Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hi en is jobban bizom bennuk!
jo a nortface, de vannak hatranyai, talan ratudtam mutattni.
azt meg nem emlitettem, hogy fel-egy ev garit ad.. ami 20e ft kicsit keveslek (na jo nekem csak 9e volt) vizhatlansagra: 2e-t meger, hogy ne legyel bajban tenyleg. nekem van a masik taskam miatt, de meg nem kellet. ennyit kibir a tatyo. csak a zippzaraknal kell vigyazni, hogy mindig vedve legyen!
Crumler nek profi cuccai vannak 2-3x ennyiert. azok sem sokkal jobbak. -
littlemole
őstag
Ha az esőtől félsz akkor szerintem a legegyszerűbb ha veszel egy olyan táskát amiben a noti kellően ki van párnázvailletve tetszik is, és beszerzel hozzá szükséghelyzetre egy esővédőt. Kifejezetten túrazsákokkal kapcsolatban nem hiszem hogy annyira ki lennének párnázva. De lehet azért találsz ilyet is.
Én pl kivettem egy másik hátizsákomból az esővédőt és beleraktam a notitáska egyik zsebébe.Ha kell akkor azt dobom rá a táskára. Sokat hordozom a notit , gyakran esőben, és bizony néha jól jött hogy volt valami extra védelem eső ellen is.
Én ezt néztem ki legújabban.
[link]
A mostani táskámnak súlyának csak a fele lenne 1kg 2kg helyett. Ezért gondoltam hogy beruházok rá. Bár először megnézem személyesen is, hogy minőségben milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő