- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia, csak most láttam a kérdést meg.
Tapasztalatok, nyúzom, amennyire csak lehet. Eddig nem tudtam tönkre tenni. A táska hátrésze elég vastagon párnázott, viszont az eleje nem, csak annyira amennyire a belső zsebe, amibe beleteszed a notit, a notimnak az eleje amúgy is elég erősnek néz ki, azt is mondják rá, így úgy pakolom a táskába, hogy az van kifele, a hátulja meg a hátamba.
Szerintem semmivel sem nyújtanak több védelmet! Sőt én elsőnek vettem a túra táskát, azán vettem észre jéééé: notit is lehet belepakolni. Azért korrekten meg van csinálva a belső része, igazából mivel van rajta mell és derék heveder ezért eléggé hozzád szorul a noti, így mégha pörögve esel el, a hátadhoz szorulva marad, ami lehet előny és hátrány is. Elég jól bírja a vizet, igaz nincs külön bugyija, de eddig nem áztam be-> mentem is már nagy esőben.
Nekem egy túratáska volt a cél, ami tehermentesít, majd kiderült, a noti is belemegy és még rengeteg helyem marad. Viszont egy komolyabb túratáskának, minek már merevített a hát, szintén nem nyújt több védelmet, sőt, nem is egészséges notit beletenni, mert kifele domborodnak azok. Crumpler, VAUDE, Tatonka, LoweAlpine is érdemes megnézni, ebből az első nem túratáska, viszont eszméletlen tűrés képességük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest