Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Én végül egy Kensington Contour Pro válltáskánál kötöttem ki: [link]. Minőségre szerintem első osztályú (szebb mint a képeken), ráadásul van benne egy különálló, kivehető védőtok csak a gépnek, amire szintén fel lehet rögzíteni a vállpántot.
Egy kedves PH-s kollégától vásároltam kedvező áron, gyakorlatilag új állapotban - ezért is döntöttem mellette. A ''second skin'' jellegű tokok önmagukban is majdnem 5 ezer forintba kerültek volna, ez meg 7 ezer volt, a kis és a nagy táska együtt.
Szerk.: Persze a hátitáskáról sem mondtam le, csak most erősen korlátozott az anyagi keret.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #336 üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.
_seth_: Az sem jó.Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.
-
Akheron
senior tag
Inkább csak szeretek felkészülni - alapvetően vonzódom a jó minőségű, kevés helyet foglaló, szükséghelyzetben hasznos céleszközökhöz.
Ez meg ugye nem is drága, és ''örök darab'' lehet; gondoltam, 2 ezer forintot megér.
Találtam a vaterán egy tech air notitáskát is; ha esetleg valakit érdekelne: [link]
Szerk.: a túratáskáról - alapvetően jobban bízom ezeknek a termékeknek a tartósságában és a minőségében, mint az egyszerű használatra készült ''mindennapi'' márkákban.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
-
Akheron
senior tag
Találtam egy nagyszerű eszközt; aki félti a gépét vonatozáskor vagy egyéb közösködéskor, annak nagyon hasznos lehet.
PacSafe acélháló rögzítőhurokkal és lakattal:
[link] -
Akheron
senior tag
Ezekkel a The North Face táskákkal kapcsolatban nagyon szívesen olvasnék még notis tapasztalatokat.
Én is mindenképp túratáskát szeretnék vásárolni (a second skin mellé).
Vajon mekkora védelmet kínálnak ezek a túratáskák a kifejezetten notikhoz tervezett táskákhoz képest? -
Akheron
senior tag
Ha valaki tudna szélesvásznú 14,1-es (330x240) gépre való ''second skint', és meg is osztaná velem, azt megköszönném.
Nézelődtem, de csak nagyobbat vagy kisebbet találtam. A legjobbnak eddig a 15''-es gépekhez tervezettek tűntek; azok szélességben megegyeznek, de magasságban 4 centivel nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest