Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Egyik oldalon jó ezt hallani, de a másikon intő jel.
Jó mert leveleztem T2k-val (HWSW-n max 1-2 hozzászólását láttam) és szakmailag ott van a szeren, olyanokat állított, amik akkor furcsának tűntek és azóta a legtöbbjüket sikerült lemérni és igaza lett.
Rossz, mert télnyleg nehéz a stílusa, bár velem normális lett amint tisztáztuk a nézeteink eltérését és hogy ki MIÉRT gondolja és állítja amit állít.
Nekem az a véleményem, a jó indoklás többet ér bármilyen állításnál (vizsgán volt már olyan hogy rosszu állítottam, de az indoklásomból látta a tanár hogy képben vagyok és megkaptam rá a pontot). Ha valaki azt mondja, hogy piros hó esik Spanyolországban, annak nem hiszünk, mert hát marhaság, de ha elmagyarázza hogy passzátszél, Szahara, homok, Földközi-tenger, hegyek, leszálló légáramlat akkor már tényleg valóságosnak tűnhet a piros hó, mint ahogyan az is!
A fórumnak is az lenne a LÉNYEGE hogy mindenki tud ezt-azt, más-mást és itt összerakjuk és KÖZÖSEN eldöntjük a közös tudásunkkal, hogy akkor most mi van. Így megy ez a legtöbb helyen ahol gondolkodni és következtetni kell.
Nem módszer az hogy bekiabálukn hogy ''nemígyvandemindegy'' meg ''envidiaagyonvágjaakonkurenseket''. Ha ilyeneket látok akkor nagyon közdenem kell magammal hogy ne töröljem őket, de van valami az ilyen állítások mögött. Vagyis lennie kellene, de nincs... BIZONYÍTÁSNAK!!!
Ha valaki azt mondja hogy NV jobb mert ez meg ez meg ez akkor már ér valamit a dolog. Ha én erre megkérdezhetem hogy ''oké de akkor ez meg ez meg ez miért'' és erre kapok választ és magyarázatot akkor már nem hiába keltem fel reggel.
Da ha csak állandóan és általánosan sértegetések és magyarázatlan állítások jönnek akkor nagyon húz az a DEL és BAN opció, amivel megvert a soros...
ON
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest