Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hi en is jobban bizom bennuk!
jo a nortface, de vannak hatranyai, talan ratudtam mutattni.
azt meg nem emlitettem, hogy fel-egy ev garit ad.. ami 20e ft kicsit keveslek (na jo nekem csak 9e volt) vizhatlansagra: 2e-t meger, hogy ne legyel bajban tenyleg. nekem van a masik taskam miatt, de meg nem kellet. ennyit kibir a tatyo. csak a zippzaraknal kell vigyazni, hogy mindig vedve legyen!
Crumler nek profi cuccai vannak 2-3x ennyiert. azok sem sokkal jobbak. -
littlemole
őstag
Ha az esőtől félsz akkor szerintem a legegyszerűbb ha veszel egy olyan táskát amiben a noti kellően ki van párnázvailletve tetszik is, és beszerzel hozzá szükséghelyzetre egy esővédőt. Kifejezetten túrazsákokkal kapcsolatban nem hiszem hogy annyira ki lennének párnázva. De lehet azért találsz ilyet is.
Én pl kivettem egy másik hátizsákomból az esővédőt és beleraktam a notitáska egyik zsebébe.Ha kell akkor azt dobom rá a táskára. Sokat hordozom a notit , gyakran esőben, és bizony néha jól jött hogy volt valami extra védelem eső ellen is.
Én ezt néztem ki legújabban.
[link]
A mostani táskámnak súlyának csak a fele lenne 1kg 2kg helyett. Ezért gondoltam hogy beruházok rá. Bár először megnézem személyesen is, hogy minőségben milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi