegény ATi, mire kihoz egy ütőképes kártyát a GT200 ellen, addigra már mindenki bevásárol nV-ból.
Bár reppentek fel hírek, hogy június végén érkezik, de ez nem valószinű. Még a HD4870 is csak paper launch lesz Júni 23.-án. Csak a HD4850 érkezik meg a június folyamán (18.-án).
Egyébként azt nem értem, hogy akkor elvileg a 200-as családnak csak felsőkategóriás tagjai lesznek?
Nem mintha venni akarnék nV-át... csak érdekesnek találom a számozást.
Az legalább biztos, hogy aki kártyát akar venni és nincs annyira képben... az már nem fogja tudni, hogy mi, merre, hány méter.
-
Laraxior
titán
a két GPU-s nVidia kari mikor érkezik vajon? Márhogy egy nyákon...
-
Laraxior
titán
nah akkor oda a 4 karakteres név
Szóval akkor újra GeForce 2
-
Relic81
tag
Lassan át lehet nevezni a topicot is
-
Relic81
tag
GT200 is GeForce GTX 280
Nvidia has dared to make a drastic move in its naming convention. According to several sources close to the company, the new flagship chip codenamed GT200 and D10U-30 and D10U-20 will end up with Geforce GTX 280 brand for the faster card.
There will be one more branded as Geforce GTX 260 and this would be the one that many believed will be branded as Geforce 9900GT.
The launch is scheduled for the 25th week of the year and it should take place between 16th and 20th of June. The name comes after Roy Tailor the Vice President of The way its meant to be played said that Nvidia’s names got a bit to complicated.
We remember that John Byrne, Vice president of graphics, said the same as ATI lost its XT and PRO suffixes in its names. We believe that Nvidia learned from ATI that this actually did help and therefore they are doing the same, the bigger number means better, at east in their three digit brands.
After several sources leaked some pictures of the GT200, HKEPC reports about the final name. According to this the GT200 GTX will be called "GeForce GTX 280" and the GTS version "GeForce GTX 260".
[link] -
janos666
nagyúr
Én játszogattam kicsit a beállításokkal, és a tényleg a shadow detail szívja legjobban az FPS-t, ha minden mást very highre tolsz már úgy se olyan vészes a játék. (illetve nekem GTS-en még nem játszható, de ha a többit leveszem very highről highre sokat nem javul a dolog, ha meg minden medium szerintem inkább XP alól mindent highre...)
-
tdd587
őstag
válasz
Laraxior #141 üzenetére
Q6600 (2.4GHz, azaz alapon), 4GB RAM (800MHz, azaz alapon), 8800GTX OC, GeForce 175.12, 1920x1200 (Samsung 244T), Vista x64 SP1, Crysis 1.2 patch DX10 módban indítva, minden High, kivéve fizika meg hangok, meg víz (meg talán még valami) az Very High, a shadows Medium, bár lehet felesleges volt butítani, de valamiért emlékeztem rá még novemberből, hogy elég sokat lassít, de akkor csak a benchmarkot nézegettem és nem játszottam.
AF-t és AA-t természetesen nem állítottam, gondolom az ilyenkor off. Az AA nagyon nem hiányzott, inkább a tűéles kép, mint az elmosott élek, de ez egyéni. Az AF-et így utólag meg kellett volna nézni valóban, hogy mi mennyi.
Ennyire emlékszem, meg hogy a havas részektől kezdve valóban szaggatni kezdett néha, de nem vészesen, mert akkor nyílván agyonlőttek volna és piszkáltam volna a beállításokat. De nem tettem.
És mielőtt hogy, hogy nem belémköt valaki a full HD jelentése*: 1920x1080p, a BD-n ehhez jön a 24frame/sec képsebesség. A fenti leírásban őszintén szólva semmi meglepőt nem látok, a játék pedig tényleg nagyon-nagyon szép rengeteg helyen.
* ugye igazából nincs is ilyen definíció hivatalosan.
Ellenőrző kérdés: mennyit buktam azóta a konfigomon???
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest