- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Én végül egy Kensington Contour Pro válltáskánál kötöttem ki: [link]. Minőségre szerintem első osztályú (szebb mint a képeken), ráadásul van benne egy különálló, kivehető védőtok csak a gépnek, amire szintén fel lehet rögzíteni a vállpántot.
Egy kedves PH-s kollégától vásároltam kedvező áron, gyakorlatilag új állapotban - ezért is döntöttem mellette. A ''second skin'' jellegű tokok önmagukban is majdnem 5 ezer forintba kerültek volna, ez meg 7 ezer volt, a kis és a nagy táska együtt.
Szerk.: Persze a hátitáskáról sem mondtam le, csak most erősen korlátozott az anyagi keret.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #336 üzenetére
Köszi, az Overlandot már ki is néztem magamnak; a másik ilyen hely a Mountex, abból van egy helyi bolt is (itt Gyöngyösön). Bár itt valószínűleg szegényes lesz a kínálat.
_seth_: Az sem jó.Tetszik amúgy az a színösszeállítás, csak nem szívesen hordanám. A színekkel kapcsolatban nagyon válogatós vagyok.
-
Akheron
senior tag
Inkább csak szeretek felkészülni - alapvetően vonzódom a jó minőségű, kevés helyet foglaló, szükséghelyzetben hasznos céleszközökhöz.
Ez meg ugye nem is drága, és ''örök darab'' lehet; gondoltam, 2 ezer forintot megér.
Találtam a vaterán egy tech air notitáskát is; ha esetleg valakit érdekelne: [link]
Szerk.: a túratáskáról - alapvetően jobban bízom ezeknek a termékeknek a tartósságában és a minőségében, mint az egyszerű használatra készült ''mindennapi'' márkákban.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
-
Akheron
senior tag
Találtam egy nagyszerű eszközt; aki félti a gépét vonatozáskor vagy egyéb közösködéskor, annak nagyon hasznos lehet.
PacSafe acélháló rögzítőhurokkal és lakattal:
[link] -
Akheron
senior tag
Ezekkel a The North Face táskákkal kapcsolatban nagyon szívesen olvasnék még notis tapasztalatokat.
Én is mindenképp túratáskát szeretnék vásárolni (a second skin mellé).
Vajon mekkora védelmet kínálnak ezek a túratáskák a kifejezetten notikhoz tervezett táskákhoz képest? -
Akheron
senior tag
Ha valaki tudna szélesvásznú 14,1-es (330x240) gépre való ''second skint', és meg is osztaná velem, azt megköszönném.
Nézelődtem, de csak nagyobbat vagy kisebbet találtam. A legjobbnak eddig a 15''-es gépekhez tervezettek tűntek; azok szélességben megegyeznek, de magasságban 4 centivel nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest